lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
IKEA predstavuje novú kolekciu záhradného nábytku

  Spracoval(a) : Janka
Dátum : 3.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Aj keď to za oknami zatiaľ nevyzerá, žeby zima chcela ustúpiť, kalendár však hovorí, že jar je u tu. IKEA uvádza na trh novú kolekciu záhradného nábytku a dekorácií vhodnú nielen na nastávajúcu sezónu. Objavujú sa v nej klasické prvky v kombinácii s netradičnými farbami, ako je sýta oranžová či tyrkysová. Jej súčasťou sú aj nové solárne stolové lampy, ktoré sa počas dňa dobijú, aby mohli rozžiariť večerné posedenie v záhrade alebo na balkóne. Vďaka rozmanitosti štýlov, farieb a výrobkov dokáže táto kolekcia vyhovieť potrebám všetkých zákazníkov a akémukoľvek priestoru.

Ľudia čoraz radšej trávia čas spolu s priateľmi a rodinou v záhradách, na terasách  či balkónoch. Náš záhradný nábytok a doplnky sa vyznačujú funkčnosťou a navyše vytvárajú príjemnú atmosféru počas celého roka.

 

Kombinujte so sériou nábytku ÄPPLARÖ

Nízke diely na sedenie ÄPPLARÖ sú takisto výborným riešením do záhrady či na balkón.  Nábytok je vyrobený z masívnej akácie, dá sa ľubovoľne kombinovať a umožňuje vytvoriť sedenie podľa vašich predstáv. Na zvýšenie pohodlia stačí pridať vankúše HÅLLÖ. Pred priamymi slnečnými lúčmi vás ochráni altánok ÄPPLARÖ.

 

Vytvorte si vlastnú tradíciu so sériou ÄNGSÖ

Stoly, lavice a stoličky v tradičnom štýle si môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb a nápadov. Široký stôl je ako stvorený na letnú rodinnú večeru alebo na stretnutia s priateľmi. Séria je vyrobená z masívnej borovice a je dostupná v bielej a čiernohnedej úprave. Menší okrúhly stôl zo série ÄNGSÖ je ideálny na romantickú večeru strávenú v spoločnosti milého partnera a dobrého vína. Kreslo LÄCKÖ z ručne pleteného plastového ratanu vám ešte viac spríjemní letné leňošenie. 

 

V znamení ľahkosti – novinky v sérii FALSTER

Novinkou v sérii FALSTER je jej čiernohnedá úprava. Ľahkosť nábytku vyrobeného z polystyrénového plastu prekvapí, pretože jeho vzhľad pripomína skôr masívne drevo. Nevyžaduje si žiadnu údržbu a celá séria odoláva dažďu, snehu, nízkym aj vysokým teplotám. Séria zahŕňa stoličky, stoličky s opierkami, nastaviteľné kreslá, lavice, ležadlá a stoly.

 

 

Solárne lampy a svietidlá v tvare polgule SOLVINDEN rozjasnia teplé noci

Posvieťte si na záhradu pomocou jedinečných solárnych lámp a svietidiel v tvare polgule SOLVINDEN. Stačí ich počas dňa dobiť na dennom svetle. Nepotrebujú káble ani elektrické zásuvky, a preto sa dajú používať kdekoľvek. 9 – 12 hodín nabíjania počas slnečného dňa vám v prípade stolových lámp zaručí 4 hodiny svetla; svietidlá v tvare polgule vydržia svietiť pri rovnakom dobití až 12 hodín.

 

Séria ROXÖ – odetá do veselých farieb

Oranžové a tyrkysové stoličky a kreslá zo série ROXÖ vyrobené z ocele upravenej práškovou farbou sú odolné, nevyžadujú si žiadnu starostlivosť, sú stohovateľné a šetria miesto. Hoci séria ROXÖ každoročne mení svoje farby, najobľúbenejšie sivé a biele lavice, stoly a stoličky sú späť aj tento rok.

 

Tropické farby letnej dovolenky

Pri navrhovaní výrobkov tohtoročného záhradného sortimentu sme sa nechali inšpirovať farbami šťavnatých zrelých pomarančov a chladivej tyrkysovej vody. Stoličky, ležadlá a slnečníky sa dajú kombinovať s oranžovými a tyrkysovými kanvicami na polievanie, záhradnými kvetináčmi a lampášmi.

 

Farebná pláž plná ležadiel MYSINGSÖ, HÅMÖ a slnečníkov RAMSÖ

Oranžové a tyrkysové pruhy v retro štýle dekorujú ležadlá MYSINGSÖ. Nemusíte byť práve na pláži, aby ste sa cítili ako na dovolenke. Vďaka ľahkému skladaciemu mechanizmu sú vždy pripravené na deň na pláži alebo v parku. Plážové stoličky a ležadlá HÅMÖ sú ideálne na oddych. Doplniť ich môžete slnečníkmi RAMSÖ, ktoré vás ochránia pred priamymi slnečnými lúčmi.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!