lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 8 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 12 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 20. September, , Dnes oslavuje Luboslav/Luboslava
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Madlenky Ricoré

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 5.7.2012
späť
Späť

Poslať
 

Ingrediencie na 15 až 25 madleniek podľa veľkosti:

·         100 g hladkej múky

·         100 g maslo

·         120 g jemného kryštálového cukru

·         2 vajcia

·         ½ prášku do pečiva

·         1 chemicky neošetrený citrón

·         1 kávová lyžička Ricoré

 

Príprava:

1)      Predhrejte rúru na 200 °C.

2)      Zmiešajte múku a prášok do pečiva a preosejte ich cez sitko. Rozpusťte maslo a nechajte ho vychladnúť.

3)      Nastrúhajte kôru z citróna.

4)      V miske rozšľahajte vajce s cukrom. Vyšľahajte do peny a pridajte zmes múky a prášku do pečiva, maslo, Ricoré a nastrúhanú citrónovú kôru. Všetko starostlivo premiešajte.

5)      Cestom naplňte silikónovú formu na madlenky (môžete použiť aj formičky na medvedie labky) a pečte asi 10 minút v predhriatej rúre.

6)      Keď  sú madlenky upečené, vyklopte ich z formičiek a podávajte teplé.

 

Info: Madlenky patria k tradičným francúzskym sušienkam v tvare lastúry, ktoré sa podávajú k čaju alebo káve. Výborne sa hodia aj k šálke Ricoré.

 

Doba pečenia: 10 minút

Počet porcií: 15 – 25 kúskov


Diskusia k článku:

co je to Ricoré?
Neregistrovaný - marika, 6.7.2012 19:49
zalezi na tom co je ricore ked tam toho ide jedna kavova lyzicka, drbni tam hocico za lyzicku, kavu kakoo orechy, alebo aj chili papricky mlete
Neregistrovaný - fero, 6.7.2012 23:45
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!