lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 28 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 30. Jún, , Dnes oslavuje Melánia
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Kačica Orange

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 16.5.2001
späť
Späť

Poslať
 

2 kačacie prsia, soľ, korenie, 1 pomaranč, 20ml pomarančového likéru, 125ml kyslej a sladkej smotany, 150g kyslej smotany, lístky, mäty na ozdobu

Mäso umyjeme, usušíme, osolíme, okoreníme a na rozohriatej panvici kožou dole opekáme do chrumkava 7 minút. Otočíme a opečieme opäť 7 minút. Pomaranč dobre umyjeme, usušíme, kôru nastrúhame a šťavu vytlačíme. Vypečenú šťavu zmiešame s pomarančovou šťavou a likérom a chvíľu povaríme. Vmiešame sladkú a kyslú smotanu, podľa chuti osolíme, okoreníme a vmiešame nastrúhanú pomarančovú kôru. Kačacie prsia nakrájame na plátky a podávame s omáčkou a špagetami. Ozdobíme mätou a plátkami citrónu.

Diskusia k článku:

.... a do chrumkava. Mňáááám. To je ono. Ako chlapec som od babky neraz dostal po prstoch, keď som odštibrával z čerstvo upečenej husi alebo kačky kožku....<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 16.5.2001 10:08, pelech(`na`)dmd.sk
.... a do chrumkava. Mňáááám. To je ono. Ako chlapec som od babky neraz dostal po prstoch, keď som odštibrával z čerstvo upečenej husi alebo kačky kožku....<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 16.5.2001 10:08, pelech(`na`)dmd.sk
pepík 47 prosím někoho kdo zná recept na pomerančový likér at´ dá vědět. dík
Neregistrovaný - , 7.4.2010 11:27
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!