lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
AKO NA TO: AKO SPRAVIŤ Z NEFOREMNÉHO FORMU

  Spracoval(a) : Danka
Dátum : 18.2.2011
späť
Späť

Poslať
 

Leto je v nedohľadne a zima pomaly za nami - to je ten správny čas začať zhadzovať tukové vankúšiky, ktoré akosi narástli, sami nevieme ako...Predsa nechceme skončiť ako meňavky a pohybovať sa prelievaním častí nášho tela!

 

Jar je ideálnym obdobím, kedy začať s formovaním tela, a tým si zároveň vyčistiť hlavu i organizmus. Hlavným dôvodom, prečo v zime priberieme, je stravovanie. V zimných mesiacoch si doprajeme všetko možné. Na stole sa nám neobjavujú ľahké zeleninové a ovocné šalátiky, ale obedujeme a večeriame vyprážané jedlá, údeniny, cestoviny s ťažkými smotanovými omáčkami a podobné pochúťky.

 

Diéty – to sú „trýznitelia“ nášho tela i duše. Zabudnite na ne! Radšej sa naučte sa chudnúť zdravo a efektívne.

 

Pár rád ako sa dostať do formy:

1.      Doprajte vášmu telu vitamíny! Varte ľahké jedlá, používajte olivový olej, pestrú zeleninu a jedzte veľa ovocia. Počas všedných dní spotrebu tropického ovocia minimalizujte, pretože ochladzuje organizmus. Naopak, doprajte si ho po cvičení, príjemne osvieži a vyrovná teplotu tela. Alebo siahnite po Aloe Vera džúsi, ktorý prečistí váš organizmus a odbúra nežiaduce látky z tela.

            TIP REDAKCIE:

ALOE  VERA Juice, Fytofontana, ktorý priaznivo pôsobí na črevá aj trávenie a aktívne na seba viaže nežiaduce látky,ktoré sa hromadia v črevách, pečeni a žlčníku.

 

  1. Jedzte menej a často! 5 jedál by vo vašom jedálnom lístku nemalo chýbať, pričom každá porcia by mala mať vyvážený pomer bielkovín, tukov, sacharidov, či vitamínov.

Pri zmene stravovacích návykov a pre vašu lepšiu motiváciu môžete vyskúšať potravinové doplnky, ktoré vám naštartujú metabolizmus a spaľovanie tukov.

TIP REDAKCIE:

Hodiet spray obsahuje extrakt z kaktusu Opuntia ficus indica, ktorý pomáha významne potlačiť chuť do jedla a naštartovať metabolizmus. Pri jeho užívaní však nezabudnite na dodržiavanie zásad zdravej výživy.

 

  1. Cvičte! Pri cvičení totiž nielenže schudnete, vyformujete si postavu a prekrvíte organizmus, ale navyše sa budete sa cítiť oveľa lepšie a zdravšie. Uvidíte - už po piatich návštevách fitka sa dostavia výsledky!

TIP REDAKCIE:

posilňovačom AB ROLLER si vyformujete dokonalé brucho. Opierka hlavy umožňuje efektívne posilňovanie bez toho, aby sa namáhali krčné svaly. Integrovaný tréningový počítač umiestnený v rovine očí, vás informuje o počte opakovaní cvikov a o spotrebe energie. Okamžite k dispozícii teraz na www.hej.sk.

 

Novinka - magnetický rotopéd LAUBR SPORT BC 7200-Typ Ergo vyniká skvelým komfortom a nadštandardným vybavením. Má tichý chod a jeho výhodou je tiež horizontálne aj vertikálne nastavenie sedadla, snímač pulzovej frekvencie, pedále s nastaviteľnými páskami na nohy, či  magnetická brzda HI-TECH ovládaná servomotorčekom. Ihneď k odberu za naozaj výhodnú cenu na www.hej.sk.

 

  1. Jedzte pomaly! Ak všetko do seba len „nahádžete“, mozog nemusí prijať správu o tom, že už máte dosť. A tak to, že vám viac nebolo treba, zistíte, až keď budete siahať po lieku na trávenie. Každé sústo tiež dôkladne prežujte!

 

  1. Nehladujte! Diéty sa dnes už nenosia a navyše s väčšinou z nich sa spája aj nepríjemný jojo efekt, z ktorého ste deprimované oveľa viac, než keď ste mali tých pár kíl navyše.

 

A najdôležitejšie pravidlo na záver:

Pozitívne myslenie je polovicou úspechu! Ak veríte, že schudnete, tak sa vám to podarí oveľa skôr, ako keby ste nad sebou len lamentovali a mali negatívny postoj.

 

 


Diskusia k článku:

Presne tak, najdolezitejsi je pohyb a pravidelna zdrava strava. Dat si kvalitne jedlo a nielen kavu s cigaretou, k tomu troska pohybu, a clovek sa hned citi lepsie :-)
Neregistrovaný - Lilinka, 23.2.2011 20:47
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!