lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
O2 potvrdzuje: Najlepšie služby na Slovensku nie sú mýtus

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 20.10.2013
späť
Späť

Poslať
 

O2 podporuje hľadanie a hodnotenie najlepších poskytovateľov služieb na Slovensku cez portál www.najlepsiesluzby.sk. Navrhnúť aj hodnotiť služby v piatich kategóriách môžu všetci už niekoľko mesiacov cez internet, alebo mobilnú aplikáciu. Doteraz na portál pribudlo viac ako 450 pôvodných prevádzok. Každý hodnotiteľ má šancu vyhrať od O2 na mesačnej báze smartfón a najlepšie hodnotená prevádzka zase volania pre všetkých svojich zamestnancov na 3 mesiace zadarmo.       

„Podnikateľom ponúkame efektívne a moderné riešenia pre ich biznis a pomáhame im uspieť. Rozhodli sme sa zájsť ešte o krok ďalej. Vieme aká dôležitá je spokojnosť zákazníkov a sme presvedčení, že nie sme jediní, ktorí sa tešia zo spokojných zákazníkov. Preto podporujeme portál .najlepsiesluzby.sk, kde dostávajú priestor vyniknúť tí najlepší v rôznych kategóriách. Najlepšie služby si predsa zaslúžia, aby o nich bolo poriadne počuť,“ uviedol Martin Jelenek, riaditeľ komerčného marketingu pre firemných zákazníkov O2.

www.najlepsiesluzby.sk

Portál má viac ako 1500 registrovaných užívateľov, ktorí sa zapojili do projektu Najlepšie služby s takmer 9000 hodnoteniami. Hodnotiť kvalitu poskytovaných služieb motivuje zákazníkov šanca vyhrať každý mesiac značkový mobilný telefón, ale najmä vlastná dobrá skúsenosť. Majitelia prevádzok, ktoré v danom mesiaci získajú najvyšší počet bodov, zasa dostanú volania s O2 Moja firma na tri mesiace zdarma. Najlepšie hodnotené služby po skončení roka zase získajú volania s O2 Moja firma na jeden rok zadarmo.

Už dnes je na portáli viac ako 450 tipov z oblasti gastronómie, cestovania, športu, kultúry či wellness služieb po celom Slovensku. Ľudia podporujú rôzne prevádzky – nájdu sa tu tipy na dobrú kaderníčku, skvelú cukráreň, pekáreň alebo fitnes centrum.

Hodnotenie najprísnejšími porotcami schvaľuje aj Tomáš Maštalír

Na internetovej stránke najlepsiesluzby.sk majú príležitosť vyniknúť najlepší na základe návrhov a hodnotenia tých najprísnejších porotcov - zákazníkov a zákazníčok. Herec Tomáš Maštalír, ktorý si potrpí na kvalitu, projekt schvaľuje. Je super, že sa ľudia už nechcú len prizerať a kritizovať, ale majú aj chuť veci meniť k lepšiemu. O dobré sa predsa treba deliť,“ dodáva Tomáš.

Podľa Tomáša vidieť aj v jeho okolí, že rastie počet ľudí, ktorí už majú plné zuby prázdneho sťažovania sa. „Nestačí len neustále frflať preto ma fakt príjemne prekvapil nový portál, kde chcú hľadať a odmeňovať najlepšie služby a dávajú priestor tým, ktorým záleží na spokojných zákazníkoch a kvalite,“  hovorí Tomáš o portáli najlepsiesluzby.sk.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!