lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hliva ustricová – váš štít proti PN-ke!

  Spracoval(a) : JAnka
Dátum : 12.11.2010
späť
Späť

Poslať
 

Sedíte zababušení v teplej deke pred televízorom,  práve ste zhltli nejaký medikament na zníženie horúčky, v dlani stískate hrnček s teplým bylinkovým čajom a ste sami na seba nazlostení...

 

Nazlostení, pretože tých pár dní, čo strávite doma v posteli, bude pre vás znamenať menej peňazí na výplatnej páske. Ste priam zúriví, pretože kvôli hlúpej viróze prídete o skvelý koncert, na ktorý ste sa už dávno tešili. Hnevá vás, že zmeškáte pravidelné stretnutie s kamoškami pri poháriku. A možno vás hnevá kopec ďalších vecí, ktorým ste jednoducho mohli predísť, keby ste v domácej lekárničke mali niečo, čo by udržalo vaše telo vo forme. Opäť ste neurobili vôbec nič preto, aby ste s príchodom jesene nepodľahli prvej chrípke, ktorá okolo vás prefrčí. To je realita, ktorá postihne mnohých z nás. Faktom totiž je, že s príchodom chladnejšieho počasia, kedy už len nostalgicky spomíname na hrejivé lúče letného Slnka, sa zapĺňajú čakárne lekárov kýchajúcimi a kašľajúcimi pacientmi. Naša najmocnejšia zbraň, ktorá bojuje proti nepriateľom v podobe baktérií, vírusov či infekcií – teda imunitný systém – totiž zlyháva.

 

V dnešnej dobe dokonca trpí poruchou imunity každý tretí človek. Správna činnosť imunitného systému je závislá od správneho prísunu potrebných vitamínov, minerálov, antioxidantov, bioflavonoidov a stopových prvkov. Činnosť imunitného systému si oslabujeme napr. fajčením, zlou životosprávou, nadmernou konzumáciou alkoholu, na imunitu má negatívny vplyv mnoho iných faktorov vrátane stresu. Oslabená imunita sa najčastejšie prejavuje zápalmi dýchacích ciest, chrípkou, nádchou, v horšom prípade rakovinou. Chýbajúce látky dodávame telu vo forme zdravej a vyváženej stravy, ale aj vo forme doplnkov z pultov lekární. Na slovenskom trhu je teraz výživový doplnok na podporu imunity, ktorý bol dokonca ocenený certifikátom pre biokvality. Ide o unikátny doplnok výživy Glucamedic komplex od spoločnosti Rapeto.

 

GLUCAMEDIC komplex je ojedinelý predovšetkým svojím zložením. Obsahuje čisto prírodný extrakt z hlivy ustricovej, ktorá je už dlhodobo vyhľadávaným doplnkom stravy pre svoje široké spektrum blahodarných účinkov na ľudský organizmus. Najcennejšou látkou obsiahnutou v hlive ustricovej sú beta-glukány, ktoré stimulujú prirodzenú  imunitu organizmu. V prípade produktu GLUCAMEDIC komplex sa tento extrakt  získava unikátnou technológiou. Tú vyvíjali českí vedci celých 12 rokov a jedinečná je v tom, že umožňuje extrahovať z hlivy do formy tabliet na cmúľanie maximálne množstvo najúčinnejšieho glukánu, vďaka čomu obsahuje GLUCAMEDIC komplex celý rad pre organizmus prospešných látok ako vitamíny, proteíny, steroly, minerály a stopové prvky,  aminokyseliny, mastné  kyseliny a  mevinolín (lovastatín). Účinná látka beta glukán v kombinácii s vitamínom C, ktorý ešte viac zvyšuje jeho účinok na ľudský organizmus a xylitolu, ktorý pri cmúľaní tabliet chráni vaše zuby, robí z GLUCAMEDIC komplexu  unikátny potravinový doplnok. Bunkám dodáva energiu a vitalitu a zároveň posilňuje celkovú obranyschopnosť organizmu. Jedinečný je aj vďaka svojej vysokej vstrebateľnosti už cez sliznicu úst, čo zabezpečuje rýchly nástup účinku. Glucamedic komplex je vhodný pre deti už od 3 rokov, ktoré si ho  vďaka jeho sladkej chuti po jačmennou slade zamilujú.  


Diskusia k článku:

Ja mám na posilnenie imunity veľmi dobrú skúsenosť s liekom na báze enzýmov, Wobenzym. Užívam 3x3 tabletky denne a cítim sa výborne. Takže odporúčam.
Neregistrovaný - Majka, 13.11.2010 12:00
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!