lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Maškarný ples podľa detských predstáv

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 23.2.2012
späť
Späť

Poslať
 

Obdobie plesov a maškarných bálov je v plnom prúde a užiť si ho chcú nielen dospelí, ale aj deti. Deti totiž milujú masky, hry a všetko s tým spojené. Ak im teda chcete urobiť radosť, zorganizujte im malý maškarný ples. Stačí zopár kamarátov, nápadité kostýmy, hudba a jednoduché občerstvenie s obľúbenými detskými pochúťkami - hranolčekmi 1∙2∙3 Fri`Style od McCain a zemiakovými úsmevmi McCain Smiles. A nezabudnite ich zapojiť do prípravy - úspech bude dvojnásobný.  

 

Spoločná príprava - väčšia radosť

Každá oslava či večierok je pre deti veľkolepou udalosťou. Cítia sa výnimočne a nevšednú atmosféru doslova nasávajú. Dokážu sa uvoľniť, vyblázniť a vybiť prebytočnú energiu príjemným a radostným spôsobom. Aby bol maškarný ples pre deti skutočným zážitkom, určite ich zapojte do jeho prípravy. Nechajte dieťa vymyslieť, čím na plese chce byť a z bežne dostupných materiálov vyrobte jednoduchý kostým. Pre neho to bude tá najúžasnejšia maska na svete, pretože je jeho vlastná a nikto iný takú určite nemá. Dôležitou súčasťou plesu je aj výzdoba miestnosti. Tú si môžete pokojne začať pripravovať v predstihu. Vaše dieťa tak zabavíte prípravou reťazí z farebného papiera a rôznych pestrých ozdôb v čase, keď je vonku tma alebo zlé počasie. V neposlednom rade je dobré zapojiť dieťa aj do prípravy občerstvenia. Nevymýšľajte zbytočne zložité lahôdky, ale vsaďte na osvedčené deťmi obľúbené jedlá s rýchlou a jednoduchou prípravou.

 

Obľúbené detské občerstvenie

Deti si nepotrpia na vysokú gastronómiu ani na kombinácie rafinovaných chutí. Práve naopak. Milujú jednoduché jedlá, s ktorými sa dá zabaviť. Tomuto rebríčku kraľujú hranolčeky a tiež zemiakové Smiles.

 

Novinka Smiles od McCain

Veselé zemiakové úsmevy Smiles od McCain sú novinkou, ktorá poteší všetky deti. Nadýchaná zemiaková kaša vyformovaná do zábavných zemiakových tváričiek je jednoducho neodolateľná. Hravé Smiles sú vyrobené z poctivého zemiakového pyré a zo špeciálnej zmesi 100% slnečnicového oleja s vysokým obsahom nenasýtených mastných kyselín od McCain. Servírujte lákavé Smiles s chrumkavou zeleninou a grilovaným kuriatkom. Budete tak s istotou vedieť, že vaše dieťa konzumuje to, čo má rado a čo je pre neho aj dobré.

 

Príprava je jednoduchá! Smiles od McCain stačí poukladať na plech a dať piecť do rúry. Nepridávate už žiadny olej. Počas pečenia môžete spoločne pripraviť zeleninku a mäso – tanier tak budú zdobiť  lákavé rôznofarebné dobroty. Po 20 minútach hotové zlatisté úsmevy naservírujete a o zábavu a chutné občerstvenie je postarané!

 

 

1∙2∙3 Fri`Style od McCain

Tradične ideálnou voľbou pre detský maškarný ples sú hranolčeky McCain 1∙2∙3 Fri`Style so špeciálnym tvarom U s chrumkavými okrajmi a mäkkým zemiakovým bruškom. Chrumkavé U-hranolčeky 1∙2∙3 Fri`Style sú vhodnými na naberanie rôznych omáčok a dipov.

 

Hranolčeky McCain sú vyrobené z celých zemiakov a predsmažené na špeciálnom 100% slnečnicovom oleji od McCain, ktorý obsahuje až 85% zdraviu prospešných nenasýtených mastných kyselín. Pri ich príprave v rúre sa už žiaden ďalší tuk nepridáva - jednoducho sa rozložia na plech a upečú dochrumkava. Tak môžete 1∙2∙3 Fri`Style dorábať počas celej párty a naplno sa venovať malým hosťom. A vy si môžete byť istí, že deti konzumujú kvalitnú stravu aj na párty – hranolčeky McCain neobsahujú žiadne konzervačné látky a pri príprave v rúre na pečenie obsahujú len 5% tuku.

 


Diskusia k článku:

Predvčerom sa plesy a maškarné bály skončili ....
Neregistrovaný - popolcová streda, 23.2.2012 12:49
asi nedokážete odsledovať kedy je fašiangové obdobie :X :X písať deň po popolcovej strede o tom, že plesoya maškarné bály sú v plnom prúde...no čo si o tom pomyslieť?! :X
Neregistrovaný - , 23.2.2012 14:50
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!