lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Marionnaud predstavuje nový rad liečivej kozmetiky: Biomimetická starostlivosť o pokožku prináša riešenie pre každú pleť

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 17.12.2011
späť
Späť

Poslať
 

Starostlivosť o pokožku prechádza stále novými a novými inováciami, riadi sa modernými trendmi a používa vývojové kroky prírody a biologických systémov. Sieť parfumérii Marionnaud teraz predstavuje novinku, inovatívny rad kozmetiky Dr. Kitzinger® Biomimetic Skin Solutions, ktorý bol vyvinutý v spolupráci s Dr. Hugo Benito Kitzingerem, nemeckým lekárom so špecializáciou na plastickú, estetickú a rekonštrukčnú chirurgiu. Novými poznatkami a inováciami vznikla biomimetická starostlivosť o pokožku Biomimetic Skin Solutions so systémom procesného know- how pestovania kožných buniek z oblasti popáleninovej medicíny. Produkty tohto kozmetického radu pôsobia preventívne proti starnutiu kože, regenerujú a chránia pokožku. Vďaka hygienickému baleniu si naviac vystačia s minimálnym obsahom konzervačných látok. Biomimetická starostlivosť Dr. Kitzinger® Biomimetic Skin Solutions obsahuje 18 produktov z rady starostlivosť o tvár a telo a je k dispozícii v sieti parfumérii Marionnaud.

 

Lekárske poznatky získané z odboru popáleninovej medicíny napomohli vývoju inovatívnej starostlivosti o pokožku poľa receptúry Dr. Kitzingera. Produkty dodávajú pokožke biologocké prostredie, ktoré preventívne pôsobí proti poškodeniu bunkovej DNA, podporuje a urýchľuje vlastnú obnovu buniek. Biomimetická starostlivosť tiež zaisťuje vyrovnanie prirodzenej lipidovej bariéry pokožky, vďaka čomu sa zlepšuje jej regenerácia, pokožka jednoduchšie zadržuje vlhkosť a je chránená pred každodennými útokmi voľných radikálov. Prípravky obsahujú iba nutné minimum konzervačných látok a sú bez ochranných UV filtrov, ktoré z nich boli zámerne vylúčené. Z lekárského hľadiska neposkytovali celodennú účinnú ochranu a naopak hrozilo nebezpečenstvo vzniku kontaktnej alergie.

 

Kombinácia účinných látok obsiahnutá v ošetrovacích prípravkoch radu Dr. Kitzinger® Biomimetic Skin Solutions dokáže komplexným a prirodzeným spôsobom pracovať ako sama pokožka a tým ju udržuje v zdravom a krásnom stave. Zo širokej škály produktov je možné si vybrať vhodný prípravok podľa typu vašej pleti. Systémová starostlivosť o pokožku sa delí na Essential Care – každodenná starostlivosť proti starnutiu tváre a tela, a Extended Care – vysoko účinný prípravok proti starnutiu.

Kategória starostlivosť o pokožku kozmetického radu  Dr. Kitzinger® Biomimetic Skin Solutions:

 

Essential Care

Rad Essential Care je určený na každodennú starostlivosť o tvár a telo, produkty môžeme rozdeliť na niekoľko kategórii:

Čistenie tváre – prípravky určené na každodenné čistenie tváre, rad obsahuje emulziu, penu a pleťovú vodu

Starostlivosť o tvár – krémy pre rôzne typy pleti – suchú, zmiešanú alebo citlivú

Starostlivosť o oči – prípravok proti starnutiu v oblasti očných partii

Starostlivosť o telo – pleťové mlieko proti starnutiu kože celého tela

 

Extended Care

Rad starostlivosti Extended Care obsahuje účinné koncentráty proti starnutiu   kože a dá sa rozdeliť na tieto kategórie:

Vysoko účinné séra – sérum na mimické vrásky, reparačné a vyhladzujúce sérum

Peelingy – krémový peeling s ovocnými kyselinami, nočný peeling s vitamínom C, regeneračný telový a pleťový peelingový krém

Pleťové masky – čistiaca pleťová maska a vyplňujúca maska

Špeciálne produkty – liftingové sérum, opaľovací prípravok

 

Viete, čo je biomimetika?

Biomimetika skúma štruktúry a samoorganizáciu biologických systémov, procesy samoobnovy kožných buniek a ich pestovanie. Tieto poznatky sa dajú použiť v inovatívnej technológii v podobe biomimeticky koncipovanej starostlivosti o pokožku. Biomimeticky aktívne látky aktívne preberajú funkciu kožných buniek, nahradzujú chýbajúce substancie a vyrovnávajú poruchy. Účinné látky obsiahnuté v biomimetických produktoch potom spomaľujú proces starnutia kože, pôsobia preventívne a zlepšujú jej regenerátu.

 

 

Prehľad produktov bimomimetickej starostlivosti Marionnaud Dr. Kitzinger® Biomimetic Skin

 

Essential Care

Rad kozmetiky pre každodenné použitie obsahujúce starostlivosť o tvár, oči a telo.

 

Čistenie tváre

 

·          Čistiaca pena MOUSSE je určená na hĺbkové čistenie pórov pre mastnú, zmiešanú a normálnu pleť. Jemná čistiaca pena odstraňuje nečistoty a odumreté šupinky kože. Kyselina salycilová pôsobí protizápalovo a s kyselinou ovocnou pleť účinne a šetrne vyčistí. Prípravok MOUSSE pokožku vyhladí a vytvorí na nej ochranný plášť. Vaša pleť tak bude hladká, čistá a vitálna.

 

·         Čistiaca emulzia Cleansing LOTION pre všetky typy pleti, šetrne sa stará pokožku už behom čistenia. Pokožku ukľudňuje, veľmi jemne ale dôkladne ju vyčistí a odstraňuje pocit napätia. Emulzia s vitamínom E, ktorý pôsobí ako účinný antioxidant, urýchľuje proces liečenia, obsiahnutý biomimetický lipid podporuje samomastiacu funkciu pleti. Výťažok z harmančeka pokožku ukľudňuje a slnečnicový olej zaručí jej hebkosť. Prípravok je vhodný aj na veľmi suchú pokožku po depilácii.

 

·         Pleťová voda TONER je vhodná ako konečná starostlivosť po aplikácii ošetrujúcich čistiacich prípravkov. Pleť šetrne čistí, revitalizuje a zlepšuje prijímanie aktívnych látok z následne nanášaných prípravkov. Pleťové tonikum obsahuje výťažky z liečivej rastliny Hamamelis Virginiana s adstringentným a protizápalovým účinkom. Aktívne látky  pokožku zjemňujú, vyhladzujú a majú zvlhčujúci efekt. Spoločne s provitamínom B5 pôsobí dezinfekčne a proti podráždeniu, je tak vhodná nielen pre teenagerov, ale aj ako jemná voda po holení.

 

 

Starostlivosť o tvár

 

·           Gélový krém SOFT pleť čistí, dezinfikuje a vracia jej prirodzenú rovnováhu. Je určená predovšetkým pre mastnú a zmiešanú pleť, ktorú chráni pred nežiadúcim leskom. Avokádový olej znižuje pocit napätia a kyselina salycilová jemne, ale intenzívne čistí a rozjasňuje pleť. Krém SOFT dodá pokožke potrebné množstvo vlhkosti a živíny pre zdravý a mladistvý vzhľad. Prípravok je vhodný aj ako podklad pod make-up, alebo ako dokonalá letná starostlivosť o pleť.

 

·           Vitamínový krém RICH pôsobí ako účinný ochranný štít proti starnutiu pleti pre suchú a citlivú pleť. Obsahuje vitamíny C a E, ktoré napomáhajú vyrovnávať hladinu kyseliny hyaluronovej, a tým udržujú v pokožke vlhkosť a vyhladzujú ju. Biomimetická aktívna látka obsiahnutá v prípravku RICH obnovuje samo mastiacu funkciu pokožky, vitamíny pôsobia proti voľným radikálom a obsiahnuté oleje pokožku vyhladzujú a zvláčňujú. Krém RICH je vhodný ako nočná starostlivosť o pleť.

 

·           Výživný krém EXTRA opravuje kyslý ochranný plášť suchej až veľmi suchej pokožky. Kombinácia vybraných účinných látok zvyšuje hydratačnú schopnosť pokožky a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Aktívne látky, ako zmes vitamínov alebo kukuričný olej s vyšším obsahom kyslíka, bránia nadmerným stratám vlhkosti a pokožka si tak zachová pevnosť a mladistvý vzhľad. Výživný krém EXTRA je vhodný na ochranu tváre pred chladom, podnecuje obnovu pokožky a cielene vyhladzuje vrásky.

 

 

Starostlivosť o oči

 

·         Intenzívna starostlivosť EYE je určená pre suchú a citlivú pokožku očných partii. Vyhladzuje jemné očné vrásky, bráni ich ďalšiemu vzniku a zvyšuje pevnosť pokožky. Cenný extrakt zo semien jojoby bohatý na vitamín  A a E vrásky vyplňuje, ázijská tigria tráva vracia pokožke pevnosť, oživuje a ukľudňuje ju. Prípravok EYE sa odporúča aplikovať dvakrát denne, po náročnom dni je možné vychladený krém použiť aj ako výživnú masku na očné partie.

 

 

Starostlivosť o telo

 

·           Telová emulzia BODY YOUTHER proti starnutiu s extraktom z bobuli acai podporuje pružnosť a pevnosť pokožky. Biomimetická aktívna zložka, obsiahnutý inteligentný komplex Anti-Damage, predlžujú životnosť buniek a tým účinne vyhladzujú vrásky, vitamín B5 dodáva pokožke pružnosť. Starostlivosť BODY YOUTHER chráni bunkovú reprodukciu v pokožke, vrásky sa vyhladzujú a pokožka zostáva mladistvá a pevná. Fytosteroly z oleja bezerukovej repky a bambuckého masla zadržujú vlhkosť v pokožke a chránia ju pred vonkajšími vplyvmi. Emulzia prenikne ešte hlbšie do kože, keď ju nanesieme na ešte mierne vlhkú pokožku.

 

 

 

Essential Care

Rad kozmetiky  obsahuje vysoko účinné koncentráty proti starnutiu kože.

 

Vysoko účinné séra

 

·           Intenzívne SERUM je určený na ošetrenie mimických vrások na tvári. Účinná látka proti starnutiu acetyl hexapeptid-3, ktorá je považovaná za slabý kozmetický variant Botulotoxínu A, redukuje hĺbku mimických vrások a účinne zabraňuje tvorbe nových vrások. Intenzívna starostlivosť proti vráskam uvoľňuje tvárové svaly a zachováva prirodzený výraz tváre. Obsiahnutý vitamín A podporuje obnovu buniek a syntézu kolagénu. Sérum je vhodné pre všetky typy pleti a nanáša sa dvakrát denne.

 

·           Gél DAILY REPAIR intenzívne chráni DNA buniek a bunkovú membránu. Posilňuje obranyschopnosť pokožky, jej regeneráciu a chráni ju pred poškodením v dôsledku UV žiarenia. Kombinácia účinných biomimetických aktívnych látok (beta glukan, stoin a genistein) pôsobí proti negatívným vonkajším vplyvom, ako je napríklad stres. Gélové sérum je vhodné pre všetky typy pleti a okamžite pomôže ukľudniť pokožku aj pri prvých príznakoch spálenej kože.

 

·           Sérum LIPO FILLER napomáha vyplniť hlboké vrásky z vnútra aj bez použitia injekcii. Biomimetická cesta zabraňuje odburávanie lipidov, ktoré sú nevyhnutné pre pružnosť a pevnosť pokožky, chráni pleť pred chladom a zároveň podporuje obnovu tukových buniek v pokožke, čím dochádza k vyplneniu kože z vnútra. Intenzívne sérum LIPO FILLER dodá pleti okmžite osvieženie a hladkosť.

 

 

Peelingy

 

·           Krémový peeling FRUITS s 8% podielom ovocnej kyseliny zjemní zrelú, namáhanú a slnečným žiarením poškodenú pokožku. Peeling pomáha odstraňovať odumreté bunky, vracia pleti jemnosť a energiu, koža tak môže znovu prijímať aktívne látky z následne nanášaných prípravkov. Produkty s obsahom ovocných kyselín určené predovšetkým na čistenie pleti, je teda vhodné vyvarovať sa používaniu týchto produktov v čase, keď svoju pokožku intenzívne vystavujeme na slnku.

 

 

·           Nočný krém FRUITS Plus C vďaka obsahu ovocných kyselín intenzívne napomáha zlepšovať štruktúru pokožky a podporuje tvorbu kolagénu. Obsah vitamínu C prispieva k zvyšovaniu bunkovej energie, fytosteroly z olív a avokáda zvyšujú pružnosť pokožky. Nočná starostlivosť bola vyvinutá tak, aby behom spánku zotavila a obnovila kožné bunky, k čomu napomáha extrakt z mexickej mimózy. Aj veľmi poškodená pokožka získa späť svoju sviežosť, vitalitu a mladistvý vzhľad.

 

·           Pleťové mlieko FRUITS body & face starostlivosť o pokožku vystavenú intenzívnemu slnečnému žiareniu. Tento prípravok s 10% obsahom ovocných kyselín pleť osviežuje a zabraňuje vznikaniu pigmentových škvŕn. Mlieko je vhodné na plošnú regeneráciu pokožky celého tela a tváre, pôsobí proti tvorbe vrások, zrohovateniu kože a strate pružnosti. Pri pravidelnej aplikácii mlieko FRUITS body & face zvyšuje podiel kolagénu v pokožke a tým ju vypne a vyhladí.

 

 

Pleťové masky

 

·           Pleťová maska MASK s obsahom liečivého bahna hĺbkovo čistí póry, odstraňuje nečistoty, mastnotu a dodáva pleti prirodzený zdravý vzhľad. Liečivé bahno v sebe skrýva významný prvok, ako je kremík, kyslík, draslík a horčík, ktoré pôsobia protizápalovo. Výťažky zo žihľavy dvojdomej regulujú produkciu kožného mazu, extrakt z uhorky pleť vyhladzuje a ukľudňuje. V prípade výskytu akné naneste počas noci na postihnuté miesta malé množstvo prípravku  MASK, pre matný vzhľad použite pleťovú masku ráno.

 

·           Pleťový krém a maska CreMa proti starnutiu kože v jednom vypína pokožku, dodáva jej vlhkosť a viditeľne zmenšuje póry. Prípravok je bohatý na prírodné živiny – rastlinné oleje z jojoby a zo semienok púpalky, zabraňujú stratám vlhkosti spolu s antioxidantom vitamínom E a živným bunkovým roztokom Zell-Nahrlosung pleť regenerujú a zvyšujú jej pružnosť. Prípravok CreMa je určený pre unavenú a stresovanú pokožku, ktorú účinné ukľudní a príjemne osvieži.

 

 

Špeciálne produkty

 

·           Liftingové sérum SPEED LIFT okamžite napne pleť a vyhladí vrásky. Intenzívne sérum napne ochabnutú pokožku, vitálny kokteil z vitamínov a výťažku z gaštanu konského posilňuje účinok. Pri pravidelnom používaní navráti pleti jasné obrysy, vyživí ju a dodá jej potrebné množstvo vlhkosti. Sérum SPEED LIFT vytvára polymérovú strečovú sieť, ktorá pleť spevní. Je dokonca možné pleť znovu napnúť nanesením prípravku už na hotový make-up, čím sa  účinok prípravku ešte viac predĺži.

 

·           Opaľovací prípravok SUN PROTECT 30 dodá pleti účinnú ochranu pred škodlivým vplyvom slnečného žiarenia – predčasným starnutím kože alebo spálením pokožky. Účinne tiež obnovuje kyslý ochranný plášť a ukľudňuje stresovanú pokožku. Široko pásmové filtre proti UVA a UVB žiareniu novej generácie  intenzívne chráni tiež citlivú a detskú pokožku. Biomimetická aktívna látka genistein pokožke dodáva vlhkosť a patričnú ochranu, pleť je potom hladká, pružná a chránená.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!