lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
O láske

  Spracoval(a) : Osuská Jana
Dátum : 10.12.2002
späť
Späť

Poslať
 

Tí, čo vytvorili teóriu o tom, že muži a ženy sú každí z inej planéty, mali rozhodne pravdu. Existujú činnosti pri ktorých sa však tieto dva protipóly dokonalým spôsobom doplňujú. Aspoň by sa mali. A práve v tomto „mali“ je zakopaný odveký problém, ktorý občas robí z „radostiplnej“ činnosti dokonalého splynutia dvoch bytostí, niekedy traumu, niekedy závislosť, niekedy…

Mars
Už od svojich trinástich rokov sa začínajú chlapci zaujímať o to, ako, kedy a akým spôsobom raz potešia svoju vyvolenú. Zdrojom informácií je pre nich zväčša porno a rozličná treťotriedna časopisecká produkcia. Do sedemnástich rokov, kedy Európania zväčša vstupujú do veku prvých reálnych skúseností, získa chlapec pocit, že presne vie, čo nežné, teda to druhé pohlavie potrebuje. Dravosť, veľkosť a divoké zapĺňanie všetkých otvorov... Zrazu muž dospeje a nad takými banalitami ako je túžba žien sa už nemá kedy zamyslieť atak si svoj pubertálny omyl vlečie životom. Venuša Žena naopak čerpá svoje predstavy o láske a milovaní z romantických príbehov Anny zo Zeleného domu, telenoviel, no najmä z múdrych slov babičiek i mamičiek o tom, že sexu sa slušné dievča venuje len veľmi nenápadne a za presne určených okolností. V ideálnom prípade v manželstve, ale táto staromaterská méta v našom tisícročí už pomaly padá. Keˇˇdže je sex zakázané ovocie má pre ženu príchuť všetkého možného, len nie prirodzenej potreby a radosti z nej. Určitá hanblivosť a nechuť predviesť sa ako zlé dievčatko preto ostáva aj v dospelých ženách.

Dám. Nedám.
Nuž a tieto dve, úplne rozlične naprogramované bytosti sa stretnú v jednej posteli a mali by si vzájomne dopriať potešenie a radosť. Žena má pocit, že niečo dáva a muž si to musí vziať. Dokonca je mimoriadne rozšírený aj spôsob odmeňovania partnera tým, že mu žena dopraje svoju nežnú blízkosť. Takzvané trestanie a odmeňovanie sexom. Takýto prístup však ani jednému zo zúčastnených nemôže priniesť veľa radosti. Možno by jedno z vašich novoročných predsavzatí mohlo byť aj o tom, že trochu zmeníte svoj život v oblasti lásky. Milovanie nie je obchodná činnosť, pri ktorej jeden dáva a druhý prijíma. Je to činnosť, ktorá vás má obohatiť. Môže vám pomôcť vstúpiť do inej dimenzie. Môže vám ponúknuť nielen pôžitky telesné, ale aj duchovné. Existuje veľmi málo vecí, pri ktorých môžu dvaja ľudia dokonalým spôsobom zdieľať svoju blízkosť.

 Mágia lásky
Recept na dokonalé milovanie je veľmi jednoduchý. Trocha komunikácie a obrovská miera porozumenia pre toho druhého. Ak vieme nakoľko sme rozdielni, môžeme z toho urobiť výhodu. Stačí, ak dobyvateľ neroztrhá slávnostné pančušky od Diora, nevnikne do nás ako ľadoborec a neodpadne od nás ako nacicaný kliešť. Korisť zasa nemôže len ležať na chrbte a počítať ovečky s víziou čerstvo vymaľovaného bytu, nových topánok pre potomstvo a obeda na ďalší deň. Človek, s ktorým ste tak blízko… určite stojí za to, aby ste si vzájomne povedali o svojich túžbach. O tom, či sa mu páči stereotyp alebo zmena, čo je pre neho ešte vkusné a čo už nie.

Začnite už na Silvestra
Odporúčame vám malé silvestrovské maznanie. Najprv si doprajte spoločný aromatický kúpeľ pri sviečkach. Potom sa vzájomne pomasírujte vonnými olejmi a skúste svojmu partnerovi povedať, čo na ňom milujete, čím je pre vás dôležitý. Spomeňte si na krásne chvíle, ktoré ste spolu prežili. Pri takejto atmosfére dokáže aj ten najzarytejší chlap prísť na to, čo pre neho znamenáte a aj na to, aká ste pre neho osobitá a krásna. Uvoľnite sa a pri masáži si vzájomne hovorte o svojich pocitoch. O tom kde sú pre vás jeho dotyky najkrajšie, kde by ste potrebovali, aby zatlačil intenzívnejšie a kde naopak treba ubrať. Rovnako sa aj vy snažte preskúmať jeho telo, pocity a priania. Krásne splynutie dvoch fyzických bytostí sa zároveň zmení na splynutie duší, ktoré nenahlodá čas. Každý človek je výnimočný a milovania hodný. Nezabudnite to počas sviatkov povedať človeku, s ktorým žijete.

Nech vás láska sprevádza po celý rok.


Diskusia k článku:

poučné, len keby tak "fungovalo" v každom manželstve:-) Pripájam sa -Nech vás láska sprevádza po celý rok- láska na všetky spôsoby: láska k manželovi/manželke, partnerovi, deťom, blížnym, priateľom, susedom, skrátka ku všetkým a všetkému vôkol nás.
Neregistrovaný - smile, 10.12.2002 12:27
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!