lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako z morskej peny...

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 31.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

Kolekcie návrhárov svetoznámych mien potvrdzujú, že sezóna jar – leto 2012 praje jemnej rafinovanej ženskosti. Koralová ružová, azúrovo modrá, svetlá zelená či vanilková – to sú farby, ktoré dominujú prehliadkovým mólam. Maximálne žensky pôsobia aj vzory: čipka, kvetiny, jemné prúžky alebo bodky. Materiály sú splývavé, ľahké, jemne priesvitné, ale objavuje sa aj tenký úplet. Nasaďte korunu svojmu jarnému a letnému outfitu pančuchami z kolekcie BEPON alebo trendom posledných sezón: žensky elegantnými ponožkami.

 

Pastelky sú v kurze

Pastelové farby sezóny jar – leto 2012 sú ako stvorené pre príjemné slnečné dni. Ideálne sa budú vynímať na opálenej pokožke. Nechajte vyniknúť svoju prirodzenú krásu vo svetlom odtieni vanilky alebo zázvoru. Tohtoročné leto nebude ružová výsadou mladších ročníkov. Objaviť môžete aj jej ženské odtiene – od staroružovej, cez koralovo-ružovú, až po zvodnú tmavoružovú. Ideálne sa k nej hodia neutrálne farby sivá a béžová. Kombinácia s bielou je tiež stávkou na istotu. Ak milujete zelenú a žltú farbu, oživte ich toto leto vzájomnou kombináciou. Oba odtiene sa prekvapivo dobre dopĺňajú aj so svetlomodrou až azúrovo-modrou farbou.

 

V znamení ženskosti

Oslavujte túto sezónu svoje ženské ja. V módnych kolekciách konečne dozrel čas na klasickú a madeirovú čipku. Výsledkom spojenia tradičného vzoru a moderných strihov je maximálna príťažlivosť. Leto je už tradične sezónou transparentných materiálov. Nebojte sa jemnej provokatívnosti a nechajte svoje nohy vyniknúť v elegantných priesvitných pančuchových nohaviciach s jemným vzorom. Do práce, ale aj na večerné príležitosti sú vhodné pančuchy s decentnými prúžkami, bodkami alebo geometrickými vzormi. Osudovo sexi budete s prúžkom na zadnej strane pančúch po celej dĺžke nôh. Naopak, dievčenskú nevinnosť prinesú rafinované kvetinové vzory. Nájdete ich ako kvetinový dekor na celých pančuchách alebo ako solitér evokujúci decentné tetovanie.

 

Hravé i rafinované kombinácie

Tohtoročná módna sezóna praje kreativite v kombinovaní vzorov a farieb. Zladiť ich rafinovane a kultivovane však predsa len vyžaduje určitú zručnosť. Zlatým pravidlom je kombinácia jedného vzoru a jednej farby. K farebným šatám si vyberte buď jemne, alebo naopak výrazne štruktúrované pančuchy. Pre pocit dokonalosti ich dolaďte bižutériou či zaujímavým účesom. V kolekciách známych módnych tvorcov sa tento raz často objavuje aj kombinácia blokov farieb. Kombinujte buď niekoľko odtieňov jednej farby, alebo niekoľko rôznych farieb. Vyhnite sa však noseniu viac ako štyroch odtieňov. Nezabudnite ani na farebnosť topánok a doplnkov akými sú opasky, náramky, či túto sezónu obľúbené šatky a klobúky. Želáme vám krásne slnečné leto s BEPONom!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!