lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čas povedať si svoje áno

  Spracoval(a) : Kristina Farkašová
Dátum : 7.5.2003
späť
Späť

Poslať
 

Je tu máj, čas lásky a svadieb. Tým najväčším prejavom ako niekomu povedať, že ho milujete na toľko, že s ním chcete stráviť zvyšok svojho života. Je to však významný a rozhodujúci krok v živote a preto je aj dôležité ako si svoju svadbu naplánujete. Či ste si svoju rozprávkovú svadbu naplánovali už ako päť ročná alebo ju chcete mať podľa posledných trendov, pridržiavajte sa pár nasledujúcich rád, ktoré vás zachránia pred nervovým zrútením, ktoré vám hrozí v prípade svadobného šialenstva tesne pred svadbou.

                                      Predstavte si svoju svadbu

Pred tým než celému svetu oznámite, že ste šťastne zasnúbená a než sa všetci vaši známi a kamaráti na svadbu automaticky pozvú, odporúčame vám aby ste si so svojím snúbencom sadli a dohodli sa na dátume, čase, mieste, veľkosti a hlavne štýle vašej svadby- vecí ktoré vás odzrkadľujú ako pár. To aká budete nevesta záleží iba na vás a na vašej povahe. Je niekoľko typov neviest, ktoré majú okrem chute vydávať sa spoločný aj vyhranený štýl. Viete aká budete nevesta?

romantický typ – na vašom štýle je niečo jemné, povznášajúce a rozprávkové, čo vám dodáva ten romantický nádych. Doprajte svojej sentimentálnej dušičke nezabudnuteľný svadobný album, ktorý zverte iba profesionálovi a nespoliehajte sa na pomoc kamaráta. Hľadanie šiat si predstavujete snáď odkedy viete vysloviť slovo nevesta. Vaše šaty by mali byť jemné ale zároveň ženské. Obklopte sa luxusnými látkami a nezabúdajte na detaily. Či už to sú perličky alebo korunka vo vlasoch, vaša kytica alebo dve holubičky pri tanieri každého hosťa na znázornenie vašich spriaznených duší. Taktiež vaše doplnky by mali mať osobný charakter, ako napríklad prívesok po vašej starej mame alebo náramok, ktorý ste dostali od otca už na strednej. Vaša svadba bude jednoznačne tou nezabudnuteľnou udalosťou, na ktorú budete spomínať ako na splnení detský sen.

konzervatívny typ - váš štýl je rozhodne elegantný. Dbáte na jasné línie, luxusné ale jednoduché látky a dôležité detaily. Je vám úplne jasné čo chcete, máte jasný postoj ku všetkému čo robíte a ste nekompromisná v hľadaní dokonalosti. Všetko sa to odrazí aj na prípravách vašej svadby a v štýle vašej svadby. Vaše svadobné šaty budú jednoduché a elegantné. K vášmu štýlu by sa najviac hodili jednoduché, saténové do A- tvarované šaty bez ramienok. Samozrejme netreba zabúdať ani na úpravu vlasov a váš svadobný make-up. Aj keď je to váš svadobný deň netreba to s make-upom preháňať. Dajte radšej prednosť jednoduchému make-upu, ktorý rozjasní vašu pleť. S očami si tiež netreba robiť veľa starostí. Stačí jednoduchá linka, trocha špirály na zvýraznenie vašich očí a na koniec jednoduchý lesk na pery. Vlasy si nechajte voľne padať na plecia alebo si ich nechajte zviazať do jednoduchého drdolu s malými perličkami, ktorými nikdy nič nepokazíte. Veď platí, že v jednoduchosti je krása.

extravagantný typ - keď vkročíte do miestnosti ľudia si vás hneď všimnú a to je presne to čo máte rada. Rada pútate pozornosť a rada ste stredobodom tej pozornosti, preto to inak nebude ani vo váš svadobný deň. Vaše šaty rovnako ako váš príchod budú hocičo iné len nie jednoduché. Mali by byť šité ako na kráľovnú, či už z hodvábu, saténu alebo zamatu. To že svadobné šaty by mali byť biele neznamená, že budú celé biele. Skúste ich oživiť kvetinkami alebo ornamentami a nezabúdajte ani na závoj, ktorý vám bude pridržiavať ten najmladší člen rodiny. Váš príchod bude určite jedinečný. V každodennom živote sa snažíte byť iná, preto sa snažte vytvoriť niečo špeciálne aj v tento výnimočný deň. Či to už bude výrazný make-up, niekoľko poschodová svadobná torta obsypaná ružami alebo miesto kde sa táto výnimočná udalosť bude odohrávať. Nezabúdajte ani na fotografa, ktorý bude schopný vyhovieť všetkým vaším požiadavkám a zachytí každý okamih tohto dňa. Vaša svadba bude udalosť o ktorej sa bude ešte dlho rozprávať. A ako vždy je to presne to po čom vy túžite.

 Ak už budete mať ujasnené ako by vaša svadba mala vyzerať, začnite si robiť zoznam hostí. Rátajte však s tým, že kohokoľvek pozvete nikto nebude chcieť prísť na svadbu sám, a preto príde s doprovodom. Preto si radšej urobte zoznam na ktorom budú ľudia, ktorí na vašej svadbe nemôžu chýbať a zoznam s ľuďmi, ktorí na vašej svadbe môžu chýbať. Ak vám to niekto z toho dôležitejšieho zoznamu odriekne, ešte vždy tu máte druhý zoznam. Nezabúdajte však, že čím viac ľudí pozvete tým bude celá svadba drahšia. Všetka tá nádhera a zábava niečo stojí, preto pred tým než začnete všetko vybavovať skúste si naplánovať rozpočet, ktorý vás uchráni pred šokom, ktorý by ste mohli zažiť pri vyúčtovaní. Akonáhle máte predstavu o tom bez ktorých vecí si svoju svadbu neviete predstaviť, môžete si peniaze rozdeliť na iné veci. Taktiež si stanovte čas kedy by ste sa chceli vydávať. Záleží na vás, či chcete aby bola okolitá krajina pokrytá snehom alebo si to predstavujete v jarnom vánku niekde vonku v altánku. Niektoré vychytené miesta bývajú však rezervované preto si to nenechávajte na poslednú chvíľu. Nezabudnite sa uistiť, že v ten deň nie je žiadny sviatok alebo iná udalosť, kvôli ktorej by sa vaši hostia nemohli dostaviť. Plánovanie svadby je jednou z najdôležitejších a najkrajších udalostí v živote. Môže to byť zábavné, radostné ale aj frustrujúce. Ak sa na to však pozriete s odstupom času, bude to pre vás jedna z najvýznamnejších udalostí v živote, preto jej venujte dostatok času aby ste na nič nezabudli a urobili ste si ju takú, o akej ste vždy snívali.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!