lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Šľahačka parížska od Dr.Oetker - Božská chuť kakaa

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 27.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Parížska šľahačka je súčasťou sladkých dezertov na mnohoraké spôsoby. Delikátne krémové náplne v zákuskoch či svieže ovocné poháre by bez nej chutili príliš obyčajne. Pre tých, ktorí túto gurmánsku lahôdku zbožňujú, prináša teraz Dr.Oetker na pulty lahodnú novinku: Šľahačku parížsku s vysokým obsahom kakaa – novodobú „potravu pre bohov“.

 

Luxusná dobrota s kakaovou chuťou

Všetci milovníci kakaa jej zaručene podľahnú. Šľahačka parížska od Dr.Oetker so svojimi 28% kakaa chutí výborne. Získa si vás ľahkou nadýchanosťou a lahodnou kakaovou chuťou, jedinečná je tiež v tom, že pri použití skvele drží tvar a neroztečie sa. To ocenia gazdinky pri plnení tort, ovocných košíčkov, chutných venčekov alebo rolád, či pri príprave ovocných a zmrzlinových pohárov.

 

Pre tých, ktorí si potrebujú strážiť cholesterol, je tou správnou voľbou. Je totiž vyrobená  na rastlinnej báze a obsahuje ho podstatne menej ako čerstvá šľahačka.

 

Netrúfate si? S Dr.Oetker áno!

Správne pripraviť parížsku šľahačku je niekedy umenie. Vyžaduje si to skúsenosť, kvalitné suroviny a dostatok času. Že toto nezvládnete, alebo nemáte čas? Pri  príprave kvalitnej Šľahačky parížskej od Dr.Oetker nepotrebujete ani veľa času, ani dlhoročné cukrárske skúseností. Stačí ju len zmiešať so 150 ml studeného mlieka a 3 minúty šľahať šľahačom. Výsledkom je šľahačka unikátnej chuti, ktorá je navyše hustá, hebká a napenená. Jedna Šľahačka parížska Dr.Oetker nahradí dve čerstvé šľahačkové smotany a vždy sa podarí! Toto určite zvládne každý, takže hor sa na to a dobrú chuť!

 

Kakao – chuť pre bohov

To, že sa kakao nazýva  „potravou pre bohov“, nie je náhoda. Vedecky tak rastlinu kakaovníka pomenoval už v roku 1753 švédsky vedec Carl von Linné – nazval ju Theobroma cacao. Práve prvá časť názvu pochádza z gréčtiny a znamená „potrava pre bohov“. Kakao už dávno predtým zbožňovali starí Mayovia a Aztékovia. Bôby boli vtedy vysoko cenené. Mexickým Aztékom a Mayom slúžili nielen na výrobu čokoládového nápoja, ale aj ako platidlo. Kakao bolo v Amerike nápojom  smotánky a obľúbila si ho aj európska šľachta. Znamenitá kakaová chuť je dodnes najobľúbenejšou v rôznych formách po celom svete.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!