lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Facka ako argument

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 15.12.2000
späť
Späť

Poslať
 


Vo svete nie je málo tých, ktorí v manželstve považujú facku za dosť silný argument pri presviedčaní o svojej pravde. Najznámejší sú Tommy Lee a Pamela Andersonová. Tommy skončil vo väzení a Pamela v náručí iného. Potom sa zasa udobrili a situácia sa zopakovala.
Teraz má Pamela novú lásku, o ktorej zlé jazyky tvrdia, že sa cez Pamelu chce dostať do Hollywoodu. Dúfajme, že svoje argumenty bude presadzovať jemnejšie. Tommy samozrejme svoju brutalitu na verejnosti popiera, hoci jeho tvrdenie, že na terapii kam chodil spoznal muža, čo zlomil svojej žene väzy, vypovedá o mnohom.
Svet internetu sa môže napriek ich rozchodu, pokochať sexuálnym životom bývalých manželov. Pamela s Tommym na pláži, v člne, doma...so súhlasom hlavnej protagonistky je tak na svete prvé hviezdne pornovideo.
Rick Springfield dostal za príliš temperamentnú roztržku so svojou manželkou Barbarou pokutu 50 000 dolárov a čaká ho súd. Farrah Fawcetová a jej manžel Ryan O´Neal boli dlhé roky pre svoje domáce bitky miláčikmi bulvárnych novín. Dnes o ich bitkách vydala knihu ich dcéra Tatum O´Nealová. Ryan O´Neal po jej zverejnení tvrdil, že vôbec nie je surovec.
Občas bol prísne dominantný najmä preto, lebo Farrah milovala autoritatívnych mužov. Temperament neprejavujú v manželstve iba muži. Vraj ani v rodine Billa Clintona si nedávajú pri hádke servítky pred ústa a prvá dáma Ameriky by mala na svoje nechty nosiť zbrojný pas.
Nedávno musel poslanec Jirko Malchárek vysvetľovať svoje škrabance, ktoré mu vraj spôsobila manželka. Mňa argumentom o tom, že bude radšej chodiť dolepený leukoplastom a dokrvavený od holenia ako zarastený, nepresvedčil. Nejeden manžel sa denne holí a nechodí preto oblepený leukoplastom. Napokon facky nelietajú iba v manželstve. Svetová top modelka Naomi Campbellová niekoľkokrát zbila svoju asistentku.
Napokon sa súdu vyhla iba vďaka chytrému a štedrému právnikovi. Naomi vraj takýto temperament neprejavuje iba v bitke, očitý svedok jej milovania v aute s boxerom Mikem Tysonom vravel, že to vydržali robiť spolu celých 5 hodín a chvíľami sa zdalo, že auto sa prevráti. Ďalšia temperamentná milovníčka Courtney Loveová. bola už dvakrát na súde za fyzické napadnutie. Najprv zahasila o kolegyňu cigaretu a potom zmlátila fanúšika na svojom koncerte.
Potom to na chvíľu vyzeralo, že zmenila imidž punkerky a stala sa z nej konečne dáma.
Ale nestalo sa tak. Courtney Loveová má na krku ďalšiu žalobu. Keď ju chcela na módnej prehliadke novinárka Belissa Cohenová odfotografovať Courtney ju chytila za vlasy, bila ju do tváre a kopala do brucha. Napadnutá chce bolestné a jej právnička chce poslať Courtney na psychiatriu „pre jej vlastné dobro.“ U nás v parlamente sa pobil poslanec Móric s novinárom Melišom.
Bitka tiež nemala súdnu dohru a obom pánom sa darí obchádzať psychiatriu

Diskusia k článku:

Čo sa týka Ricka Springfielda, tak išlo o manželskú hádku, ktorú riešila polícia po tom, čo manželov udala Springfieldova švagriná ("milá", nie...).Springfield strávil v base jednu noc, pretože manželka Barbara za neho zaplatila kauciu 50 000 USD.No o súde neviem nič.Od tohto incidentu obaja Rick i Barbara na verejnosti vyhlasujú, že sú šťastní a že ich dali dokopy ich dvaja synovia.Je pravda, že Rick Springfield je síce trochu čudák, ktorý sa liečil kvôli svojim depresiám, no je aj skvelý muzikant, ktorý dodnes koncertuje, píše a tvorí hudbu.A nielen o tom, že kedysi chcel Jessieho dievča.
Neregistrovaný - Radula, 12.3.2008 14:26, radula(`na`)centrum.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!