lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zdravšie pečenie

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 23.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Určite ste už aj vy rozmýšľali o tom, ako vylepšiť vaše domáce zákusky a koláče tak, aby boli nielen chutnejšie, ale aj zdravšie. A keďže jednou zo základných surovín pri pečení je cukor, zameriame sa práve naň.

Každá gazdinka, ktorá rada pečie vie, že bez cukru sa zákusok, sviatočné koláče, či narodeninová torta podaria len veľmi ťažko. Priznávame, aj na sladenie existujú viaceré alternatívy. Ťažko si však napríklad med predstaviť inde ako v medovníkoch, alebo šľahanie piškótového cesta so sladkou rastlinkou stevia, či sladkým sirupom. Slovom, pri tradičnom pečení poctivý cukor ťažko nahradíte. Predsa len však existujú možnosti, ako napiecť zdravšie a pritom podľa tradičných receptov. Ak obľubujete jemne karamelovú príchuť a nevadí vám hnedastý nádych hotového korpusu, či plnky, určite vyskúšajte trstinový cukor. Ak však milujete snehovo biele krémy, polevy, a kombinácie tmavého a bieleho základu, pravdepodobne nedáte dopustiť na klasický biely cukor. V takom prípade by vašej pozornosti určite nemal ujsť Korunný BIO cukor.

Do každej domácnosti

Korunný cukor BIO si získava čoraz väčšiu obľubu nielen medzi zákazníkmi, ktorí sú vyznávačmi BIO životného štýlu založenom na ekologickom prístupe, ale aj u ľudí, pre ktorých je cukor zložkou každodennej potravy a preto ju chcú mať v čo možno najvyššej kvalite. Je ideálnym pomocníkom v domácnosti s deťmi, ktoré sladké jednoducho milujú a vyžadujú si sladké jedlá častejšie ako dospelí. Nájde si uplatnenie rovnako v moderných domácnostiach, ako v tých tradičných. Pretože každá dobrá gazdinka vie, že za kvalitou nemusí byť veľká veda, postačí keď má jedlo prírodný pôvod bez zbytočnej chémie. Tak ako tomu bolo kedysi. Korunný BIO cukor je ideálny na prípravu zákuskov, koláčov, plniek, pudingov, krémov, či poliev. Navyše po jeho zomletí získame z pôvodne jemných kryštálov práškovú verziu vhodnú na množstvo ďalších použití.

Pôvod a výroba

Výrobcovia Korunného BIO cukru sa zaviazali poskytovať prostredníctvom neho zákazníkom tú najvyššiu kvalitu. A tá sa v prípade cukru začína pri repe. Korunný cukor BIO sa vyrába z cukrovej repy, ktorá rastie na úrodných poliach s označením BIO. Pestuje sa v súlade s princípmi ekologickej trvalej udržateľnosti, vyznačuje sa výnimočnou chuťou, nie je geneticky modifikovaná a podlieha prísnemu systému kontroly - od pestovateľa až po výsledný produkt. Opatrným spracovaním repy sa svedomito dbá predovšetkým na kvalitu a na zachovanie prírodných látok, ako sú vitamíny a minerály.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!