lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rozžiarte svoju tvár

  Spracoval(a) : Silvia Petrášová
Dátum : 3.12.2001
späť
Späť

Poslať
 

FAREBNÉ KOREKTORY

Hrubšia vrstva mejkapu ako zvyčajne nezamaskuje nedostatky pleti, ale zato zvýrazní mimické vrásky. Použite radšej korektor – zakamufluje kruhy pod očami a budete môcť použiť jemnejšiu vrstvu mejkapu. Na miesto, ktoré chcete prekryť, najskôr naneste niekoľko bodiek korektorom a potom ho jemne rozotrite bruškami prstov. Zľahka poprášte sypkým púdrom. Pripomeňte si: telovou farbou korektora zakryjete kruhy, zeleným rozšírené žilky podráždenia alebo nečistoty pleti. Dobré je, dať si bledomodrý kamilkový podklad.

MOC FIALOVEJ 

Fialový púder pomôže ukryť tmavšie fliačky na pokožke, ktoré vznikli napríklad v dôsledku nadmerného opaľovania. Použite ho na konci líčenia a prepúdrujte ním zľahka celú tvár Jemný fialkový púder oživí unavenú, sivastú pokožku. Nepoužívajte ho však v prípade, ak máte veľmi opálenú tvár, pretože vtedy vám zbytočne pridá roky.         

TRIK NA OMLADENIE                                                                                    Snehobiely púder senzačne rozžiari tvár. Nanášajte ho širokým štetcom pod oči a nad lícne kosti. Rovnaký efekt dosiahnete aj svetloružovým perleťovým púdrom.

RÚŽ NA VIEČKACH

Tu je jednoduchý trik, pomocou ktorého si môžete odčarovať niekoľko rokov. Pri nanášaní rúžu alebo farby na líca trocha naneste aj na viečka. Kompaktnú farbu na líca nanášajte mäkkým štetcom, rúž nanášajte bruškami prstov a dôkladne ho rozotrite od nosa k spánkom. Vyberajte si radšej jemné farby rúžu alebo tlmené odtiene tehlovočervenej.

PERFEKTNÉ OBOČIE

Príliš svetlé alebo nevýrazné obočie je najlepšie zvýrazniť očnými tieňmi. Kajalová ceruzka, najmä čierna, dáva tvári neprirodzený vzhľad. Ak sa vám zdá, že očné tiene sú na obočí príliš nevýrazné, naneste ako podklad trochu obyčajného krému.

LIGOTAVÉ PERY

Pery pôsobia plnšie a omnoho viac sexi, ak na ne nanesiete lesk. Líčenie začnite prepúdrovaním úst. Potom ich obkreslite kontúrovacou ceruzkou. Stred vyplňte rúžom , ktorý nanesiete štetčekom a až potom naneste lesk. Vďaka nemu pery pôsobia ako mokré a súčasne plné a svieže. Keď máte vysušené a popraskané pery, líčte ich transparentným leskom jemných odtieňov.


Diskusia k článku:

Aby nam pery vydrzali vzdy upravene Skor ako nanesieme ruz na pery, tak ich jemne prepudrujeme bezovym pudrom.Pery vyplnime konturovaciou ceruzkou a taktiez urobime obrysy. Potom nanesieme so stetcom ruz, a nakoniec lesk do stredu spodnej pery. Takto ruz vydrzi dlhsie pocas celeho dna.
Neregistrovaný - Viera Kabatova, 13.12.2001 03:13, ve10(`na`)hotmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!