lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Unikátna športová obuv inšpirovaná technológiami Continental

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 31.10.2013
späť
Späť

Poslať
 

·       Experti spoločnosti Continental s vývojármi firmy adidas vytvorili športovú obuv s podrážkou využívajúcou vlastnosti zmesi pre výrobu pneumatík

·       Outdoorové modely zo série Terrex vhodné pre zimnú sezónu sú dostupné aj na slovenskom trhu

·       Do 20. novembra 2013 budú mať zákazníci firmy Continental možnosť si k nákupu pneumatík zaobstarať výrobky adidas s technológiou Continental za mimoriadnu cenu.

Každý športovec potvrdí, že kvalitná obuv je kľúčová pre jeho komfort, bezpečie i výkon, rovnako aj skúsení vodiči podobne ohodnotia pneumatiky, ktoré „obúvajú“ na svoje automobily. Zimná pneumatika s maximálne vyváženými vlastnosťami pri jazde na snehu, ľade i za mokra tak predstavuje základ, ktorý autu, rovnako ako obuv na nohách bežca, umožňuje stabilný pohyb na ceste.

Špecialisti spoločnosti Continental sa preto rozhodli zúročiť viac než sto štyridsať rokov skúseností s výrobou gumárenských technológií a spojili sily s vývojármi firmy adidas. Spoločne vytvorili niekoľko radov obuvi s podrážkou zo zmesi inšpirovanej vlastnosťami pneumatík, a to vrátane outdoorových topánok adidas Terrex, ktoré sú dostupné aj na slovenskom trhu. Zákazníci k nákupu pneumatík Continental do 20. novembra navyše získajú poukaz v hodnote 20 € a zľavu až 35 % na vybraný tovar adidas z predajní A3 šport .

Keď sa povie Continental, väčšine z nás sa vybavia kvalitné pneumatiky prevažne pre osobné alebo nákladné automobily. Pritom už od svojho založenia v roku 1871 sa spoločnosť úspešne zaoberala aj výrobou podrážok a podpätkov . Na túto dlhoročnú tradíciu sa poprední experti Continentalu rozhodli nadviazať v súčasnosti, keď spojili sily s ďalším lídrom svojho oboru, výrobcom športového oblečenia a vybavenia adidas. Niekoľkoročná spolupráca priniesla ovocie - bežecké a outdoorové topánky. Ich podrážka vďaka svojmu tvaru a materiálu , ktorý využíva to najlepšie z technológie zmesi Continental, umožňuje na bežeckej trati i vysokohorskej túre podávať maximálne výkony a zároveň zaisťuje pohodlie a stabilitu. Skvelá priľnavosť, ktorou sú podrážky Continental typické, dovoľuje bežcovi dosiahnuť špičkové výsledky. V najextrémnejšom outdoore si tak dokáže zaistiť bezpečie, veľakrát aj zachrániť zdravie či dokonca život.

 

O 30 % lepšia priľnavosť

"Zmes používaná pri výrobe pneumatík sa od materiálu na podrážky obuvi musí odlišovať ako zo zdravotných a hygienických, tak rýdzo z praktických príčin. Musí byť ľahšia, pružnejšia, musí odolať rôznorodým povrchom i spĺňať dizajnové požiadavky, " vysvetľuje Fabian Dettmer, expert vývoja materiálov spoločnosti Continental. "Pri vývoji outdoorovej série Terrex nám pomohli predchádzajúce skúsenosti s horskými bicyklami, najmä čo sa týka profilu podrážky. Tieto topánky tak majú vo výsledku až o 30 % lepšiu priľnavosť ako porovnateľné modely na trhu. Verím preto, že si získajú priazeň u profesionálnych aj príležitostných športovcov, " uzatvára .

 

Podrážky pre sériu Terrex sú vyrábané z extrémne odolnej zmesi, ktorá sa osvedčila počas testovania v tých najnáročnejších podmienkach. Terrex skvelú priľnavosť zaistí za všetkých poveternostných podmienok alebo pri behu v rôznorodom teréne a predstavuje spoľahlivú oporu na púšti i snehu. Spolupráca Continentalu s adidasom jasne dokazuje, že technológia výroby pneumatík môže pre športovú obuv znamenať prevratné inovácie. Obuv adidas Continental zaručuje istú chôdzu v snehu, na ľade aj za sťažených poveternostných podmienok. Rovnako aj prémiové zimné pneumatiky Continental ContiWinter ContactTM TS 850 predstavujú pre vodiča ideálnu voľbu pre zimnú sezónu. Continental ContiWinterContactTM TS 850 sa stali lídrom tohtoročného testovania vo viacerých európskych krajinách a zvíťazili aj v teste zimných pneumatík v rozmere 185 / 65 R15 T zrealizovanom autoklubom ČR.

Spoločnosť Continental navyše v Českej a Slovenske republike pre svojich zákazníkov v spolupráci so značkou adidas pripravila špeciálne poďakovanie .

Do 20. novembra získajú za nákup a montáž pneumatík Continental v niektorom z pneuservisov vybraných partnerov poukaz v hodnote 20 eur a zľavu 35% na vybraný tovar adidas v predajniach alebo internetových obchodoch A3 šport. Viac informácií nájdete na www.continental.sk.

 

O zimných pneumatikách Continental ContiWinter ContactTM TS 850

Najnovší model prémiových zimných pneumatík Continental ContiWinter ContactTM TS 850 sa vyznačuje lepšími záberovými vlastnosťami ako jeho predchodca, kratšia brzdná dráha na mokrom povrchu, vylepšeným Handlingom, vyššou životnosťou a znížením valivého odporu . Pneumatika ContiWinter ContactTM TS 850 je zimným špecialistom pre kompaktné až väčšie vozidlá strednej triedy. K dispozícii je v 50 rôznych rozmeroch s priemermi od 14 " do 17 " a je vhodná pre celý rad značiek osobných vozidiel európskych, amerických a ázijských výrobcov. V tohtoročnom spoločnom teste zimných pneumatík automobilovej asociácie ADAC ( Nemecko ) , ÖAMTC ( Rakúsko ) a TCS ( Švajčiarsko ) model zvíťazil v oboch testovaných rozmeroch 185 / 60 R 15 T a 225 / 45 R 17 H. Pneumatika ContiWinter ContactTM TS 850 v rozmere 185 / 65 R15 T sa potom stala víťazom testu zimných pneumatík Autoklubu ČR pre zimu 2013 / 2014 .

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!