lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Fidorka Májová – Všade tam, kde kvitne láska

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 29.4.2011
späť
Späť

Poslať
 

                                                            

                  

 

 

 

Máj tento rok nebude len časom lásky. Stáva sa aj príležitosťou, kedy si po roku znovu môžete vychutnať Fidorku Májovú s višňovou príchuťou z limitovanej edície. Je sladká ako májové bozky a intenzívna ako hrejivé lúče slnka.

 

Prežívať lásku počas romantického mája sa akosi patrí. Jediný mesiac na rozhraní jari a leta je pre ňu ako stvorený. Všetko ide ľahšie, aj to zoznamovanie sa. Máme viac odvahy aj väčšiu chuť na hľadanie spriaznenej duše. Tento krát to pôjde ešte o čosi ľahšie. Lásku vám privábi nová Fidorka Májová s višňovou príchuťou, ktorá slúži ako originálne znamenie. Dajte ňou najavo svoj záujem a noste ju stále so sebou.

Fidorka bude v máji ešte výnimočnejšia. Známa oblátka, ktorá spája dlhoročnú tradíciu s intenzívnou chuťou chce byť totiž všade tam, kde kvitne láska. Vynovenú Fidorku s poriadnou dávkou čokolády zaručene neprehliadnete. V alumíniovom obale ozdobenom višňovými kvetmi pritiahne vašu pozornosť. Neobvyklý hravý okrúhly tvar ukrýva chuť, ktorá priam nabáda k bozkom.

Májová Fidorka prichádza v limitovanej edícii. Osvieži presne ako voňavé jarné počasie, ktoré je priam stvorené na romantickú prechádzku dvojice po rozkvitnutej aleji, či túlaní sa úzkymi mestskými uličkami. Chvíle spríjemní výnimočnou ovocnou príchuťou. No nielen úžasne chutí, ale aj lahodne vonia. Veď je kombináciou višní a čokolády. A tak, ako sa jar strieda s letom, aj Fidorka Májová po svojom odchode prenechá miesto tradičným a zaručeným príchutiam. Kým je však tu, treba si ju vychutnať. Po višňovej Fidorke sú totiž bozky ešte sladšie.

Ak svoju lásku nestihnete podľa tradície pobozkať v máji pod rozkvitnutou čerešňou alebo nemáte dostatok odvahy na oslovenie objektu vášho záujmu, nezúfajte. Fidorka vám prináša Májovú alej na internete. Prostredníctvom aplikácie na sociálnej sieti Facebook tak môžete urobiť aj virtuálne. Poslať pusu môžete svojim priateľom, ale aj úplne neznámym návštevníkom aleje. Ako bonus môžete navyše súťažiť o drobné ceny a darčeky, ktoré iste potešia nejedného „májového bozkávača“.

 

 

Informácie o produktoch:

 

 

Fidorka Májová s višňovou príchuťou 30g

Lahodná guľatá pochúťka s višňovou príchuťou v horkej čokoláde zaručene vzbudí túžbu po májovom bozku v každom, kto ju ochutná.

 

Fidorka Májová s višňovou príchuťou veľké balenie 4x30g

Obsahuje hneď štyri kúsky májového potešenia pre toho, kto nechce zostať len pri jednom bozku. Pri hre s Fidorkovou kockou navyše objavíte inšpiráciu pre nejeden májový večer.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!