lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
PRE NAJMENŠÍCH

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 2.12.2011
späť
Späť

Poslať
 

Začína sa to vlastnou postieľkou, pokračuje zubnou kefkou a neskôr aj izbičkou. Dospelí si to niekedy neuvedomujú, ale deti sa začínajú osamostatňovať v pomerne útlom veku.

Deti odmalička hľadajú všetky možné cesty, ako sa priblížiť svetu dospelých, v ktorom si podľa ich predstáv môžu robiť čo chcú. Odborníci sa zhodujú v tom, že je dôležité nepotláčať v deťoch ich prirodzený postoj a obdiv k životu. Práve naopak, je vhodné ich podporovať, pomáhať im a ruka v ruke so samostatnosťou ich nenásilnou formou učiť aj zodpovednosti. Napríklad za vlastné veci. Deti majú tendenciu si ich chrániť, či už medzi kamarátmi, alebo v domácom prostredí. Skvelou pomôckou im môže byť vlastná taška, alebo kufrík. Aj pre tých najmenších drobcov. Napríklad dievčatká sú rady, keď si do kufríkov môžu ukladať veci pre bábiky a neskôr aj pre seba. Deti predškolského veku sa napríklad veľmi radi hrajú na školu. Tá  sa spolu so školskou taškou stane prirodzenou súčasťou ich života od šiesteho roku a už od prvákov sa bude vyžadovať, aby sa starali nielen o obsah svojej školskej tašky, ale aj ňu samotnú. Ruku na srdce, kto z nás ju aspoň raz nezabudol v škole?

Predísť takýmto nepríjemnostiam, ale aj eliminovať stres z nových povinností v škole možno postupným privykaním na nové podnety. Nová kolekcia detskej batožiny Sammies Dreams značky Samsonite je vyrobená špeciálne pre potreby tých najmenších detí. Zvieratkovské motívy ich jednoducho fascinujú. Vybrať si možno medzi sloníkom, motýľom alebo veľmi obľúbeným medvedíkom. Zipsy na jednotlivých modeloch sú dostatočne veľké na to, aby ich dokázali deti bez problémov používať. Rovnako aj vyhotovenie,  a materiály sú uspôsobené tak, aby malých cestovateľov, či školákov nezaťažovali prílišnou hmotnosťou. Mnohí rodičia, ale aj deti ocenia školskú tašku na kolieskach, ktorá nezaťažuje a nedeformuje chrbticu.  Kolekcia Sammies dreams obsahuje rôzne druhy kufríkov, tašiek a puzdier, ktoré si možno vybrať presne podľa potrieb dieťaťa v závislosti od jeho veku a činnosti, na ktorú sa bude daný produkt používať.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!