lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Viac priestoru a menšia spotreba energie – to sú nové chladničky Samsung pre rok 2012

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 22.2.2012
späť
Späť

Poslať
 

Samsung rozširuje svoj úspešný rad chladničiek Série G o nováčika – kombinovanú chladničku s mrazničkou umiestnenou dole. Súčasne predstavuje novú chladničku amerického typu HM12.

 

Popredný hráč na trhu a oceňovaný inovátor v oblasti spotrebnej elektroniky Samsung Electronics Co., Ltd dnes predstavuje na konferencii Samsung European Fórum rozšírený sortiment svojich prémiových chladničiek Série G a tzv. amerických chladničiek Série H, ktoré vyrába v poľskom závode Samsung Electronics Poland Manufacturing (SEPM ).

 

Európski spotrebitelia sa stretávajú s nedostatkom priestoru, preto je pre nich jedným z rozhodujúcich aspektov otázka miesta a úložných priestorov,“ povedal Boo-Keun Yoon, prezident divízie spotrebnej elektroniky spoločnosti Samsung Electronics. „Spoločnosť Samsung a jej výrobky, vyznačujúce sa ergonomickým dizajnom, predstavujú na trhu spotrebnej elektroniky absolútnu špičku. Samsung chce preto aj naďalej presadzovať tento smer technickej inovácie v bielej technike,“ dodal Yoon.

 

Kombinovaná chladnička Série G s mrazničkou dole

V nadväznosti na úspech chladničiek Samsung Série G v roku 2011 teraz prichádza ďalší spotrebič tohto radu, Wide Combi, ktorý je dôkazom trvalých snáh spoločnosti o inováciu chladiacich spotrebičov. Chladnička Samsung Wide Combi Série G je rozhodne správnou voľbou pre spotrebiteľov, ktorí potrebujú dostatočne objemnú kombinovanú chladničku s mrazničkou umiestnenou dole na malom pôdoryse kuchyne.

 

Chladničky Samsung Série G boli uvedené na trh ako reprezentatívne výrobky v roku 2011 a stali sa vôbec prvou platformou, ktorú spoločnosť vyrábala vo svojom poľskom výrobnom závode. Zákazníci značky Samsung tento výrobok veľmi privítali pre jeho nespornú výhodu – spotrebiteľskú praktickosť. Kladné hodnotenie1 si tieto chladničky u zákazníkov vyslúžili najmä pre svoj objem, štýlovosť a dizajn,“ povedal Boo-Keun Yoon.

 

K charakteristikám kombinovaných chladničiek Samsung Série G s mrazničkou umiestnenou dole patrí:

 

Mraznička s dostatočnou šírkou i hĺbkou – Väčšina európskych zákazníkov sa pri mrazničkách kombinovaných s chladničkou trápi s priestorovými obmedzeniami. Spoločnosť Samsung tieto priestorové obmedzenia minimalizuje práve pri chladničke Wide Combi Série G, ktorá nielen zodpovedá parametrom kuchynskej linky, ale jej mraznička ponúka dostatočnú šírku a celkový objem až 440 litrov.

 

Eco Slim – Vďaka tejto technológii je možné zväčšiť vnútorný priestor chladničky pri zachovaní rovnakých vonkajších rozmerov. Technológia Eco Slim dovoľuje použitie menšej hrúbky opláštenia chladničky bez toho, aby sa to akokoľvek dotklo vynikajúcich izolačných vlastností prístroja. Spotrebitelia tak získajú väčší úložný priestor a lepší prehľad o obsahu chladničky. Kombinované chladničky prispievajú k pohodliu spotrebiteľov aj inak – pomocou ergonomického držadla sa dajú dvere chladničky otvárať bez nutnosti vynaložiť väčšiu silu a skladaciu dvojdielnu policu je možné použiť na celú hĺbku chladničky alebo zasunúť k zadnej stene, aby sa do chladničky zmestili vyššie nádoby alebo fľaše.

 

Energetická účinnosť – Chladnička Wide Combi Série G je s energetickou účinnosťou triedy A++ šetrná k životnému prostrediu. Dôvodom je systém Samsung Smart Eco, ktorý využíva snímače a inteligentný samoregulačný kompresor, ktorého prevádzka sa prispôsobí návykom jednotlivých spotrebiteľov.

 

LED displej s modrým podsvietením – LED displej s modrým podsvietením umiestnený na dverách chladničky je ďalším dizajnovým i praktickým prvkom.

 

Desaťročná záruka – Digitálny invertorový kompresor zvyšuje účinnosť chladenia chladničiek Samsung a zároveň znižuje ich energetickú spotrebu, takže sú maximálne účinné a udržujú potraviny optimálne čerstvé. Kompresor navyše znižuje hladinu počuteľného hluku. Na digitálny invertorový kompresor chladničiek Samsung je teraz poskytovaná desaťročná záruka.

 

LED osvetlenie – Súčasťou novej chladničky Samsung Wide Combi Série G je jasnejšie LED osvetlenie vnútorného priestoru, ktoré má o 75 % nižšiu spotrebu energie a pritom dosiahne do všetkých zákutí chladničky, čím dáva spotrebiteľovi lepší prehľad.

 

Celkový vzhľad chladničiek Wide Combi Série G dotvára plochý automat na vodu, ktorý šetrí vnútorný priestor, otočný výrobník ľadu a pohodlné držadlá.

 

Nová chladnička HM12 zo Série H

Chladnička Samsung HM12 bola vyvinutá na mieru potrebám európskych spotrebiteľov. Je to prvá americká chladnička, ktorá sa vyrába vo výrobnom závode Samsung Electronics Poland Manufacturing (SEPM) v Poľsku. Predstavuje tak míľnik pre výrobu domácich spotrebičov značky Samsung v tomto regióne.

 

Chladnička Samsung HM12 má inovovaný priestor, vylepšenú izoláciu, elegantnejší vzhľad a vyššiu energetickú účinnosť triedy A++. Jasné LED osvetlenie interiéru umožňuje pohodlnú orientáciu. Rovnako sa vyznačuje novým dotykovým displejom a vylepšeným usporiadaním interiéru s praktickými zásuvkami, policami a držiakmi.

 

Systém Twin Cooling Plus použitý v nových chladničkách Série H používa samostatné chladiace okruhy pre chladničku a mrazničku, čo umožňuje lepšie kontrolovať teplotu, udržiavať vyššiu vlhkosť a zabraňuje miešaniu pachov, takže si potraviny uchovajú svoje vlastnosti dlhšie.

 

Nové chladničky Série H budú k dispozícii v celom rade variantov, napríklad s automatom na vodu a výrobníkom ľadu, alebo bez nich, či v rôznych farbách a s ďalšími možnosťami prispôsobenia podľa preferencií spotrebiteľov.

 

Chladnička Samsung Wide Combi Série G bude dostupná na trhoch v Európe od septembra 2012. Nové chladničky HM12 Série H sa objavia v máji 2012.

 

1 Podľa prieskumu trhu, ktorý podľa zadania spoločnosti Samsung uskutočnila spoločnosť Discovery Research Limited a pridružení partneri vo Veľkej Británii, Francúzsku a Nemecku.



Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!