lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nové trendy ...

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 15.9.2000
späť
Späť

Poslať
 


Je “in” cestovať na dovolenku za exotikou. Napríklad do Thajska. Podľa vyjadrení majiteľov cestovných kancelárií sa táto destinácia stala obľúbeným cieľom solventných Bratislavčanov.
Ak neviete čo je to destinácia je to jednoduché. Slovo pochádza z cestovateľskej hantírky a znamená cieľ cesty. No a solventný znamená, že sa neživí prácou. Okrem toho, že si v Thajsku môžete užiť tú pravú exotiku , pre najodvážnejších vhodne doplnenú sexom, stretnete sa tam aj s neobyčajne obľúbenými slonmi. Treba však vedieť, že slony a ich majitelia, to naozaj nemajú ľahké. A takmer pravidelne sa stáva, že obaja hladujú. Ich situácia sa možno tento rok ešte zhorší. Do platnosti vstúpilo nariadenie, ktoré zakazuje majiteľom slonov vystávať so svojimi zvieratami na najrušnejších križovatkách a žobrať od turistov peniaze na potravu. ”Prevádzkovanie” pouličného slona sa v Thajsku považovala za celkom výnosný obchod, na ktorí často a dobrovoľne prispievali aj naši turisti. Tí uvedomelejší vedeli, že je to na záchranu týchto milých zvierat. Po tomto nariadení mali členovia rôznych ochranárskych spolkov strach o ďalší osud slonov. Ich majitelia sú sami veľmi chudobní a o svoje zvieratá sa nedokážu postarať. Situáciu zatiaľ vyriešila Štátna správa lesov, ktorá prišla s návrhom na využitie slonov pri hliadkovaní na lesných cestičkách a na ekologické výlety pre zahraničných turistov. Keď kanadská polícia jazdí v horách na koňoch., prečo by thajskí policajti nemohli používať na tento účel slony? Nezabudnite si preto v Thajsku urobiť aspoň jeden výlet do niektorej z rezervácií. Prechádzka rezerváciami Thajska je omnoho menej nebezpečná ako prítulnosť mladých Thajčaniek, ktoré sú ozdobou nočných miest. Ich nežná láska by vás mohla o pár rokov zabiť. Inkubačná doba AIDS je 10 – 15 rokov. Stýkať sa s nimi je vhodné iba vtedy, keď vyznávate heslo, že telo musí ísť do rakvy zhumpľované.
“In” je neživiť sa prácou, ale veľa zarábať. Najnovšie nejde vo svete o to, koľko urobíte, ale ako ste za to odmenení. Všetko sa začalo top manekýnkami, ktoré za pár hodín na móle získavali neskutočné zmluvy, potom to boli poisťovací agenti, neskôr bankoví manežéri a obchodníci s cennými papiermi, spoločnosti, ktoré sprostredkujú alebo radia politikom, ktorých platíme z našich daní za to, aby vedeli , členovia dozorných rád a veľa ďalších postov, kde sa bezpracne získavajú veľké peniaze, ale filmové hviezdy, ktoré tento kolotoč spustili sú na tom stále takmer najlepšie. Kým v roku 1959 bol svet šokovaný, že Marlon Brando dostal za hlavnú úlohu vo filme “ The Fugitive Kind” 1 000 000 dolárov, rovnako ako Liz Taylorová za svoju Kleopatru, dnes nikoho neprekvapí, že Tom Cruise dostal za Mission Impossible 70 miliónov dolárov. Dnes si už hviezdy vypisujú čísla do šekov vlastnoručne a okrem toho sa podieľajú na ziskoch až vo výške od 20 - 40 %. Podiel majú aj z ďalších marketingových príjmov, čo im vynáša ešte viac ako ich výkon na filmovom plátne. Takto nežne si k honoráru v poslednom čase ešte privyrobili Tom Hanks za Forrest Gump 50 000000 dolárov, za Zachráňte vojaka Ryana 50 000000 dolárov, Steven Spieklberg za ten istý film 50 000000 dolárov, Jim Carrey iba 12 000000 dolárov za The Truman Show, Julia Robertsová za Erin Brokovich 10 miliónov, Melovi Gibsonovi hodi Patriot okrem 25 miliónového honoráru približne toľko aj za podiely. Keď sa budeme snažiť, možno aj viac Jack Nicholson dostal dodnes za Batmana, podiely zo zisku a z ostatných aktivít ako sú hračky, masky...50 000000 dolárov. Podľa odborníkov príjmy hviezd už nebudú stúpať. Na rade je počítačová technika a tretie tisícročie má patriť virtuálnym osobnostiam, ktoré sú sympatické všetkým.
Podľa psychológov je “in” nevyžadovať od partnera sex počas dovolenky. Ľudia si vraj chcú oddýchnuť. Pravidelné letné ponorkové choroby počas dovoleniek privedú do manželských poradní 30% párov, vyše polovica sa na dovolenkách rozháda a časť sa po návrate z dovolenky rozhodne pre rozvod. Často to býva práve sex, kvôli čomu dochádza k hádkam a k nedorozumeniam. Tí istí psychológovia navrhujú, oddychovať oddelene. Jasne povedané, ísť na dovolenku každý sám.
“In” je zamýšľať sa nad sexom, pretože okrem našich psychológov, ktorí nám chcú zabrániť sexovať na dovolenke, parížski výskumníci z Ústavu sexuológie nám chcú vziať sex takmer úplne. Zistili totiž , že muži vykazujú po milovaní výrazne znížené výsledky testov IQ. Skúmali duševnú bystrosť, zdravý úsudok, pamäť a matematické schopnosti. Kým ženy boli rovnaké pred i po milovaní, chlapom klesla výkonnosť o 15 bodov, najmä, čo sa týka pamäti a zdravého úsudku. Napriek tomu, že hodnoty klesli iba dočasne, vedúci tímu Dr.Penoir sa domnieva, že opakovaný sex v krátkom časovom rozmedzí môže mať trvalé následky. K rovnakým výsledkom dospeli aj britskí vedci. Tvrdia, že nárazy panvy, zadržovaný dych a napätie svalov obmedzujú prietok krvi do mozgu. Muži, ktorí sa často milujú, strácajú v starobe pamäť. Konečne vieme, prečo si chlapi nepamätajú sľuby dané v posteli.
Pred dovolenkou je “in” vedieť, že najzamestnanejší ľudia v spálni sú Američania. Milujú sa tri razy do týždňa a ich priemerné milovanie trvá 25 minút. Američanom šliapu na päty Francúzi s priemerným 40 minútovým premilovaným časom. Najmenej sa milujú Rusi a Poliaci. Pod argumentom vedeckých prác a výskumov sa tak rozplynul obraz Talianov ako najlepších milencov. Dnešní Taliani sa už uspokoja so službami platených kňažiek lásky. Rok po svadbe trvá ich milostné vzplanutie 10 minút. Ich sexuálnu fantáziu a svetové prvenstvo zničili samy Talianky, ktoré pri milovaní myslia zväčša na všetko iné, len nie na lásku. Anketa zameraná na sexuálny život ľudí z 19. krajín sveta priniesla šokujúci výsledok. So svojím sexuálnym životom je spokojných iba 20 % ľudí. Najspokojnejší sú vo Venezuele, potom nasleduje Brazília, Mexiko, India, Francúzsko, Austrália, Veľká Británia. Až 95% nespokojnosť s posteľnými aktivitami vyslovili obyvatelia Hong-Kongu. Po nich nasledujú Rusi a Číňania.

“Out” je hádať sa už pred svadbou o peniazoch, ako to urobili Michael Douglas a Catherina Z. Jonesová.Zrejme po 40 miliónoch libier, ktoré musel vyplatiť bývalej manželke Diandre je Michael opatrnejší. Drahá Catherina, je naozaj drahá a nechce sa vydať pod cenu.
“Out” je ohovárať Lewinskú, dnes je z nej podnikateľka a jej kabelky , ktoré sama navrhuje letia.
“Out” je veriť, že Hillary a Bill Clintonovci sa milujú. Naopak, každý z nich sa chystá usídliť inde.
“Out” je veriť, že všetci môžu piť. Japonci a Číňania postrádajú gén ALDH2, preto je u nich zvýšené riziko rakoviny pri požívaní alkoholu. Zatiaľ čo Kaukazci ho majú tri razy viac ako bežná populácia.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!