lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Šťastné a značkové Vianoce v Okay

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 21.12.2010
späť
Späť

Poslať
 

Nie je to tak dlho, čo jedna zima skončila, a už sa blížia ďalšie Vianoce. Premýšľate práve horúčkovito, ako zvládnuť čo možno najlepšie ten neodvratný zhon? Lovíte v pamäti, o čom váš manžel a vaše deti poslednou dobou nadšene básnili? Už z minulých rokov viete, že predstavy o značkových elektronických skvostoch vašich dospievajúcich ratolestí bývajú nekompromisné a dokážu poriadne potrápiť vašu peňaženku. Chcete mať všetko už za sebou a užívať si už len rozžiarené oči vašich blízkych okolo vianočného stromčeka a nesklamať ich? Aj to sa dá zvládnuť. Príjemne a bez stresu. Nechajte si poradiť v najväčšej sieti predajní elektrospotrebičov - Okay elektro a Vianoce budú "okay."


Ak si chcete Vianoce konečne užiť a nie je len prežiť, máme pre vás tip, kde výhodne nakúpiť značkové darčeky pre vašich najbližších a čo bude práve tento rok najviac trendy.

Čo bude hitom tohtoročných VIANOC?


Darčeky pre mužov majú spoločného menovateľa, čím viac technických vymožeností a „vychytávok“, tým lepšie. Medzi klasické darčeky, ktoré potešia zaručene každého muža bez ohľadu na vek, patrí mobilný telefón. Tento prístroj používa už snáď väčšina z nás, len doba, kedy jedinou funkciou bolo spájanie hovoru či posielanie SMS, je dávno preč.



 

Darčeky pre deti sa pýšia neoceniteľnou výhodou - v nestrážených chvíľach ich môžu využívať aj dospelí. Absolútnym hitom tohtoročných Vianoc sú notebooky a stále populárnejšie netbooky, ktorými urobíte radosť a uľahčíte prácu každému študentovi. Svojho potomka aj manžela nesporne potešíte „ nadupaným“ Playstation 3 (v OKAY 8.499, -) alebo hernou stálicou Nintendo Wii.

 

 

 

 

 


Nesmieme zabudnúť ani na dámy. Odporúčanie odborníkov z Okay elektrospotrebiče pre tohtoročné Vianoce znie: kávovary, ktoré nielen v okamihu pripravia výnimočnú a voňavú kávu, ale vykúzlia aj príjemnú atmosféru domova.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stále populárne sú pomocníci do domácnosti, ktoré uľahčia a spríjemnia každodenné upratovanie. Domácim miláčikom sa určite stane robotický vysávač, ktorý pracuje za vás, zatiaľ čo vy si užívate voľného času navyše. Carney 610.


 


 

 

Poukážky miesto stresu


Ak nechcete riskovať, stavte na istotu. V OKAY si môžete nechať vystaviť darčekovú poukážku na ľubovoľnú sumu. Ak teda iba tušíte, že by si priateľ mohol želať holiaci strojček alebo priateľka výkonný fén, ale nie ste práve odborníkmi v tomto odbore, sú darčekové poukážky ideálnym riešením. Riešením, ktoré vám ušetrí veľa starostí a zároveň nepripraví vašich blízkych o radosť z darčeka.


Diskusia k článku:

Ehm ... A toto má byť čo za bohapustý PR článok?
Neregistrovaný - , 31.12.2010 11:00
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!