lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Objavte alpskú kvalitu produktov Milkana

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 14.1.2016
späť
Späť

Poslať
 

Predstavte si ten pocit…. Práve sa prechádzate s rodinou po zelených alpských lúkach na čerstvom vzduchu, kde sa pasú spokojné kravičky. Počujete tie zvonce? Vidíte tie zasnežené vrcholky Álp? Nie je potrebné brať si dovolenku. Podobný pocit môžete zažiť, keď ochutnáte smotanový syr Milkana priamo z nemeckých Álp. Nechajte sa očariť plnou smotanovou chuťou alpského mlieka (obsahuje viac než 50% smotany). Syry značky Milkana teraz nájdete aj v našich obchodoch.

 

Závan Álp v malom smotanovom tégliku

Všetko sa začína na pastvinách. Vo sviežej, zelenej, turizmom takmer nedotknutej oblasti Allgaü, odkiaľ pochádza mlieko, z ktorého sa syry Milkana vyrábajú.  Mlieko má vysoký podiel tuku a smotany, ktorá syru dodáva plnú krémovú chuť. Vďaka kvalitným ingredienciám má tato smotanová pochúťka lahodnú konzistenciu, uchovanú v praktickom, uzatvárateľnom tégliku. Alpskú atmosféru si tak môžete vychutnávať znovu a znovu.

 

Smotanový syr Milkana ponúka hneď viacero príchutí, záleží len na vás, akú si vyberiete: Milkana s príchuťou byliniek, Milkana s príchuťou zrejúcej Goudy či prírodná smotanová Milkana Cream. Starostlivosť a láska dajú pri spracovaní mlieka vzniku tým najlepším syrom, ktorých chuť výborne vynikne nielen natretých na chlebe, ale hodí sa aj do polievok, na zapekanie či gratinovanie.

 

Chuť Francúzska v každom plátku

Myslíte si, že je nemožné práve teraz okúsiť kúsok skutočného Francúzska? Ak si chcete vychutnať chuť pravého francúzskeho vidieka, údolia rieky Loira a  prvotriedneho mlieka, potom ochutnajte plátkové syry Milkana.

Tenké plátky syra ementálového typu v sebe uchovávajú tu najintenzívnejšiu chuť, majú jemnú textúru, zaoblený tvar a nelepia sa. Plátkové syry Milkana sú ideálne na prípravu desiaty, ale skvele chutia aj  samotné či k vínu. Hodia sa na prípravu studených i teplých pokrmov.

 

Plátky Milkana si môžete vychutnať v troch rôznych variantoch. Milkana Classic je ideálnou voľbou pre tých, ktorí ocenia chuť jednoduchosti. Milkana Caractére a Milkana Creamy je zas určená tým, ktorí sa neboja vyskúšať plnú a výraznú chuť syra.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!