lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
PUMA® UZAVRELA ZMLUVU SO SLOVENSKÝM FUTBALOVÝM ZVÄZOM A PREDSTAVUJE NOVÉ DRESY SLOVENSKEJ FUTBALOVEJ REPREZENTÁCIE

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 2.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

Športovo lifestylová značka PUMA  dnes na spoločnej tlačovej konferencii so Slovenským futbalovým zväzom (SFZ) oznámila podpísanie zmluvy ako oficiálneho sponzora slovenskej futbalovej reprezentácie. Zároveň PUMA uviedla nové dresy futbalovej reprezentácie Slovenskej republiky pre zápasy doma aj vonku.

 

Podľa sponzorskej zmluvy sa PUMA stáva oficiálnym dodávateľom všetkých odevov a výstroje na hru, tréning aj reprezentáciu pre všetky reprezentačné tímy Slovenského futbalového zväzu, vrátane reprezentačného A-tímu mužov, olympijského tímu, tímu do 21 rokov a reprezentačného výberu mladších vekových kategórií a tiež ženského reprezentačného tímu. Zmluvná spolupráca Slovenského futbalového zväzu a PUMY je dlhodobá s platnosťou do roku 2016, vrátane ME 2016.

 

Po prvý krát sa reprezentácia „A“ mužstva predstaví v nových dresoch 29. Februára 2012 v prípravnom zápase v Turecku. Hráči v nich tiež odohrajú kvalifikačné zápasy o postup na MS v Brazílii 2014. V prípade postupu na MS 2014 bude navrhnutá špeciálna kolekcia dresov aj oblečenia.

 

„Sme nadšení spoluprácou so slovenskou futbalovou reprezentáciou. Slovenská republika má za sebou bohatú futbalovú minulosť a veríme, že pred sebou veľkú budúcnosť. Sme presvedčení o tom, že partnerstvo so slovenskou reprezentáciou prispeje k pokračujúcemu kladnému rozvoju značky PUMA na Slovensku“, uviedol Paul Gautier, generálny riaditeľ PUMA pre Českú a Slovenskú republiku.

 

Prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik dodal: „Uzavretie sponzorskej zmluvy so spoločnosťou PUMA je pre nás veľmi dôležité.  PUMA má silnú celosvetovú reputáciu a odborné znalosti v oblasti rozvoja športovej výstroje  a distribúcie licenčných produktov. Sme veľmi radi, že môžeme toto partnerstvo potvrdiť.“

 

Po oznámení spolupráce predstavila PUMA nové slovenské reprezentačné dresy na zápasy doma aj vonku. Nové dresy sú súčasťou kolekcie PUMA POWER 1.12, do ktorej patria aj futbalové kopačky najvyššej rady PowerCat 1.12. Farby dresu vychádzajú zo štátnej zástavy. Tričko dresu na zápasy doma je biele s modrými detailmi a tričko na zápasy vonku modré s bielymi detailmi. Národný znak sa vyníma na ľavej strane hrudi vedľa znaku PUMA v strede alebo na pravej strane. Dizajn dresov odráža športovo lifestylový charakter značky PUMA a dynamický a moderný charakter slovenského tímu. Nové slovenské reprezentačné dresy kladú dôraz na odvahu, vypracované funkčné detaily a explicitné vyjadrenie surovej futbalovej sily. Súčasťou kolekcie sú aj trenírky a štucne, ktoré farebne korešpondujú s tričkami.

 

Technológia dresov POWER bola vyvinutá pomocou 3D pohybovej analýzy. Jedná sa o vedeckú metódu zachytenia a kvantifikácie ľudského pohybu. Údaje tejto analýzy sú začlenené do konštrukcie dresu a zaručujú, že hráč pri pohybe trupu vynaloží minimálnu silu a energiu. Golier a rukávy majú špeciálny funkčný strih. Tričku to dodáva výrazný vzhľad, ktorý zdôrazňuje silu hrudníka a paží.

 

Tlačová konferencia sa konala v predajni EXIsport v Eurovea Galleria v Bratislave pred vyhlásením slovenského Futbalistu roka. Nový dres predviedli hráči slovenskej reprezentácie Kamil Kopúnek a Juraj Kucka. Predstavenia kolekcie sa zúčastnili Ján Kováčik (prezident SFZ) a Paul Gautier (generálny riaditeľ PUMA pre Českú a Slovenskú republiku.)

 

Kolekcia replík dresov Slovenskej futbalovej reprezentácie je dostupná v predajniach PUMA a EXIsport ako aj u ostatných autorizovaných predajcov PUMY.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!