lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Extrémna deo ochrana pre extrémnych športovcov

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 14.9.2011
späť
Späť

Poslať
 

Muži radi predvádzajú svoje športové schopnosti - od futbalového či basketbalového ihriska až po atletickú dráhu alebo posilňovňu. Pri extrémny športoch však dokážu vyprodukovať každú hodinu až do dvoch litrov potu, čo môže viesť k nepríjemným telesným pachom z potu v podpazuší. Potenie predstavuje jeden z hlavných problémov vrcholových ako aj amatérskych športovcov. Pomoc prichádza v podobe najpredávanejšej značky pánskej kozmetiky Right Guard od spoločnosti Henkel, ktorá vytvorila nový a vysoko účinný rad dezodorantov a sprchovacích gélov pre super akčných mužov.

Nový rad dezodorantov Right Guard Xtreme Sports poskytuje 72 hodinovú ochranu pred nepríjemným telesným pachom a reguluje nadmerné potenie aj počas tých najextrémnejších športových aktivít.

Nová, jedinečná receptúra antiperspirantu Right Guard Xtreme Sports úspešne bojuje proti telesným pachom a potu, aby sa všetci akční muži na športoviskách mohli plne koncentrovať na podávanie najlepších výkonov.

Rad dezodorantov Right Guard Xtreme Sports, dostupný ako deosprej, roll-on a deostick, poskytuje fantastickú dlhotrvajúcu vôňu a osvieženie, ktoré nakopne energiou každého muža – či už pumpuje železo v posilňovni alebo hrá finále futbalovej ligy.

Nový rad Right Guard Xtreme Sports tiež ponúka inovatívny a vysoko účinný sprchovací gél s aktívnymi deo zložkami, ktoré účinne bojujú proti baktériám priamo pri ich zdroji. Right Guard Xtreme Sports je ideálne riešenie pre telo i vlasy každého športovca, ktorý chce byť neodolateľne svieži počas celého dňa. Po každej sprche je pokožka viditeľne čistejšia s pocitom dlhotrvajúcej sviežosti, ktorá účinkuje aj s rastúcim vypätím na športovisku.  

Nový rad Right Guard Xtreme Sports je najnovšou inováciou populárnej značky Right Guard od spoločnosti Henkel, ktorá už od roku 1961 poskytuje americkým mužom spoľahlivú zbraň v boji proti neželanému telesnému pachu

Od svojho uvedenia na slovenský trh v roku 2010 si Right Guard získal popularitu medzi super akčnými dobrodruhmi. Nový rad Right Guard Xtreme Sports je od augusta dostupný vo väčšine predajní v podobe dezodorantov a sprchovacieho gélu, ktoré poskytnú všetkým milovníkom športu pocit sviežosti a sebavedomia pre dosahovanie najlepších výkonov na športovisku aj mimo neho.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!