lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Editoriál POZOR POZOR POZOR POZOR

  Spracoval(a) : šéfredaktorka
Dátum : 13.12.2001
späť
Späť

Poslať
 

Vážené priateľky / priatelia/, milé čitateľky, aj vy chlapi, čo občas zablúdite na naše stránky a do našich duší. Vianoce sa blížia míľovými krokmi a všetci sa snažíme zháňať darčeky, aby sme urobili niekomu radosť.

Tak sme aj my pustili na obrazovky vašich monitorov LADY s novým mejkapom. A stalo sa to, čo sa stáva aj pri darčekoch z lásky, nevyšlo to na sto percent. Vaše reakcie nás presvedčili, že nie všetkým sa táto tvár LADY páči.
Sme tu pre vás a preto sme hneď na druhý deň začali s kozmetickými úpravami, určite ste si všimli, že písmo je väčšie, z mnohých častí zmizla fialová farba, jednoducho, za chodu poľudšťujeme novú tvár LADY na váš obraz. Niekedy si človek na darček neskôr zvykne a niekedy mu chvíľu trvá, kým objaví jeho čaro. Odkryjem vám tajomstvo noviniek, mali by vás potešiť. Pridali sme hodiny, aby ste vedeli, kedy sa treba vrátiť k iným činnostiam, každý deň sa dozviete, kto má meniny a od januára sa dozviete, ako konkrétne meno ovplyvňuje povahu svojho nositeľa. A nielen to, už teraz môžete poslať oslávencom kvety alebo darček. Stačia štyri kliky a všetko bude ak v rozprávke, džin vyjde z fľaše a vo vašom mene obdaruje živými kvetmi šťastlivca, ktorý patrí k vašim priateľom. Zaviedli sme vyhľadávač. Ak máte problém s manželom, s dcérou, s pleťou, s nohami, stačí napísať slovo a všetky články, v ktorých sa toto slovo nachádza sa vám objavia. Rovnako sa vám objavia staršie a novšie články, vždy po desať, pokyn nie je na konci strany, ako predtým ale vedľa vyhľadávača, pridali sme aj možnosť nájsť si najčítanejšie články, aby sme navzájom spoznali svoj vkus. Neprídete ani o tip dňa, bude sa objavovať v bežiacom riadku na „titulke“. Striedať ho budeme s informáciami o akciách v obchodných domoch. To, aby sme šetrili vašu peňaženku. Nebudeme vás nútiť čítať správy TASR na našich stránkach, radšej pripravíme fleše z aktuálneho svetového spoločenského života, tak ako ste si na to v poslednom čase zvykli. Keď sa vám zdá, že písmenká utekajú rýchlejšie ako stihnete čítať, stačí myšou posunúť kurzor na text a on sa zastaví. Pridali sme nové rubriky: cestovanie a zdravie. Štýl sme rozšírili o bývanie. Od januára budete mať v štýle horoskop na každý deň a presnú charakteristiku vašej osoby, ak ste sa narodili práve v tento deň. V rubrike Zdravie sa budeme venovať skôr alternatívnym zdrojom medicíny, pretože firma Fornet chystá aj webovú stránku Zdravoveda, na ktorej bude viac informácií z „akademickej“ medicíny.
Najviac hromov a bleskov sa znieslo na hlavu redakcie kvôli Poradni. Bola neštandardná a jedinečná. Bola ozdobou Lady svojimi prispievateľmi a preto si nemôžeme dovoliť, nerešpektovať to. Poradňa sa vráti do pôvodného stavu. So všetkým, čo v nej bolo. Keďže naša poradňa je súčasne aj fórum, rubriku Fórum sme zrušili. Všetko, čo si budeme chcieť navzájom povedať nájdeme v Poradni. Už sa teším, bez tohto čítania som nikdy nešla spať.
Farba, do ktorej naše mužské redakčné polovičky odeli LADY nenašla u vás ohlas, ale stránky sa vyzliekajú ťažšie ako ženy, do novej modrej alebo oranžovej farby sa oblečie až vo februári. Vtedy sa skončí práca na jej novej podobizni.
Chcem vás preto poprosiť o spoluprácu. Potrebujeme vedieť, čo vám chýba, či by ste volili modrú alebo oranžovú, akú drobnosť by ste zaviedli na našej stránke. Či máme uverejňovať aj fotografie pekných mužov, alebo si budeme posielať fotky svojich chlapov a necháme ich hodnotiť verejnosťou. Či chcete fotovtipy, kurz angličiny, manželskú poradňu...Teraz je to aj vo vašich rukách a preto myslite a píšte!
Posledná otázka. Čo by ste povedali na zavedenie rubriky Dimenzie, kde by sa písalo o veciach medzi nebom a zemou, ktoré priamo vplývajú na náš život, zdravie a náladu? Hoci aj s konkrétnou poradňou vedmy, či vedomca vo vzťahových veciach a veciach karmy.
Vydržte s nami, aj keď je internet nekonečný, najmä teraz, keď môžete pridať myšlienku k vytvoreniu podoby jednej bunky na novej svetovej sieti.
     

 Srdečná vďaka                                          

                                                                        šéfredaktorka


Diskusia k článku:

Dakujeme, super.
Neregistrovaný - Ivana, 13.12.2001 16:45, ivasternova(`na`)post.sk
Potešili ste ma.
Neregistrovaný - Eva, 14.12.2001 01:46
Správny prístup, po prečítaní môžem len podakovať a blahoželať k dalším úspechom.Veľa spokojných čitateľiek.
Neregistrovaný - Usmev, 14.12.2001 02:09, usmev(`na`)zoznam.sk
Prajem Vam vela stastia a dakujem, ze taketo prijemne citanie vzniklo.
Neregistrovaný - lola, 14.12.2001 13:59, lola.w(`na`)zoznam.sk
nooo, keby tu bolo viac peknych chlapov to by bolo super. a ten kurz anglictiny: povedzme by tu mohli byt nejake testy, aby sme zistili na akej urovnu nase jazykove znalosti su:) a povedzme by som privitala aj normalne osobnostne testy. na novu lady si postupne zvykam a vidim vela zlepseni, hoci poradna mi akosi nesedi, ale to asi prejde:) a k tej farbe: mne by sa pacila svetlo modra, ale moze byt samozrejme aj oranzova, hlavne je aby bola svetla a vesela. a myslim, ze som to uz niekde pisala, ale nepaci sa mi, ze reakcie idu z druhej strany. bolo by dobre aj castejsie menenie ankety, ktoru mam velmi rada. a akosi mi nejde vyhladavat tie najcitanejsie a novsie, starsie prispevky. dufam, ze vsetko bude super a drzim redakcii palce, aby ste sa dockali samej chvaly!!!
Neregistrovaný - natalia, 14.12.2001 21:18
Vážená pani redaktorka, k napísaniu tohto príspevku som sa rozhodla po prečítaní reakcií v poradni a z toho mi vyplýva, že ste zmenili zvyky a chodievate spávať bez toho, aby ste si ju prečítali. Ináč by Vým sveddomie určite nedovolilo, aby sa znášali hromy blesky na hlavy nevinných vykonávateľov želaní. Viem pochopiť ich situáciu, sú ako medzi dvomi mlynskými kameňmi. Na jednej strane požiadavky majiteľov, na druhej strane čitateľov. A nie je ľahké ich zlúčiť a preto dochádza k vybíjaniu energie na nesprávnom mieste. Takže prosím, perčítajte si novú poradňu a dajte nám vedieť, či ste správne pochopili o čo nám ide. Chcem len pripomenúť, Nenine slová. Kým si tu vymieňame názory, hádame sa o jej forme a obsahu, Lady nám nie je ľahostajná. A ešte zopakujem svoje - články s rovnakým alebo podobným obsahom si môžeme prečítať v akomkoľvek elektronickom alebo tlačenom médiu. Čo sa týka "dimenzií" - môže to byť zaujímavé. Z
Neregistrovaný - Zdenka, 18.12.2001 09:52, zb(`na`)zoznam.sk
sluby,sluby a nic z toho
Neregistrovaný - vsak ste stale rovnaki, 22.6.2007 21:31
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!