lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
V ČUNOVE SA KRÁČALO NA VODE PO HAVAJSKY

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 7.5.2012
späť
Späť

Poslať
 

Areál Divoká voda v Čunove otvoril sezónu s množstvom noviniek. Okrem už na Slovensku etablovaného raftingu, či tradičných športov ako plážový volejbal a futbal si tam ktokoľvek môže vyskúšať jazdu na kajaku, vodnom skútri ale aj novinky „Stan dup Paddle“ a surfovanie na umelej vlne.

Tréner Braňo Dvonč hovorí: „Stand up paddle pochádza z Havaja. V súčasnosti je mimoriadne obľúbený už po celej Amerike a vlani konečne dorazil aj na starý kontinent. Na Slovensko  - k nám do Čunova - sa teraz dostal zo západnej Európy. Je to čosi medzi windsurfingom a surfingom. Stojíte na doske, ktorá nemá plachtu a v ruke držíte pádlo, ktorým sa poháňate. Netreba sa však obávať, tento šport zvládne naozaj každý. Dosiek je na výber niekoľko druhov. Tí, ktorí chcú viac adrenalínu si zoberú menšiu, začiatočníci väčšiu.“

 Návštevníci areálu Divoká voda môžu skúsiť aj ďalšie novinky ako hydrospeed, aquazorbing, rýchly gauč a množstvo iných. Okrem „akčných“ záujemcov je však areál pripravený aj pre tých, ktorí chcú len pohodu a relax, prípadne pre rodiny s deťmi. Tým sú vyhradené nedele s "Family friendly" programom. V peknom prostredí na brehu Dunaja im pobyt spríjemní detské ihrisko, trampolína, nafukovací hrad, zvieracia farma a nové možnosti občerstvenia.

 „Počas zimného obdobia sme zrekonštruovali reštauráciu a „beach bary“. Zveľadili sme areál a v spodnej časti trate sme vybudovali surfovú vlnu. Dokončili sme úpravy na druhom kanáli, čím sme dvojnásobne zvýšili kapacitu jazdenia na divokej vode. S tým súvisí aj zlepšenie podmienok pre profesionálnych športovcov – kanoistov,“ upozorňuje športový manažér areálu Divoká Voda Robert Orokocký.

Jeho slová potvrdzujú aj úspešní reprezentanti Slovenska v rodeu na divokej vode manželia Csonkovci – Nina a Peter: „Pre nás je tento areál ako druhý domov. Sme tu skutočne každý deň. Bez tunajších možností by sme nedosahovali také vynikajúce výsledky na európskych a svetových podujatiach“.

Okrem prvého ročníka športového Festivalu Divoká voda (14. – 15. júla), ktorý je určený pre profesionálnych aj amatérskych jazdcov, sa tam tiež uskutoční finále Svetového pohára vo vodnom slalome, či sledovanie účinkovania olympionikov v Londýne. 

Dôležitou a pre nemotorizovaných návštevníkov areálu je nová pravidelná linka MHD číslo 90, ktorá už do  21.apríla bude premáva z Rusoviec do areálu Divoká Voda každú hodinu. Bicyklisti majú k dispozícii hrádzu, ktorá vedie priamo do areálu Vodných športov. Je tu však aj ďalšia netradičná možnosť dopravy. Ak máte chuť, môžete si objednať plavbu motorovou loďou, ktorou sa môžete z areálu Divoká Voda plaviť po hlavnom toku Dunaja a pozrieť si dominanty Bratislavy z vodnej hladiny.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!