lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Píling, ktorý budete skutočne používať pravidelne: vlhké pílingové tampóny Bel.

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 8.12.2009
späť
Späť

Poslať
 

Starostlivosť o pleť je jedným z najdôležitejších rituálov na ceste za jej zdravím a krásou. Teoreticky vieme, čo pre ňu treba robiť - hydratácia, výživa, odličovanie a každodenné čistenie. Okrem toho by sme nemali zabúdať ani na pravidelný píling.

Avšak ruku na srdce. Koľké z nás si na píling jedenkrát týždenne naozaj nájde čas? Sú dni a týždne, kedy sa jednoducho kvôli mnohým povinnostiam a zážitkom k pílingu nedostaneme. Práca, rodina, deti, športovanie, voľný čas, priatelia... všetko chceme zvládať stopercentne, a tak dôkladnú očistu pleti príležitostne vypúšťame.

Krásnej pleti a pravidelného pílingu sa však vzdávať nemusíme. Novinka na trhu - vlhké pílingové tampóny Bel s Jojobou – zjednodušujú píling na jediný krok, ktorý sa dá zvládnuť v kúpeľni, obývačke pri televízii či v spálni. Peelingové tampóny Bel Lotion Peeling s jojobou sú napustené pleťovým tonikom a posiate drobnými pílingovými perličkami, ktoré čistia pleť obzvlášť dôkladne a odstraňujú odumretú pokožku neuveriteľne jemne. Na zložité prípravy pílingových masiek, hľadanie vhodných pílingových prostriedkov, ktoré treba nanášať na tampóny alebo plánovanie termínu u kozmetičky tak môžeme zabudnúť.  Zostáva len to podstatné – píling a žiarivá pleť.

Vlhké pílingové tampóny Bel sme vyskúšali a môžem  ich len odporúčať. Ide o veľmi praktické riešenie pre aktívne dievčatá a ženy. Určite ocenia, že sa jednou stranou tampónu môžu odlíčiť a druhou prejsť rovno k pílingu. Vyzdvihla by som aj vynikajúcu čistiacu schopnosť tampónov, ich konzistenciu a príjemnú jemnú parfumáciu,“ hovorí Maja Volková z kozmetického salónu DNJ.

Vďaka kombinácii jemných pílingových perličiek a čistiacej emulzie je píling rýchly a jednoduchý a navyše po ňom zostáva príjemný pocit sviežosti. Praktickým riešením je aj uzatvárateľný umelohmotný kelímok, v ktorom je uložených 24 tampónov. Vlhké pílingové tampóny sú pH-neutrálne, dermatologicky testované a neobsahujú žiadny alkohol. Ich trvanlivosť je dlhšia ako jeden rok.

Jojoba alebo zázračný púštny orech

Jojobu, známu ako "púštny orech", používali stovky rokov už indiáni z kmeňa Apačov v púšti Sonoran na juhozápade Spojených štátov a severe Mexika. Indiáni dodnes používajú semienka tejto rastliny
v podstate rovnakým spôsobom ako ich predchodcovia - ako liek aj ako jedlo pre seba i dobytok.
 

Výťažok z jojoby obsahuje až 30 % bielkovín a 17 aminokyselín. Ľudia už dávno zistili, že jojobový olej lieči poranenia pokožky a odreniny. Zistili tiež, že dokáže vyhladiť jazvy a omladiť zvráskavenú pokožku. Látky nájdené v jojobe obmedzujú známky starnutia, zvyšujú pružnosť pokožky, vyhladzujú vrásky a dodávajú jej mladší vzhľad. Jojobový olej je bez zápachu a okamžite sa vstrebáva do kože. Po nanesení nezanecháva mastný povlak. Je totiž veľmi podobný mastnote našej kože.

Pretože jojoba vyrovnáva pH kože, pomáha pri drobných kožných chybách ako sú akné, popáleniny, popraskaná pokožka a jazvy. Po nanesení na pokožku hlavy odstraňuje mastnotu a nečistoty              z vlasových vačkov, odstraňuje lupiny a zvláčňuje suchú pokožku.  Jojobový olej v skutočnosti nie je olej, ale lineárny ester. Vďaka tomu nežltne ako väčšina olejov a prispieva k dlhšej životnosti výrobkov, ak nie sú vystavené priamemu slnečnému žiareniu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!