lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako sa starajú o zdravie známe kamarátky, moderátorky.

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 29.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Ak by ste si mysleli, že energiu  čerpajú pri kávičkovaní, máte pravdu len spolovice. Šarmantné dámy a maminky síce obľubujú stretnutia v kaviarňach, ktoré sú pre ne formou relaxu a zároveň zdrojom inšpirácie, ale častejšie než kávičku by ste u nich na stole našli 100% šťavy FRUXI FRESH.

Barboru Rakovskú a Lenku Šoóšovú netreba nikomu zvlášť predstavovať. Obe sú známe moderátorky, obe sú pod drobnohľadom verejnosti, preto dôsledne dbajú o svoj imidž, obe sa snažia skĺbiť náročnú kariéru s výchovou dieťaťa a na to potrebujú veľa energie.  Moderátorky sme zastihli v jednej z bratislavských kaviarní, kde nám prezradili, prečo preferujú ovocný doping pred kofeínovým. „Myslím si, že trend žiť zdravšie už prechádza aj do bežných domácností,“ začína Barbora. „Zamýšľame sa,  čo dávame do úst, a to nielen v rámci jedenia, ale aj pitia. Aj keď si kávu dám rada, energiu dobíjam skôr z Fruxi Fresh štiav, nielen ráno, ale kedykoľvek cez deň. Sú veľmi chutné a majú v sebe ovocie, čiže prírodný cukor, vďaka čomu skvele fungujem.“ Ku zdravým kávičkárom sa pridáva aj Lenka, „ale káva ma nikdy nevzpruží tak, ako čerstvé ovocie,“ prezradila.

Barbora Rakovská je už druhý rok aktívnou ambasádorkou FRUXI FRESH, 100% štiav slovenskej výroby, a za ten čas si v portfóliu štiav našla svojich favoritov. „Som verná jablku, ale zistila som, že už je v ponuke aj jablko zmixované s malinou či s čiernou ríbezľou. Príchute sa stále obmieňajú, čo je super, lebo aj ja ich rada obmieňam. Na Lenke som si všimla, že hneď išla po cvikle.“ Skutočne? Lenka dáva so smiechom svojej priateľke za pravdu. „Presne tak, mám najradšej menej obľúbené, zato však zdravšie veci – napríklad cviklu. Kombinácia cvikla s jablkom je na pitie úplne fantastická!“

Z ponuky 100% štiav FRUXI FRESH si vyberie každý. K pôvodným štyrom príchutiam: jablko, jablko a mrkva, grapefruit, pomaranč pribudli netradičné kombinácie: jablko a malina, jablko s mätou piepornou, jablko s klinčekmi, jablko s bazou čiernou a jablko so zmesou bylín, jablko a čierna ríbezľa, a samozrejme, tiež 100% šťava cvikla a jablko.

Ochutnajte čistú energiu z prírody bez konzervačných látok, umelých farbív, lisovanú za studena bez pridania vody a cukru. Dobite baterky zdravo a chutne s FRUXI FRESH!

 www.fruxi.com


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!