lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zažite dokonalé Vianoce s darčekovými setmi od AVONU

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 15.12.2009
späť
Späť

Poslať
 

Zažite dokonalé Vianoce s darčekovými setmi od AVONU

 

Vianoce sú opäť za dverami a AVON pripravil množstvo úžasných prekvapení pod stromček. To najlepšie z celého roka vás čaká v jedinečných baleniach za najnižšie ceny. AVON ponúka nádherné darčekové sety, ktoré potešia vašu sestru, mamu či priateľku, ale aj vášho partnera. Nezabudnite na svojich blízkych a venujte im nádherné darčeky.

 

Toaletný parfum In Bloom by Reese Witherspoon - zlatý set

Objem: 50 ml

 

Dokonalý darček pre každú dámu je toaletný parfum In Bloom by Reese Witherspoon spolu s telovým mliekom In Bloom a sprchovacím gélom In Bloom, ktoré získate automaticky kúpou parfumu. Zvodná a tajomná vôňa In Bloom by Reese Witherspoon je tou pravou vôňou pre ženu viacerých tvárí – očarujúcu, elegantnú a sebaistú a pritom nežnú a romantickú – skutočnú ženu.

 

Toaletná voda Unscripted Patrick Dempsey set

Objem: 75 ml

 

Novinka Unscripted, ktorého tvárou je Patrick Dempsey, je určená pre odvážneho gentlemana, ktorý sa riadi svojimi pocitmi a miluje výzvy života. Vianočny set obsahuje toaletnú vodu, sprchovací gél Unscripted a balzam po holení Unscripted.

 

Elixír Premium
Objem: 30 ml

 

Spoločnosť AVON pre vás pripravila výnimočný vianočný darček, ktorým je novinka Elixír Premium založený na technológii Pro-Sirtuin TX, ktorý viditeľne redukuje hlboké vrásky, zároveň vyrovnáva farebný tón pleti, vypína ju a vyhladzuje. Elixír Premium sa svojimi vlastnosťami zaradil medzi výrobky v starostlivosti o pleť na vyšší stupeň. Podľa výskumov už v priebehu 3* dní Elixír Premium vypína vrásky, eliminuje ochabovanie pleti a dodáva jej mladistvý vzhľad. Pri pravidelnom používaní do 4** týždňov viditeľne eliminuje výskyt hlbokých vrások, pigmentových škvŕn a farebných nerovností pleti. Vďaka Elixíru môže vaša pleť získať až o 10 rokov mladší vzhľad. K novinke získate aj Anew Ultimate, obnovovací denný krém s OF25 Ultimate.

 

Revitalizačný set s čínskym bielym čajom

Čistiaci pleťový gél s bielym čajom

Objem: 150 ml

Čistiaca pleťová voda s bielym čajom

Objem: 150 ml

Posilňujúca maska na tvár s bielym čajom

Objem: 75 ml

 

Milým relaxačným vianočným darčekom, ktorý by určite potešil mnohých z vás je revitalizačný set s čínskym bielym čajom. Set obsahuje čistiaci pleťový gél s bielym čajom, ktorý dôkladne vyčistí pleť a odstráni z nej make-up. Po odstránení nečistôt z pleti odporúčame použiť čistiacu pleťovú vodu s bielym čajom, ktorá dočistí pleť a prinavráti jej rovnováhu. Set dopĺňa posilňujúca maska na tvár s bielym čajom, ktorá pleť revitalizuje a rozžiaruje. Celý set získate v milej vianočnej papierovej taštičke čokoládovej farby.

 

Darčekový set Noemi

Dĺžka náhrdelníka: 42 + 8 cm

Rozmery každého prívesku: 3,8 cm

Priemer každej náušnice: 4,4 cm

 

Bižutéria Noemi je elegantný a zároveň rafinovaný šperk, ktorý pristane každej žene. Postriebrený náhrdelník spolu s náušnicami je kombináciou čiernych a tyrkysových kamienkov.

Christian Lacroix Absynthe

Toaletný parfum Christian Lacroix Absynthe

Objem: 50ml

Toaletná voda Christian Lacroix Absynthe Pour Homme

Objem: 50ml

 

K nezabudnuteľnej vôni Christian Lacroix Absynthe, ktorú AVON uviedol na trh začiatkom roka sa pridala podmanivá toaletná vôňa určená pre pánov - Toaletná voda Christian Lacroix Absynthe Pour Homme. Svojou výnimočnosťou zaujme nielen pánov, ale aj dámy.

 

Lesk na pery Glazewear Sparkle a Posilňujúca špirála a sérum v 1 Anew

Lesk na pery Glazewear Sparkle

Objem: 6 ml

Posilňujúca špirála a sérum v 1 Anew

Objem špirály: 6 ml

Objem séra: 4 ml

 

Dámy, ktoré oblubujú dekoratívnu kozmetiku, poteší milý darček v podobe lesku na pery Glazewear Sparkle a posilňujúcej špirála a séra v 1 Anew.

Zvodné pery vám zaručí Lesk na pery Glazewear Sparkle. Vysoký lesk pier získate vďaka malým trblietkám, ktoré po nanesení na pery vytvárajú príjemné iskrenie. Lesk nájdete až v 8 odtieňoch. Posilňujúca špirála a sérum v 1 Anew obsahuje komplex Anew Lash Rejuvenating, ktorý pomáha obnovovať zdravý vzhľad rias, zvyšuje ich pružnosť a pomáha predchádzať ich lámavosti. Pevnosť rias zaručuje sérum, ktoré posilňuje vnútornú štruktúru rias a zanecháva ich vyživené a zdravé. Špirála zaručí až 5-násobne hustejšie riasy.

 

Vianočné prekvapenie pre najmenších
Pena do kúpeľa pre deti

Objem: 250 ml

Sprchovací gél pre deti

Objem: 250 ml

Šampón a kondicionér v 1

Objem: 250 ml

Sprej na vlasy

Objem: 250 ml

 

AVON nezabudol ani na našich najmenších a pripravil im skvelé prekvapenie v podobe kozmetiky určenej výlučne pre deti. Vaše deti si určite obľúbia jej sladkú čučoriedkovú vôňu peny do kúpeľa, ktorá vynikajúco upokojuje a osviežuje pokožku tela. Sprchovací gél je vyvinutý tak, aby ju nedráždil a nevysúšal, naopak, stará sa o jej jemnosť a hebkosť s nádhernou vôňou šťavnatých jahôd. Dokonalú starostlivosť  o detské vlasy zaručí šampónom s kondicionérom 2 v 1, ktorý je šetrný k jemnej pokožke. Vôňa červeného melóna a kiwi udrží pocit čerstvo umytých vlasov po dlhšiu dobu. Pre detské vlásky je určený aj sprej na vlasy, ktorý výrazne uľahčí rozčesávanie.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!