lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Open Mind Centrum pozýva na deň otvorených dverí.

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 27.11.2013
späť
Späť

Poslať
 

Každý z nás si praje prežiť život naplno. Realizovať svoje sny, precítiť okamihy šťastia, vyjadriť svoje túžby, ale aj obavy či očakávania. Túžime po vnútornej vyrovnanosti a spokojnosti. Niekedy nám cestu k nej naznačí príjemný rozhovor s priateľom a inokedy to môže byť čas venovaný sebe v podobe meditácie alebo kurzu jogy. Priestor, v ktorom by bola k dispozícii pre záujemcov o sebarozvoj ucelenejšia ponuka kurzov, workshopov či prednášok, a to bez väzby na konkrétne učenie, filozofiu, alebo  učiteľa, doteraz  na Slovensku chýbal. Novootvorené Open Mind Centrum v Bratislave túto možnosť už ponúka! Prídite sa 30. novembra počas dňa otvorených dverí zoznámiť s lektormi centra a samotným priestorom. Program bude stáť za to!

 

Cvičenie Cchi-Kung, tvorivé dielne i prednášky

 

Priestory Open Mind Centra na Opavskej ulici sa hneď od rána zaplnia lektormi zo Slovenska i Čiech. Pre návštevníkov je pripravený bezplatný bohatý a zaujímavý program, v ktorom si každý čosi nájde. Deň sa začne cvičením Cchi–kung pod vedením Dušana Matúšeka, ktorý je skúseným učiteľom Ťanšanského Qikungu a energetickej jogy. Nasledovať bude dvojhodinová meditácia s lektorkou Terezou Ruth zameraná na súfijský tanec srdca. O hormonálnej rovnováhe v každom veku, ale aj bylinných tinktúrach, či kvetových esenciách bližšie pútavo porozpráva Eva Blaho.  Do tajomstiev ženskej energie a pohybu nás počas workshopu Žena Luna zavedie Kristína Dubajová, ktorá sa tiež venuje tancu a cvičeniu s deťmi a mamičkami. Daniel Šmíd nás počas prednášky „Chlpaté srdce muža“ zoznámi so svetom mužov. Workshop o dôležitosti sebalásky povedie zakladateľka centra Katarína Jesná-Smiková. O svete žien, ženskej duši, vzťahoch i partnerstve viac prezradí Ella Hrubá. Deň uzavrie Peter Bílý, predseda European Feng Shui Organisation,  prednáškou Feng Shui pre lepšie vzťahy. Paralelne budú po celý čas prebiehať v priestoroch centra tvorivé dielne pre deti, výroba šperkov, ale aj maľovanie mandál! Putovnú čajovňu rozloží pre návštevníkov centra Čajovňa v Podzemí. ,,Vítaní sú naozaj úplne všetci, bez ohľadu na vek, či skúsenosti s osobným rozvojom. Nemusíte mať obavy ani pokiaľ vám tento pojem nič nehovorí. Nepotrebujete nič viac, iba chuť stráviť príjemný deň s úžasnými ľuďmi v pokojnom prostredí. Môžete si vybrať z programu to, čo sa vám najviac pozdáva a zvyšný čas si vychutnať so šálkou voňavého čaju v ruke a v rozhovore s lektormi alebo inými návštevníkmi," hovorí Katarína Jesná – Smiková.

 

Open Mind Centrum – priestor pre sebarealizáciu

 

Centrum je v našich podmienkach prvou lastovičkou. Za jeho zrodom stojí profesionálna fotografka a lektorka Katarína Jesná – Smiková. Filozofia centra sa spája už s jeho názvom - otvorenosť k názorom, tolerancia a rešpekt. Centrum (http://www.openmind.sk/) ponúka širokú škálu rôznych aktivít, ktoré majú predovšetkým jeden cieľ - pomôcť ľuďom na ich ceste k spokojnejšiemu, naplňujúcejšiemu a šťastnejšiemu životu. Je to miesto, kde si každý nájde čosi, čo mu je blízke. Zámerom je prinášať návštevníkom bohatý program kurzov, prednášok, a workshopov. Sprostredkovávať stretnutia s lektormi ako radcami na ceste za hľadaním vlastnej prirodzenosti, zvládaním  strachov, sebaprijatím, brúsením schopností, ale aj za kreatívnym vyjadrením sa tancom, šperkom, alebo cvičením. ,,Som si istá, že prišiel čas, aby sa takéto centrum, aké fungujú v mnohých iných, aj susedných krajinách, otvorilo už aj na Slovensku,“ dodáva na záver Katarína Jesná-Smiková.

 

Viac informácií na www.openmind.sk

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!