lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 9 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 08. August, , Dnes oslavuje Oskar
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zemiakový šalát so strukmi z cukrového hrášku

  Spracoval(a) : Hellmann´s
Dátum : 3.12.2009
späť
Späť

Poslať
 

Suroviny (na 4 porcie):

§  200 g strukov cukrového hrášku

§  100 g zemiakov

§  1 červená paprika

§  250 g cherry paradajok

§  4 listy dubového šalátu

§  5 listov šalátu lollo biondo

§  60 g potočnice

§  parmezán na ozdobu

Cesnakové krutóny

§  3 plátky ciabaty

§  3 lyžice olivového oleja

§  1 strúčik cesnaku

Dressing:

§  2 lyžice olivového oleja

§  1 lyžica majolenky Hellmann´s

§  1 lyžica kyslej smotany

§  2 lyžice citrónovej šťavy

§  15 g hnedého cukru

§  drvené korenie

 

 

Príprava:

Struky, zemiaky, papriku a paradajky nakrájame na kúsky, šaláty umyjeme, necháme odkvapkať
a natrháme, potom všetko premiešame. Plátky ciabaty nakrájame na kocky. Na panvici rozohrejeme olivový olej s prelisovaným cesnakom, pridáme ciabatu a opečieme do zlatista. Opečenú ciabatu položíme na papierový obrúsok a zbavíme prebytočného tuku. Suroviny na dressing šľaháme
asi 2 minúty elektrickým šľahačom. Pred podávaním nalejeme hotový dressing na zmes zeleniny
a posypeme cesnakovými krutónmi a hoblinkami parmezánu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!