lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ASUS určuje trendy na trhu digitálnych technológií

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 24.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

ASUS uvádza na slovenský trh skvelú ponuku nových produktov. Rozšírte svoj svet s variabilným smartfónom PadFone, prvým tabletom so štvorjadrovým procesorom Eee Pad Transformer Prime alebo s unikátnym ultrabookom ASUS ZENBOOK.

ASUS PadFone

Najnovší smartfón PadFone so 4,3“ Super AMOLED qHD displejom prezentoval ASUS na Mobile World Congress v Barcelone. Ale je to oveľa viac ako inteligentný mobil. PadFone kombinuje totiž tri produkty v jednom: smartfón, tablet a stylus ako headset.

Už samotný smartfón vďaka dvojjadrovému procesoru Qualcomm Snapdragon S4, najnovšiemu operačnému systému Google Android 4.0, obrazovému procesoru Fuji, či 8 megapixlovej kamere, disponuje impozantným výkonom medzi smartfónmi. Ak však potrebujete pracovať s väčšou obrazovkou, stačí smartfón vložiť do voliteľného zariadenia PadFone Station a premení sa na tablet s 10,1“ displejom. Pritom technológia Dynamic Display od  ASUS-u umožňuje hladký prechod medzi displejmi PadFone a PadFone Station. Táto premena zároveň predĺži operačný čas batérie na päťnásobok (s dokovateľnou klávesnicu až na deväťnásobok, tým však variabilita PadFone nekončí. S voliteľnou dokovacou klávesnicou sa PadFone premení na notebook a Stylus Headset s funkciou Bluetooth slúchadlá umožní telefonovanie aj v čase, keď je PadFone pripojený do PadFone Station.

ASUS Eee Pad Transformer Prime

Najvýkonnejší Transformer súčasnosti ASUS Eee Pad Transformer Prime je ako prvý tablet vybavený dlho očakávaným štvorjadrovým procesorom NVIDIA Tegra 3, čo mu spolu s 12 jadrovým GPU GeForce a technológiou vSMP zaručuje bezkonkurenčný výkon v multitaskingu, prehrávaní HD videa, hraní hier a v ďalších náročných aplikáciách. Rýchly procesor podporí 1 GB pamäte RAM a 32 alebo 64 GB úložného priestoru pre dáta. Navyše slot pre microSD kartu umožňuje kapacitu pamäte rozšíriť podľa potreby.

Vo výbave tiež nechýba bezdrôtová konektivita Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1, navigačný systém GPS, G-senzor aj svetelný senzor, elektronický kompas a gyroskop. Výkonné srdce systému je ukryté v elegantnom tele z brúseného hliníka o hrúbke len 8,3 mm, ktoré je dostupné v dvoch farebných modifikáciách – ametystovej šedej a šampanskej zlatej.

Vidí svet ostrejšie

Vynikajúci 10,1-palcový displej Super IPS+ s rozlíšením 1280 × 800 pixlov je proti poškriabaniu chránený sklom Gorilla Glass a poteší aj dvojica kamier. Predná kamera s rozlíšením 1,2 Mpix slúži k videokomunikácii, zadná s rozlíšením 8 Mpix sa však môže pochváliť niekoľkými unikátmi. Technológia snímania back illuminated, ktorá s clonou f2,4 zabezpečí väčšie množstvo svetla pre obrazový senzor, redukuje šum a zvyšuje tak kvalitu fotografií a zároveň ide o prvú kameru v tablete schopnú snímať HD video v rozlíšení 1080p. Automatické zaostrovanie, LED blesk a funkcia zaostrovania dotykom sú už len čerešničkou na torte. ASUS Eee Pad Transformer Prime  používa najnovší operačný systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Predinštalované aplikácie ako SuperNote, slúžiaca k zápisu, zakresleniu či zvukovému záznamu poznámok, alebo kancelársky balík Polaris Office určený k čítaniu a editácii dokumentov programov Word, Excel či PowerPoint (kompatibilný s verziou MS Office 97–2007) robia z tohto elegána pohotový nástroj pre prácu aj zábavu.

Zvuk SonicMaster a výdrž batérie až 18 hodín

O zvuk sa v tablete Transformer Prime stará technológia SonicMaster vyvinutá spoločnosťou ASUS. Táto technológia sprostredkuje čistý zvuk so širokým rozsahom, verným podaním a tiež lepšiu zrozumiteľnosť hlasu. Multimediálne zariadenia je možné pripojiť cez 3,5mm slúchadlový výstup, alebo prostredníctvom portu micro HDMI. Hlavnou výhodou terminálu je ale dokovacia stanica, ktorá ponúka používateľovi okrem klávesnice aj touchpad a zároveň možnosť rozšírenia cez USB port, alebo slot pre SD karty. Výdrž batérie samotného tabletu dosahuje 12 hodín, ale v kombinácii s dokovacou stanicou sa vyšplhá až na neuveriteľných 18 hodín. Autonómnej práci tak dáva ASUS Eee Pad Transformer Prime skutočný plnohodnotný rozmer.

 

ASUS ZENBOOK

Ultratenký, ultraľahký a pritom rýchly a ekologický. Dokonalé spojenie nádherného dizajnu a poctivého výkonu robí ASUS ZENBOOKvýnimočným.

“Vývojový tím spoločnosti ASUS vychádzal pri návrhu ultrabooku ASUS ZENBOOK zo štyroch hlavných zásad. Ich cieľom bolo dosiahnuť minimalistický dizajn, ale zároveň zachovať bezkonkurenčný výkon a kvalitný zvuk. Prihliadali tiež na ekologický aspekt. A výsledok je oslňujúci,” konštatuje Miroslav Farkaš, Country Product Manager pre Čechy a Slovensko. Skúsenosť mu dáva za pravdu.  

Ultrabook ASUS ZENBOOK™ symbolizuje dokonalé prepojenie umenia s technológiou. Strieborný vonkajší kryt z ľahkej hliníkovej zliatiny zdobí sústredný kruhový vzor a príjemne prekvapí hrúbka, alebo skôr štíhlosť zariadenia. V prednej časti je ASUS ZENBOOKtenký 3 mm a v zadnej 9 mm, zaslúžene sa preto pýši titulom najštíhlejší ultrabook na trhu.

Bezkonkurenčný výkon

Ultrabook ASUS ZENBOOK™ disponuje funkciou okamžitého zapnutia. Obnoví chod systému z režimu spánku v priebehu dvoch sekúnd, pričom v pohotovostnom režime vydrží až dva týždne, čo je štyrikrát viac ako je bežné v prípade iných notebookov.

Rýchly a ekologický

Výhodou oproti bežným ultrabookom je kombinácia najrýchlejších dostupných rozhraní – ultra rýchle SSD disky SATA 6 Gbit/s, Bluetooth v 4.0 a rýchle dátové rozhranie USB 3.0 dopĺňa konektivita pre bezdrôtové LAN siete WiFi  802.11a/b/g/n.

ASUS tiež pridal technológiu USB Charger+ vyznačujúcou sa napájaným portom USB 3.0. Cez neho možno veľmi rýchlo dobíjať prenosné zariadenia, aj keď je počítač vypnutý.

Pracuje v harmónii

Aj ASUS ZENBOOK™ je vybavený zvukovou technológiou ASUS Sonic Master – optimalizovanou sadou hardvéru a softvéru, ktorá je výsledkom spolupráce tímu ASUS Golden Ear a spoločnosti

Bang & Olufsen ICEpower.  Vďaka technológii Sonic Master dokáže ASUS ZENBOOK™ sprostredkovať kvalitný priestorový zvuk. Ultrabooky už dávno neslúžia iba na prácu, ale aj na zábavu a ASUS ZENBOOK™ je dokonale pripravený splniť požiadavky z oboch oblastí.



Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!