lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aj vlasy sa potrebujú na leto dostať do „kondičky“

  Spracoval(a) : Silvia
Dátum : 19.4.2011
späť
Späť

Poslať
 

Trápite sa po zime so zničenými vlasmi? Myslite na to, že už o chvíľu je tu leto a aj v tomto období dostanú vaše vlasy poriadne zabrať. Chemicky upravovaná voda v bazénoch, slaná morská voda, slnečné lúče – to všetko ovplyvní ich kondíciu. Ak ste sa im dostatočne nevenovali v zimnom období, je najvyšší čas vlasy zrekonštruovať a dodať im potrebnú hydratáciu a výživu. „Treba myslieť na to, že tak, ako sa staráte o pokožku svojej tváre, musíte venovať pozornosť aj vlasom a vlasovej pokožke. Aj oni reagujú na zmenu teploty, či prostredia. Ak máte po zime zničené vlasy, treba ich pripraviť na letné obdobie. Aby ste s príchodom jesene nepozerali do zrkadla na suché a krepovité vlasy. „V salóne LVV sa špecializujeme na pomoc ženám so zničenými vlasmi. Existuje viacero procedúr, ktoré pomôžu dať vlasy do kondície. Medzi ne patria tzv. obrady, kde hneď na úvod odborník diagnostikuje vlasy, výsledkom sa potom prispôsobí ďalšia starostlivosť,“ vysvetľuje Vladimír Horňák zo salónu LVV.

 

Princíp obradu je v dodaní výživných látok do vlasov, či už napríklad za pomoci striedania studenej a teplej hmly z prístroja K-Mist, alebo žehličky na vlasy. Zloženie látok odporučí kaderník, podľa preferencií klienta a tiež na základe stavu vlasov. „Ponúkame obrady, ktoré sú zamerané napríklad na poškodené vlasy, problémy s vypadávaním vlasov, či lupiny. Každý z nás má inú vlasovú pokožku, inú kvalitu vlasov a iné problémy s nimi. Cieľom je tieto problémy identifikovať a prispôsobiť starostlivosť o vlasy. Medzi najobľúbenejšie obrady patria Stimulujúci, ktorý rieši problém vypadávania vlasov a Kérathermie, ktorý pomáha zrekonštruovať poškodené vlasy,“ hovorí Pavol Závadský zo salónu LVV.  Treba zdôrazniť, že obrad nie je iba obyčajné nanesenie masky či séra na vlasy. Vyžaduje si svoj čas, a vpravovanie výživných látok do vlasov a vlasovej pokožky je sprevádzané masážou. V závislosti od obradu sa používa aj špeciálny prístroj K-Mist, ktorý zabezpečuje striedanie studenej a teplej hmly a tým aj dodanie látok do vlasov. „V jednom z obradov zase využívame teplo zo žehličky, ktoré zaplombuje náhradný medzibunkový tmel, ktorý sa častými chemickými a mechanickými úkonmi vytráca z vlasu,“ upozorňuje Pavol Závadský a zároveň dodáva, že pokiaľ máte suché a poškodené vlasy, je najvyšší čas nájsť si chvíľu a prísť do salónu, kde vám i vašim vlasom pomôžu získať stratený lesk a výživu. Vybrať si môžete z viacerých obradov:

 

 

Réflection

 

Obrad Miroir – vhodný na farbené vlasy, ktorým dodáva intenzívny lesk. Obrad je dopĺňaný ošetrením vlasovej pokožky na základe diagnostiky.

 

Intražiarivý obrad – aplikácia špeciálneho výživového séra - monodózy Chroma Perfect po farbení je prvým krokom k lesku farbených vlasov. Následná aplikácia revolučného prípravku Pixelist dodá farbeným vlasom lesk vychádzajúci z vnútra vlasu. Bráni blednutiu farby.

 

Spécifique

 

Očisťujúci obrad – vhodný na vlasovú pokožku, ktorá trpí lupinami. Očisťujúci obrad vďaka prípravku Peeling Purifiant okamžite očistí vlasovú pokožku od lupín a nastolí rovnováhu. Toto ošetrenie je dopĺňané ďalšou aplikáciou detoxikačného roztoku, ktorý bojuje nielen proti kvasinkám, ale aj iným mikroorganizmom, ktoré spôsobujú lupiny.

 

Stimulujúci obrad - stimulujúci obrad pracujúci na báze uvoľňovania stuhnutého kolagénového vačku, ktorý  vlas dusí a zároveň glukollpidickej zložky Amenixillu GI, ktorá okamžite naštartuje rast ešte neexistujúcich vlasov.

 

Thermo

 

Obrad Thermo Reconstructeur - intenzívny obrad využívajúci teplo zo žehličky pre ukotvenie a zaplombovanie náhradného medzibunkového tmelu, ktorý sa častými chemickými a mechanickými úkonmi vytráca z vlasu.

 

Obrad Kérathermie – Tento obrad je určený pre oslabené vlasy. Ide o vrstvenie a pečatenie výživových prípravkov pre vlasy – monodóz. Obrad Kérathermie sa vďaka patentovaným postupom postará o zreparovanie vlasu a vybuduje tak "nový vlas".

 

Obrad Farbenie - Prvý krok  obradu farbenia začína ochrannou injekciou pre vlas, ktorá vyplní a dokonale posilní najviac citlivé miesta. Injekcia lesku po farbení prípravkom Chroma Perfect utká okolo vlasu mikromolekulárnu sieť a pripraví vlas na aplikáciu monodózy vytvárajúcej lesk s dlhotrvajúcim účinkom.

 

Résistance

 

Posilňujúci obrad – vhodný pre poškodené vlasy. častým mechanickým zasahovaním do vlasu sa vytráca medzibunkový tmel. Chýbajúcu výplň vlasu dokáže doplniť Vita Ciment Concentrate až o 56 % vďaka ceramidom, ktoré obsahuje. 

 

Obrad Objem – vhodný pre jemné vlasy bez objemu. Objemové polyméry zdvihnú vlas od pokožky. Antistatický efekt.

 

Obrad Age Recharge – revitalizuje stenčené vlasy a vlasovú pokožku oslabené časom. Vosky z pražca obsiahnuté v tejto ľahkej gélovej maske vlasové vlákno uhladia a dlhodobo spevnia.

 

Obrad Age Recharge Concentrate - relipidujúca intenzívna starostlivosť vo forme monodózy pre časom oslabené vlasy dodá vlasom nový príliv energie a uhladenia. Ceramidy vyplnia vnútro vlasu a lipidy obalia a scelia časom namáhaný vlas. Súčasťou tohto obradu je aj ošetrenie vlasovej pokožky masážnou lipozómovou starostlivosťou Lipo Recharge.

 

 

Nutritive

 

Vyživujúci obrad – vhodný pre suché a citlivé vlasy. Intenzívna regeneračná maska zvolená podľa stupňa citlivosti vlasu dodá vlasom výživu, uhladenie a dlhotrvajúci lesk. Dokonalá starostlivosť je ukončená ošetrením vlasovej pokožky monodózou Nutriose, ktorá je určená pre suchú vlasovú pokožku. 

 

Vyživujúci obrad II – vhodný pre suché vlasy. Používa zvláčňujúce oleje z jojoby a avokáda v intenzívnej starostlivosti Aqua Oleum. Starostlivosť je ukončená monodózou Nutriose, ktorá je určená pre suchú vlasovú pokožku.

 

Uhladzujúci obrad -  určený pre veľmi suché, hrubé a vo vlhkom počasí krepovité vlasy. Zvláčňujúce oleje zo Shorey a Palmy skrotia a uhladia vlasové vlákno, zložka Anti Frizz dokonale zabráni krepovitosti, zatiaľ čo sa Nutriose postará o dokonalú rehydratáciu vlasovej pokožky.

Obrad Curl – vhodný pre kučeravé a vlnité vlasy, ktoré sú nepriaznivými vplyvmi deformované a vysušené. Vďaka olejom obsiahnutých v prípravkoch Oleo Curl ostanú vlasy dlhodobo vykreslené a ochránené pred ďalším vysúšaním nielen vo vlhkom počasí.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!