lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rodina ovocných príkrmov Sunárek sa rozšírila o nové príchute

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 9.1.2015
späť
Späť

Poslať
 

Sortiment 100% ovocných príkrmov Sunárek Do ručičky sa rozrastá o ďalšie príchute, s ktorých voľbou pomáhali okrem iného aj mamičky. Tie spolu s odborníkmi vybrali hneď štyri nové druhy kapsičiek. K existujúcim príchutiam ako banán, hruška, jahoda a marhuľa, pribudla čučoriedka, mango, broskyňa a slivka. Sunárek Do ručičky vo všetkých ôsmich príchutiach si môžu malé deti vychutnať už od ukončeného 7. mesiaca.

"Vďaka svojmu vyváženému zloženiu je Sunárek Do ručičky vhodnou súčasťou jedálnička našich najmenších. Desiata vo forme kapsičky je navyše pre deti ľahko uchopiteľná a pomáha rozvíjať ich zručnosť, koordináciu pohybov a samostatnosť. Ideálne je Sunárek tiež na cesty, pretože nie je potrebné lyžičky, a navyše sa s ním dieťatko na nejakú chvíľu zabaví," hovorí Simona Klinčeková, brand manažérka pre značku Sunárek.

Prečo je ale Sunárek Do ručičky zdravou desiatou, ktorá by nemala chýbať na jedálničku žiadneho dieťaťa? Ovocný príkrm Sunárek Do ručičky je vyrobený zo 100% kvalitného ovocia iba od certifikovaných dodávateľov najvyššej kvality. Starostlivý výber ovocia plného slniečka a chuti zabezpečuje dostatok cukrov prirodzene sa vyskytujúcich v ovocí, takže desiatu nie je nutné doslaďovať ani dochucovať kryštalickým cukrom, a vďaka šťavnaté dužine nie je nutné pridávať škroby. Sunárek Do ručičky neobsahuje ani žiadne konzervačné látky a farbivá.

Praktické balenie po 90 g s bezpečnostným uzáverom si môžu deti samé vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek. Sunárek Do ručičky sa skvele hodí ako desiatu či olovrant doma, na prechádzke či na cestách.

Sunárek Do ručičky bol na jeseň roku 2013, kedy bol uvedený na trh, prvým značkovým príkrmom vo forme kapsičky v Českej republike. Ako jediný vo svojej kategórii navyše získal ocenenie vo Voľbe spotrebiteľov - Najlepšia novinka 2014.

Sunárek Do ručičky je k dostaniu v ôsmich lahodných príchutiach, a to jahoda, marhuľa, banán, hruška a novo od októbra 2014 tiež čučoriedka, mango, broskyňa a slivka.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!