lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
HYZA tipy pre veselý začiatok školského roka

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 29.8.2013
späť
Späť

Poslať
 

Začiatok školského roka nebýva pre mnohých školákov jednoduchý. Tešia sa skôr na kamarátov v triede ako na povinnosti a domáce úlohy. HYZA má pre vás tip ako  sa spoločne s deťmi zabaviť, niečo ich pritom naučiť a navyše sa chutne najesť. Ako? Pomôžu vám pri tom HYZA  Kiki-riki párky.

 

Keď si deti urobia všetky úlohy, pochváľte ich a zahrajte sa s nimi na zábavnú školu varenia. Uvidíte ako im bude chutiť večera, ktorú si spoločne pripravíte. Kiki-riki párky stačí ošúpať, krátko zohriať, prípadne upražiť a môžete ich servírovať. Ponúkame vám niekoľko receptov na inšpiráciu, ale spolu s deťmi určite vymyslíte kopu ďalších.

 

Rikiho lietadlo

Na prípravu potrebujeme: Kiki-riki párky, žltú a červenú papriku, hrášok, kaleráb, reďkovku, kukuricu alebo klinčeky na ozdobenie lietadla.

Postup:
Párky krátko zohrejeme vo vriacej vode. Žltú a červenú papriku nakrájame na pásiky a kaleráb alebo reďkovku na krúžky. Zohriate párky vyberieme z vody, jeden rozrežeme a šikovní školáci z neho ľahko zostavia lietadlo. Z papriky vyčarujeme slnko, z reďkovky zasa oblaky. Lietadlo poletí nad zelenými poliami z hrášku. Obrázok môžeme pripraviť aj z iných druhov zeleniny.

 

Veselá chobotnička

Na prípravu potrebujeme: Kiki-riky párky, šalátové listy, kukuricu, červenú papriku, nastrúhanú  reďkovku a mrkvu, bylinky, lyžičku oleja.

Postup:

Párok v polovici nakrájame na hrubšie pásiky tak, aby mala chobotnička nohy, potom ju na chvíľu opražíme na lyžičke oleja. Hotovú položíme na „šalátové more“, ktoré môžeme dozdobiť kukuricou, pásikmi červenej papriky, strúhanou mrkvou, reďkovkou, bylinkami.

 

Chutná palmička

Na prípravu potrebujeme: Kiki-riky párky, struky sladkého hrachu alebo zelenú papriku, hrášok, vajíčko natvrdo, rebarboru alebo kukuricu, z ktorej vytvoríme púštny piesok.

Postup:

Párky krátko zohrejeme vo vriacej vode, vyberieme ich a jeden prerežeme. Z párkov a zeleniny vytvoríme palmu, na ktorú bude hriať slniečko z vajíčka natvrdo. Púštny piesok môžeme vytvoriť z rebarbory alebo z kukurice.

 

Špeciálne pre školákov pripravila HYZA na začiatok školského roka desiatový box, v ktorom nájdu Kiki-riki párky, Kiki-riky párky so syrom a Kiki-riki šunku. Zo šunky môžete pripraviť deťom na desiatu chutný obložený chlebík, ktorý zabalíte do praktického desiatového boxu.

 

Kiki-riki párky a Kiki-riki párky so syrom, sú bez konzervantov, umelých farbív a neobsahujú lepok. Ich základom sú kvalitné a čerstvé kuracie prsia, s vysokým obsahom bielkovín dôležitých pre zdravý rast a vývoj detského organizmu. Sú tiež bohaté na vitamíny a minerálne látky podporujúce imunitu. Kiki-riki párky obsahujú veľa kuracinky a málo tuku.

Kiki-riki šunka je vyrobená výlučne z čerstvých kuracích pŕs najvyššej kvality, ktoré majú vysoký podiel bielkovín dôležitých pre zdravý rast detského organizmu. Neobsahuje konzervanty ani umelé farbivá,  lepok a je ľahko stráviteľná.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!