lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dôležitý výber

  Spracoval(a) : Martina Jeníkova
Dátum : 14.5.2003
späť
Späť

Poslať
 

Čas kedy sa bude treba vyzliecť do plaviek a ukázať všetky nedostatky sa pomaly ale iste blíži. Nie je však umenie tieto nedostatky len zakryť, ale aj ukázať svoje prednosti. Ak máte aj vy každé leto problém s výberom plaviek, skúsime vám dať pár rád ako si vybrať plavky, ktoré sa dokonale hodia k vašej postave a ktoré vám pomôžu byť „in“ aj na pláži.

 Ak máte chlapčenský typ postavy, t.j. malé prsia a malý zadok s vypracovaným bruškom, mali by ste jednoznačne nosiť dvojdielne plavky, ktoré zvýraznia vašu prednosť- ploché bruško. Na to aby ste opticky zväčšili obvod hrudníka si vyberte vzorované plavky, ktoré vám ho optickým zväčšia. Vo vašom prípade sa hranice nekladú, takže dajte prednosť fantázii a odvážnym vzorom.

V prípade, že máte nie jednu ale viac problémových oblastí by ste mali nosiť jednodielne plavky. Potom sa snažte zdôrazniť svoje prednosti. Ak máte veľké prsia, zvoľte si plavky s V výstrihom. Ak chcete mať stiahnuté bruško alebo zadok, skúste investovať do sťahujúcich plaviek alebo si zvoľte jednoduchý vzor, ktorý vás opticky zoštíhli. Toto pravidlo však platí pre všetky baculky. Nemali by ste v žiadnom prípadne nosiť veľmi nápadne, rozširujúce vzory. Najlepšia je jednofarebnosť a jednoduchosť. Ďalšou možnosťou je takzvaný sarong, šatka obviazaná okolo pása, ktorá bude hitom tohto leta. Ani v tomto prípade sa medze fantázii nekladú. Či už si zvolíte jednofarebnú alebo pestro vzorovanú a vyšívanú je už len na vás. Hlavné je, že dokáže zakryť nedostatky, ktoré nechcete vystavovať na obdiv.

Ak nemáte väčšie problémy s postavou, ale skôr s výškou vsaďte na ilúziu. Mali by ste si zvoliť vysoko vykrojené plavky, ktoré vám predĺžia nohy a najlepšie by bolo keby boli jednodielne. Netreba aby ste si svoju malú postavu ešte rozdeľovali dvojdielnymi plavkami. Čo sa týka farby plaviek, vsaďte na jednoduchosť a jednofarebnosť, ktoré vás opticky ešte viac predĺžia a zoštíhlia.

 V prípade, že je vašim problémom príliš svetlá pokožka, ktorá opaľovaním skôr sčervená ako sa pekne opáli mali by ste vsadiť na plavky pastelových farieb, ako levanduľová alebo slabučko modrá. V žiadnom prípade si nezvoľte zelenú, žltú alebo béžové odtiene. Farba, ktorá zvýrazni aj trochu opálenej pokožky je čokoládovo hnedá. Môže sa vám zdať nevýrazná a fádna, ale tak tomu je len na vešiaku. Aj trochu opálenej pokožke dokáže dať ten správny bronzový nádych. Ak chcete byť viac výrazná, skúste to s červenou, ktorá na svetlej pleti pôsobí veľmi dramaticky.

            Trendy leta

Toto leto je „in“ všetko zaujímavé. Mali by ste si vybrať plavky, ktoré si hneď každý všimne a ktoré hneď zaujmú. Či už to bude vzorom, strihom alebo farbou. Jednoducho malo by to byť niečo iné. V prípade, že netúžite pútať pozornosť hneď ako vkročíte na pláž alebo kúpalisko, zvoľte si radšej jednoduché, elegantné plavky so zaujímavým strihom. Plavky, ktoré by ste tento rok zaručene mali vynechať sú plavky spojené so sukňou. Tento štýl sa ešte mohol kde tu objaviť minulé leto, ale tento rok to už radšej neskúšajte. Ak chcete zakryť problémové, zadné partie vyskúšajte sarong. Ak ste boli doteraz zvyknuté nosiť na pláž a kúpaliská šortky, tento rok to bude niečo pestrofarebnejšie. Sú to už spomínané sarongy a tuniky. Je možné ich dostať vo všetkých možných odtieňoch, vzoroch a látkach. Od vzdušných bavlnených látok po hodváb, ktorý vyzerá ako suvenír z tropickej krajiny. Najdôležitejším doplnkom na pláži je však vaše sebavedomie. Hlavné je, aby ste si vybrali čo sa vám páči a v čom sa budete cítiť dobre.


Diskusia k článku:

Som rada,že existuje takáto stránka,lebo už niekoľko krát mi pomohla,ďakujem!!!!!
Neregistrovaný - , 2.6.2003 09:08
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!