lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 9 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 08. August, , Dnes oslavuje Oskar
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Stratené vajcia

  Spracoval(a) : Marina Jeníková
Dátum : 12.12.2001
späť
Späť

Poslať
 

125ml vody, 3 lyžice bieleho octu, 2 vajcia, horúca hrianka potretá maslom

Vodu a ocot zmiešame a privedieme do varu. Potom do nej vlejeme opatrne  vajcia a necháme ich stvrdnúť. Rozkrojenými vajciami ozdobíme hrianky. Chutné sú preliate ochutenou majonézou a ozdobené šunkou.


Diskusia k článku:

Biely ocot - to je aký?
Neregistrovaný - zdenka, 13.12.2001 09:29
Ach Zdenka, to je obyčajný náš slovenský liehový a kvasný ocot. Vyrýbaný v Slovliku, Old Herolde - a vôbec vo všetkých fabrikách, kde čosi kvasia a vyrábajú z toho akohol, droždie a podobné veci. Sú ešte aj iné druhy prichucovaných a prifarbovaných a dochucovaných octov. :-) Jan
Neregistrovaný - Jan, 13.12.2001 14:47, pelech(`na`)dmd.sk
Joj, ale zabudol som, že.... vajcia sa pri troche nešikovnosti naozaj a načisto stratia. Táto technológia chce trochu praxe a zručnosti. Voda sa nesmie prudko variť! Mám na to niekde dosť presný návod pro blbé inženýry. Ak bude čas, ešte hádam stihnem napísať. To čo je na obrázku vôbec strateným vajcom nie je!
Neregistrovaný - Jan, 13.12.2001 14:50, pelech(`na`)dmd.sk
Janík, som rada, že si sa tu objavil. Takže je jedno, aký ocot použijem. "Biely" podľa mňa znamená farba mlieka, alebo snehu. Všetky druhy octov, ktoré poznám, sú priehľadné, číre, s nádychom do žlta alebo do hneda. Ale v žiadnom prípade nie "biele"
Neregistrovaný - Zdenka, 14.12.2001 08:35, zb(`na`)zoznam.sk
Máš pravdu Zdenka. Biele je mlieko, sneh aj iné veci. :-) Jan
Neregistrovaný - jan, 17.12.2001 17:45
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!