lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nájdite si tú svoju obľúbenú Tatianu

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 8.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

Tradičná slovenská bonboniéra Tatiana sa objavuje na trhu s novým, menším formátom 129 g. Skvele sa hodí na darovanie, pohostenie, ale aj ako milá pozornosť pri príchode na návštevu. Ponúknite ju super mame, kamarátke, cestovateľke alebo jednoducho kolegom v práci. Tatiana patrí medzi najobľúbenejšie slovenské značky, a preto si všetkých vo vašom okolí zaručene získa.

Modernejší a príťažlivejší obal teraz prináša až štyri jedinečné chute. Klasická hnedá Tatiana  má lieskový oriešok ukrytý v nugátovom kréme a obalený tou najjemnejšou mliečnou čokoládou. Červená má navrchu horkú čokoládu a oriešok je ukrytý v strede čokoládového krému. Biela  skrýva kokosový krém a najnovšie sa objavila aj Tatiana Čokoládový mix, ktorá obsahuje aj bonbóny s lahodnou bielou čokoládou.

Budete prekvapení, kto všetko ju má rád. Obdarovať Tatianou môžete aj niektorú z nasledujúcich žien. Ktorá je ta vaša?

Kreatívna gazdinka

Poznáte ju veľmi dobre. Vy vidíte prázdnu chladničku a ona vám aj z nej dokáže na tanieri vykúzliť hotový zázrak. Je k vám nežná, no keď ju nahneváte, vie sa aj poriadne rozčertiť. Miluje skrášľovanie domácnosti  a dekoruje všetko, čo jej príde pod ruky. Vyzdobuje, až kým neprivedie váš byt do dokonalosti. Je tu však jedna vec, ktorou sa jej môžete odmeniť. Medzi jej dečky, kvetinky, obrázky, dekorácie a záclonky môžete položiť bonboniéru Tatiana s kokosovým krémom. Vychutnáte si spoločné inšpiratívne momenty.

Virtuálna diva

Jej svet sa točí okolo nového smartfónu. Všade je online a počas kávy s kamarátkou stihne ešte jeden paralelný rozhovor na facebooku. Šetrí čas tak, že nakupuje online. A keď práve neskypuje s mamou, píše si s zaľúbené sms s frajerom. Všetko zvláda s prehľadom a mobil jej treťou rukou. Najlepšie sa k jej rýchlemu tempu hodí Tatiana Čokoládový mix. Dodá energiu, keď už toho bude naozaj veľa.

Cestovateľka

Celoročnú drinu v práci zahodí za hlavu, keď príde na rad cesta do nezvyčajných krajín a destinácií. Ako jej priateľ musíte mať poriadnu dávku odvahy a aspoň jeden pár cestovateľských topánok. Najväčšia romantika potom prichádza, keď si pri bonbónoch Tatiana prezeráte jej najväčšie poklady - fotky z jednotlivých ciest. Nezáleží na tom, ktorú Tatianu vyberiete, dôležité sú príjemné spoločné spomienky.

Párty girl

Veľa sa s ňou nasmejete, lebo jednoducho miluje zábavu a nenechá si ujsť žiadnu poriadnu oslavu. Pri nej si môžete byť istý, že sa dá nahovoriť na každý úlet. Ak by ste ju náhodou hľadali , určite budete musieť povymetať pár večierkov, plesov a osláv. Žiadna poriadna párty sa bez nej totiž nezaobíde. Zaujať ju môžete jedine Tatiana Čokoládovým mixom, ktorý skrýva okrem obľúbených príchutí aj prekvapenie v podobe bonbónov z bielej čokolády.

Uctievačka kultu tela

Krásna, upravená a v perfektnej forme. Núti vás, aby ste sa aspoň trošku hýbali a vy so záujmom obdivujete jej jemné tehličky a ploché bruško. Aj keď pravidelne športuje a vzdáva hold zdravému jedlu, môžete sa spoľahnúť, že si s vami rada zamaškrtí na Tatiane. Malé balenie Tatiana 129 g bude zaručene stačiť ako odmena za to, že vás naučila, čo je to zumba, power jóga a najnovšie aj pole dancing.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!