lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Šaty do kabelky – elegancia pri každej príležitosti

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 10.1.2012
späť
Späť

Poslať
 

Hovorí sa, že v šatníku každej ženy by mali byť klasické „malé čierne“. Jednofarebné šaty kratšieho strihu vás môžu zachrániť práve vtedy, keď zlyháva vaša fantázia. Hodia sa totiž na pracovné stretnutie, večeru s kolegami, aj posedenie s kamarátkami. Šikovné dámy dokážu navyše s pomocou doplnkov vytvoriť z jedných šiat hneď niekoľko efektných „outfitov“ – od elegantného cez romantický až po rafinovane zvodný. Ideálnou voľbou v dnešnej rýchlej dobe sú praktické univerzálne šaty do kabelky BEPON.  V niekoľkých farebných variáciách sú skvelé pre blondínky, brunetky aj červenovlásky.

 

 


Prečo práve tieto šaty?

Elegantné šaty sú elastické, vďaka čomu majú menšiu schopnosť krčiť sa, môžete ich pohodlne poskladať do kabelky alebo napríklad odložiť do pracovného stola. Tieto šaty by mali byť povinnou výbavou každej ženy, pretože nikdy neviete, kedy ich môžete potrebovať. Keď vás zastihne nečakané pracovné stretnutie alebo večerná oslava, zachránia vám život. Vďaka svojej jemnej látke sú nielen príjemné na dotyk, ale ľahko sa prispôsobia postave každej ženy a tak dokonale zvýraznia vašu siluetu. Využiť ich môžete počas celého roka, výborne sa hodia k čižmičkám aj k lodičkám. Šaty do kabelky BEPON s dĺžkou po kolená si môžete vybrať v niekoľkých  farbách – v klasickej čiernej, elegantnej šedej, romantickej fialovej či temperamentnej červenej.

 

Sebavedomá manažérka i štýlová asistentka

Muži to majú pri výbere oblečenia do práce jednoduché. Klasický oblek s bielou košeľou je stávkou „na istotu“. Dámy sa pri výbere vhodného odevu môžu trochu potrápiť. Na druhej strane, väčšia variabilita dáva možnosť uplatniť vlastný jedinečný štýl. Pracovný bontón vyžaduje skôr decentné, jednoduché oblečenie pre ženy, ktoré by nemalo príliš pútať pozornosť. Šaty s odhalenými ramenami a minisukne preto radšej nechajte visieť v šatníku. Skvelou voľbou sú napríklad elegantné a praktické sivé šaty  BEPON, ktoré sú vďaka jednoduchému strihu perfektne kombinovateľné. Doplňte ich klasickým čiernym alebo bielym sakom s  efektnou červenou brošňou. Sivá výborne ladí so všetkými odtieňmi červenej – od jemnej lososovej ružovej až po intenzívnu cyklámenovú a tmavú fialovú farbu.

 

Rafinovane zvodná

Romantická večera s priateľom sa blíži a namiesto toho, aby ste sa tešili na spoločne strávené chvíle, potíte sa pri výbere ideálneho oblečenia. To pozná skutočne každá žena. Aby sa vaše rande nestalo katastrofou, je veľmi dôležité, aby ste sa cítili krásna, sebavedomá a uvoľnená. Stavte preto na istotu – jemný romantický štýl. Šaty do kabelky BEPON sivej alebo čiernej farby zlaďte s hodvábnym šálom svetlej farby a jednoduchým opaskom. Ak oblečenie doplníte pančuškami rovnakej farby a ladiacim make-upom, váš vyvolený z vás nespustí oči.

 

Elegantná na oslave

Už ste na rodinných oslavách vystriedali všetky šaty z šatníka? Nevadí. Inovujte svoj štýl šatami  BEPON s efektnými doplnkami. Elegantné čierne šaty doplňte intenzívnou fialovou alebo zlatou farbou. Decentný, ale o to luxusnejší look vám dodajú  štrasové doplnky. Bižutériu alebo šperky nemusíte pritom nosiť iba na krku alebo rukách. S čelenkou či diadémom vo vlasoch budete neprehliadnuteľná. Pre dokonalý efekt nezabudnite na listovú kabelku a topánky na vysokých podpätkoch.

 

Uvoľnená v kruhu priateľov

Stretnutia s priateľmi sú vždy príjemne prežitým časom. Pri skutočných priateľoch sa nemusíte trápiť nad tým, čo si na seba vziať. Rozveseliť náladu môžete napríklad hravým experimentovaním alebo uvoľneným neformálnym štýlom. Vyskúšajte k šatám  BEPON výrazné podkolienky so šálom odvážnej farby. Skvelou voľbou je tiež krátka džínsová alebo kožená bundička. Hitom tejto sezóny sú vybíjané doplnky a farba ťavej srsti. Priateľky určite ocenia váš zmysel pre štýl a priatelia zase dobrú náladu.  

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!