lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Najčastejšie raňajkujeme jogurt – primiešajte si doň nové sušienky Bebe Dobré ráno mini s brusnicami!

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 7.11.2012
späť
Späť

Poslať
 

Nedávno realizovaný prieskum, ktorý zadávala značka BeBe Dobré ráno potvrdil, že pre takmer polovicu slovenských žien je neoddeliteľnou súčasťou raňajok jogurt. Takéto raňajky sú jednoduché na prípravu a navyše nám aj chutia. Ak obľubujete jogurtové raňajky, máme pre vás dobrú správu – teraz si môžete do svojho obľúbeného jogurtu primiešať novinku BeBe Dobré ráno mini s brusnicami a vaše raňajky budú opäť o niečo pestrejšie!

 

Aj BeBe Dobré ráno mini s brusnicami milujú jogurt

Obľúbené sušienky BeBe Dobré ráno mini, ktoré sú skvelé práve na to, aby ste si ich nasypali do obľúbeného jogurtu, sa na radosť všetkých fanúšikov rozšírili o novú brusnicovú príchuť. Nové cereálne sušienky s brusnicovou príchuťou navyše obsahujú 45,5 % celozrnných cereálií, majú vysoký obsah vlákniny, vitamínov E a B1 a obsahujú aj minerály, ako sú horčík, železo a niacín. BeBe Dobré ráno mini s brusnicami vám ako súčasť vyvážených raňajok dodajú sacharidy, ktoré sú pravidelne a postupne uvoľňované a vstrebávané po dobu 4 hodín. Ak ich zaradíte do svojho raňajkového jedálnička, doplníte ich mliečnym výrobkom, ovocím a nápojom, nemusíte sa báť, že vám v priebehu dopoludnia bude chýbať energia.

 

Čo nás baví na jogurte?

Je to jednoduché, jogurt je cenným zdrojom bielkovín, živých baktérií, vápnika a mnohých vitamínov skupiny B. Ak ho doplníte potrebnou dávkou celozrnných cereálií, nezabudnete sa zahryznúť do kúska ovocia a všetko zapijete napríklad čajom, vyvážené a rýchle raňajky máte v sekunde na stole.

Jogurtové raňajky majú viac praktických výhod. Väčšina z nás vstáva až na niekoľké zazvonenie budíka, potom si dlho vyberáme čo na seba, rozmotávame rozstrapatené vlasy (ak ste si ich radšej už neostrihali), alebo viac ako polhodinu hľadáme make-up, s ktorým sa včera hrali deti na umelcov. Ráno skrátka nemáme času nazvyš, ale ako vieme, bez raňajok to jednoducho nepôjde. Práve preto si vyberáme raňajky, ktorých základom je jogurt (46 %). Sú pripravené za pár sekúnd (51 %), chutia nám (57 %) a považujeme ich za súčasť vyvážených raňajok. Pri príprave jogurtových raňajok nám vôbec nechýba predstavivosť. Všetky možné aj nemožné ingrediencie si do jogurtu buď primiešame, alebo s nimi jogurt zajedáme a ak nás tlačí čas, jogurtujeme priamo z kelímku. Tie najkreatívnejšie z nás dokážu z prisypaných ingrediencií vytvoriť aj hotové veľdiela.

 

S čím kombinujeme jogurt najčastejšie?

Naše typické raňajky tvorí jogurt v kombinácii s cereáliami (60 %). Ak náhodou nemáme cereálie, zajedáme jogurt pečivom, iba tretina z nás si vychutnáva jogurt samostatne. Zaujímavé sú rituály vynaliezavých Sloveniek, ktoré si pravidelne pripravujú jogurtové raňajky. Klasikou je, že si jogurt najprv nalejeme do misky a potom doň nasypeme zvyšné ingrediencie a všetko poriadne premiešame (26 %). Sú medzi nami aj skutočné gurmánky (síce len 1%), ktoré najprv naberú jogurt na lyžičku a na každé sústo zvlášť si pridávajú ostatné ingrediencie, či už cereálie, sušienky, alebo müsli. Tie ale majú ráno pravdepodobne viac času, lebo sú schopné vstať na prvé zazvonenie budíka. Jogurt si dokonca natierame ako nátierku na rohlík, alebo sušienku (2 %).

 

BeBe Dobré ráno mini s brusnicami si v kombinácii s jogurtom zamilujete

S novými sušienkami BeBe Dobré ráno mini určite zvládnete všetky možné postupy a možno vás inšpirujú k mnohým ďalším spôsobom, ako si ich vychutnať. Jedno je však isté – brusnicové mini sušienky si zamilujete na prvé ochutnanie. Tak nečakajte a vstávajte s chuťou! BeBe Dobré ráno vám hneď po prebudení pričarujú úsmev na tvár.

 

BeBe Dobré ráno mini s brusnicami 300 g

Sú balené v praktických balíčkoch po jednotlivých porciách, takže vám v rannom zhone odpadnú starosti s vážením a meraním rannej dávky cereálií.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!