lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hľadanie odpovedí.

  Spracoval(a) : Andrea
Dátum : 12.5.2005
späť
Späť

Poslať
 

Ďakujeme naším čitateľom za príspevky, ktoré nám do redakcie zasielajú. Rozhodli sme sa uverejnit tento príspevok:

Je to zdĺhavá a namáhavá cesta, dostať sa k odpovediam na otázky, ktoré Vám doslovne rozvŕtavajú vnútro. Moje myšlienky ma ubíjali. Preto som sa rozhodla zoradiť ich na papier a podeliť sa o ne s Vami.

Dúfam, že sa niektorá z Vás nájde v mojich riadkoch. Budem rada, ak tým ostatným dokážem sprostredkovať iný pohľad na vývoj vecí, alebo nový postreh zo sveta, v ktorom momentálne žijeme.
Môj príbeh sa začal v jeden letný deň na lavičke pri jazere. Dnešná doba ponúka veľa možností a pracujúci človek s nedostatkom času alebo chuti, hľadá svoje šťastie cez internet. I ja som hľadala. Nepísali sme si dlho. Po približne dvojtýždňovej písomnej „prestrelke“, sme sa odhodlali pozrieť sa pravde do očí. To viete, fotky a písmenká sú vodítkom, podpora fantázii, ale predsa len v každom z nás drieme neveriaci Tomáš. Všetko treba vidieť na vlastné oči, aby človek uveril.
Neviem, či to bolo tým slnkom, kofolou alebo vzájomnými sympatiami, ale naše stretnutie sa po krátkom čase vykryštalizovalo v  úžasnú a intenzívnu lásku.
Stretli sa dvaja ľudia, s rôznymi záujmami, prioritami, s rozdielnym pohľadom na svet. Obaja s jasnou víziou budúcnosti a vlastným názorom. To, že tie vízie pripomínali trate metra vo veľkomeste, ktoré sa vzájomne križujú a spoločných majú iba zopár zastávok, nám vtedy neprekážalo. Čo Vám budem hovoriť. Pravidlo, že protiklady sa priťahujú, zafungovalo.
Náš vzťah nebol ideálny. Narážali na seba dve osobnosti, ktoré k sebe ťažšie hľadali cestu, alebo sa stretali s neochotou spraviť v tom, či onom smere kompromis. Ale keďže city boli veľmi silné, nevzdávali sme to.
Človek je tvor omylný, tuším od prírody. I my sme urobili veľa chýb alebo prešľapov, po ktorých zostali rany. Niektoré sa zahojili rýchlo, iné zostali otvorené, čakajúce na pomoc toho druhého, že ich snáď pofúka, ošetrí a oni sa zahoja. Nestalo sa tak.
Každého z nás formuje život, s tým čo prináša a akým spôsobom zasiahne do nášho bytia. Tak i my, poznačení vzájomnými zraneniami, začali sme sa jeden druhému vzďaľovať. Jeden to dusil v sebe a nedokázal to spracovať, i keď navonok prezentoval niečo úplne iné, druhý plakal, prosil, vyčítal.
Ani jedna strana nedokázala vystúpit zo svojho tieňa, pozrieť sa na vec objektívne a podať tomu druhému pomocnú ruku. Asi sme obaja boli zahľadení do vlastných predstáv o vzťahu, postavení v spoločnosti, budúcom vývoji našich životov a argumenty boli príliš silné na oboch stranách bojiska. I keď sme to nechceli priznať, ani jedna zo strán nedokázala naozaj vytiahnuť bielu zástavu a sadnúť za okrúhly stôl. Zvážiť problémy a otvorene o nich hovoriť, alebo opísať, prečo vlastne bojuje, proti čomu vlastne bojuje. A čo pri tom boji naozaj pociťuje.
Tak, ako vojakov mení pohľad na bojisko zblízka, i u nás sa začali diať zmeny. Nikdy som si nemyslela, že pocit menejcennosti môže dohnať človeka do stavu, kedy prestáva byť sám sebou a stáva sa niekým úplne iným. A pocit neschopnosti nájsť riešenie, bezradnosť a stratenosť, môže viesť k úplnému zlomeniu osobnosti človeka.
Moje šťastné detstvo i ďalší vývoj môjho života ma nikdy nepostavili do situácie, v ktorej by som bola konfrontovaná so ženami, čo trpeli vo vzťahu, z toho - či oného dôvodu. Tak naozaj trpeli. Cítili sa ponižované, odmietané, odvrhnuté, či psychicky týrané. Nechcem paušalizovať, ani tvrdiť, že toto je univerzálna a jedna pravda, platiaca u všetkých mužov. Ale u nás to prebiehalo asi takto.
Môj partner, prezentujúci sa ako citlivý muž, túžiaci po rodine a milujúcej partnerke, začal byť ku mne chladný, tvrdý, niekedy veľmi surový. Nebil ma, ale odmietal ma ako ženu, stalo sa, že i zvýšil na mňa hlas, ponižoval ma. Často nemal na mňa čas, nechával ma samú riešiť problémy. Akoby nepočúval moje prosby a naliehanie, že sa niečo deje a ja si s tým neviem poradiť. A ja som začala hľadať pomoc inde. U priateľov, rodičov. Odsudzila som sa mu. Prestala som s ním komunikovať a začala som od neho utekať.
Bola som jedna z tých žien, ktoré si stoja za svojím názorom. Neochvejne ho prezentujú na verejnosti a mnohokrát so zdvihnutou hlavou odmietajú cudzie pohľady na celý svet. No niekedy by som sa za to i nakopala „do zadku“, ale čo už,  keď sa do vlastného v podstate kopať nedá. Tvrdohlavá, sebavedomá, možno až príliš samostatná a emancipovaná „ženská“. Chcela som od života viac. Chcela som vyťažiť maximum.
Dovtedy som nevedela pochopiť, prečo muži nezvládajú takýto typ žien. Také, čo stíhajú sekundovať mužom, alebo sa o to minimálne každodenne pokúšajú. Také, ktoré o svoje miesto na slnku každodenne bojujú a pokúšajú sa pri tom ovplyvniť a podporiť nielen seba, ale i svoje okolie.
Samozrejme, že sa moja snaha dotkla i partnera. On bol však z mužov, ktorí netúžili dotknúť sa slnka. Jemu stačilo chodiť po zemi a byť denne hladený jeho lúčmi. Chcel pohodu, pokoj, lásku. Nepotreboval oveľa viac, ako dostával od života.
A tak moje sny, túžby a predstavy začali narážať na partnerove pocity neistoty a nepohody. Až neskoro som zistila, že naše vzájomné snaženie stroskotávalo na múre, ktorý sme vzájomne vybudovali. Môj bol postavený z kameňa nepochopenia, stratenosti, bolesti a beznádeje a ten jeho z pocitu nepohody, nátlaku, „zahnania do kúta“, povedala by som - menejcennosti.
Muži sú zvláštne bytosti, ktorých jedným z hlavných znakov je ich „Ego.“ Príroda to tak mienila i zariadila, aby oni boli tí dominantnejší, ochrancovia a živitelia nás, žien. Dnešná doba priniesla veľa zmien, i to, že my ženy sa stávame niekedy až prehnane samostatnými a emancipovanými. V túžbe obstáť v mužskom svete, často zabúdame na určitú formu rovnováhy a na to, že každé snaženie, či dokazovanie si niečoho, má svoje hranice. Zabúdame, že živná pôda pre vzťah je ten spoločný oheň, ktorý by sme my ženy mali udržiavať. To teplo, ku ktorému sa muži vždy radi vracajú.
Neviem, či som nenašla zápalky alebo došiel plyn v zapaľovači? Či bolesť a strach z partnerových prejavov, nepochopenie, spôsobili, že som nevytvorila ten základ, čo sa čaká od ženy. A tak i ten „môj“, sa začal meniť na úplne iného človeka. Začal útočiť, ako zviera, ktoré zatlačené do kúta, nemá kam ujsť. Odmeranosť, striedala nervozita a únava z práce. Zavrhoval telesnú lásku a často ma nechával uplakanú vykrikovať do tmy prosby po nehe a intimite. Vina, ktorú si väčšinou partneri prihrávajú ako loptu v tenisovom turnaji, skončila často na mojej strane ihriska. Nestíhala som ju už odrážať späť. On pozeral na mňa cez oči zakalené vlastnou predstavou a úsudkom  o mojom správaní, prejavoch, túžbach, názoroch, či samotnej mojej osobnosti. Minimálne vnímal, čo chcem, čo sa snažím povedať, moju beznádej. Nechápal, že ja neviem nájsť cestu k nemu. On ju totiž už dávnejšie z „technických príčin“ odstavil a mňa zabudol o tejto skutočnosti informovať.
Neskôr keď moje prosby, dohováranie sa stali výčitkami a spoločná komunikácia viedla iba k uspokojeniu oboch strán na nasledujúcich pár hodín, prerástol jeho záujem o mňa a vzťah  „do totálnej apatie.“ Moje pokusy o ukončenie vzťahu vždy zlyhali. Moje city boli príliš silné, aby som dokázala ujsť utrpeniu a žila bez neho.
A zrazu som stála na okraji toho všetkého a vôbec som nevedela čo sa deje. Plač, striedala zúrivosť, nervozitu striedala túžba po šťastných chvíľach. Raz som ho odháňala, inokedy chlácholila jeho i seba, že to bude dobré. No nenašla som riešenie. Moja bolesť prerástla do trvalej nepohody, ktorou som nechtiac ničila celé moje okolie. Viacero búrok sa prehnalo nad našimi hlavami. Ale po daždi vždy vykukne slnko. Až v jedno štvrtkové popoludnie prišiel a povedal, že ma už nemiluje. Moment, po ktorom som zostala tápať po dychu, so šialenou bolesťou a neschopnosťou nájsť odpoveď na otázku „prečo?“ Zlomená,  stratená vo víre udalostí, obviňujúc sa pomaly i z globálneho otepľovania našej planéty. Tak hlboko vryl do mňa pocit viny, neschopnosti a zlyhania, že som sa nemohla na seba pozerať v zrkadle. Povedal málo. „Nerozumeli sme si, každý sme mali iné smerovanie a priority.“ Bez hlbšieho vysvetlenia odišiel.
Takmer okamžite našiel náhradu za mňa. Myslím, že už bola pripravená v „zálohe.“ Ženu, pri ktorej by mal nezainteresovaný pozorovateľ pocit, že sme minimálne príbuzné. Tak veľmi sa podobali naše „telesné schránky.“ Avšak osobnosťou by sme skôr pripomínali noc a deň. Milá, plachá, usmievavá, prispôsobivá.  „Podobá sa na anjela.“ Ako každý „samec,“ ani on nezabudol prezentovať svoje šťastie na verejnosti. A ja som bola zrazu minulosťou. Nekomunikoval so mnou. Veľmi rázne mi naznačil, že nemám „rušiť jeho kruhy.“ Verte mi, že vtedy som sa celkom živo vedela vcítiť do pohnútok rímskeho vojaka, keď po daných slovách zavraždil Archimeda.
Čas, vynútené rozhovory a hádky s „mojím ex“, ako aj pohľad môjho okolia mi otvorili oči. Zistila som príčinu a prišli i odpovede. Že rozdielnosť dvoch ľudí spája, ale i odpudzuje. Že vzťah je vybudovaný na báze dvoch polovičiek jedného celku. Obe tieto polovičky musia nájsť pre nich vyhovujúcu rovnováhu vo svojom spojení. Kto bude dominantnejší a kto bude udržiavať ten oheň. Základ je, aby sa na tom zhodli alebo dohodli na začiatku. Inak sa ich snaha a láska zmení na ťažké putá, bolesť a vzájomné utrpenie.
Základ je nekonečná dôvera. Nebáť sa otvorene priznať napríklad pocit menejcennosti, zatlačenia do kúta dominantnejším partnerom (partnerkou), či hľadať cesty, ako nahradiť či doplniť chýbajúcu intimitu vo vzťahu.
A jedna poznámka na koniec. Pre tie z Vás, pre ktoré je tak dôležitá intimita vo vzťahu ako bola i je pre mňa. Ak Vám muž povie, že sú „lepšie a krajšie veci ako sex.“ Za žiadnych okolností mu NEVERTE!  Je to iba veta, ktorá vystihuje jeho nechuť venovať sa Vám ako Žene. Nikdy Vám nedá toľko  krásnych chvíľ, ako by ste od neho očakávali, alebo potrebovali. Jeho snaha bude mať cca 3-mesačnú inkubačnú dobu a potom sa prejaví choroba zvaná „nechuť na sex.“ 


Diskusia k článku:

Je to velmi zaujimavy pribeh, ktory sa casto tam vonku odohrava, pretoze casto laska je silnejsia ako triezve uvazovanie. Preto si myslim, ze v tomto pripade bolo dobre, ze si chalan nasiel inu a tymto definitivne ukoncil trapenie. Drzim palce, nech sa Ti podari najst takeho chalana, s ktorym budes stastna.
Neregistrovaný - majka, 12.5.2005 08:22
Ahoj Andy. Precital som si tvoj clanok pozorne. Mam par nazorov co sa daju s tym komfrontovat, ale v prvom rade chcem povedat, ze si to velmi pekne napisala. Ono clovek ked je nestastny tak z nejakych mne neznamych pricin dokaze o vela lepsie stylizovat. Aj ja ked som bol nestastny z lasky, tak som dokonca pisal basne. Ale podme k tomu co pises. Nebudem vypisovat to s cim uplne suhlasim. Je tam takeho vela, ale vypichnem veci kde je to na zvazenie. Vsimol som si na zenach, ze sa snazia udrzat vztah za kazdu cenu. Maloktora zena sa rozide s chlapom ak nema ineho. Rozchod pokladaju za svoju osobnu prehru, ale ono to tak nie je. Treba si uvedomit,ze nie kazdy s kazdym dokaze zit. Moze byt akakolvek snaha a proste to nepojde. Na to treba mysliet. Zivocisne sa ti dvaja mozu pritahovat, ale na spoluzitie toho treba podstatne viac. Aj ked obaja su ochotni spravit ustupky a ich aj urobia, tak je urcita miera pokial sa da zajst. Ked ten ustupok prekracuje mieru spokojnosti tak to nemoze dlhodobo fungovat. Takze prosim ta neber to ako osobnu prehru. PRoste nebol ten pravy. A co sa tyka silnejsej zeny. Pozrime sa spatne na historiu. KOlko mnoho tisic rokov dozadu bol muz dominantny? Co je proti tomu tych par 10 roci ked zacala tzv. emancipacia? To zdaleka nie je len vo vychove. To je proste v genoch. TO ze muzi sa inak spravaju a inak zeny. Tym nechcem spochybnovat, ze zeny maju tiez svoje prava. ale nieco mame hlboko v hlavak naprogramovane uz pred narodenim. NIeco sa da ovplyvnit a nieco nie. Preto pre ambicioznu zenu je najlepsie najst si este ambicioznejsieho partnera. Ja viem,ze existuju aj take pary, tie sa ale museli hladat. Muz, ktory bude submisivny. A zrejme ide o to,ze zena ho zobrala takeho aky je.. ze teda on nie je karierista, ale ani ho nikto do toho nebude nutit. vsak je dospely clovek a sam sa rozhodne ako so svojou karierou bude narabat. A mozno je to cele uplne inak. Mozno uz davno mal v zalohe tu babu, len bol slaboch ti to povedat a snazil sa byt na teba zly, aby si ho nechala ty.
Neregistrovaný - Edo, 12.5.2005 08:37
Autorku prispevku musim pochvalit za dobry vyber temy a adekvatnu stylistiku. Prekvapil ma fakt, ze zena, spamatavajuca sa z neuspesneho vztahu, sa dokaze na problem pozriet triezvymi ocami a sucasne napisat o tom putavy clanok. Len vyber servera sa mi nezda ... ja by som ho umiestnil na www.hokej.sk? :p Zeny drahe, nemozete sa navzajom potlapkavat po pleci a utesovat sa navzajom. Musite ukazat, ze to tym chlapom dokazete "nandat".
Neregistrovaný - jazykovedec, 12.5.2005 08:48
rcite veci si treba... a hlavne ak tu je niekto kto to pochopi a snazi sa pomoct... inak to clovek musi aj ked so zatatimi zubami odignorovat inak nastava trapenie ... zivot ide dalej ale najhorsie na tom vvsetkom je to ze je zla doba velmi zla doba... nemozes si byt ista co bude zajtra.. ci to bude horsie alebo lepsie... treba zit .. zit pre kazdy den ... ach jo keby to bolo tak jednoduche ako sa to da napisat... hmmmmm
Neregistrovaný - d., 12.5.2005 09:02, danielko(`na`)pobox.sk
Pani, zabudate na jednu vec, zeny nech su akokolvek logicky mysliace tvory, predsa len ich podstatna cast je citovo zalozena a prevlada. Preto nemame my muzi a zeny na rozchod rovnaky pohlad. Zeny dokazu milovat celym svojim srdcom, dusou a telom uplne a totalne az do sebaznicenia. My muzi sme stavany trochu inak. Nazvime to genmi, vekmi dominancie (zenskeho utlaku) to je jedno. Pre nas je asi lahsie zabudnut a logicky si oddovodnit preco to neslo a zatvrdit srdce. Sam milujem a viem, ze som v zivote tak nikoho nemiloval ko Ju, ale viem, ze ak sa nieco prihodi, tak uronim slzu, dam si panaka a dvihnem hlavu. Zivot ma pre nas pripravene aj tvrdsie rany ako stratit milovanu osobu. A k slabym muzom. Ano su takim, ktori nezvadnu zenu s osobnostou a ohnom v tele, ale su aj taki, ktori jej dokazu vzdorovat, uzmernovat jej energiu pre ich spolocne dobro. Andrea, zelam ti takeho muza, asi teraz nezvaldnes po takom otrase niekoho hladat, ale az sa rozhodnes, staci otvorit oci a pozerat vokol. Niekde niekto na teba urcite caka. :-)
Neregistrovaný - Andrej, 12.5.2005 09:44, sysin(`na`)azet.sk
Autorku osobne poznam, ale az po precitani tohto celeho som pochopil, ze ake to naozaj bolo tazke zosuladit tazke zamilovanie sa s odmietanim a postojmi partnera. A som uprimne prekvapeny nad tymto vecnym a vystiznym vyjadrenim.
Neregistrovaný - Bob, 12.5.2005 09:59
Som v soku! Andrea, uplne to sedi na nas pribeh. Az na to riesenie. My sme zatial na mrtvom bode. Paradoxne to vyznie, ale mrtvym bodom su nase deti. :-(
Neregistrovaný - neschopna?!, 12.5.2005 12:37
Je uzasne, ako dokzete reagovat na problem niekoho ineho:-) Tesim sa, ze ste tuto spoved prijali s takym kludom a ze ste zvazili kazde slovo, ktore bolo vypovedane. Myslim, ze aj to svedci o velkosti Vasho ducha. Dakujem.
Neregistrovaný - Zuzana (redakcia), 12.5.2005 12:56
Pre "neschopna" Vies, ja si myslim, ze ak jeden neodpisal druheho, tak ako on mna, tak mate sancu. Nemozem radit, nemozem hovorit, ze mam patent na rozum. Ale skus to dat precitat i partnerovi, skuste sa o tom porozpravat.To, co sme nedokazali my, vy mozete dokazat. MOZNO VAM TO POMOZE! Skutocne drzim paste.
Neregistrovaný - Andrea (pisatelka clanku), 12.5.2005 13:09
"Neschopna", viem presne o com hovoris, pocity bezmocnosti, otazok a stratenosti su tie najhorsie. Viem, k comu tieto pocity vedu. Pozriem si Tvoj prispevok, i vsetky reakcie. A pokusim sa Ti zajtra spisat moje postrehy.Snad Tebe pomozu. Ak ano, budem velmi rada.Pekny den!
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 12.5.2005 15:35
ahoj...presne to j eto slovo,ktore mi rezonuje v hlave.."bezmocnost"...v tej bezmocnosti som sa sem totalnou nahodou dostala..aby som nemyslela na veci, ktore ma ranili...asi mal doktor Plzak pravdu..niekedy najdeme odpoved v "nahodne" otvorenej knihe,casopise alebo stranke..a to sa mi prave teraz stalo..presne to,Andrea..mas pravdu..zdvihnem hlavu a idem dalej... Pro jedno kviti... Apropos..mam len ja ten pocit,ze vsetky vztahy zacate cez internet sa vyvijaju ovela lepsie len v tej virtualnej rovine...? Vela stastia...B.
Neregistrovaný - bebenka, 12.5.2005 16:10
Mne sa ten pribeh nepacil, su to iba same uvahy.
Neregistrovaný - jana, 12.5.2005 16:45
veľmi pekný príbeh...ľudia, komunikujte spolu...
Neregistrovaný - Bellezza, 12.5.2005 17:47
Andrea, niekedy ani nemusí odpísať, len sa veľmi rafinovane vyhýbať...
Neregistrovaný - Bellezza, 12.5.2005 17:49
hovorme spolu ....orange:) ale nie....toto tu je o nicom....len slova....kde boli skutky,ked to bolo aktualne....ked ti kazdy vravel co mas robit????....s ,,andreou,, sa poznam osobne....je to pekne napisane,ale ...... ....neviem kolkokrat si si chela este naltkat hubu???? aspon s toho co viem a musim priznat,ze velakrat som ani len netusil o co ti islo???.....kazdy mame svoju cestu a svoj osud vo svojich rukach....priznavam,ze ani teraz netusim o co ide,neviem ci som zmateny ja alebo kto?:))
Neregistrovaný - F.G>, 12.5.2005 20:35
prepac ,,andrea,, neviem naco je toto dobre a pre koho.....mam to uz asi hodinu otvorene a citam a citam a citam ....a prisiel som na jednu vec.....vobec to nezvladas ani teraz....sorry
Neregistrovaný - F.G., 12.5.2005 21:17
suhlasim jana,keby aj s nou spal a mal aj tu nahradu,potom by sa co pisalo?styk s realitou je dolezity,ako pise bellezza
Neregistrovaný - , 12.5.2005 21:36
na co dobre?ulavit dusi,ja som bol presne v takej situacii ako andrea
Neregistrovaný - , 12.5.2005 21:42
Skutocne zaujimave. Clanok vidim ako otvorenu branu do velkej duse. Sam patrim do skupiny "nekonecna dovera pozitiv", a zatial sa mi to nikdy neoplatilo. Pamat vsak je milosrdne medium, vsetko zle odplavi cas, a zostane iba to pekne. Nastav si hodinky a pusti casomieru, u mna to bol skoro rok. Co pises v clanku je prirodzena submisivita zeny- matky, ktora je ten silny a vytrvaly clanok vztahu, clovek ktory aj na ukor osobneho blaha sa nechava viest svojimi citmi a pocitmi. Totiz Vy zeny- velke V je na mieste- ste vytrvalejsie a silnejsie ako my muzi. Sice zabehneme 100m aj maraton rychlejsie ako vy, ale utkat platno, alebo len prebrat ryzu ci sosovicu zrnko po zrnku je syzifovska namaha. Potrebujeme k zivotu prave Vas, ktore budete za nas robit kazdy den tych tisic blbosti ktore proste spravit treba. My zase vieme ked je treba zlozit skrinu podla navodu, opravit kvapkajuci vodovod, zlozit lego Technics, ale posli ma kupit "nieco pekne do kuchyne", kupim bednicku piva. Vzajomna podpora a pochopenie, respekt toho druheho, a ochota postavit TY ci MY pred JA bez suvahy Dam/ Dostanem, to je pre mna laska. Typicky plati, ze ked ma muz v zene oporu, ked je zena jeho najlepsi kamarat, ked je zena jeho milenka a partnerka, ked citi ze zena nie je jeho majetok, ale partnerka, ktoru si musi vazit a nie iba brat, ale aj davat aby si ju udrzal, tak takyto muz je stastny a spokojny. Ked je muz stastny a spokojny, nehlada ine zeny, nehlada cesticky ako od nej utiect za kamaratmi, do krcmy, ci k inej zene... ci do inej reality. Mozno som staromodny, ale pre mna je normalne otvorit a podrzat zene dvere, pomoct obliect kabat ci podrzat stolicku... ist po vonkajsej strane chodnika ked prsi, alebo hore schodmi az za zenou (najsamradsej ked ma tato minisuknu), ale toto su pre mna veci normalne. Myslime inak ako vy. Vela som pocul o knihe Muzi su z Marsu a Zeny z Venuse, ktora nejakym sposobom nenasilnou formou vysvetluje rozdielne chapanie veci muzom a zenou. Zatial som TU knihu necital, a necital som ju preto, lebo som trochu lenivy dotahovat veci do konca, trochu lenivy robit si poznamky, trochu lenivy rozmyslat ked som v knihkupectve "co som to len este chcel....", a bludit medzi regalmi ci si spomeniem, a v neposlednom rade preto, ze tu nie je ten druhy element, ktoremu som o tom kedysi povedal, a raz podvecer mi strci do ruky prave TU knihu so slovami "a teraz pozyvas na dobru veceru". Umyvam si ruky pred tym ako idem na toaletu mimo domova, najma preto, ze rano sa cely umyjem, mam ciste pradlo, a je to prave ruka, ktora moze byt spinava ked ide do nohavic. Ruku si neocuram, takze nemam potrebu si ruky umyvat znova... Niekedy necham pouzite ponozky ci pradlo pri posteli aj niekolko dni kym si ho uvedomim a hodim do spinaveho... Pre Nu mozu byt toto hrdelne zlociny, ale nerobim to umyselne aby som Ju nahneval. Proste taky som, a laska pre mna je, ze ma na to obcas jemne upozorni napr. v posteli, alebo v nejakej kudnej chvilke, a ja sa budem automaticky snazit zlepsit svoj pristup. Pretoze Ju mam rad. Tento kratky prispevok som chcel ukoncit jednym vtipom ktory som zial uz zmazal, avsak nenasilne by zhrnul prve fazy o com pise autorka,a poslednu fazu mojho prispevku. Vo vtipe sa zena zveruje svojmu dennicku, ze muz bol cely podvecer nevrly a s nepritomnym vyrazom v tvari si nervozne podupaval, potom sedel pri televizore s rovnakym vyrazom, este sa zacal mracit a nervozne podupaval nohou este viac, ona cela nestastna sa ulozila do postele s vycitkami svedomia co spravila zle a co sa pokazilo, a takto sa trapila az kym muz neprisiel do spalne. Bola milo prekvapena ked muz reagoval na jej bozky a laskanie, aj sa milovali, avsak on hned ako bolo po vsetkom sa otocil na druhu stranu a hned zaspal... Ona sa trapila nevyslovenymi otazkami a zaspavala so slzami.. Muz do svojho dennika zapisal ze jeho druzstvo sice prehralo dolezity zapas, ale ze mal vecer kvalitny sex, takze den vobec nebol zly... Vela zdaru Andrea, stupas a stupaj vyssie a dalej, a nech to nie je rok. Viem ze uz viac nebudes "zamilovana zena, na ktorej moze muz orat a ona si to necha". A tak to ma byt.
Neregistrovaný - jeden_z_internetu, 12.5.2005 21:59, odka_zovac(`na`)zoznam.sk
F.G., mily priatelu, keby si cital pozorne a naozaj ma trochu poznal, pochopil by si, ze uz som to zvladla. Ze, som nasla odpovede a prestala si "natlkat hubu." Toto cele bolo "vycistenie vnutra" a mozno pomoc ostatnym zenam, co nieco podobne prezili, alebo prezivaju.
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 13.5.2005 08:08
Mila Jana, rozumiem. To nie je pribeh, to su uvahy. To nie je suchy opis udalosti, to je na zamyslenie. To je akoby "poukazanie prstom", pozrite i toto moze clovek citit, prezit. Jedna vec je napisat nieco v style D. Steeelovej-bezduche nasladle opisy udalosti, ktore chcu zeny citat a dobre sa predavaju, NIECO uplne INE je analyzovat pocity, konanie, postoje a vyvoj udalosti. Vies, citat cudzie pribehy asi nikomu nepomoze, ale ak Ti napriklad priatel, znamy, ci psycholog vysvetli, preco konas tak ci onak, alebo na to prides nebodaj sama a uvedomis si to, prijmes, akceptujes a zacnes vnimat "realitu" inak - VTEDY SI VYHRALA!
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 13.5.2005 08:16
Nechala som oci prilepene na obrazovke! Andrejka, Tvoj pribeh, ci situacia uplne sadne na moj manzelsky vztah. Pisala si mi z duse. Ale u mna to ma hacik....uviazla som na mrtvom bode a nemozem zatial nic robit....zatial. Vyznie to asi divne, ale tym mrtvym bodom je nasa mala dcera....som s nou este doma, bez prace...a musim to znasat vsetko, aj marne pokusy o pochopenie :-(...viem ako by som postupovala keby som mohla, aj ked sa mi do toho nevelmi chce...je to vsak jedno, pretoze momentalne nemozem robit nic, takze sa zozieram, som nervozna, snazim sa o komunikaciu...a som v jednom kuse na sinusoide...mala si jednu velku vyhodu...nic Ta nebrzdilo ukoncit vztah a necakat na jeho "podpasovku"
Neregistrovaný - bibi, 13.5.2005 09:05
bibi, vitaj v klube :-))<br>preco sa ti nechce?
Neregistrovaný - neschopna?!, 13.5.2005 09:18
Pre "neschopna"...pretoze vsetko, co som si doteraz budovala sa mi zosype...a tazko stavat na novo s dietatom...myslim na dceru...naozaj neviem, co by pre nu bolo lepsie, nechcem jej ublizit...Andrejka to mala jednoduchsie ako ja a ako tak citam, tak aj Ty..., pretoze je bezdetna. Lahsie sa odchadza zo vztahu, ked z neho odchadzas sama, ine je, ked svojim rozhodnutim ovplyvnujes aj buducnost deti...
Neregistrovaný - bibi, 13.5.2005 09:29
Bibi ma tu smolu, ze je to uz manzelsky vztah a tam rozchod, ak uz su deti, nie je taky jednoduchy. Ty Andrea mas za sebou dobru skolu zivota, prisla si na to, ze robit neustale kompromisy, v tvojom pripade skor ustupky, nikam nevedie. Vztah je partnerstvo dvoch ludi, kazdy musi participovat rovnakym dielom. Cize obidve strany musia mat definovane hranice, za ktore nepojdu a budu bojovat aby si tu hranicu ustrazili. Pod tym bojovanim myslim neustale dobyjanie, tak ako pri "baleni". Ked sa vztah dostane do fadneho stavu, je navyssi cas na zmenu. Na aky druh zmeny je na kazdom z nas.
Neregistrovaný - mikser, 13.5.2005 10:50
Mile damy: "Bibi a neschopna". Oslovila som redakciu s prosbou, aby mi na Vas dali kontakt. Nechcela by som vsetko rozoberat verejne. Preto, ak by ste mali zaujem, mozeme si vymeni emailove adresy prostrednictvom redakcie. Pekny den, neskor napisem viac.
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 13.5.2005 11:39
Bibi ma tu smolu, ze je to uz manzelsky vztah a tam rozchod, ak uz su deti, nie je taky jednoduchy. Ty Andrea mas za sebou dobru skolu zivota, prisla si na to, ze robit neustale kompromisy, v tvojom pripade skor ustupky, nikam nevedie. Vztah je partnerstvo dvoch ludi, kazdy musi participovat rovnakym dielom. Cize obidve strany musia mat definovane hranice, za ktore nepojdu a budu bojovat aby si tu hranicu ustrazili. Pod tym bojovanim myslim neustale dobyjanie, tak ako pri "baleni". Ked sa vztah dostane do fadneho stavu, je navyssi cas na zmenu. Na aky druh zmeny je na kazdom z nas.
Neregistrovaný - mikser, 13.5.2005 11:47
Veľmi som sa pobavila na výrokoch známych i neznámych, zainteresovaných i tých menej. O horeuvedenej poznámke. Tak sme to prediskutovali - čo znamená nedostatok intimity. Ževraj: "pri častejšom sexe" 1x za dva týždne, normálne raz za 1-2 mesiace. A reakcie okolia - "on je gay." "Bože, veď on je teplý." "On je latentný homosexuál, čo si to nechce priznať."Ženy ho nepriťahujú." Alebo: "To je na diagnozu!"
Neregistrovaný - Natalia, 13.5.2005 13:06
Pre tych,pre ktorych je prispevok tazky - "narocny". Problem vo vztahu nebol len "sex", ale nepriznanene pocity menejcennosti, natlak, alebo velke naroky na partnera, nedostatocna komunikacia a dovera, nepochopitelne spravanie partnera a odmeranost, ci agresivita, neschopnost oboch stran vytvorit zaklad pre spolocny zivot, alebo buducu rodinu. Dvaja rozdielni ludia, co miesto hladania cesty k sebe, sa vzajomne stale vzdalovali.
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 13.5.2005 20:41
tvoj clanok sa mi pacil a chapem o com hovoris. vo vztahu je dolezite si najst miesto, chapat nielen dobre, ale aj zle stranky toho druheho a ochota robit kompromisy je tiez velmi dolezita. myslim, ze clovek by sa mal parkrat popalit, aby vedel prezit skutocny vztah" a zistil, co vlastne od vztahov ocakava a naucil sa riesit krizy.
Neregistrovaný - aaa, 13.5.2005 22:22
Andrea , výborne napísané. "Za žiadnych okolností mu NEVERTE! Je to iba veta, ktorá vystihuje jeho nechuť venovať sa Vám ako Žene. Nikdy Vám nedá toľko krásnych chvíľ, ako by ste od neho očakávali, alebo potrebovali. Jeho snaha bude mať cca 3-mesačnú inkubačnú dobu a potom sa prejaví choroba zvaná „nechuť na sex.“" ABSOLÚTNA PRAVDA, dovolím si bezvýhradne súhlasiť.
Neregistrovaný - ida, 14.5.2005 22:24
..no videl som toho uz vela. mila spoved, mozno vhodnejsia do dennicka ako sem. ;-) ten chlap vyzera na poriadneho zbabelca. neviem, ci vobec tusil o com to cele je... a Andrea, mozno si mala ubrat z plynu a nechat ho odist...
Neregistrovaný - navstevnik , 15.5.2005 13:21
"Náhradu", spomínanú v článku poznám. Okrem slov milá, usmievavá, pojašená, skvelá ju vystihuje ešte zopár slov. Napr."kotkodáááááááááááááááák". (alias "čistá sliepka")
Neregistrovaný - dobra dusa, 15.5.2005 13:30
oox ida a ty si kazdemu vedela vsetko splnit?
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 05:49
Ida + Mato, myslim, ze to nie je o splneni vsetkych priani, o dokonalosti a fungovani, vzdy, ked si to niektory z partnerov zmysli. Skor o normalnom sexualnom zivote, snahe dat partnerovi nehu a pozornost. Nie o ponizovani, zanedbavani, nechuti a permanetnych vyhovorkach. Teda o tom som hovorila ja...
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 16.5.2005 09:26
kazda minca ma 2 stranymyslim,ze on mal asi takisto nejaky problem,iba o tom nehovoril
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 11:02
Mato, ano mal. On nepotreboval intimitu k zivotu. Pre neho to nie je podstatna ani dolezita cast vztahu. Nedalo sa najst ani kompromisne riesenie, ako som zistila po case. Proste jedine riesenie, najst podobny typ zeny, co jej bude stacit, ze partner sa jej ako "muz" bude venovat tak raz za 2 mesiace alebo menej. A opacne u zeny. Najst aktivnejsieho muza.
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 16.5.2005 11:17
Ak je to cele iba o tomto, tak potom zaver clanku nie je prilis presvedicvy!
Neregistrovaný - neschopna?!, 16.5.2005 11:41
Neschopna, neviem co o com?? Ale mam pocit, ze kazdy si z clanku vypichol to, co chcel a potreboval. To, ze clanok rozobera ovela viac a hovori o pocitoch, bolesti, stratenosti, analyzuje, obsahuje sebareflexiu a podobne, to uz mnohi nepostrehli. Bohuzial.
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 16.5.2005 12:00
ada,nehrab sa v tom,casom ziskas nadhlad,podla mna tam su este emocie,stalo sa mi nieco podobne,tie soms a snazil nejak nasilu ukoncit,vyniest sud a tak podobne,ale su to len skratky,ktore nie vzdy funguju
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 12:16
ked staci raz za 2 mesiace, raz za tri nie je tragedia. ale isto, su aj sirsie suvislosti a su aj ceresnicky na torte
Neregistrovaný - neschopna?!, 16.5.2005 12:36
Vsetko, co clanok rozobera, je mi absolutne blizke. Ibaze tvoj posledny prispevok mi pripadal potom ako zaverecne resume.
Neregistrovaný - neschopna?!, 16.5.2005 12:38
Mato, ano nadhlad som ziskala casom. Uz nechcem sudit. Nema to zmysel. Ak si to cital pozorne, bolo to dost "objektivne." A to som nepovedala ja, ale nezasvateni. Neobvinujem iba jednu stranu. Je to uvaha a pohlad na obe strany. Ja som vedela a chcela svoje chyby priznat. I o nich hovorit. Inak to bolo s druhou stranou...
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 16.5.2005 12:41
Ta poznamka dole,je ako P.S. Je pre zeny, ktore sa nechavaju nicit svojimi partnermi v tejto oblasti. Ich nezaujmom a tym, ze vsetky vyhovorky a chyby hadzu na ich hlavy. Ale je to asi na citatelovi, co vnima. Myslim, ze ten zaver je dlhsi a hovori viacerych postrehoch. Ak niekto posudzuje prispevok podla posledneho P.S. - nemam co dodat.
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 16.5.2005 12:46
Ludia! Intimita a neha je nieco ine ako sex!!! A pokial som pochopil prispevok, tak v tom vztahu islo <b><u>VSETKO</u></b> dolu vodou prilis skoro a to koli chybam na oboch stranach, ale asi najviac preto, ze jedna strasa sa snazila drzat cely vztah na svojich pleciach, zatial co druha sa len prizerala a nedavala do vztahu takmer nic, okrem nervozity a nesuladu... Obaja maju svoj diel viny a kto kolko je asi zbytocne sudit... Zaver : <b><u>nieje to o SEXE</u></b>
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 12:52
Tak som sa konečne dostala k napísaniu aj svojho príspevku ako čiastočne zainteresovaná osoba príbehu. Pisateľku poznám osobne, takže celé dianie som mala v podstate pod nosom. Všetko čo je tu spísané, je vyjadrenie pocitov ako človek prežíva príbeh lásky so všetkým čo k tomu patrí. Či sú to krásne chvíle s milovanou osobou alebo občasné búrky, ktoré často končia nepríjemne a ťažko ich vieme chápať ak sa ani jeden z bojovníkov za svoje šťastie nedokáže otvoriť tomu druhému, a čo je ešte horšie, keď jeden z nich chce uzavrieť prímerie a pochopiť toho druhého prečo vlastne bojuje (keď v podstate ani nie je treba tvrdý boj, stačí si naozaj sadnúť za okrúhly stôl a povedať si navzájom čo chce jeden od druhého prípadne povedať čo nechce) a nie zahodiť navigačnú tabuľu. K láske okrem citov, rozhovorov a spoločne strávených chvíľ patrí aj intimita. Pod intimitou však nemusíme chápať iba sex ako taký. Je to totiž navzájom prejavená dôvera, nežnosť...ja tomu niekedy hovorím „cickanie sa“...:-) Zaľúbený človek dokáže byť veľmi prítulný a toto je vlastne intimita, ktorú mala na mysli aj autorka. Andrein partner však nedokázal byť otvorený ani voči nej, ale hlavne nebol otvorený sám voči sebe...preto nedokázal stráviť ten tzv. pocit menejcennosti. Správal sa radšej ako zranené zviera, ku ktorému sa nesmie nikto ani len priblížiť. Útočil vtedy ako pes zahnaný do kúta aj napriek podávanej pomocnej ruke. Hrýzol tak dlho až rozdriapal všetko čo sa dalo. A tak nakoniec skončil celý príbeh tým, že dvaja veľmi zaľúbení ľudia nakoniec stratili cestu k sebe. Obdobie po tom bolo, a ešte stále je dosť ťažké. Keďže, ako som už písala, sme tvory vnímajúce pocity, je ťažké sa vyrovnať s pocitom straty veľkej lásky. Vo vnútri zostane iba veľká čierna diera, v ktorej sa všetko stráca a aj napriek veľkej snahe vrátiť sa do života v pohode, je námaha veľmi vyčerpávajúca. Viem, že aj keď máme okolo seba priateľov a rodinu, nikto nepochopí ten pocit straty a konanie človeka, ktorý pri rozchode stratí veľkú časť nádeje pre žitie ako také. No verím, že aj ostatní blízki priatelia Andrei pochopia príčinu jej konania. Mne trvalo veľmi dlho pochopiť, prečo sa radšej s partnerom nerozišla skôr, ale nakoniec som ju čiastočne pochopila. Andrea držím Ti veľmi silno päste, aby Ti všetky tvoje priania v živote vyšli a hlavne, aby si zase našla skvelý pocit milovať a byť milovaná nezištnou láskou.
Neregistrovaný - spriaznena_dusa, 16.5.2005 13:09
<B><I><U>VED MY TO VIEME...
Neregistrovaný - NO PASARAN, 16.5.2005 13:11
</U></B></U> ufff, som tomu dala...
Neregistrovaný - neschopna?!, 16.5.2005 13:13
...este italic</I>
Neregistrovaný - neschopna?!, 16.5.2005 13:14
spriaznena_dusa iba ma napadlo,sa o veci zaujimat takymi ake su,nie ako ich chcem vidiet
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 14:03
Mato, otazocka. Da sa vzdy realita vnimat taka-aka je? Nie sme ovplyvnovani vlastnymi pocitmi, pohladmi na vec, nazormi, vlastnou predstavou o niecom, tym, co chceme dosiahnut, tym, co chceme, aby bolo "nasou realitou." Je mozne, aby clovek bol vzdy objektivny. I ked su v hre city, sklamanie ci bolest, priatelstvo, naklonnost alebo i nenavist, odpor, odmietnutie? Je to mozne?
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 16.5.2005 14:14
nic nie je navzdy,ani odmietanie,vsetko ma svoj dovod
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 14:22
pre <b>Neschopna?!<b> nevysvetloval som to tebe, len som mal pocit, ze niektore prispevky reaguju iba na posledny odkaz. Z Tvojich reakcii mam pocit ze velmi dobre vies o com autorka pisala. Boli tu vsak ini, ktori to potrebovali skratit a zjednodusit aby pochopili...
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 14:38
Ok Mato, na to som sa Ta nepytala. To mas pravdu, s tym suhlasim. Vsetko ma svoj dovod. Horsie, ak sa ho nevies dopatrat. To nici, ver mi... Ale pytala som sa na vnimanie reality. Vnimal si ju i Ty vzdy taku, aka skutocne bola? Objektivne? Vies to? Da sa vzdy mat nadhlad? Drzat si odstup?
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 16.5.2005 14:49
</b> len rusim bold... inak in to tu cele rozhasim ... :-(
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 14:53
<b></b></b>
Neregistrovaný - , 16.5.2005 14:53
el Hombre, este zarad podciarknute a kapitaly a sme kompletni.. ha ha
Neregistrovaný - Andrea, 16.5.2005 14:54
Neznámy, 16.05.2005, 14:53 mily prispevok ;o)))
Neregistrovaný - Andrea, 16.5.2005 14:59
da sa vnimat,ale ne egoisticky
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 15:20
to <b>Andrea</b> taky neporiadok ti tu zase urobit nechcem :-)
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 15:26
No mato. Ak to chapeme tolerantne a altruisticky a s nadhladom, prestavame sa vyznat v sebe, prestavame byt samymi sebou. Nezda sa ti. To je moja skusenost. Mozno ini to dokazu inac, ale mne sa stalo zrejme toto. Aha, niekedy len same pochpenie nestaci. Co mam z toho, ze stale chapem, tolerujem toho druheho. Dofrasa, ved si zijeme svoje zivoty!!! Preco mame naplnat predstavy a ciele inych????
Neregistrovaný - neschopna?!, 16.5.2005 15:33
Mato, prave si vystihol podstatu. Tiez to zavanalo egoizmom a sebectvom. Na oboch stranach. Ja som to zistila, uvedomila si to, ale nevedela som ako to odstranit. Na svojej casti som pracovala. Snazila sa. Ale druha strana to nevedela priznat. Mnohi ludia su sebci, maju to v povahe. Je tak stavany dnesny svet. Niekto sa s tym stotozni viac, iny menej.
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 16.5.2005 15:35
neschopna,to je dost mozne,ale stret s realitou to hadam da dokopy,+ este nejaky ten rozum +nejake sny +nejake emocie +nejaka laska,ucta atd /ziaden "aspekt" osamote pripadne dva,skor akysi komplex,ktore sa doplnaju,pripadne vylucuju/ _____________________________________ ada nevedel si priznat pravdu,ktoru si mu "predlozila"?ale to asi potom nie je jeho pravda
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 16:17
Pri strete s realitou, s chladnou hlavou a vylucenim lasky, bez snov, bez emocii, neviem kde je ucta, taky komplex, ze sa viac vylucuju :-(
Neregistrovaný - neschopna?!, 16.5.2005 16:39
tak potom je to asi tak
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 16:46
mato...okolie vnimas tak ako sa Ti navonok javi,pokym sa neotvori pred tebou brana poznania, vzdy ho budes vnimat svojim vlastnym subjektivnym pohladom...otazne vsak zostava to, ci sa to okolie voci tebe otvori...ci ludia, ktorych vnimas nemaju strach vyjadrit svoje pocity otvorene, a nie sa vnutorne zozierat, lebo mi nieco vadi
Neregistrovaný - spriaznena_dusa, 16.5.2005 17:19
Mato, ohladne pravdy poviem styri slova "pozri si nadpis clanku!" "HLADANIE ODPOVEDI." Mas pocit, ze som mu mala sancu podsuvat svoju pravdu? Ked som nevedela, aka a kde ta pravda vlastne je. __???__ S "pravdou" alebo jej castou sa po vsetkom priznal on "tretej osobe."
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 16.5.2005 17:24
Spriaznena_dusa. To si pekne napisala ;o)) O tom to tiez bolo. O zbabelosti a neuvedomovani si vlastnych pocitov. Ludia casto nerozmyslaju o tom " ako co preco konaju." To bol i jeho pripad. Prisiel na vsetko dost neskoro, neviem ci nie, az ked bola v obehu "nahrada."
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 16.5.2005 17:29
Dofrasa, ved si zijeme svoje zivoty!!! Preco mame naplnat predstavy a ciele inych???? neschopna?!, 16.05.2005, 15:33 Moja otazka: Zijes moja ten svoj zivot? alebo Plnis svoje potreby? Pozeras na seba, svoje naroky, ciele, tuzby?
Neregistrovaný - Andrea - pisatelka, 16.5.2005 17:33
spriaznena_ nie vyhradne,ale to uz zabieha do akehosi dokazovania _______________________________________________________ ada myslim si,ze svoj nazor si mala
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 17:36
Mato, nesuhlasim s Tebou. Svoj nazor som mohla mat, ked som nevedela, co sa deje. Nazor je pekna vec, ale ked Ta ta druha strana po case prestava pocuvat. Je ti tak na dve veci... ;o)) A tu pravdu som nenavrhla a neodklepla ja, priznal ju on... Keby som vedela, kde je pravda, dam davno od toho ruky prec. Nie som "optimista pozitiv", aby som sa nechala dobrovolne nicit pre nezmyselnu a neperspektivnu vec.
Neregistrovaný - Andrea - pisatel, 16.5.2005 17:42
takze tie hadky o tom kto s kym kde aky je atd bolo az potom ked si zistila,ze niekoho ma
Neregistrovaný - ma, 16.5.2005 17:44
Nie hladanie odpovedi zacalo skor. Ale neviedlo to k vysledku ani k zlepseniu situaciu. Prave naopak. Vela chyb som spravila ja, mozno som zle pocuvala. Ale pod vplyvom silnych citov a tuzob vnimas veci neobjektivne. Vsetko priznal, az ked mal nahradu a citil sa v bezpeci. "Neohrozeny a osamostatneny." Mne povedal cast pravdy, ta podstatna zostala predo mnou utajena. Vyplavala az potom...
Neregistrovaný - Andrea, 16.5.2005 17:50
ak je to tak,tak to cele aj tak nemalo zmysel ... to ste sa akoze po tom incidente davali dokopy a on bol odmerany,takze aj to p.s. je blbost
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 17:51
podozrenie je tiez nazor,ak by som to zovseobecnil a nemyslim si,zeby u muzov existovalo nieco ako nahradne citove bezpecie,to skor u zien
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 17:55
Mato, v jednom suhlasim. S odstupom casu : Ano nemalo to zmysel. Vobec!!! Clovek sa vsak uci postupne a vacsinou na vlastnych chybach. Nemyslim, ze vies posudit, ci to zmysel malo alebo nemalo. To vieme posudit iba my dvaja. Si myslim... Mozno nase okolie ciastocne...Ohladne P.S. - vsetko je otazka pohladu. Bol si pri tom? Vies posudit dovody odmeranosti? Vies posudit, ci v tom celom nebolo viac ako odmeranost? Ja som nepovedala, ze mam patent na rozum, ale ze radim zenam sa NENECHAT NICIT, proste dat ruky prec, kym je cas... Ked sa situacie neda riesit inak.
Neregistrovaný - Andrea, 16.5.2005 17:59
Mato v tom citovom bezpeci sa velmi mylis. Vela muzov funguje na baze ako zeny. Len o tom nehovoria na verejnosti. Ty si myslis, ze tvoj kamarat sa pochvali tym, ze je zavisly na partnerke a hlada u nej utocisko? Ved ho vysmejete?? halooooooooooooo
Neregistrovaný - Andrea, 16.5.2005 18:00
ada ved uz len sposob akym to servirujes ......
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 18:01
No kazdy vnima veci a slova, ako chce. To je ta subjektivita.
Neregistrovaný - Andrea, 16.5.2005 18:03
nie ada ty si to podala v zmysle,on sa priznal az ked si bol isty oporou ... to je blbost vyslovena blbost chlap ak nechce byt so zenou tak s nou nieje,nepotrebuje citoe bezpecie,potrebuje sa citit skor normalny
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 18:04
Odmietala ta zena? Nicila ta? Alebo nechcela od teba veci, ktore si nechcel ci nevedel splnit? Skusal si jej nieco povedat a ona nepocuvala? Zazil si to? Teraz nehovorim o sebe... Hovorim za tie, ktore prezili nieco podobne. Ak ano, tak pochopis, ze niekedy silne a tvrde slova, dokazu povedat viac, ako mile skonstatovanie skutocnosti...reality...
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 18:06
na tu subjektivitu ma nenahovoris,to by aj tvoje tvrdenia boli subjektivne,takze sa tu vlastne ani nieje ocom bavit
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 18:06
ale to nic nemeni na tom ako to tvrohlavo vidis ty a ja pritom vravim,ze to tak nie je ... muz po probleme zo zenskou to potrebuje dostat z hlavy,akymkolvek sposobom,ale zeby bezpeciee ... e eeeeeee
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 18:08
Lenze pod ten pojem "normalny" casto spada i citove bezpecie, pocit ze ho niekto ma rad a je tu pre neho. To povedz niekomu inemu tu vetu... Lebo ludia casto nieco nechcu a konaju inak.. Keby si bol nestastny, nespokojny vo vztahu, prosil by si po rozchodoch o navrat? ano?? on to robil..
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 18:09
No tvrdohlavost je jedna vec a ako sa vyvinula situacia druha. Kazdy riesime problemy inak... Ja sa vyrovnam so skutocnostou, niekto iny sa vrhne do niecoho, lebo sa boji samoty. Kazda zena a kazdy MUZ kona inak...
Neregistrovaný - A, 16.5.2005 18:11
No kazdy pozerame na vec subjektivne. Takze mozno nie je vobec o com tocit. ;o))Ja viem, ze som spravila vela chyb a nikdy viac nevstupim do tej istej a ani podobnej rieky. Uz len preto, ze som si tie chyby uvedomila...
Neregistrovaný - Andrea, 16.5.2005 18:14
no ada len to poradie ako sa veci stali sa dostava na povrch az teraz ... ja?neprosil,bol to ich/jej vztah ku mne,ak to proste nefungovalo tak nefungovalo,nemala ona ten pocit tak nemala ... ano kazdy muz a zena kona inak a zrazu na konci je p.s.: .. to ma byt status?inac to uz nebude?
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 18:16
ada je to zmes pocitov,hlavne ... dejova linia akoby ani neexistovala
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 18:18
subjektivne je to ako to kto vnima,objektivne je to,co sa deje
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 18:21
p.s. je odkaz pre zeny co nechcu ci nechceli, ako ja, vnimat urcite skutocnost a naivne si myslia, ze sa nieco zmeni. Nie je to urcene vyslovene muzskemu vnimaniu-nepochopeniu. Kto prezil, vie, o com to p.s. je. To, ze niekto sa chyti p.s. a podla toho posudzuje mna, moje konanie ci nazory. To je uz jeho subjektivny pohlad na vec a jeho nazor.
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 18:22
Ano, tu objektivnu stranku som sa ti snazila opisat. V tej citovej bezpecnosti, strachu zo samoty a je to cele v pasazi o "nahrade." Ja opisujem situaciu, nevymyslam. Prifarbujem to svojim pohladom na vec. Ale nevymyslam skutocnosti.
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 18:24
Jedna vec je odmietat partnera z "nepohody vo vztahu" a druha vec je znizene "libido". Moje p.s. pojednavalo o oboch pricinach. Preto bolo tak razne napisane. A snaha nieco riesit bola len na mojej strane...
Neregistrovaný - A. , 16.5.2005 18:27
ada je to zmes pocitov,hlavne ... dejova linia akoby ani neexistovala mato, 16.05.2005, 18:18... Pozri si prispevok, co som napisala Jane. O D.Steelovej - ak to potrebujes napisane takym sposobom, skusim to prepracovat ;o)) Je to splet pocitov, uvah a hladani odpovedi. NIE pribeh na prijemne zaspavanie a prestavku v praci... Je to uvaha..splet citov, pocitov, analyz, sebareflexie...
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 18:30
len nepisem ze "vyhradne taketo spravanie ma vzdy iba takyto zaver" to je asi generalizovanie a toto mi vadi,nie nazor samotny,ze ak niekto s tebou nechce veci riesit,takze je to zle naopak toto povazujem za spravne ... mne vadi ta schema vysledku
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 18:33
pozri, ak si cital zaver - tak ten zacina niekde tu... "Čas, vynútené rozhovory..." a konci "intimitu vo vzťahu." to, co je pod ciarou je dobra rada... Asi tak to cele bolo myslene...
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 18:36
hej,priznavam doplietlo ma,lebo tam bol dej postaveny na emociach a ja ten dej "nevidim",vidia to ludia co to poznaju,vidis to ty,ale ja naozaj nie
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 18:37
V texte je napisane, ze u nas to prebiehalo takto, ze to nie je vseobecna pravda..hned na zaciatku... i to ze to bol moj pohlad na cely priebeh na zaklade zistenych skutocnosti..
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 18:37
No ono to nie je roman z cervej kniznice. Harlekyn a odob a obdob vazne nemusim...prepac ha ha
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 18:38
Toto je v texte: "Nechcem paušalizovať, ani tvrdiť, že toto je univerzálna a jedna pravda, platiaca u všetkých mužov. Ale u nás to prebiehalo asi takto.."
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 18:41
ano ten emocny dej je tam /vlastny subjektivny/,len ja som nevedel z toho vyextrahovat ako udalosti po sebe stali,mne to prislo ako vztah,zhorsenie vztahu a nakoniec jeho druha ... ada ja ani roman nechcem,ked som bol v podobnej situacii tiez mi nik nerozumel,tak prosim prepac,ze som taky "inteligentny" :-) proste to neviem hmm
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 18:46
No emocie, city a pocity spadaju asi do sfery subjektivneho pohladu na vec, nie? Neide ani tak o sled udalosti, ako o to, co clovek moze pocitovat a ako vnima urcite veci. Ti, co prezili, povedali, ze sa v tom nasli. Bzw..nerozumiem tvojmu poslednemu prispevku... asi tak
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 18:53
a tie udalosti ako sa stali,to pre mna proste znamena objektivita a ja som sa v tom clanku proste nasledovanie tych udalosti nevidel,vidim tam nalsedovanie emocii,nevravim,ze su nespravne ... ich som sa v podstate ani dotknut nechcel
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 18:58
myli ma to v tom,ze tvoje emocie sa zhutnuju do akehosi realneho vysledku,to mi proste nepride a nepripadalo fer
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 19:00
Ok, nevidel si sa tam, nenasiel si suvis, objektivita znamena pre Teba nieco ine, ako pre mna. Co je objektivita? Ved ak Ti 100 ludi opise jednu udalost, bude ta udalost mat 100 podob. Ale tych 100 podob bude mat zakladne rysy rovnake. Teda dufam. ;o)) Zaver a poznamku pod ciarou si vnimal ako tu najvystiznejsiu myslienku (zhrnutie) a pravdu? Proste si vypichol veci, co Ti udreli do oka a na tie si reagoval??? ;o))
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 19:03
Realny vysledok?? Napisala som, co sa stalo a na co som prisla ja. Nepovedala som ze pozor - toto je svata pravda nemenna pravda. Co sa tyka poznamky - to je dobra rada, ak chce zena predist sklamaniu a zbytocnemu trapeniu. Tiez, je nasmerovana - ma svoju "cielovu skupinu," ak to citas pozorne.
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 19:06
to ano mozu mat rovnake rysy,ale mozu to byt odlisne zalezitosti,z ktorych tie rysy nakoniec vyplynu a o tie zalezitosti ide ... chybu vidim v tom,ze sa clanok popisuje emociami bez toho aby sme vedeli co presne za tymi emociami je,ty prezijes emocie,ty ich popises,ale je to subjektivne,ale ak hladas odpovede musi tam byt objektivita ak ju hladas,teda popis veci ako sa stali
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 19:25
ta dobra rada je objektivna?totiz ak vychadza zo subjektivnosti nemoze byt objektivna si myslim
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 19:28
tym nevravim,ze tvoje subjektivne vnimanie je zle,to vonkoncom,ale mi "vadi" ta schema,ze ak sa niekto s niekym nerozprava atd tak je to tym co si napisala v zavere,podla mna to tak proste byt nemusi
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 19:31
pre <b>Mato</b> sorry clovece... mam na teba iba jednu jedinu otazku - <br> <b><u>miloval si niekedy tak ze si sa zobudazal a zaspaval s myslienkou na danu osobu? ze bola tvojim vzduchom? ze si nevies predstavit svet bez nej?</u></b><br> podla toho co pises si bud nikdy nemiloval, alebo nevies rozmyslat nad pocitmi inych a snazit sa do toho vcitit... asi na to nemas... skoda...
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 19:34
pre <b>Mato</b><br>ty koki, to chces existovat s niekym a nerozpravat sa s nim? proste len tak existovat pri danom cloveku? parada, odhadujem ze si nemal partnerku dlhsie ako 5 mesiacov...
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 19:36
ombreeee ano bol ... a este raz pisem v akom duchu som ten clanok cital,videl ja a ak ti bol sled udalosti /nie emocii/ z povodneho prispevku jasny,tak si genius ... nie nemal som dlhsie partnerku ako 5 mesiacov,aj ked mi je jasne co mi je tu naznacovaneee /kua ja si to hodim :-)/
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 19:40
Ta rada na konci je objektivna, vyplynula z udalosti, riesenia situacie ci jej neriesenia, priebehu, vyvoja veci, vyrieknutych slov, cinov a necinov, odmietania a hladania moznosti a odpovedi preco? To, ze si to neprezil a ja som to neopisala stylom zenskych romanov s happyendom a detailnym opisom vsetkeho, to neznamena, ze to nemoze byt dobra rada pre tie, co nieco podobne zazivaju...
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 19:42
pre <b>Mato</b> nic si nehadz, skor skus zmenit pristup k zenam, mozo ti to potom vydrzi dlhsie. ano dej mi bol jasny na prve precitanie. v skratke : ona + on = obrovska laska + cas + pohlad na svet = problemy + snaha jedneho + neochota druheho = este vatsie problemy + ina zena = rozchod + snaha pochopit co sa stalo = clanok... tolko v skratke ...
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 19:45
preco mi vsuvas tie romany preco preecoooo ??? :-))) ja som nikomu nic neurobil :-) ... mne sa ta rada zda neobjektivna,z vysledku celeho rozpravania /nie koli romanom :-)/ punktum :-)
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 19:45
ombreee uznavam si genius,ale mne to proste nestacii /nie zeby to nebola pravda,aaaaaaale o tom som uz pisal :-)/
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 19:47
Mato, ok napis svoj pohlad na Tvoj svet, city, objektivnu a subjektivnu pravdu. Tvoje vnimanie reality. A mozeme sa bavit dalej.To, ak niekto opise priebeh a sled udalosti pocitmi a ocami jedneho z ucastnikov, neznamena este, ze je uplne mimo, a nie je schopny nieco zhrnut, ci povedat i druhym. A ze to nemusi mat "realny ci objektivny zaklad." V clanku je naznaceny priebeh. Postupne doslo k obmedzenej komunikacii. A nekomunikovat neznamena nenajst odpovede. K odpovediam nemusi prist clovek priamo - ked mu niekto odpovie na priamo polozenu otazku.
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 19:49
Preco podsuvam romany, lebo Ti chybal dej. Lebo Ti chybal presny opis udalosti, postup preco...za co...na co...pricina -dosledok... TO vsetko nie je vzdy treba, aspon podla mojho nazoru.Mozno sa mylim. Nie si zena, nevcitis sa do zenskeho vnimania. Dlhodobejsie odmietanie s urcitymi sprievodnymi javmi sa klasifikuje ako psychicke tyranie - to ti povie i psycholog...Ked sa na tu poznamku vyskusas pozriet z tohto hladiska, snad sa priblizis k tomu, co som chcela povedat.
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 19:53
pre <b>Mato</b>: och ty lichotnik!!!<br>Vies, ty tu chces vidiet do podrobnosti co a ako bolo den po dni, suchy opis udalosti, ktore sa tam odohrali, myslienky oboch stran a analyzu pocitov oboch zucastnenych? Zial, ten prispevok je koncentrat v ktorom sa mozno najde dalsia dusa a uvedomi si ze zije v tom istom, resp. podobnom ako autorka . Ta rada na konci je objektivna, pretoze vychadza z autorkinych skusenosti. Asi chce iba ukazat ze ak muz nedokaze dat intimitu a nehu tak taky chlap za vela nestoji, pretoze ak nedokaze dat to malo - svoj cas a svoju nehu, ako moze dat viac? asi tazko...
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 19:58
dobre,ja uz budem dobry :-)) ada to je asi tym,ze som bol na tom rovnako ako ty teraz,podla toho ako si to pisala povedal by som na 110% rovnake,tvoje hodnotenie reality /objektivnost/ je pravdepodobnost bliziaca sa k 100%/ale to posudit neviem,preto tie pochybnosti v tejto diskusii/,ale tvoj zaver nemusi "sediet" na podobne pribehy /a dovodom je prave ta emocna analyza/ ............... uff rozumnejsie to uz napisat neviem hmm
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 20:03
ada je to o tom ako mi to vyznelo ok?v skratke popis pocitov a na koniec zaver,ktory sice sedi s pocitmi,ale mne to nesedi po "objektivnej" stranke
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 20:09
Ja som tam napisala, ze to nie je vseobecna pravda a moja poznamka, je dobra rada. Lahko mozu take veci prerast do dlhodobeho psychickeho tyrania. Ja nemam 100%-nu pravdu, ani to netvrdim. Moj pohlad bol casto i je velmi skresleny. Ale na par veci som prisla a tie som chcela dat dalej. Je to tvoj nazor na vec, akceptujem. Mozem sa mylit. Ale budem sa opakovat: Nie je to pravda, je to RADA.
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 20:10
a nesedi mi to koli pricinam o ktorych sa pisalo az v diskusii,teda moze nastat omyl,ze na zaklade nejakych emocii je mozne vyvodit rovnaky vysledok,pritom priciny tych emocii mozu byt rozne .....................
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 20:12
Pohoda, tak je tvoj pohlad na vec a clanok. Beriem, akceptujem. Ja som iba argumentovala a vysvetlovala, preco to tam je napisane. ;o)) Zachrana inych dusi, spasitelsky syndrom? Ha ha...
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 20:15
Hm, muz a zena nenajdu jednotnu pricinu na partnerovu disfunkciu, ci odmietanie, ci znizene libido, ci psychicky blok, ci ako to nazves... ak sa nesnazia obaja... prepac. moja skusenost.
Neregistrovaný - A. , 16.5.2005 20:17
Ma tak napadlo, Mato. Ak si bol v podobnej situacii, tak mi opis, co podla teba privedie muza k odmietaniu a tyraniu zeny? Hm? Rada budem vediet pohlad muza na danu problematiku. Objektivny, podotykam...
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 20:28
mal som dojem,ze je skor pisany takym feministickym,jednostrannym /emocnym/ stylom,kde sa nakoniec objavi poucka ako odhalit vinnika /nieco ako roman :-) s "navodom",ktore asi ako som cital nemame radi obaja/ ... nie to asi nenajdu,ale to by som nechal na tom ktorom cloveku,pripadne ak potrebuje help ...
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 20:30
objektivny :-) beznadej /v subjektivnom pocit nemohucnosti atd .../ ktora ked prerastie do obludnych rozmerov,tak uz byva neskoro ...... a polozim protiotazku,ake kroky pohnutky vedu k takemu spravniu zeny?
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 20:34
Nemyslim, ze je to pisane subjektivne. Odrazam tam i seba a svoje chyby, preslapy a natlak, alebo prehnane naroky. Je to tvoj pohlad, este nikto z muzov nenapisal, ze je to feministicky pohlad na vec. Si prvy, priekopnik. ;o)) Emancipacia a "samostatnost zeny" je tam opisana, ale nie v superlativach. Skor ako dovod nezhod a nenajdenia spolocnej cesty.
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 20:36
ake kroky pohnutky vedu k takemu spravniu zeny? k akemu, takemu? nerozumiem otazke...
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 20:38
fakt mi to pripominalo "tlak",preto som chcel poznat aj to okolo,ako k comu doslo,aby sa to podla mojho nazoru pokladal za obkjektivne,alebo historicke,co sa pravda nepotvrdilo
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 20:41
ze zena neodpisuje,nedviha atd,"zmizne",nevysvetli,tak ako u teba
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 20:43
41 ma tam byt histericke
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 20:43
No ak som Ta sparvne pochopila, hovorime o odlisnych veciach. Ja nehovorim o ochoreniach, problemoch so sexualitou, impotencii a tak. Tato oblast je nieco ine. Tam neplatia silacke vyroky, typu mojej poznamky. Ja hovorim o trvalom a vedomom zanedbavani, odmietani partnerky ako zeny, o jej ponizovani a tyrani. Ale nie zo zdravotnych dovodov. Proste ako odpor, alebo ako neochota venovat sa partnerke ako zene, znizovanie dolezitosti sexualnej stranky vztahu. "Vecne bolesti hlavy, unava, praca, vyhovorky a vyhovorky, bla bla..."
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 20:48
ani ja som o tych veciach nepisal,preco si mala/mas ten dojem?
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 20:49
pre <b>Mato</b><br>pokial som to dobre cital tak tam snaha o komunikaciu zo strany autorky bola, akurat ze nazad neprisla odpoved.
Neregistrovaný - el VsakVieteKto, 16.5.2005 20:53
Kazdy vnimame tu tvoju objektivnu pravdu, ci realitu inak. Pre jedneho je to NATLAK, pre ineho je to KRASNA VETA "chcem sa s Tebou milovat." Niekto vie hovorit o sexualite a milostnom zivote, iny nie. O co jeden alebo druhy prichadza, co straca, co ziskava... To je na posudeni kazdeho z nas. Ide o symbiozu, sulad... Ten, nenastal. Prave ten treba hladat. O tom to cele bolo.
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 20:54
ombreee beriem len vlastne nie je jasne ani doteraz preco sa tak sprava/l
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 20:54
a ada preco to robia zeny,preco sa tak spravaju,preco odmietaju?
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 20:58
<b>Mato</b> zial, mozeme vyslovit asi iba dohady preco sa tak spraval -<br>1.) nezvladol zenu ktora bola inde ako on a nemal ani snahu sa tam dostat<br>2.) bol skryty homosexual ktory si to nevedel priznat a preto nedaval to, co by davat mal a co je samozrejme<br>3.) takymto dost primitivnym sposobom si hladkal svoje ego a ukazoval partnerke ze on tu rozhoduje a ze jej neda to, co potrebuje (pre menej chapavych - nie sex, hovorim o nehe a podobnych veciach)<br>4.) kombinacia bodov 1-3
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 20:59
ktohovie ombreee ci su to naozaj vsetky moznosti
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 21:14
<b>Mato</b> je mozne ze nie, ale jediny sposob ako sa mozes dozvediet co sa mu prehanalo hlavou je, ze sa ho spytas. Podla teba tam chyba co? Preco sa spraval tak ako sa spraval?
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 21:20
emocie ? neviem
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 21:30
Preco zeny odmietaju? Hm nepotrebuju tolko pozornosti, nevyhovuje im partnerov pristup k sexualite, partner im nestiha sekundovat, nie je dostatocne vykonny,ma malo fantazie ci je konzervativny, je to pre nich rutina, co ich nenaplna, maju k nemu odpor z inych dovodov, su unavene z fungovania ako matky, manzelky i pracujuce zeny, necitia naklonnost lasku a dostatok neznosti, alebo pocituju tuzbu svojho partnera ako uspokojenie "fyziologickej potreby," atd... mato, 16.05.2005, 21:30,neboli to len emocie, skor nechut a nedostatocne libido...
Neregistrovaný - A., 16.5.2005 21:35
<b>Mato</b>,<br>emocie? mas na mysli ako ze ju tak nesmierne miloval ze jej nebol schopny v nicom ustupit a zo samej lasky jej nevedel dat ani trochu svojho casu?
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 21:43
nevyhovuje :-) pekne sloveso :-) ... ombreee mozno sloboda,ktohovie,mozno zbabelost
Neregistrovaný - mato, 16.5.2005 22:10
<b>Mato</b><br>a mozno sebectvo a zahladenost do seba a pocit, ze cely svet sa toci len okolo neho. A akonahle sa vyskytne osoba ktora narusi jeho kralovstvo a vzoprie sa mu, alebo nebodaj nieco chce, je nevyhovujuca a rychlo vyskrtnuta... teda hned ako existuje nahrada...
Neregistrovaný - el Hombre, 16.5.2005 22:20
ktoho vie,len sa mi tazko predstavuje taky clovek v realnom zivote,to by sa u neho to spravanie "prenasalo" nielen ku vztahu k zenam,ale vseobecne ... ak je sebec s tym sa asi nic nedaa
Neregistrovaný - , 17.5.2005 08:32
je to mozne, len to by musela povedat autorka. ale existenciu niecoho takeho pripustit musime.
Neregistrovaný - el Hombre, 17.5.2005 08:37
ono je to uz viacej "magia" ako hladanie vychodiska,ako pisala tusim neschpna vyssie,clovek sam sa v tom straca /a ktohovie ci sa nezacina podobat na ten "prizrak",ktoremu chce prist na klb/,preto je lepsie sa drzat reality,tak ako to je,podviedol,podviedla,nesiel si frajerku,nasla si frajera,punktum ... aj tak to uz asi pocity nezmeni ... nechat to tak,skratka panta rei
Neregistrovaný - mato, 17.5.2005 09:38
No ale principialne, ked zacnes hladat dovod, preco podviedol, prides na zaciatok... A v tom je podstata bytia cloveka, ci nie? Snazit sa zit kvalitny zivot. Na to mam myslidlo, aby mi v tom pomahalo :-))
Neregistrovaný - neschopna?!, 17.5.2005 09:45
jeden mudry clovek mi povedal, ze buducnost sa neda budovat pokial nieje uzatvorena minulost. nie kazdy vie uzavriet minulost konstatovanim ze co bolo bolo, treba ist dalej... pravda je, ze rypat sa v minulosti je zbytocne, pokial clovek nehlada odpovede na otazky preco sa to stalo aby sa poucil a v buducnosti uz chyby neopakoval...
Neregistrovaný - el Hombre, 17.5.2005 09:48
Neznamy, el Hombre...no viaceri ludia povedali, ze: "pravda je niekde uprostred." Takze ak je niekto odmerany, ma to svoju pricinu, ak niekto trpi, ma to nasledky, ak niekto nemiluje, tak ublizuje... Ak niekto tuzi po laske, tak nechape odmietanie... "Uzatvoreny kruh farebnych guliciek", ktory niekedy treba rozpojit a nechat, aby sa gulicky rozprchli na zemi... To je moj pohlad na vsetko s odstupom casu...
Neregistrovaný - A., 17.5.2005 09:50
principialne hladat dovody u slobodne zmyslajuceho cloveka,ktory nie je k nicomu nuteny je .... blbost ______ ombree problem pri rieseni moze byt ten,ze to konkretne riesenie s niekym spajas,vacsinou vnutorne,a ak ti jednoducho nedava odpoved,ani ty nenajdes riesenie,iba ak "jeho" vplyv zo svojho uvazovania "odstranis"
Neregistrovaný - mato, 17.5.2005 09:53
Ahoj Andy, je to smutný príbeh ale ako vidím, nakoniec si sama našla odpovede na všetky nezodpovedané otázky , ktoré va Vašom vztahu vyseli nad vami ako Damoklov meč. A i keď máš okolo seba množstvo skvelých priateľov, tažko Ti dokáže niekto poradiť v konkretnej situacii ak ju nezažil. Môžem Ti iba potvrdiť, že všetky Tvoje zistenia sú pravdivé, aj ja som sa o nich presvedčila na vclastnej koži i ked to nebolo až také bolestivé ako Tvoje. Podstatné je aby sme sa naučili chápať mužov a nesnažiť sa im vnucovať svoje pocity, pretože oni zmýšľajú úplne opačne ako my. Dalej je tiež dôležité určit si priority, a či a do akej miery som ochotná akceptovať tie ktoré partnerove chyby a hlavne či sa dokážem vzdať sama seba. Hlavne sa netráp, všetko zlé je na niečo dobré a ak tieto skutočnosti dokázali zmeniť Tvoj pohľad na vec, a možno si aj uvedomiť, že niekedy je naozaj dobré vypočuť si aj názor nezaujatej osoby, tak to celé malo zmysel. Prajem Ti nech čím skôr nájdeš tú pravú lásku a ver, že to vycítiš okamžite. Len sa teraz za každú cenu nehrň do nejakého vzťahu, len aby si nebola sama. nemá to zmysel. A veľa sa usmievaj.
Neregistrovaný - lionka, 17.5.2005 10:01, lionkake(`na`)azet.sk
<b><i>Andrea</b></i><br> ukradol som trochu času a pozerám diskusiu, a myslím že všetko už bolo povedané. Ideš sama proti sebe keď to skoro neuzavrieš a nepustíš z hlavy. <br><br> <b><i>el Hombre</b></i><br> 4 dôvody prečo sa feši správal ako správal sú to najlepšie čo ma dnes ráno postihlo ;-)<br>
Neregistrovaný - La Quenta (jeden_z_internetu), 17.5.2005 10:38, odka_zovac(`na`)zoznam.sk
<b>Mato</b>, nemozes sa odstranit <b><u><i>ty</i></u></b>?
Neregistrovaný - ..., 17.5.2005 17:11
Mily Mato, hm u slobodne zmyslajuceho cloveka sa nedaju nast dovody, priciny, zaklady jeho konania? Riesenia vychadzaju vacsinou z mysle - mozgu, posobenim mysliaceho cloveka - teda z vnutra... Hm, kazdy spracovava veci inak, odstranenim veci z mysle, ci ich potlacenim do podvedomia, vela ludi nic nevyriesi. Mnohi neskor skoncia na liekoch a psychiatrii - kvoli nespracovanym veciam z minulosti.
Neregistrovaný - len myslienka, 17.5.2005 17:19
pisal som o principoch,ze je zbytocne,princip slobodneho rozhodnutia ... to odstranovanie je v uvodzovkach,nie niekoho vymazat,tvarit sa,ze sa nic nestalo,iba analyza
Neregistrovaný - mato, 17.5.2005 17:55
preto, ze, lebo, inak, uplne a ciastocne, Frantisek, auto, bus, sliepka, Ivana...<br>asi tolko k tvojim slovam <b>Mato</b>
Neregistrovaný - el Hombre, 17.5.2005 18:11
to nic ombreee,je to "len" rozkuskovane
Neregistrovaný - mato, 17.5.2005 18:31
Mato, no mohol by si sa lepsie, jasnejsie vyjadrovat. Lebo ti nerozumie naozaj nikto, co chces povedat. Potom sa Ti neda ani rozumne argumentovat, ci nebodaj s Tebou suhlasit ;-))
Neregistrovaný - A., 18.5.2005 07:42
La Quenta (jeden_z_internetu + el Hombre tie styri dovody dojali i mna. Uzasne vystihnute, vsetko bolo povedane...kocky boli hodene... ha ha..dost dobreeeeee SUHLASIM s kombinaciou latentneho homosexuala + psychickych problemov + naruseneho ega + menejcennosti + sebectva + zakomplexovanosti + neskusenost/hamblivosti + a inych faktorov ...
Neregistrovaný - A., 18.5.2005 07:50
Lionka, dakujem za prispevok. Ano, priatelia a rodina su ti, ktori v takychto chvilach dokazu najviac pomoct, podporit. A preto som rada, ze mam okolo seba takych skvelych ludi. Suhlasim, ze clovek v mnohom zmeni pohlad na svet, okolie, na vztahy a ze sa velmi pouci. Uvedomi si a prehodnoti hodnoty, priority, ciele ci vlastne nazory a pohlady... Dokonca spozna i sam seba. U mna to tak bolo. Prisla som na vela skutocnosti, ktore sa snazim vyuzit vo svoj prospech, alebo dokonca odstranit, ci eliminovat. Stat sa lepsim clovekom. ;-)) Pretoze, kazda bolest alebo neuspech nas posuva niekam dalej. Ved z bolesti sa rodia najkrajsie veci. ;-)) Dakujem a zelam este pekny den.
Neregistrovaný - A., 18.5.2005 07:59
iba mam dojem,ze chcete pocut ortiel + - nejake dovody,ja si myslim,ze zivot az taky jednoduchy nie je
Neregistrovaný - mato, 18.5.2005 08:06
Hm Mato, ortiel nie, to co tu bolo povedane, to su domnienky, alebo vysledky skutocnosti, skutkov, priebehu... To, co pisali chalani, je sranda, ale myslim, ze pravda je niekde uprostred. Ohladne "komplikovanosti zivota" - no co uz, jednak nas osud nesetri a udeluje rany a jednak si za vela veci mozeme my ludia sami... Ale vzdy ide o to, ze je potrebne mat pri sebe partnera, co stiha sekundovat, co vie podporit a pozna toho druheho. Ak to tak nie je, su z toho veci, ako som opisala hore.
Neregistrovaný - A., 18.5.2005 08:16
Skusme to takto: "<i>druheho nezmenis, musis zmenit seba, alebo hladat niekoho ineho....</i>"
Neregistrovaný - Daniela, 18.5.2005 10:11
hehe, ake jednoduche :-))
Neregistrovaný - rena, 18.5.2005 10:24
Daniela, Rena...Ale asi najvystiznejsie, lebo mnohokrat je to bolestiva cesta - hlavou proti muru, hlavne pri muzoch, ako je spominany hore v clanku...
Neregistrovaný - A., 18.5.2005 10:47
neviem ci stiha je to spravne slovo pre vztah ... nadhlad pride,neboj /nie moj,nie tvoj,nie jeho,proste nadhlad,ze veci sa proste deju/
Neregistrovaný - mato, 18.5.2005 10:54
Mato, nie je vsetko o nadhlade, o vymazani z pamate, o realite, o pravde. Nie je to o tom, ze veci sa deju... Clovek ovplynuje okolie, okolie jeho, svet ovplyvnuje okolie, okolie svet, clovek svet..bla bla.. kazdy zije, ako sa k tomu postavi, pokial sa veci deju a ty sa s nimi zmierujes... tak prezivas, pokial sa ich snazis ovplyvnit a zasahovat do dejov, podla mna ZIJES!
Neregistrovaný - A., 18.5.2005 10:57
Mila Andrea, so svojim manzelom som sa zoznamila presne ako ty - prezili sme spolu 5 rokov a teraz zrazu vsetko zmizlo, zrazu ma nemiluje a prezivam presno to, co ty a jednoducho sa s tym neviem zmerit ze uz pre mna moj manzel neexistuje - ze chce byt kamarat.. neviem ci ma inu, alebo nie - ale jednoducho pre mna je to najtazsie - ze som on prisla.. cize viem cim si si presla a zavidim ti,ze to mas za sebou.. ja sa uz trapim a trpim 4 mesiace..
Neregistrovaný - meg, 18.5.2005 12:13, tebeco(`na`)tebeco.sk
hmmm ada ... nemusim nikoho ovplyvnovat,aby som zil,zijem sam o sebe,so svojimi radostami,starostami ... takze to tvoje "trapenie",vlastne trapenim nie je,lebo vies aky postoj k tomu zaujmes ?to mi pride ako prispevok od neschopnej sa o niecom presviedcat
Neregistrovaný - mato, 18.5.2005 13:34
<b>Mato</b><>br>To nieje zivot... to je cista existencia v case a priestore bez akejkolvek znamky zivota. Nezijes, iba existujes a to je dost smutne...
Neregistrovaný - el Hombre, 18.5.2005 13:40
vzdy nove a nove podnety ombree,vzdy dalsiu a dalsiu "davku" ... hadam to s tou mojou "mrtvolou" az take zle nebude ked pisam aspon tu :-)
Neregistrovaný - mato, 18.5.2005 13:51
Mato, nechap to zle, ale proste iba vegetit a nechat sa unasat prudom a nesnazit sa o nic, nemat ambicie, nechciet zmenit nieco vo svojom okoli? hmm... ako som povedal ... to nieje zivot ale iba prezivanie...
Neregistrovaný - el Hombre, 18.5.2005 14:22
ombree to by som asi ani sem nechodil,ak by to bolo tak
Neregistrovaný - mato, 18.5.2005 14:38
MATO: hmmm ada ... nemusim nikoho ovplyvnovat,aby som zil,zijem sam o sebe,so svojimi radostami,starostami ... to nie je o spoluziti..o vztahu..ty zijes sam pre seba.????.tu rozoberame vztah..spolocne smerovanie spoluzitie...CHAPES??? takze to tvoje "trapenie",vlastne trapenim nie je,lebo vies aky postoj k tomu zaujmes ? moje trapenie nie je, pominulo, lebo som chcela viac, ako akceptovat realitu, lebo som chcela nieco budovat, nie sa len nechat unasat osudom...ako TO PREZENTUJES TY to mi pride ako prispevok od neschopnej sa o niecom presviedcat to je o niecom inom, mna presviedcat nemusis o nicom, mam svoj nazor, pohlad na svet, to je opis minulosti, to, ze ty si iny a nechapes o com SA TU TOCI, tvoj PROBLEM
Neregistrovaný - autorka, 18.5.2005 14:43
ale tak si to prezentoval. citujem - "hmmm ada ... nemusim nikoho ovplyvnovat,aby som zil,zijem sam o sebe,so svojimi radostami,starostami" - takze si sam so sebou a nikoho neovplyvnujes svojimi cinmi, uzavrety do svojej ulity... tak?
Neregistrovaný - el Hombre, 18.5.2005 14:46
Meg, viem presne, co prezivas. Je to velmi velmi tazke akceptovat, ze tvoj svet odchadza ci odislo. Ciele, plany, zazitky, krasne chvile...a zrazu nic..strasna prazdnota... Clovek sa citi strateny, zlomeny, akoby ho niekto obral o vsetko, co mal vo vnutri, na com budoval, staval, o vlastne JA. Skus sa obzriet okolo seba, kto Ti vie ponuknut pomocnu ruku, ci pevne ramena... U mna to bola rodina a priatelia, nikto ho nemal rad. Zavrhovali ho. Ked odisiel, oslavovali a ziarili. Ja som trpela. Po case a zisteni urcitych skutocni som precitla. A z bolesti je teraz super pritomnost. Vsetko vnimam inak. Zijem, konecne. Som stastna. Skutocne stastna po dlhej dobe.
Neregistrovaný - autorka, 18.5.2005 14:49
autorka tak to trochu prezeniem ked niekto je hladny a ty ho "nutis" aby sa smial tak to asi nepojde,skor ho prejde chut na teba,je to iba o tom ako by si to riesila keby si bola sama,ako by si sa k tomu postavila,myslim si ... ombree ved to je blbost ze neovplyvnujem,ovplyvnujem,len nie tak,ze "vynucujem",poviem nazor hotovo,to o tom neovplyvnovani pisal niekto iny nie ja
Neregistrovaný - mato, 18.5.2005 15:03
nikto nehovoril o vynucovani ... :-)
Neregistrovaný - el Hombre, 18.5.2005 15:53
MATO, neviem o com tocis...vazne neviem o co ti ide, evidentne si NEPOXOPIL O COM TO CELE BOLO...To, o com ty hovoris, je nieco ine... ked prides na to, o com ten clanok bol, co ludia prezivaju, hlavne zeny, i ktore tu pisali, tak potom mozes prist s niecim ROZUMNYM...
Neregistrovaný - A., 18.5.2005 16:40
ada jedine nezmyselne je to konstatovanie /pre ombree "vynucovanie"/
Neregistrovaný - mato, 18.5.2005 16:43
No Mato, nepoxopis si prispevok, evidentne si to stiahol na nieco, co poznas, si zazil,alebo sa ta to dotklo, ci si nespracoval a tak sa na to cele pozeras. Nemam k tomu co dodat. Snad Ti niekto vysvetli o com je vztah, o com je budovanie, tuzby a naroky na partnera, hladanie spolocnych rieseni a kompromisov, ci debaty a nejednotne nazory na svet...
Neregistrovaný - A:, 18.5.2005 16:48
proste to tam je :-)
Neregistrovaný - mato, 18.5.2005 21:02
vsetci sme tam :-P
Neregistrovaný - el Hombre, 18.5.2005 21:32
proste to tam je :-) mato, 18.05.2005, 21:02, vsetci sme tam :-P el Hombre, 18.05.2005, 21:32, ??????????????
Neregistrovaný - A,, 19.5.2005 11:11
to meg: urcite ma inu!!!
Neregistrovaný - ecli, 6.6.2005 17:56
nebola tato poviedka uverejnena v skratenej verzii v najnovsiom cisle casopisu Sarm? ...sa mi zda ;)
Neregistrovaný - pipi, 9.6.2005 14:25
Pipi -bola ano
Neregistrovaný - andrea-autorka, 13.6.2005 19:06
mohla by si mi vysvetlit iba preco si mi poslala tuto linku? - lebo to si musela byt IBA ty....chces ublizit jemu alebo mne??
Neregistrovaný - sandy, 15.6.2005 14:36
Sandy - mrzi ma to, nepamatam si, ze by som to bola posielala. I ked umysly boli rozne, ;o)) kucerave. Som prekvapena, aku vlnu vie vyvolat jeden textik o pocitoch. Tak celkovo... Pipi- vyslo to este i na dalsich servroch. Prave zistujem, ze to je uz na mnohych strankach. Ha, ani neviem, ci ma to ma tesit.
Neregistrovaný - Pisatelka, 17.6.2005 13:53
Andrea: nechapem tvoje prekvapenie, lebo z tvojho clanku TY vychadzas ako uplna tyrana chudinka a ON ako tyran, ktory ti nic nedokazal dat. A podla mojich zdrojov to tak vobec nebolo.
Neregistrovaný - sandy, 17.6.2005 15:02
Sandy: Nechcem uz nic riesit. Je to minulost. Ak chces nieco vediet, vies, kde ma najdes. Nemam potrebu si uz nic dokazovat verejne. Moj nazor si pocula. Nehanila som. Skor naopak, nepamatas? BTW..Ty mas verit jemu. Nie? Preco sa tak pytas? Nieco ta zneistilo? Akceptujem iny nazor a pohlad. Avsak viem, ze tvoje zdroje sa nezhoduju s tym, co si sama tvrdila. Alebo si klamala ty? Alebo si mu nepovedala to, co naozaj citis? To, coho si sa tak velmi zlakla? Coho sa bojis? To, v com si sa nasla? Zamysli sa nad svojimi pocitmi,otazkami, bolestou. Je to uz len tvoja zalezitost.
Neregistrovaný - A., 17.6.2005 15:41
Pre pisateľku:Život sám je veľký komplikátor,takže vôbec nevidím nič mimoriadne na tom,ak skomplikuje jeden z mnohých vašich vzťahov.Nikto a nič nezaručí kvalitu vzťahu už v zárodku.Nikto nepozná recept. Existujú však známe pravdy: musí tam existovať chémia,musí tam existovať tolerancia,musí tam byť prítomná úcta.Všetko ostatné je druhoradé,respektíve dostaví sa dodatočne-a to i vrátane lásky.Pre nás ženy by mohlo platiť ešte jedno pravidlo: menej sa nad vzťahom zamýšľať a skutočne minimálne sa ho snažiť analyzovať.Nielen,že prídeme pri tom na hrozné veci,ale spustíme aj niečo viac-čo napokon môže skončiť i tak,ako v prípade Andy. Čím skôr si každá žena toto uvedomí,tým dlhšie môže vychutnávať život vo dvojici.Verte mi,Andy-mám 49 rokov a za sebou zopár vzťahov,ktoré som pokazila tým,že som všetko riešila. Teraz už 10 rokov žijem vo vzťahu,25000 svetelných rokov vzdialenom od toho posledného stroskotaného.Chcete recept?Nedám vám ho.Je nepoužiteľný pre vás- a u mňa perfektne funguje. Váš príspevok bol-aký bol-dobre sa čítal,ale bol len jedným z mnohých ,tisícov,ktoré som prečítala v snahe dozvedieť sa,pravdu,prísť na koreň,trafiť kliniec po hlavičke.Je to všetko len blábol,lebo život sám a ľudí v ňom aj tak nikto nedobehne.On vždy dobehne nás a dozvieme sa to ako vždy neskoro- po funuse.
Neregistrovaný - , 22.6.2005 11:41
To: Neznámy, 22.06.2005, 11:41 - dakujem za prispevok. Velmi pekny a pravdivy. Suhlasim, urcite mate pravdu. Patent na zivot musi najst kazdy sam. Ja som ho nasla prave tou analyzou minulosti. I niecim takym pre niekoho nepochopitelnym - ako bol tento clanok, napriklad. No musim sa este vela ucit. Mladost-pochabost, sa hovori. ;o)) Ja som analytik. Sebareflexia, priznanie si chyb, uvedomenie si vlastneho pristupu k zivotu - mi vie dat velmi vela. Uznavam vsak, ze rypanie sa vo veciach, vie mnohokrat viac uskodit, ako k niecomu prispiet. Myslim si vsak i to, ze kazdy najde tu svoju "pravdu a navod" niekde inde. 100 ludi, 100 chuti a 100 navodov na zivot a partnersky vztah, nie? I ja po tom vsetkom zijem v uzasnom partnerskom vztahu, kde akosi nic netreba riesit, vysvetlovat. Akoby naladenie na rovnaku vlnu... Myslim, ze u mna k tomu prispeli hlavne skusenosti a postrehy ludi z posledneho obdobia...
Neregistrovaný - Pisatelka, 23.6.2005 08:37
Umenie nie je žiť vo vzťahu,kde sú obaja naladení na rovnakú vlnovú dĺžku.Umenie je dokázať sa zžiť s človekom,ktorý je úplne iný:má nižšie,vyššie vzdelanie,iné záujmy,kvôli práci má úplne iný biorytmus ako vy,je iného vyznania a s tým súvisiaci iný náhľad na život.Vražedné kombinácie povahových čŕt a vlastností.Vtedy to až začína byť zaujímavé.Ovšem-je to nočná mora každého psychológa. Je však zaujímavé,že práve medzi takýmito rozdielnymi typmi dosť často vznikne tá osudná chemická reakcia-osudová príťažlivosť.V jej osídlach miznú,vyparujú sa,vysublimujú všetky existujúce pochybnosti o vzťahu,všetky pokusy o analýzy,všetky snahy o intelektuálne debaty vo dvojici na tému partnerstva:zostane len muž a žena a puto lásky,ktoré ich spája a pre ktoré robia všetko:aj také bláznivosti,ako ukradnuté minúty v kúpeľni,nastavovanie budíkov na rôzne časy za účelom milovania,preliezanie plotov za šípovou ružičkou a pod.a to všetko 10 rokov pred dôchodkom.Dnes sa už nepozastavím nad tým,keď k narodeninám dostanem namiesto drahej kytice z kvetinárstva práve tú jednu jedinú ružu zo susedovej záhrady,lebo viem,že nie je problém ani v peniazoch,ani v neochote.Dáva mi tým najavo,že pre mňa v 52 rokoch je ochotný preskočiť ten plot a riskovať,že si trhne ostudu,keď ho tam sused nachytá.Ja ho odmeňujem tým,že zbytočne neprelievam slzy a nenútim ho neustále mi opakovať,že ma ľúbi.Keď plačem pri filme,šteklí ma,keď pozeráme akčné filmy a ja mám zakryté oči,komentuje /svojským spôsobom/,čo sa deje na obrazovke.Oboje končí smiechom.Keď sa pohádame a ja trucujem /on nikdy/,chodí za mnou do kuchyne a robí na mňa "psie oči".alebo si počká,až vyjdem z kúpelne,či WC a zablafká,alebo zamraučí.Samozrejme,je pri tom na kolenách.Strašne veľa sa spolu nasmejeme a nemáme potrebu nikam chodiť. A ešte dotyky sú dôležité: neprejde okolo mňa bez toho,že by sa ma nedotkol.Nielen doma,ale aj na návšteve.Celému môjmu životu v posledných 10 rokoch dominuje spoločný smiech-a to radím aj vám.Veľa sa smejte.
Neregistrovaný - Neznámy, 23.6.2005 15:00
Súhlasím s nezmánym - humor je vo vzťahu najdôležitejší, nebrať sa vážne, vedieť si zo seba urobiť srandu, vystreliť si z partnera, hlavne vo vypätých situáciách - to úžasne pomáha. Viem o čom píšem, sme s manželom spolu aj s chodením už skoro 18 rokov. A môžem Vám povedať, že sme Tí poslední, ktorí majú dôvod smiať sa, ale smejeme sa stále. Neberieme život príliš vážne, aj keď si s nami veľmi často zahráva, vieme, že na všetko sme dvaja a spolu to zvládneme. Je to úžasný pocit mať niekoho, na koho sa môžete stopercentne spoľahnúť, mať v jednej osobe milenca, najlepšieho kamaráta, brata, otca, človeka, ktorí Vás za žiadnych okolností nezradí a stojí pri Vás v dobrom a v našom prípade viac v zlom. Ale myslím si, že práve tie zlé veci, ktoré nebudem spomínať /možno raz napíšem knihu/ vytvorili ten vzťah, ktorí máme. Podobne, ako písal neznámy, my nepotrebujeme nikam chodiť, sme šťastní vo svojom mikrosvete. Ale neznamená to, že sme sami, máme veľmi veľa kamarátov a zopár ozajstných priateľov, ktorí vyhľadávajú našu spoločnosť a cítia sa pri nás výborne. S manželom sa smejem na tom, že kto ku nám príde, ten nechce odísť. Neviem čím to je, ale asi z nás vyžaruje tá pohoda a ostatní ju cítia. A ešte na tému sexu - nemať sex dva mesiace - hrôza. Takto predsa mladí ľudia nemôžu žiť. Nechcem tu písať ódy na šťastné manželstvo, ale vytvoriť dobrý vzťah ozaj stojí zato. Preto Vám všetkým želám veľa šťastia pri výbere partnera.
Neregistrovaný - Lenka, 11.7.2005 11:47, lenartova3(`na`)post.sk
jeden_z_internetu Kde este rastu gentlemani a vyrovnani, sebavedomi muzi s respektom voci partnerke ako ty?
Neregistrovaný - sojka, 26.8.2005 22:40
obdivujem autorku za to, akymi realnymi ocami sa dokaze pozriet na neuspesny vztah... Rany na dusi este zostanu asi dlho ale vsetko sa da zvladnut. nie s kazdym si clovek rozumie a nie s kazdym dokaze ziť.Partneri by mali byt(podla mojho nazoru) v urcitych veciach rovnaki aby si rozumeli a mali co povedat a na druhej strane v niecom rozdielni aby ich vztah nebol nudny a neochladol. Ked sa nad tym tak zamyslim je v podstate dobre ze vas vztah tvoj "ex" ukoncil pretoze ak by to pokracovalo dlhsie bolelo by to potom niekolkonásobne. takyto vztah by sa aj tak raz musel ukoncit, to mi ver. Co na zaver? Asi len tolko: drzim palce pri hladani noveho partnera ktory ta bude mat rad a bude si ta vazit. Vela stastia
Neregistrovaný - Erika, 11.7.2006 23:55
Obdivujem autorku článku,že sa dokázala podeliť o svoju skúsenosť a napísala veľa pravdy,vyprovokovala aj mňa niečo poznamenať,ja mám podobnú skúsenosť po 18 rokoch kedy som videla zmeny na manželovi a bol veľmi domimamtný v našom vzťahu ,opustila som ho bez toho ,že by som mala priateľa ale zistila som,že on má 2 roky známosť a mňa klame ako soplavé dievčatko,nemal odvahy povedať nemám ťa rád,nemilujem ťa a ani dodnes nemá hoci už to bude možno konec bez problémov ak sa nepričiní inak.chcela som poznamenať aby si si nevyčítala niečo ,lebo presne taký istý podiel má aj on.U nás to bolo podobné,keď som povedala , že sa niečo deje tak som bola hlúpa ,riešila som nepodstatné veci ,hoci sexuálne radosti boli vynútené a vraj dobré...keď sme sa o tom bavili neskôr chcel mať istotu v praní ,žehlení a varení a v láske som musel byť spokojná ,vďačná čo sa mi ušlo.Ak som niečo potrebovala niečo riešiť či už len problém maličký nebol čas ,chuť a bolo to hlúpe riešiť , odpoveď ,, mňa to nezaujíma,to je tvoj problém,rieš si to ako uznáš za vhodné.....,,nevyriešené niekoľko ročné problémy ,neboli a nie sú problémom,len v tvojej aj mojej dušičke zostala veľká jazva a obviňovanie kde som urobila chybu len už sme im nemali čo viac ponúknuť a zostali sme nezaujímavé a s výčitkami a možno aj samé so zlou skúsenosťou a strachom predstavy ,že zostaneme samé.Partneri by mali byť oporou a nie príťažou,mali by si rozumieť a nie sa prispôsobovať za každú cenu,neskôr to aj tak dopadne zle.prajem veľa úspechov v hladaní priateľa ,ktorý ťa pochopí a nie je to ľahké.....
Neregistrovaný - majka, 2.2.2007 14:46
Upozornenie: Toto je pyramída úvery Group, seriózne, legitímne a licencované spoločnosti požičiavanie peňazí. My úver peniaze jednotlivcom, ktoré potrebujú finančnú pomoc. Dávame sa úver vo výške 3% úrokovou sadzbou. Máte zlú kreditnou alebo ste v núdzi o peniaze, platiť účty? Chceme, aby tento prostriedok Vás informovali, že poskytujeme spoľahlivé príjemcu pomoci, budeme radi, že Vám úver. My sme kresťania a my nepoužívame meno Pána nadarmo. Tak by sme tiež chceli rokovať s kresťanmi, ktorí môžu byť skutočne trusted.email adresu: lisamoranloanfunding@hotmail.com poskytovaných služieb patrí prvé údaje potrebné Vaše meno ............... Zeme .. SEX ............. ..................... STATE .............. ... občiansky preukaz .............. Suma potrebná .......... Trvania pôžičky ........... Vek ............... Mobilný telefón ......... dom Sídlo ........ .. S pozdravom,
Neregistrovaný - Loan, 11.9.2011 01:32, lisamoranloanfunding(`na`)hotmail.com
Andrejka, veľmi pekný a úprimný článok, mám pocit, že sa v nom vidím...ja mám partnera, ktorý sa o mna snažil a dosť by som povedala, dosiahol čo chcel a to aby som sa k nemu s dcérou presťahovala,je to len 5 mesiacov, ale asi 3 mesiace, je medzi nami chlad, odstup, odmeranosť a žiadna intimita, z jeho strany, mna to ubíja a ničí,ale on sa nechce rozprávať, nechce nič riešiť, hned vybuchne a odbije ma,že chce pokoj, ked sa niečo opýtam, dostávam odpovede len neviem..nerozumiem tomu, ale asi je to preto, že dosiahol čo chcel, nechala som prácu, zmenila som bývanie, malej školu, všetko som urobila podla jeho predstav, teraz som stale sama zavreta doma a v zahrade, zobral mi auto a spoločnosť mi viac menej robí pes a dieťa....moje druhé ja mi vraví, že to nemá zmysel, no ale asi kôli citom sa bojím urobiť krok....dúfam, že na toto naberiem odvahu a budem vedieť ísť opäť dalej zo vztýčenou hlavou, držím ti palce, aby sa ti to už nikdy nestalo, aby sa našiel muž, pre ktorého bude ta najlepošia a jedinečná.
Neregistrovaný - melani, 18.10.2011 19:39
moje meno je linda zo Spojených štátov, zobral som sa vo veku 20 rokov s Michailom a po svojom prvom narodení môj manžel, ktorý je Michael zmenil správanie sa ku mne a neskôr ma opustiť bez akéhokoľvek dôvodu a musím ísť ďalej svoj život a po troch rok do tej doby som založil iného krásneho mladého muža a jeho meno je jack, obaja sme sa vzali a mám dve deti pre neho náhle po štyroch rokoch manželstva tiež šiel s inou ženou a ja skutočne plačím a plačím, pretože milujeme každého iný a on bol skutočný muž pre mňa, on bol naozaj dobrý vo všetkom, Jack šiel s mojim uzavretým priateľom a plánujú vziať si navzájom, i keď to najlepšie riešenie pre mňa je kontaktovať kúzlo kasína o pomoc, aby mi mohli pomôcť priviesť späť jack a kontaktoval som štyri rôzne kúzla a všetci sú falošní, v skutočnosti som skutočne strávil posledné peniaze. Nakoniec môj ďalší kamarát mi predstavil Dr Chamberc, ktorý už priviedol späť svojho manžela a práve som ho dal na skúšku, ale bol to veľmi zázrak človek, môj manžel sa vrátil ku mne po troch dňoch, keď som sa obrátil na Dr Chamberc, teraz som som naozaj vychutnať svojho manžela s deťmi a on ma miluje viac ako predtým, bolo to veľmi zábavné, môj manžel sa vrátil a začal ma prosiť. prosím, ak čelíte akýmkoľvek problémom vo Vašej rodine, kontaktujte Dr Chamberc s týmto emailom chamberc564@yahoo.com môžete mať nejaké problémy alebo potrebujete nejakú pomoc, ktorú ste vydali nasledovne 1. zabezpečiť pre akúkoľvek chorobu 2.if potrebujete dobrú prácu 3. Obchodné kúzlo 4.spelling protection 5.než manžela 6.než ženy 7. Čierne deti 8.promotion spell 9. Ak chcete, aby ste sa sem vrátili 10. Ak chcete byť bohatí stačí sa s ním spojiť tento e-mail chamberc564@yahoo.com
Neregistrovaný - linda, 30.9.2017 08:17, linda(`na`)yahoo.com
Toto je moje svedectvo dobrej práce človeka, ktorý mi pomohol. Moje meno je ELDA VERA a mám so sídlom v Španielsku. Môj život sa vrátil! Po 8 rokoch manželstva ma opustil a opustil ma so svojimi tromi deťmi. Cítil som, že môj život sa chystá skončiť a vypadnúť. Vďaka sprievodcovi s názvom DR Chamberc, ktorému som sa stretol online. Počas verného dňa pri surfovaní na internete som hľadal dobrého pravopisného boxera, ktorý by mohol vyriešiť moje problémy. Našiel som rad svedectiev o tomto špeciálnom sprievodcovi. Niektorí ľudia svedčili o tom, že priniesol bývalého milenca, niektorí svedčili o tom, že obnovil život, niektorí svedčia o tom, že môže vyvolať kúzlo, aby zastavil rozvod a tak ďalej. Bolo to zvláštne svedectvo, ktoré som videla, ženu s názvom Grace, ktorá svedčí o tom, ako Dr.Chamberc odišiel z bývalej milenky za menej ako 48 hodín a na konci svedectva uvoľnila e-mailovú adresu Dr.Chamberca. Po prečítaní všetkých týchto informácií som sa rozhodol vyskúšať DR Chanberc. Kontaktoval som ho e-mailom a vysvetlil som svoj problém. Za tri dni sa mi vrátil môj manžel. Vyriešime naše problémy a my sme ešte šťastnejší ako predtým. Dr.Chamberc je naozaj talentovaný muž a nebudem ho prestať publikovať, pretože je úžasný muž. Ak máte problémy a hľadáte skutočného a skutočného sprievodcu, ktorý vám vyrieši tento problém. Vyskúšajte dnes skvelý Dr.Chamberc, mohol by byť odpoveďou na váš problém. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu chamberc564@yahoo.com Ďakujem, Obráťte sa na neho na nasledovné: (1) Ak chcete obnoviť váš ex (2) Ak máte vždy zlé sny. (3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii. (4) Chcete, aby ženy / muži bežali po vás (5) Ak chcete dieťa. (6) Chcete byť bohatý. (7) Chcete viazať svojho manžela / manželku tak, aby vaša vôľa trvala navždy. (8) Ak potrebujete finančnú podporu. (9) Starostlivosť o byliny 10) Pomôžte ľuďom dostať sa z väzenia (11) Role manželstva (12) Zázračné prúty (13) Lotéria (14) CHARMUJÚCI PROPHET (15) Atraktívne momenty (16) Odstránenie chorôb (17) VYCHÁDZAJÚCI HRIČI ŠTÝLOV (18) ÚSPECH V EXPOZÍCII SPELLS (19) Očarovanie vedieť, kto ťa milovať. (20) Business Spell (21) Odstráňte tyčinky HIV ochorenia Kontaktovať dnes na adrese: chamberc564@yahoo.com
Neregistrovaný - elda vera, 24.5.2018 16:24, eldavera23242(`na`)gmail.com
Môj milenec sa rozišiel so mnou, viem, že to bola moja vina, ktorá ho prinútila rozobrať sa so mnou, chytil ma, rozprával sa o ňom, bol tam chlapec, ktorého volám, môj priateľ ma ťahal a mal sex so mnou, potom môj milenec nás chytil, potom rozišiel sa so mnou, veľmi ho milujem, celé dni, mesiace a mesiace ma potešilo, že ma nesúhlasil. Čítal som online, ako získať späť svojho milenca, potom som narazil a článok o tom, ako sa žena vrátila späť jej manžel, ktorý sa s ňou rozvádza, povedala, že doktorka Lomi jej pomohla urobiť nejaké modlitby a jej manžel je späť k nej, potom sa obrátim na doktorku Lomi a vysvetlí, čo sa stalo, potom mi pomohol urobiť nejaké modlitby a môj milenec sa vrátil prosiac ma, že on bolo mi ľúto, že ma stále miluje, a dnes sme späť spolu a sľubujem, že sa s ním nikdy nebudem rozprávať, a dnes sme obaja šťastní, ak potrebujete aj doktora Lomiho, ktorý mu pomôže kontaktovať ho na čísle Line of WhatsApp; +2349034287285 môžete mu tiež poslať e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com o pomoc.
Neregistrovaný - Ngọc Bìch, 22.8.2020 23:26, ngocbic01(`na`)gmail.com
priatelia z dobrého dňa, nie je to problém bez riešenia, ale len hľadám pomoc zo správnych miest, moje manželstvo sa stalo hrozným neporiadkom, pretože moja manželka ma opustila s iným mužom po 5 rokoch manželstva a šokujúce je, že sme Nemám žiadnu formu nedorozumenia, hneď viem, že niečo také nebolo, pretože som ju prosil, aby sa vrátila domov, ale ona ma odmieta a zaobchádza s podivne, prinútila ma hľadať pomoc a mala som to šťastie, že som mohla súhlasiť s meničom kúziel kontakt on on odmietol muž, ktorý mi povedal, ako čarodejníka Dr.Sango mu pomohol vyhrať veľké výhry v lotérii. Vzal som kontaktovaného Dr.Sanga a vysvetlil mu jeho situáciu. Položil niekoľko otázok, na ktoré dávam správne odpovede, tiež som dal peniaze na nákup vecí, ktoré by použil na prácu, a po troch dňoch som hovoril s manželom. Domov so mnou je zázrak. kontaktujte Dr.Sango pre akékoľvek pravopisné práce. kontaktujte Dr.Sango na jeho e-mailovej adrese spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - Dion, 24.8.2020 17:58, dion(`na`)gmail.com
PROFESIONÁLNY HRACÍ OKRUH, KTORÝ MÔŽETE POMÔCŤ S LÁTOKOM, KTORÝ SA MÁTE ZA MYŠLI POTREBU PO BREAK CASE / ROZDELENÍ, AK JE VÁŠ SITUÁCIA ZADARMO! KONTAKTY: Dr.Sango AK NIEKTORÉ SÚ NAJLEPŠIE online OCTOBEROVÉ KOLESO online a jeho výsledok je 100% zaručený. Po 3 rokoch interakcie s priateľom začal môj priateľ chodiť s inými mužmi a ukazoval mi chladnú lásku. Niekoľkokrát hrozila, že sa so mnou rozíde, ak by som sa jej dovolil opýtať sa na jeho vzťah s ostatnými mužmi. Bola som úplne zdevastovaná a zmätená, kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzle online Dr.Sango, ktoré prostredníctvom sily lásky pomáha ľuďom riešiť problém ich vzťahov a manželstva. Kúzla, Spočiatku som pochyboval, či by taká vec niekedy existovala, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď som sa s ním spojil, povedal mi všetko, čo som mal urobiť, a urobil som, a pomohol mi vysloviť pravopis lásky a do 48 hodín sa moja priateľka vrátila ku mne a začala sa ospravedlňovať, teraz prestala chodiť k mužom a je so mnou navždy a reálne. Obráťte sa na tohto skvelého spisovateľa o problémoch týkajúcich sa vášho vzťahu alebo manželstva. Tu je jeho kontakt. Môžete ho kontaktovať iba na e-mailovej adrese spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - Aron, 24.8.2020 17:59, aron(`na`)gmail.com
Volám sa Enar Som tak rada, že sa moje manželstvo obnovilo. Moja bývalá manželka sa vrátila, keď ma a naše 2 deti nechala inému mužovi. Bol som šťastný, že som sa stretol s Dr.Pellarom, pretože pomáha mnohým ľuďom priviesť ich milenca späť, a tak ho aj ja kontaktujem, aby mi pomohol. takto mi Dr.Pellar pomohol priviesť moju ženu späť. Ďakujem vám, Dr.Pellar, pretože som si nikdy nemyslel, že sa môj bývalý manžel ku mne tak skoro vráti. Ste najlepší a najlepší na svete. Ak ste tu a potrebujete, aby sa váš bývalý milenec alebo vaša priateľka presťahovali do iného muža, už viac nebudete plakať, kontaktujte tohto mocného spisovateľa. Ďakujem! E-mail: drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - Enar, 24.8.2020 18:00, enar(`na`)gmail.com
Môj snúbenec sa minulý týždeň so mnou tak smutne rozlúčil, že sa úplne zmenil, nejedol som ani s nikým hovoriť, veľa som plakal, bol som tak depresívny a zdôrazňoval, že som sa bál ísť do nemocnice kvôli stresu a depresii, až kým jedného dňa som hľadal láskavú radu online, pretože ho veľmi milujem a starám sa o neho a chcem len, aby sme boli opäť spolu ako pár a chcem, aby sme pokračovali navždy, potom som našiel silného spisovateľa kúziel s názvom Dr Pellar, ktorý vyriešil toľko problémov vo vzťahoch, potom mi povedal, že môj snúbenec sa ku mne vráti do 24 hodín, keď vykoná zmierovacie kúzlo. Nikdy som tomu neveril, kým ma moje financie nezavolali na telefón a nepovedali, že chcem, aby sme sa vrátili a žili spolu večne. Teraz som tak šťastný, že mi Dr. Pellar vrátil svoje financie. Ďakujem veľmi pekne Dr. Pellar. Lekár vám môže pomôcť, ak máte akýkoľvek problém, môžete ho kontaktovať iba na jeho e-maile; drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - Aron, 24.8.2020 18:00, aron(`na`)gmail.com
Volám sa Cynthia am z Bulharska. Chcem poďakovať doktorovi Lyaksandrovi Ivanovi za to, že vzal späť môjho bývalého manžela. Nikto ma nemohol prinútiť tomu uveriť. Bolo to také beznádejné, nikdy som neveril tomu, že sa môj bývalý manžel vrátil ku mne. Aj keď som nikdy neveril v kúzla alebo čokoľvek iné, povedal mi o tom veľmi blízky priateľ. Rozhodol som sa to dať stopa. S pomocou Dr. Lyaksandra Ivana som ho dokázal dostať späť, po 2 rokoch úplného odlúčenia. Ak ste si prečítali túto správu a vo svojom manželstve / vzťahu čelíte smútku, chcem vám povedať, že koniec toho smútok a bieda sa robí. Dr. Lyaksandro Ivan je kľúč, ktorý potrebujete, aby ste do svojho vzťahu / manželstva otvorili všetky dvere šťastia, radosti, lásky a spokojnosti. Pomôžem vám tým, že zanechám jeho e-mail uvedený nižšie. “Kontaktujte ho so žiadosťou o pomoc. aby ste sa mohli dostať z toho trápenia (Lamspiritualtemple@yahoo.com), toto je jeho priamy e-mail a on vám odpovie späť a pomôže vám s akýmikoľvek problémami, pri ktorých mu chcete pomôcť. A prosím, dodržiavajte pokyny.
Neregistrovaný - Mrs Cynthia, 18.9.2020 06:31, Lamspiritualtemple(`na`)yahoo.com
Doktorovi Pellarovi som úplne dôveroval od chvíle, keď som s ním hovoril v čase, keď ma môj snúbenec opustil po 5 rokoch nášho vzťahu, začal som pracovať na kúzlach na mojom snúbencovi a dal mi dostatok ubezpečenia a záruky, že si môjho snúbenca získa. späť na nohy už za 24 hodín po vrhnutí kúzla. Bola som si vo svojej práci taká istá a ako povedal na začiatku, môj snúbenec sa ku mne konečne vrátil, áno, vrátila sa z celého jeho srdca, Lásky, starostlivosti, emócií a kvetov, a teraz je to lepšie. Neváhal by som s odporúčaním tohto mocného kúzla každému, kto potrebuje pomoc. Kontakt: Dr.Sango na e-mail; spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - jame, 10.10.2020 06:31, jame(`na`)gmail.com
Dobrý deň, som Lawrence a chcem sa veľmi pekne poďakovať Dr.Pellarovi za to, že mi pomohol priviesť späť môjho bývalého milenca, videl som jeho svedectvo o tom, ako pomáhal ľuďom prinášať stratené lásky, a tak som sa rozhodol to skúsiť a urobil . Zrazu sa ku mne môj bývalý milenec vrátil po tom, ako vrhol svoje úžasné kúzla, a moja bývalá priateľka ma miluje viac ako predtým. Som veľmi vďačná Dr.Pellar za to, čo si pre mňa urobil. Ďakujem veľmi pekne lekárovi, ak potrebujete jeho pomoc, kontaktujte ho hneď. E-mail: drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - Lawrence, 10.10.2020 06:31, lawrence(`na`)gmail.com
Som Kate z Kanady, chcem sa podeliť o svoje skvelé skúsenosti s celým svetom o tom, ako som dostala svoju milenku späť do náručia po tom, čo sme odišli na 4 roky, nikdy som neučila, že ho môžem mať späť vo svojom živote, kým som nestretla tohto skvelého muža menom Dr ozalogbo, ktorý mi ukázal pravú mocnosť kúzla, Ja a Larry sme sa vzbudili pred 4 rokmi, odkedy som nebol sám sebou, hoci som mal niekoľko vzťahov, nevidel som, kto je taký dobrý ako Larry, takže odvtedy som myslel na neho, takže som musel povedať svojmu priateľovi o tom, ako sa cítim k Larrymu, že si prajem, aby som ho mohol mať späť na rukách, takže vtedy mi moja kamarátka povedala, že číta knihu o láske, keď videla, ako niekto komentoval, ako získala svojho milenca späť pomocou muža menom dr ozalogbo. Tak som jej povedal, aby mi ukázala stránku, keď čítala recenzie, tak mi to ukazovala a videla som toľko recenzií o tomto vynikajúcom mužovi, ako pomohol mnohým ľuďom, dokonca aj chorým, bez toho, aby som kedykoľvek zbytočne strácal zhromaždil jeho kontakt a zavolal mu a povedal mu, čo chcem, len sa nad tým zasmial a povedal mi, aby som sa nebál, že sa ku mne vráti, takže takto som čakal, čo sa stane, tak mi prekvapivo zavolali od Larryho. Bol som taký, že je to sen, ale neskôr som si uvedomil, že je to realita, Larry plakal a prosil do telefónu, že mi veľmi chýbal, aby som sa vrátil do jeho života, bol som akoby to bolo skutočné? až kým neprišiel ku mne domov a nekľakol na kolená a prosil ma, aby som mu odpustil, takže tak sme sa opäť zjednotili pomocou veľkého ozalogba a teraz sme šťastne ženatí, vďaka za dr ozalogbo za to, čo urobil pre mňa, ak potrebujete jeho pomoc, môžete ho kontaktovať prostredníctvom; ozalogboshrine@gmail.com alebo číslo bunky +2348162562991
Neregistrovaný - katewillfred, 20.10.2020 22:41, katewillfred225(`na`)gmail.com
Volám sa Lucie Florence, nikdy neverím, že sa môj vzťah s milovanou osobou niekedy vyrieši. môj milenec, ktorý sa volal James, ma vyhodil z jeho domu a priniesol ďalšiu dámu, o ktorej si myslel, že je pre neho teraz najlepšia. až mi jedného dňa zavolal kamarát z mesta, že môj manžel ide na rande s inou mestskou ženou, povedal som jej, že som tiež prekvapený, pretože odkedy ma James opustil, ťažko myslí a volá mi. Takže o pár dní mi zavolala moja priateľka, ktorá sa volala Married, a povedala, že našla muža, ktorý je veľmi mocný a je vynikajúcim bylinkárom z arabčiny. Všetci určite vieme, že arab je požehnaný toľkými bylinnými silami, ktoré pomáhajú veľa ľudí, tak mi povedal, že ten muž sa volá DR Pellar, takže mi preposlala jeho e-mail. e-mailovú adresu, aby som ho mohol kontaktovať so žiadosťou o pomoc, takže mi skutočne poslala e-mail DR Pellar. e-mailovú adresu a ten verný deň som ho kontaktoval. po chvíli mi poslal list, že sa môj manžel ku mne vráti, len keby som uveril jeho práci, tak mi po 48 hodinách zavolal James a začal ma prosiť, aby som mu odpustil všetko, čo mi urobil .. prosil ma, že som si zlomil srdce, a sľubuje, že ma nikdy nepustí. teraz sa ja a James plánujeme čo najskôr vydať. sme vrátení s veľkým mocným zaklínadlom lásky a oslnení kúzlom Jakuba, radujeme sa a radujeme sa. kontaktujte Dr. Pellar na tento e-mail. drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - luice, 25.10.2020 13:32, luice(`na`)gmail.com
Doktorovi Pellarovi som úplne dôveroval od chvíle, keď som s ním hovoril v čase, keď ma môj snúbenec opustil po 5 rokoch nášho vzťahu, začal som na svojom snúbencovi pracovať na kúzlach, dal mi dostatok ubezpečenia a zaručil mi, že dostane moje snúbenca späť na nohy už za 24 hodín po vrhnutí kúzla. Bola som si vo svojej práci taká istá a ako povedal na začiatku, môj snúbenec sa ku mne konečne vrátil, áno, vrátila sa z celého jeho srdca, Lásky, starostlivosti, emócií a kvetov, a teraz je to lepšie. Neváhal by som s odporúčaním tohto mocného kúzla každému, kto potrebuje pomoc. Kontakt: Dr.Sango na e-mail; spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - Aminat, 25.10.2020 13:33, aminat(`na`)gmail.com
Moje meno je Maria Lock, rád by som sa podelil s mojimi svedectvami pre širokú verejnosť o tom, čo tento muž volal Dr.Pellar, práve to urobil pre mňa, tento muž práve priviedol späť môjho strateného bývalého manžela svojim veľkým kúzlom do 48 hodín. Bola som vydatá za svojho manžela Micheala milá, sme spolu už dlho a máme sa radi, ale keď som mu nemohla dať dieťa 2 roky, nechal ma pre inú ženu a povedal mi, že už nemôže ďalej. povedal omg, bol som frustrovaný a beznádejný, potom som začal hľadať spôsob, ako ho získať späť, až kým mi môj priateľ nepovedal o tomto mužovi a o tom, ako pomáhal ľuďom na celom svete s rôznymi problémami, spočiatku som to neurobil ja pomyslel som si, učil som to dva dni, kým som sa rozhodol to vyskúšať. Kontaktoval som tohto muža a povedal som mu všetky moje problémy a to, čo som chcel, aby pre mňa urobil, povedal mi, že moje problémy budú vyriešené do 48 hodín a že všetky moje želania budú splnené, bol som skeptický, ale tu je to do 48 hodín, môj manžel sa ku mne vrátil na kolenách a prosil ma, aby som mu odpustila. Tento muž nielenže ohlásil môjho strateného manžela do 48 hodín, ale aj mi po mesiaci vynechala menštruácia a išla na test a výsledkom bolo, že som ukázala, že som tehotná. Som dnes šťastná ako matka dieťaťa, ešte raz ďakujem skvelému lekárovi Dr.Pellarovi za to, čo pre mňa urobil. Ak sa chystáte prekonať niektorý z týchto problémov alebo máte vo svojom živote problémy s HIV alebo s akýmkoľvek druhom choroby, kontaktujte ho a požiadajte o pomoc, jeho súkromný e-mail: drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - Maria, 25.10.2020 13:34, maria(`na`)gmail.com
AKO SA MOHU ZARADIŤ S LÁSKOU MÔJHO ŽIVOTA? LÁSKY KONTAKT DR. OSUNOGIE NAJLEPŠIE LÁSKY KÚZELNEHO Kúzla po celom svete Ahoj všetci, volám sa Aniester Z Bratislavy som veľmi nadšený, že moje zlomené manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť potom, čo mňa a naše 2 deti opustil pre inú ženu. Po 8 rokoch manželstva sme boli s manželom v jednej alebo druhej hádke, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Bardejova za inou ženou. Cítil som, že môj život skončil a moje deti si mysleli, že už svojho otca nikdy neuvidia. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládnuť bolesti, ktoré trápia moje srdce, moje srdce bolo plné trápenia a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si prajem, aby sa ku mne vrátil, bol som naozaj rozrušený a potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na web, ktorý naznačoval, že Dr.OSUNOGIE môže pomôcť dostať sa späť späť rýchlo. Cítil som teda, že by som ho mal vyskúšať. Kontaktoval som ho a on mi povedal, čo mám robiť, a urobil som to, potom pre mňa urobil (kúzlo lásky). O 28 hodín neskôr mi manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu tak veľmi chýbam ja a deti, takže úžasné !! Tak sa v ten istý deň vrátil s veľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Potom od toho dňa bolo naše manželstvo teraz silnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr. Balogunovi. je taký silný a rozhodol som sa podeliť o svoj príbeh na internete, že Dr.OSUNOGIE je skutočné a silné kúzlo, ktoré sa vždy bude modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho bývalého späť alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte, obráťte sa teraz na toto silné kúzlo na kúzla. Tu je jeho kontakt: (osunogie@gmail.com)
Neregistrovaný - aniester, 2.11.2020 19:25, osunogie(`na`)gmail.com
Moje meno je Clara Andrew, rád by som sa podelil s mojimi svedectvami o širokej verejnosti o tom, čo pre mňa tento muž menom chubygreat práve urobil, tento muž mi priniesol späť môjho strateného bývalého manžela so svojím veľkým kúzlom do 48 hodín. Bola som vydatá za svojho manžela Williama Boba, boli sme spolu dlho a máme sa radi, ale keď som mu nemohla dať dieťa po dobu 2 rokov, nechal ma pre inú ženu a povedal mi, že už nemôže pokračovať. Povedal som omg, bol som frustrovaný a beznádejný, potom som začal hľadať spôsob, ako ho získať späť, až kým mi môj priateľ nepovedal o tomto mužovi a o tom, ako pomáha ľuďom po celom svete s rôznymi problémami, spočiatku som neveril ona, dva dni som nad tým premýšľal, kým som sa rozhodol to vyskúšať. Kontaktoval som tohto muža a povedal som mu všetky moje problémy a to, čo chcem, aby pre mňa urobil, povedal mi, že moje problémy budú vyriešené do 48 hodín a že všetky moje želania budú splnené, bol som skeptický, ale hľa do 48 hodín hodiny, môj manžel sa ku mne vrátil na kolenách a prosil ma, aby som mu odpustila. Tento muž nielenže priviedol môjho strateného manžela späť do 48 hodín, ale po mesiaci mi chýbala aj menštruácia, išiel som na test a výsledok ukázal že som bola tehotná. Dnes som šťastná ako matka dievčatka, ešte raz vám ďakujem za všetko, čo ste pre mňa urobili. Ak ste vonku pri prekonávaní niektorého z týchto problémov alebo máte vo svojom živote problémy s HIV alebo s akýmkoľvek druhom choroby, kontaktujte ho a požiadajte o pomoc, jeho súkromný e-mail: chubygreat@gmail.com / WhatsApp Telefónne číslo: 2348165965904
Neregistrovaný - David Bescht, 6.11.2020 02:16, legalachievalgroups(`na`)gmail.com
Potrebujete skutočné kúzlo na kúzlo, aby ste urgentne priviedli späť môjho bývalého milenca? kontaktujte Dr OSUNOGIE, najlepšieho a najlepšieho čarodejníka, volám sa Clara zo Škótska. Mal som vážne problémy so svojím priateľom a malo to za následok, že sa odsťahoval do bytu svojho priateľa. Všetko sa zhoršilo, pretože začal často s kamarátom chodiť do barov a striptízových klubov, opíjal sa a omdlel. Vždy, keď mu zavolám, sa mi po telefóne vyhráža kvôli všetkým zlým radám, ktoré mu dal jeho priateľ. Naozaj ho milujem a chodili sme spolu 8 rokov, čo nám dalo krásnu dcéru. Stratil som tiež veľa peňazí na terapeutoch, kým ma Dr. OSUNOGIE zoznámil s kamarátom, s ktorým sa oženil s jej priateľom z detstva; toto mi dalo úplnú sebadôveru a silu získať ho späť. Urobil som všetko, čo požiadal, a po 48 hodinách mi zavolal môj priateľ a ponáhľal sa späť domov, veci sa medzi nami len emočne zmenili. Má prácu a prestal piť a udržiavať irelevantných priateľov. Je zázrak, že som nikdy neveril, že je možný, pretože som stratil všetku nádej, kým som našiel doktora OSUNOGIE. Preto som sľúbil, že budem svoje svedectvo zdieľať po celom vesmíre. Poďakovanie patrí Dr. OSUNOGIE za nadmernú prácu, ktorú pre mňa vykonal. Nižšie je uvedená e-mailová adresa v situácii, keď podstupujete zlomeninu srdca, a ubezpečujem vás, že tak, ako pre mňa urobil moju, určite pomôže aj vám. (Osunogie@gmail.com)
Neregistrovaný - Clara, 22.11.2020 19:25, osunogie(`na`)gmail.com
Ahoj, som Stacy. Po rokoch vo vzťahu s mojím manželom on rozišiel sa so mnou. Urobil som všetko pre to, aby som ho dostal späť, ale všetko bolo márne, kvôli láske som ho tak veľmi chcela späť mal pre neho, so všetkým som sa ho pýtal, sľúbil som, ale odmietol. Ja vysvetlila môj problém mojej priateľke a ona navrhla, že by som bol radšej obráťte sa na pravopisnú zrážku, ktorá by mi pomohla nastaviť pravopis, aby som ho získal späť, Neostávalo mi nič iné, len to vyskúšať. Oznámil som kúzelníkovi a ubezpečil ho mne, že nebol problém a že do troch bude všetko v poriadku dni. Pravopis hodil a prekvapivo po 48 hodinách, môj manžel zavolal mi. Bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a jediné, čo povedal, bolo to bolo mu tak ľúto všetkého, čo sa stalo. Chcel, aby som sa vrátil k ho. Tiež povedal, že ma tak veľmi miluje. Bol som taký šťastný a išiel som k nemu vďaka čomu sme opäť začali spolu šťastne žiť. Kúzelné koleso e-mailová adresa je: aladespiritual@gmail.com Ak je to potrebné, môžete mu poslať e-mail pomoc vo vašom vzťahu alebo v akomkoľvek inom prípade. Dr. Alade vám môže pomôcť s týmto: 1) milostné hry 2) Stratené milostné hry 3) Rozvodové kúzla 4) Manželské tyčinky 5) viazanie pravopisu 6) Rozpadové kúzla 7) Preklínať zaľúbeného milenca 8.) Chcete byť povýšení vo svojej kancelárii / pravopis loterie 9) Chcete uspokojiť svojho milenca Ak máte nejaké problémy s trvalým riešením, kontaktujte tohto skvelého muža prostredníctvom: aladespiritual@gmail.com môže volať / WhatsApp cez neho je mobilný čísle +2347010494761
Neregistrovaný - stacy, 10.1.2021 15:43, aladespiritual(`na`)gmail.com
Moje meno je Antonio z Talianska. i pratice biela magia. Mám veľké kúzlo a kúzlo na obnovenie vzťahu. Moje kúzlo je neškodné a veľmi silné a dokážem vám vrátiť bývalého partnera za pár hodín. Svojou silou bielej mágie som obnovil domovy a prinavrátil rodinám šťastie. Moja metóda je veľmi efektívna, nepoškodí vás ani vášho partnera. Za pár hodín môžem úprimne priviesť späť tvoju milenku. prestaň plakať a cíti sa zle, kontaktujte ma teraz na allenlove824@gmail.com, aby som priviedol späť vášho milenca a obnovil pokoj vo vašom dome
Neregistrovaný - Mocné kúzlo lásky, 19.1.2021 03:37, allenlove824(`na`)gmail.com
Ste najväčšie a najsilnejšie kúzlo lásky vôbec. Ďakujem. presne ako si mi sľúbil, môj manžel sa dnes vrátil späť domov. Nikdy som si nemyslel, že ho budem mať späť potom, čo ma pred 7 mesiacmi opustil pre inú dámu. varili sme večeru a mali sme skvelý sex. Martin neprestane bozkávať a lízať moje telo a chcieť ma viac. ktokoľvek, kto mal niekedy problémy so vzťahmi, rázne ti odporučí poslať e-mail na adresu allenlove824@gmail.com, aby získal potrebnú potrebu
Neregistrovaný - emilia, 20.1.2021 01:18, allenlove824(`na`)gmail.com
Moje meno je Angelica. Základňu mám v Kanade. Chcem sa podeliť o svoje úžasné svedectvo o tom, ako som dostal späť svojho bývalého milenca, ktorý prisahal, že bude so mnou, až kým ma bezdôvodne neopustí pre inú ženu. Snažím sa, aby veci fungovali pre obaja ešte veci, ktoré sa zhoršujú a ja ho tak veľmi milujem a nemôžem urobiť nič pre to, aby som dostal svojho bývalého späť, kým som na internete nestretol svedectvo zdieľané Mariou z USA, ktoré hovorilo o mocnom čarodejníkovi, ktorý priniesol svoju bývalú milenku späť do 48 hodín a rozhodol som sa to vyskúšať a na moje najväčšie prekvapenie to urobil aj pre mňa, rovnako ako to urobil pre Mariu a mám veľa ľudí, ktorí sa sťažujú na falošné kúzlo na kúzlo, ale toto, s ktorým som sa stretol, bolo skutočné kúzlo koliesko, ktoré mi pomohlo vyriešiť môj problém, na ktoré som nemal žiadne riešenie, predstavil som veľa svojich najlepších priateľov, ktorí majú podobné problémy, a ich problém bol vyriešený pomocou skvelého MOJA MAJSTRA. vrátili sa svojmu bývalému do 48 hodín. Som tak šťastná, že môj bývalý je opäť pri mne a najprekvapivejšie je, že naša láska je veľmi silná, každý deň je šťastím a radosťou. a nie je nič ako byť s mužom, ktorého miluješ. Som veľmi šťastná, že moja láska je späť so mnou pomocou MOJA MAJSTRA. ak máte podobný problém, poradím vám, aby ste ho kontaktovali, je tu, aby vám pomohol a vyčaril úsmev na tvári, ako to urobil mne a ostatným. môžete ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu (seawaydr22@gmail.com) alebo whatsapp ho na +2348158911896
Neregistrovaný - Angelica, 27.1.2021 10:05, seawaydr22(`na`)gmail.com
Som tu, aby som sa s vami všetkými podelil o svoje skúsenosti. O tom, ako som vrátila manžela, sme sa vzali viac ako 9 rokov a dostali sme dve deti. U nás to išlo dobre a vždy sme radi. Až jedného dňa môj manžel začal správať sa tak, že som tomu nerozumel, bol som veľmi zmätený tým, ako sa choval ku mne a k deťom. Neskôr toho istého mesiaca neprišiel domov a zavolal mi, že sa chce rozviesť. Spýtal som sa, čo som urobil zle zaslúži si to od neho, všetko, čo hovoril, chce rozvod, ktorý ma nenávidí a nechce ma znova vidieť v Jeho živote, bol som blázon a tiež frustrovaný neviem, čo mám robiť, bol som chorý viac ako 2 tyzdnov kvoli rozvodu. Milujem ho tak veľmi, že bol pre mňa všetkým bez neho, môj život je neúplný. Povedal som sestre o mojom súčasnom stave a ona mi povedala o veľkom MOJOM MAJSTROVI, kontaktoval som ho pre návrat môjho manžela späť ku mne, povedal mi, že môjho manžela si vzala iná žena, že ho manželka vyrozprávala , preto ma nenávidí a chce, aby sme sa rozviedli. Potom mi tiež dal ubezpečenie, že v priebehu nasledujúcich 48 hodín sa môj manžel vráti ku mne a k deťom, potom čo čaruje v priebehu nasledujúcich 48 hodín, zavolal mi môj manžel a ospravedlnil sa mi do telefónu. A povedal, že stále miluje ja toľko, že nevie, čo sa mu stalo. Ale dnes sú môj manžel a celá moja rodina opäť šťastní. Ďakujeme skvelému MAJSTROVI MORI za to, čo ste urobili. Dnes by to nebolo nič iné ako tvoja pomoc. Kontaktujte ho prostredníctvom e-mailu seawaydr22@gmail.com alebo whatsapp ho na +2348158911896 (1) chcem, aby bol tvoj bývalý späť. (2) Vždy máte nočné mory. (3) Bude povýšený vo vašej kancelárii (4) Chceš dieťa. (5) Chceš byť bohatý. (6) chcete, aby bol váš manžel / manželka pre vás navždy sám. (7) potreba finančnej pomoci. 8) Chceš mať toto manželstvo pod kontrolou? 9) Chcete, aby vás ľudia priťahovali 10) Nedostatok detí 11) potrebuje manžela / manželku 13) AKO ZÍSKAŤ VÁŠ LOTÉRIA 14) PROPAGAČNÉ Kúzlo 15) OCHRANA Kúzla 16) OBCHODNÉ Kúzlo 17) DOBRÁ PRÁCA HECHIZO 18) vyliečenie akejkoľvek choroby. (19) Riešenie prípadu E.T.C Kontaktujte veľkého SEA MASTERA prostredníctvom e-mailu (seawaydr22@gmail.com) alebo na serveri +2348158911896 a vyriešte všetky svoje problémy.
Neregistrovaný - amanda, 27.1.2021 10:06, seawaydr22(`na`)gmail.com
Verte tomu alebo nie, kúzla lásky môžu fungovať perfektným spôsobom, ak osoba, ktorá ich používa, funguje správne. Legitní kúzelníci majú určité spôsoby, ako dosiahnuť, aby kúzlo lásky fungovalo podľa očakávania; samozrejme, dúfajte, že sa to nestane vždy. Podarilo sa mi získať môjho bývalého priateľa späť za 2 dni potom, čo som sa stretol s kolieskom milenca, ktoré na neho čarovalo. teraz spolu žijeme a naša láska je silnejšia. toto kúzlo je veľmi silné a nepoškodí vášho milenca. Ak potrebujete riešenie akýchkoľvek problémov so vzťahmi, láskavo kontaktujte whatsapp +393511585394 alebo allenlove824@gmail.com, svojej milenke sa vrátite za menej ako 2 dni, čo je zaručené.
Neregistrovaný - Elana, 30.1.2021 16:11, allenlove824(`na`)gmail.com
Silné a silné kúzlo lásky, vďaka ktorému získate späť svoje ex .. Rozhodol som sa, že budem tráviť celý deň na internete, len aby som zaistil, že veľa ľudí bude môcť čítať o tomto veľkom kúzle lásky, po opustení mojou manželkou som bol toho dňa tak osamelý, že som sa rozhodol ísť cez sieť na nejaké tipy na vzťahy, nikdy som nevedel, že toto je cestovná mapa, ktorá zabezpečí návrat mojej manželky. Po prečítaní mnohých tipov, ako obnoviť môj vzťah lepším spôsobom, som zistil, že Dr. Allen má veľa odporúčaní ako ostatní kúzelníci, takže som si myslel, že Dr. Allen je správna osoba, ktorá mi pomôže mi pri získavaní mojej ženy späť, a kontaktoval som Dr. Allena prostredníctvom jeho podrobností, ktoré som videl na internete, a bol som taký šťastný, že som sa rozhodol pre spoluprácu s Dr. Allenom, pretože jeho práca bola stopercentne dokonalá a kúzlo mi vrátilo moju manželku pre mňa s rýchlou úľavou ho tiež môžete kontaktovať a požiadať o pomoc e-mailom whatsapp +393511585394 alebo allenlove824@gmail.com
Neregistrovaný - Maria, 31.1.2021 01:12, allenlove824(`na`)gmail.com
Ak vám naozaj záleží na vašej stratenej láske, musíte bojovať, aby ste túto osobu vrátili do svojho života a zabezpečili, aby bolo všetko rovnako ako predtým! Každý vzťah alebo manželstvo má malé alebo veľké problémy a sú neoddeliteľnou súčasťou vzťahu. Mnohé páry sa hádajú, nezhodujú sa na určitých veciach, rozchádzajú sa, a to sa deje každý deň, najmä v modernej dobe. Najnovšie výskumy ukazujú, že každé tretie manželstvo sa v modernej dobe končí rozvodom! To je určite znepokojujúca skutočnosť. Najhoršie je, že tieto problémy môžu nastať v rôznom čase, niekedy na samom začiatku vzťahu a niekedy v ďalších fázach, láska sa rozpadne aj u partnerov, ktorí spolu strávili takmer celý život. Kúzla lásky sú veľmi silné a je dokázané, že fungujú, ale ľudia jednoducho odmietajú veriť. Ak potrebujete silné a silné kúzlo lásky, aby ste priviedli späť svoju milenku, láskavo nás kontaktujte prostredníctvom WhatsApp +393511585394 alebo allenlove824@gmail.com. Zaručene vám privedieme späť vašu milenku do 24 hodín.
Neregistrovaný - Monika, 31.1.2021 02:27, allenlove824(`na`)gmail.com
Som z Kostariky. Chcem svedčiť o mocnom doktorovi Uzorovi, ktorý zachránil môj vzťah. Musím byť jednou z mála, ktorá nemá problém sa zmeniť a niekomu povedať, aká som vďačná, že môj vzťah bol melodický a plynulý. Snažil som sa mať so svojimi manželmi pozitívny vzťah, zdá sa, že to trvalo navždy. Ďalšia pani mi vzala môjho manžela a obaja sa presťahovali. Plakal som a hľadal som, aby sa vrátil, ale on odmietol moje volania alebo správu vrátil. Môj priateľ mi predstavuje silné kúzlo s názvom DR Uzor, ktoré mi pomohlo vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré vrátilo môjho manžela späť za 48 hodín. Bola som ohromená a prekvapená, keď môj manžel zavolal a požiadal o odpustenie pre mocné kúzlo lásky DR Uzor. Ak máte problémy s manželstvom alebo vzťahom, kontaktujte DR Uzor s ďalšími. Môžete to zmeniť priamo na e-mailovej adrese: uzorsolutioncenter@gmail.com, číslo Whatsapp: +27843290018
Neregistrovaný - Zoe Stella, 25.2.2021 15:23, uzorsolutioncenter(`na`)gmail.com
PROFESIONÁLNY KÚZELNÍK NA ČAROVANIE, KTO VÁM MÔŽE POMOCI LÁSKOVÝM KÚZELOM, ABY SA SVOJA MILOVAČKA EXKLUZÍVNE NÁVRATNE PO ROZDELENÍ / ROZVODE AJ V PRÍPADE, ŽE SA VÁŠ SITUÁCIA javí beznádejná! KONTAKT: OSUNOGIE JE URČITE NEJLEPŠÍM Kúzelníckym strojom ONLINE a JEHO VÝSLEDOK JE 100% ZARUČENÝ .. Po 3 rokoch vzťahu s mojím priateľom, môj priateľ začal chodiť s inými dievčatami a ukazovať mi chladnú lásku, pri niekoľkých príležitostiach sa mi vyhrážal rozchodom so mnou, ak sa ho odvážim spochybniť o jeho vzťahu s inými dievčatami, bol som úplne zničený a zmätený, až kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníkovi na internete s názvom DR OSUNOGIE, ktorý mocou svojich bohov pomáha ľuďom s ich vzťahom a problémom v manželstve, najskôr som pochyboval, či také niečo vôbec existuje, ale rozhodol som sa dať skús to, keď ho kontaktujem, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a urobil som to, a pomohol mi vrhnúť kúzlo lásky a do 28 hodín sa mi môj priateľ vrátil a začal sa ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s dievčatami a je so mnou v dobrom aj v skutočnosti. Kontaktujte toto skvelé kúzlo Caster pre svoj vzťah alebo manželstvo. (Osunogie@gmail.com)
Neregistrovaný - Amanda, 8.3.2021 18:38, osunogie(`na`)gmail.com
Moje meno je Edith Wood, chcem všetkým povedať o DR UZOROVI, skvelom mužovi, ktorý mi do 24 hodín priviedol späť môjho manžela so svojimi schopnosťami, aké silné kúzlo, ak potrebujete pomoc. Odporúčam vám, aby ste ho kontaktovali prostredníctvom služby WhatsApp Chat: +27843290018. Má právomoci na vyriešenie akéhokoľvek problému, vzťahu, lásky alebo akejkoľvek choroby. Bol tak super a skutočný, že priviedol späť môjho manžela, ktorý ma opustil pred 9 rokmi, svojim mocným kúzlom.
Neregistrovaný - Edith Wood, 3.4.2021 00:37, uzorsolutioncenter(`na`)gmail.com
Nemyslím si, že by som niekedy prestal utierať, nebyť doktorky Adelekeovej, keď ma môj milenec opustil, svet dier bol ako v pekle, nedokázal som sa s tým vyrovnať, ani nemôžem dýchať ako skutočný človek. Ale aj napriek tomu ďakujem Bohu za to, že som použil doktorku Adeleke na obnovenie mojej stratenej lásky a urobil zvyšok môjho života plným radosti a šťastia tým, že mi svojim mocným kúzlom vrátil môjho bývalého milenca. Všetka chvála a česť patrí vám. ak nie pre teba, Dr. Adeleke, nemyslím si, že by zvyšok života bol sladký, takže všetko, čo teraz budem musieť urobiť, je predstaviť vám ľudí, ktorí majú podobný problém, kontaktovať ho a dostať tam riešenie ako ja . Tu sú jeho podrobnosti (aoba5019@gmail.com) alebo mu zavolajte: +27740386124
Neregistrovaný - Romano Giuseppe, 8.4.2021 00:11, aoba5019(`na`)gmail.com
Som veľmi šťastný, že môžem zdieľať toto moje fantastické svedectvo. Môj život sa úplne otočil za 72 hodín. Môžem sa vidieť v zrkadle a usmievať sa. Prvýkrát po vekoch mám dôveru v seba a svoje schopnosti. Svojho priateľa mám späť v živote pomocou Dr OSUNOGIE. Ospravedlnil sa o 48 hodín po použití kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa nikdy nechcel rozísť, nedokázal zvládnuť emocionálnu batožinu, ktorú som neustále nosila. Povedal, že si myslí, že má negatívny vplyv na môj život, a že je najlepšie odísť. Tvrdil, že je ťažké, že som stále hovoril o minulosti. Obaja sme si navzájom odpustili. Vo vrecku mám peniaze, ktoré sú konečne moje vlastné. (Moja kontrola kompenzácie prešla, bolo mi povedané, že to boli mesiace. Som živým dôkazom toho, čo dokáže Dr. OSUNOGIE. Ďakujem vám veľmi pekne, Dr. OSUNOGIE za úžasnú vec, ktorú ste urobili v mojom vzťahu. Som teraz šťastná. pomoc, ktorú sme obaja mohli vidieť a hovoriť si navzájom pravdu. Nikdy som si nemyslel, že kúzlo môže pomôcť pár, skôr ako som veľmi rád, že som vás kontaktoval a inicioval, aby sa toto všetko stalo. Ktokoľvek, kto má problém so vzťahom, môže kontaktovať Dr OSUNOGIE prostredníctvom : (osunogie@gmail.com)
Neregistrovaný - laria, 11.4.2021 17:54, osunogie(`na`)gmail.com
Som dnes veľmi šťastný so svojou rodinou. Volám sa Joann Willson z USA. Mám 34 rokov. Môj manžel ma opustil na dobrý 1 rok a veľmi ho milujem, hľadal som spôsob, ako ho získať späť. Vyskúšal som veľa možností, ale on sa nevrátil, kým som nestretol priateľa, ktorý ma odhodil k doktorovi Adelekeovi, mocnému kúzelníkovi, ktorý mi po 2 dňoch pomohol priviesť späť môjho manžela. Ja a môj manžel dnes žijeme šťastne spolu. Ten muž je skvelý, môžete ho kontaktovať prostredníctvom služby WhatsApp (+27740386124) ... Teraz poradím všetkým vážnym osobám, ktoré sa ocitli v tomto druhu problému, aby ho okamžite kontaktovali kvôli rýchlemu riešeniu bez stresu .. Je tu vždy, aby vám pomohol, teraz mu hovorím môj otec. kontaktujte ho teraz, keď je vždy online, alebo pošlite e-mail (aoba5019@yahoo.com) alebo ho kontaktujte na jeho WhatsApp +27740386124 ..
Neregistrovaný - Joann Willson, 12.4.2021 09:00, aoba5019(`na`)gmail.com
AKO SOM ZISTIL V PRÍJEME RUČNÝCH RÁD Dr. OSUNOGIE Moje meno je Garuz Armstrong, vždy som sľúbil, že vás odporučím ľuďom tam vonku, ktorí tiež môžu potrebovať vašu pomoc, pretože nájdenie vášho e-mailu bolo to najlepšie, čo sa mi kedy stalo, Dr. OSUNOGIE, ste najvážnejší a súcitný človek, ktorého poznám. Bol som tak na dne, keď som bol takmer päť rokov bez lásky. Požiadal som o znovuzjednotenie kúzla lásky a úžasne to fungovalo. Ja šťastne žijem s tým najkrajším živým človekom, za ktorý som sa modlil. Ďakujem, Dr. OSUNOGIE by nestačil, vzhľadom na to, čo ste pre mňa urobili, a tak som sa rozhodol zdieľať toto svedectvo o vašej ručnej práci s celým svetom, aby som vedel o vašej dobrej práci pre mňa. S týmto mužom sa môžete skontaktovať pri akýchkoľvek problémoch so vzťahmi a tiež pomôže vám prostredníctvom jeho e-mailu: osunogie@gmail.com
Neregistrovaný - Garuz, 26.4.2021 20:46, osunogie(`na`)gmail.com
Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.
Neregistrovaný - Nathan Azeri, 28.4.2021 22:48, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.
Neregistrovaný - declan rice, 28.4.2021 22:49, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.
Neregistrovaný - Nikolina, 28.4.2021 22:49, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.
Neregistrovaný - Gabrielle, 28.4.2021 22:50, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.
Neregistrovaný - zlinchenko, 28.4.2021 22:50, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.
Neregistrovaný - Alli noders, 28.4.2021 23:47, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.
Neregistrovaný - Kigam logan, 28.4.2021 23:47, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.
Neregistrovaný - Estrella, 11.5.2021 17:03, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.
Neregistrovaný - Letty, 11.5.2021 17:04, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.
Neregistrovaný - Lydia, 11.5.2021 23:33, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj bývalý mi spôsoboval toľko bolesti a odvtedy som zlomený a rozbitý. Mal som kontakt s mnohými kúzelníkmi a bez výsledku mi strhli peniaze. Poslal som e-mailom toľko stránok, ktoré hľadali skutočné kúzlo na kúzla, až kým ma neriadila 45-ročná žena, ktorá voodoo lordovi predtým pomáhala, neochotne som kontaktovala voodoo lorda, aj keď som nikdy neverila, ale potom, čo som urobila, čo mu predpísal, nasledovala jeho pokyny, ktoré mi môj bývalý vrátil, a povedal mi, aby som mu odpustil, a urobil som to, a dnes som šťastný zo svojho manželstva. Môžete kontaktovať pána voodoo prostredníctvom e-mailu na adrese (voodooconnect60@gmail.com) alebo cez WhatsApp na (+ 234 08097014925) a presvedčí vás skúšobná verzia.
Neregistrovaný - Brianna tusker, 11.5.2021 23:34, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Nikdy som neveril na kúzla alebo mágiu, kým som nestretol toto špeciálne kúzlo na kúzla zvané vúdú Pán. Muž, s ktorým som sa chcel oženiť, ma opustil niekoľko mesiacov pred svadbou a mal som emočné bolesti. Je so mnou už 4 roky a naozaj ho veľmi milujem. Bez dôvodu ma opustil pre inú ženu. keď som mu volal, nikdy neprijal moje hovory a nechcel ma vidieť okolo. Kontaktoval som vúdú lorda prostredníctvom niekoho, komu už pomohol, keď som mu povedal, čo sa stalo, pomohol mi vykonať nejaké obrady a po týchto obradoch ma prinútil uvedomiť si, že iná žena urobila nejaké kúzla na môjho Manžela, a preto ma opustil. . povedal mi, že mi pomôže urobiť kúzlo, ktoré ho privedie späť. Spočiatku mi to bolo podozrivé, ale len som to skúsila a o 2 dni mi zavolal manžel a prišiel sa mi ospravedlniť. Nemôžem uveriť, že sa mi ešte niekedy vráti, ale teraz som šťastná, že je späť, teraz sme manželia a žijeme ako šťastná rodina. Toto zverejňujem na fóre, ak niekto potrebuje pomoc vúdú Pána. môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto Whatsapp (+234 08097014925) alebo prostredníctvom e-mailu (voodooconnect60@gmail.com) a skúšobná verzia vás presvedčí.
Neregistrovaný - Ivi stankovic, 19.5.2021 12:00, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Nikdy som neveril na kúzla alebo mágiu, kým som nestretol toto špeciálne kúzlo na kúzla zvané vúdú Pán. Muž, s ktorým som sa chcel oženiť, ma opustil niekoľko mesiacov pred svadbou a mal som emočné bolesti. Je so mnou už 4 roky a naozaj ho veľmi milujem. Bez dôvodu ma opustil pre inú ženu. keď som mu volal, nikdy neprijal moje hovory a nechcel ma vidieť okolo. Kontaktoval som vúdú lorda prostredníctvom niekoho, komu už pomohol, keď som mu povedal, čo sa stalo, pomohol mi vykonať nejaké obrady a po týchto obradoch ma prinútil uvedomiť si, že iná žena urobila nejaké kúzla na môjho Manžela, a preto ma opustil. . povedal mi, že mi pomôže urobiť kúzlo, ktoré ho privedie späť. Spočiatku mi to bolo podozrivé, ale len som to skúsila a o 2 dni mi zavolal manžel a prišiel sa mi ospravedlniť. Nemôžem uveriť, že sa mi ešte niekedy vráti, ale teraz som šťastná, že je späť, teraz sme manželia a žijeme ako šťastná rodina. Toto zverejňujem na fóre, ak niekto potrebuje pomoc vúdú Pána. môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto Whatsapp (+234 08097014925) alebo prostredníctvom e-mailu (voodooconnect60@gmail.com) a skúšobná verzia vás presvedčí.
Neregistrovaný - Nathan Azeri, 19.5.2021 12:02, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Nikdy som neveril na kúzla alebo mágiu, kým som nestretol toto špeciálne kúzlo na kúzla zvané vúdú Pán. Muž, s ktorým som sa chcel oženiť, ma opustil niekoľko mesiacov pred svadbou a mal som emočné bolesti. Je so mnou už 4 roky a naozaj ho veľmi milujem. Bez dôvodu ma opustil pre inú ženu. keď som mu volal, nikdy neprijal moje hovory a nechcel ma vidieť okolo. Kontaktoval som vúdú lorda prostredníctvom niekoho, komu už pomohol, keď som mu povedal, čo sa stalo, pomohol mi vykonať nejaké obrady a po týchto obradoch ma prinútil uvedomiť si, že iná žena urobila nejaké kúzla na môjho Manžela, a preto ma opustil. . povedal mi, že mi pomôže urobiť kúzlo, ktoré ho privedie späť. Spočiatku mi to bolo podozrivé, ale len som to skúsila a o 2 dni mi zavolal manžel a prišiel sa mi ospravedlniť. Nemôžem uveriť, že sa mi ešte niekedy vráti, ale teraz som šťastná, že je späť, teraz sme manželia a žijeme ako šťastná rodina. Toto zverejňujem na fóre, ak niekto potrebuje pomoc vúdú Pána. môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto Whatsapp (+234 08097014925) alebo prostredníctvom e-mailu (voodooconnect60@gmail.com) a skúšobná verzia vás presvedčí.
Neregistrovaný - Anna brozovic, 19.5.2021 12:02, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Nikdy som neveril na kúzla alebo mágiu, kým som nestretol toto špeciálne kúzlo na kúzla zvané vúdú Pán. Muž, s ktorým som sa chcel oženiť, ma opustil niekoľko mesiacov pred svadbou a mal som emočné bolesti. Je so mnou už 4 roky a naozaj ho veľmi milujem. Bez dôvodu ma opustil pre inú ženu. keď som mu volal, nikdy neprijal moje hovory a nechcel ma vidieť okolo. Kontaktoval som vúdú lorda prostredníctvom niekoho, komu už pomohol, keď som mu povedal, čo sa stalo, pomohol mi vykonať nejaké obrady a po týchto obradoch ma prinútil uvedomiť si, že iná žena urobila nejaké kúzla na môjho Manžela, a preto ma opustil. . povedal mi, že mi pomôže urobiť kúzlo, ktoré ho privedie späť. Spočiatku mi to bolo podozrivé, ale len som to skúsila a o 2 dni mi zavolal manžel a prišiel sa mi ospravedlniť. Nemôžem uveriť, že sa mi ešte niekedy vráti, ale teraz som šťastná, že je späť, teraz sme manželia a žijeme ako šťastná rodina. Toto zverejňujem na fóre, ak niekto potrebuje pomoc vúdú Pána. môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto Whatsapp (+234 08097014925) alebo prostredníctvom e-mailu (voodooconnect60@gmail.com) a skúšobná verzia vás presvedčí.
Neregistrovaný - Ana yulenko, 19.5.2021 12:03, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Nikdy som neveril na kúzla alebo mágiu, kým som nestretol toto špeciálne kúzlo na kúzla zvané vúdú Pán. Muž, s ktorým som sa chcel oženiť, ma opustil niekoľko mesiacov pred svadbou a mal som emočné bolesti. Je so mnou už 4 roky a naozaj ho veľmi milujem. Bez dôvodu ma opustil pre inú ženu. keď som mu volal, nikdy neprijal moje hovory a nechcel ma vidieť okolo. Kontaktoval som vúdú lorda prostredníctvom niekoho, komu už pomohol, keď som mu povedal, čo sa stalo, pomohol mi vykonať nejaké obrady a po týchto obradoch ma prinútil uvedomiť si, že iná žena urobila nejaké kúzla na môjho Manžela, a preto ma opustil. . povedal mi, že mi pomôže urobiť kúzlo, ktoré ho privedie späť. Spočiatku mi to bolo podozrivé, ale len som to skúsila a o 2 dni mi zavolal manžel a prišiel sa mi ospravedlniť. Nemôžem uveriť, že sa mi ešte niekedy vráti, ale teraz som šťastná, že je späť, teraz sme manželia a žijeme ako šťastná rodina. Toto zverejňujem na fóre, ak niekto potrebuje pomoc vúdú Pána. môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto Whatsapp (+234 08097014925) alebo prostredníctvom e-mailu (voodooconnect60@gmail.com) a skúšobná verzia vás presvedčí.
Neregistrovaný - Vera svenson, 19.5.2021 12:03, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Moje meno je Dion, rád by som sa podelil o svoje skúsenosti s tým, ako sa mi po rozchode vráti môj manžel, a chcem, aby sa každá žena naklonila a skopírovala moje riešenie, pretože vám veľa pomôže. Po 5 rokoch manželstva s manželom s 2 deťmi sa môj manžel začal správať čudne a randiť s inými dámami a ukazoval mi, chladná láska, pri viacerých príležitostiach riskujem rozvod, ak si dovolím počuť o jeho afére s inými dámami, bola som úplne zničená a zmätený, až kým mi môj starý priateľ nepovedal o online kúzelníkovi menom Dr. Sango, ktorý pomáha ľuďom v manželských vzťahoch prostredníctvom milostných kúziel, som spočiatku pochyboval, či také niečo vôbec existuje, ale rozhodol som sa to vyskúšať, keď som sa s ním spojil, pomohol mi obsadiť kúzlo lásky a do 48 hodín sa môj manžel vrátil ku mne a začal sa ospravedlňovať, teraz prestal so mnou v dobrom a skutočnom randiť s ostatnými dámami a mnou Kontaktujte túto skvelú správu kúziel lásky, aby sa váš vzťah alebo manželský problém vyriešili dnes, kontaktujte Dr Sango cez; spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - Dion, 25.5.2021 07:25, dion(`na`)gmail.com
Som z Ghany, volám sa Parle, a dám svetu vedieť o Veľkom mužovi Dr.Sango to urobil znova za mňa, čo žene pomohlo nájsť svojho muža späť. Chcem dať svetu vedieť o Dr. Sangovi, ktorý ma priviedol späť k môjmu bývalému milencovi, keď som si myslel, že už je to stratená nádej. Dr.Sango zo všetkých síl vykúzlil úsmev na mojej tvári, a tak si priviedol k srdcu Michealovu manželku, pomyslel som si pre seba, ako sa mi zdalo, keď sa ku mne moja žena vrátila a prosila ma, aby som si kľakla a poprosila ju . na konci môjho života som bol milovaný viac, ako som kedy čakal, a tak som súhlasil, že dám svetu vedieť o Dr. Sangovi, takže toto je skvelé kúzlo. Čo som však urobil, bolo to, že som mu poslal e-mail a on mi pomohol, a až 48 hodín som dostal výsledok, ktorý ma stále udivuje. Máte problémy s zotavením? tvoj partner sa s tebou rozišiel a ty vždy miluješ a chceš? Máte problém s financiami? nepotrebujem pomoc nikoho iného, ​​kontaktujte Dr.Sango ešte dnes, dávam vám 100% záruku, veľmi vám to pomôže, veľmi mi to pomohlo. E-mailová adresa Dr.Sango je: spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - Parle, 25.5.2021 07:26, parle(`na`)gmail.com
Moje meno je Alimot z Albánska Uvádzate bolestivý rozvod alebo rozvod? Priveďte svojho bývalého priateľa, bývalého priateľa, bývalého manžela, bývalého manžela a chráňte ju navždy. Môj muž ma opustil pred 4 mesiacmi a odvtedy môj život naplnila choroba, smútok a smútok, takže to bolo moje prvé pohladenie, o ktoré sa celý život usilujem. Jeden z mojich priateľov mi povedal, že neskôr, keď uvidel nejaké dôkazy, furman zavolal Dr.Pellar. A. Chýba mi už 4 mesiace a už je taký horúci, že nechce vidieť Skúšal som všetko, aby som ho vrátil a všetko moje úsilie zlyhalo, poslal som k nemu otca a matku, poslal som všetkých svojich priateľov dokonca som za ním išiel do jeho krajiny prosiť jeho rodinu a na moje prekvapenie je, že jeden z mojich priateľov, ktorého som požiadal, aby som ho za neho prosil, je hlavnou osobou, ktorá chodila s mojím priateľom za mnou. prosím nikdy never nikomu v tomto živote. Jeden z našich pracovníkov v kancelárii mi predstavil Dr. Pellar a povedala, že to bol človek, ktorý dostal späť jej manžela, ale ja som zozbieral e-mailovú adresu, ale neveril som, že to skúsim a rád hrám ako dráma, môj manžel priateľ sa vrátil a teraz sme šťastní a svadbu sme robili minulé roky a vieš čo? Teraz mám svojho chlapčeka a môjho manžela, ktorý mi minulý týždeň kúpil šport Rangerover. Som veľmi šťastná. Odporúčam vám, aby ste kedykoľvek kontaktovali Dr.Pelar prostredníctvom jeho e-mailu, kedykoľvek sa stretnete s akýmikoľvek problémami v manželstve, s deťmi alebo vo vašej kancelárii. drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - Alimat, 25.5.2021 07:27, alinat(`na`)gmail.com
Rozchod je bolestivý, niekedy sa tvárime, že sme skvelí, ale nie sme to tak, že bojujeme o to, aby sme svoju milovanú osobu dostali späť, bojujeme aj o to, aby sme dostali späť svoju radosť a šťastie. Keď sa so mnou rozišiel môj štvorročný priateľ, ledva som rozprával bez plaču. Cítil som sa odmietnutý a depresívny a tiež som nevedel, čo mám robiť. Nevedel som, či ho môžem dostať späť, a úzkosť bola neznesiteľná. Prezeral som si internet a pri čítaní článkov a webov o nespočetných kúzlach som narazil na hlasného pána). Chcel som náš vzťah späť, Dr. Pellar ma ubezpečil, že sa môj priateľ vráti ku mne. Potom som postupoval podľa pokynov a plánov, ktoré pre mňa Dr.Pellar vytvoril, a do jedného týždňa sme boli znova spolu a tak zamilovaní! Viem, že sa to nestane vždy tak rýchlo, ale Dr.Pellar povedal, že kúzla sú účinné a stalo sa! socializuje v kúzlach, vďaka ktorým je tehotná spoločníčka, aby vyliečila akúkoľvek chorobu alebo chorobu, vyhrala lotériu ETC, nikdy nezabudnem, ako mi pomohol. Pošlite mu e-mail na adresu drpellar@gmail.com a súdny proces vás presvedčí
Neregistrovaný - Kafiyat, 25.5.2021 07:27, kafiya(`na`)gmail.com
STÁTE V AKOMKOĽVEK DRUHU ŽIVOTNOSTI A CHCETE PERMANENTNÉ RIEŠENIE ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORD, JE VEĽMI VÝKONNÝM Kúzelníckym kastrom VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935) ALEBO E-mailom NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Môj manžel sa so mnou plánoval rozviesť a povedal, že ho náš zväzok unavil. Prekvapilo ma to, pretože to prišlo náhle a môj inštinkt mi hovoril, že sa niečo zhoršuje. Neskôr som zistil, že môj manžel mal vonku manželku, spýtal som sa ho na to, veľmi sa nahneval a povedal, že preto chce, aby sme sa rozviedli. Odišiel z domu na 6 mesiacov, bol som znepokojený a zmätený a začal som surfovať po internete a hľadať spôsoby, ako prinútiť môjho manžela, aby sa vrátil, keď som uvidel početné svedectvá, ktoré ľudia komentovali o vúdú pánovi, najmä o tom, ako pomôcť žene otehotnieť a nudiť svoje vlastné dieťa s kúzlami a bylinkami po 9 rokoch manželstva. Dostal som sa do kontaktu s ním a vysvetlil som mu svoju situáciu s manželom, povedal mi, že môjho manžela manipulovala temná sila, povedal mi, čo mám urobiť, čaroval a urobil za mňa určité obrady. Po siedmich dňoch kúzla, ktoré môj manžel prišiel domov a roztrhol rozvodový papier, sme vďaka VOODOO LORDOVI opäť šťastní ako nikdy predtým. Nehanbite sa za svoje problémy, vyhľadajte pomoc a nechajte ju vyriešiť.
Neregistrovaný - Kira kosarin, 27.5.2021 12:51, voodooconnect60(`na`)gmail.com
STÁTE V AKOMKOĽVEK DRUHU ŽIVOTNOSTI A CHCETE PERMANENTNÉ RIEŠENIE ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORD, JE VEĽMI VÝKONNÝM Kúzelníckym kastrom VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935) ALEBO E-mailom NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Môj manžel sa so mnou plánoval rozviesť a povedal, že ho náš zväzok unavil. Prekvapilo ma to, pretože to prišlo náhle a môj inštinkt mi hovoril, že sa niečo zhoršuje. Neskôr som zistil, že môj manžel mal vonku manželku, spýtal som sa ho na to, veľmi sa nahneval a povedal, že preto chce, aby sme sa rozviedli. Odišiel z domu na 6 mesiacov, bol som znepokojený a zmätený a začal som surfovať po internete a hľadať spôsoby, ako prinútiť môjho manžela, aby sa vrátil, keď som uvidel početné svedectvá, ktoré ľudia komentovali o vúdú pánovi, najmä o tom, ako pomôcť žene otehotnieť a nudiť svoje vlastné dieťa s kúzlami a bylinkami po 9 rokoch manželstva. Dostal som sa do kontaktu s ním a vysvetlil som mu svoju situáciu s manželom, povedal mi, že môjho manžela manipulovala temná sila, povedal mi, čo mám urobiť, čaroval a urobil za mňa určité obrady. Po siedmich dňoch kúzla, ktoré môj manžel prišiel domov a roztrhol rozvodový papier, sme vďaka VOODOO LORDOVI opäť šťastní ako nikdy predtým. Nehanbite sa za svoje problémy, vyhľadajte pomoc a nechajte ju vyriešiť.
Neregistrovaný - Jenner bodin, 27.5.2021 12:52, voodooconnect60(`na`)gmail.com
STÁTE V AKOMKOĽVEK DRUHU ŽIVOTNOSTI A CHCETE PERMANENTNÉ RIEŠENIE ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORD, JE VEĽMI VÝKONNÝM Kúzelníckym kastrom VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935) ALEBO E-mailom NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Môj manžel sa so mnou plánoval rozviesť a povedal, že ho náš zväzok unavil. Prekvapilo ma to, pretože to prišlo náhle a môj inštinkt mi hovoril, že sa niečo zhoršuje. Neskôr som zistil, že môj manžel mal vonku manželku, spýtal som sa ho na to, veľmi sa nahneval a povedal, že preto chce, aby sme sa rozviedli. Odišiel z domu na 6 mesiacov, bol som znepokojený a zmätený a začal som surfovať po internete a hľadať spôsoby, ako prinútiť môjho manžela, aby sa vrátil, keď som uvidel početné svedectvá, ktoré ľudia komentovali o vúdú pánovi, najmä o tom, ako pomôcť žene otehotnieť a nudiť svoje vlastné dieťa s kúzlami a bylinkami po 9 rokoch manželstva. Dostal som sa do kontaktu s ním a vysvetlil som mu svoju situáciu s manželom, povedal mi, že môjho manžela manipulovala temná sila, povedal mi, čo mám urobiť, čaroval a urobil za mňa určité obrady. Po siedmich dňoch kúzla, ktoré môj manžel prišiel domov a roztrhol rozvodový papier, sme vďaka VOODOO LORDOVI opäť šťastní ako nikdy predtým. Nehanbite sa za svoje problémy, vyhľadajte pomoc a nechajte ju vyriešiť.
Neregistrovaný - Antonia reece, 27.5.2021 12:53, voodooconnect60(`na`)gmail.com
STÁTE V AKOMKOĽVEK DRUHU ŽIVOTNOSTI A CHCETE PERMANENTNÉ RIEŠENIE ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORD, JE VEĽMI VÝKONNÝM Kúzelníckym kastrom VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935) ALEBO E-mailom NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Môj manžel sa so mnou plánoval rozviesť a povedal, že ho náš zväzok unavil. Prekvapilo ma to, pretože to prišlo náhle a môj inštinkt mi hovoril, že sa niečo zhoršuje. Neskôr som zistil, že môj manžel mal vonku manželku, spýtal som sa ho na to, veľmi sa nahneval a povedal, že preto chce, aby sme sa rozviedli. Odišiel z domu na 6 mesiacov, bol som znepokojený a zmätený a začal som surfovať po internete a hľadať spôsoby, ako prinútiť môjho manžela, aby sa vrátil, keď som uvidel početné svedectvá, ktoré ľudia komentovali o vúdú pánovi, najmä o tom, ako pomôcť žene otehotnieť a nudiť svoje vlastné dieťa s kúzlami a bylinkami po 9 rokoch manželstva. Dostal som sa do kontaktu s ním a vysvetlil som mu svoju situáciu s manželom, povedal mi, že môjho manžela manipulovala temná sila, povedal mi, čo mám urobiť, čaroval a urobil za mňa určité obrady. Po siedmich dňoch kúzla, ktoré môj manžel prišiel domov a roztrhol rozvodový papier, sme vďaka VOODOO LORDOVI opäť šťastní ako nikdy predtým. Nehanbite sa za svoje problémy, vyhľadajte pomoc a nechajte ju vyriešiť.
Neregistrovaný - Elle kizito, 27.5.2021 12:54, voodooconnect60(`na`)gmail.com
STÁTE V AKOMKOĽVEK DRUHU ŽIVOTNOSTI A CHCETE PERMANENTNÉ RIEŠENIE ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORD, JE VEĽMI VÝKONNÝM Kúzelníckym kastrom VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935) ALEBO E-mailom NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Môj manžel sa so mnou plánoval rozviesť a povedal, že ho náš zväzok unavil. Prekvapilo ma to, pretože to prišlo náhle a môj inštinkt mi hovoril, že sa niečo zhoršuje. Neskôr som zistil, že môj manžel mal vonku manželku, spýtal som sa ho na to, veľmi sa nahneval a povedal, že preto chce, aby sme sa rozviedli. Odišiel z domu na 6 mesiacov, bol som znepokojený a zmätený a začal som surfovať po internete a hľadať spôsoby, ako prinútiť môjho manžela, aby sa vrátil, keď som videl početné svedectvá, ktoré ľudia komentovali o vúdú pánovi, najmä o tom, ako pomohol žene otehotnieť a nudiť. svoje vlastné dieťa s kúzlami a bylinkami po 9 rokoch manželstva. Dostal som sa do kontaktu s ním a vysvetlil som mu svoju situáciu s manželom, povedal mi, že môjho manžela manipulovala temná sila, povedal mi, čo mám urobiť, čaroval a urobil za mňa určité obrady. Po siedmich dňoch kúzla, ktoré môj manžel prišiel domov a roztrhol rozvodový papier, sme vďaka VOODOO LORDOVI opäť šťastní ako nikdy predtým. Nehanbite sa za svoje problémy, vyhľadajte pomoc a nechajte ju vyriešiť.
Neregistrovaný - Eloise, 4.6.2021 12:56, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Ahoj priatelia, volám sa Nora, je dobré, že si prečítate túto tému, pretože sa z nej stane dobrá skúsenosť so zmenou života pre vás alebo vášho známeho. Otázka znie, máte ťažkosti, chcete dať zmysel svojmu životu alebo máte nejaké ochorenie, toto je vaša šanca na vyriešenie vašich problémov, obráťte sa na veľkého kúzelníka Dr.Pelllara. S týmto lekárom sa stretávam, keď sa so mnou manžel dva roky rozvádza a chcem ho späť len preto, že už niet iných mužov, ktorí by sa so mnou mohli milovať tak, ako to robí môj bývalý manžel, môj priateľ ma vytrhol a môj manžel ma nenávidel a rozviedol ma, bol som ako blázon, pretože nechcem, aby sa nám to stalo, prosím ho, aby odmietol a môj priateľ mi dal kontakt na Dr. Pellar a ja ho kontaktujem prostredníctvom jeho e-mailu a sledujem všetko, čo on požiadal ma o to, aby sa potom môj manžel vrátil a ja som skutočne šťastná a doteraz môj manžel nikdy nemyslí na inú ženu. ak čelíte rovnakému problému, kontaktujte tohto kúzelníka kúziel prostredníctvom e-mailu: drpellar@gmail.com (1) Vráťte bývalú manželku alebo manžela. (2) Kúzla na výhru veľkých výhier v lotérii (3) bylinky na otehotnenie (4) Kúzlo propagácie práce (5) Na vyliečenie všetkých druhov chorôb (rakovina, ochorenie obličiek, poranenia nôh) atď. (6) úspešné vyčarovanie čarovného pera (7) Pravdepodobnosť vyšetrenia (8) Kúzla na víťazstvo v ktoromkoľvek súdnom spore a ďalšie, stačí nás kontaktovať e-mailom. e-mail drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - Nora, 5.6.2021 19:37, nora(`na`)gmail.com
Moje meno je Roze Z Francúzska by som sa rád podelil o svoje skúsenosti Nikdy vám nemôžem dostatočne poďakovať DR. Sango za úžasnú prácu, ktorú ste vykonali pre mňa a moje deti, aby ste priviedli môjho manžela späť. Mala som s manželom vážne vzťahové problémy a on sa už viac nevenoval mne a našim deťom, keď som sa ho pýtala, v čom je problém, povedal mi, že ma miluje z lásky a chce sa rozviesť a bolo mi tak zle, plakala som všetky dňom i nocou, takže sa nasťahoval do bytu svojho priateľa. Situácia sa ešte zhoršila, keď začal so svojím priateľom často chodiť do barov a barov a opaľovať sa. Hneď, ako mu zavolám, sa mi vždy vyhráža po telefóne kvôli všetkým zlým radám, ktoré mu dal jeho priateľ. Naozaj ho ľúbim a sme manželmi 10 rokov, čo nám dalo krásnu dcéru a syna. Keď som bol na DR, stratil som tiež veľa peňazí terapeutom. Sango predstavil priateľ, ktorý mu pomohol oženiť sa s jeho priateľom z detstva, čo mu dodávalo plnú dôveru a silu, aby ho uzdravil. Urobil som všetko DR. Sango sa ma spýtal, tiež som dodržal všetky pokyny, ktoré mi dal DR. Sangoto moje najväčšie prekvapenie. Po 48 hodinách mi zavolal manžel a ponáhľal sa domov s hnedým novým autom pre mňa a naše deti. Ľudia sa len emočne zmenili, v ten deň som bola najšťastnejšia žena na zemi. môj manžel má teraz dobrú prácu a prestal piť, prestal si udržiavať bezvýznamných priateľov. Je zázrak, že som nikdy neveril, že je možný, pretože som stratil všetku nádej, kým som našiel DR. Sango ho kontaktujte ešte dnes a znovu získate lásku, môžem vás ubezpečiť, že ho budete kontaktovať e-mailom. spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - Roze, 5.6.2021 19:38, roze(`na`)gmail.com
Ahoj kamarát, Som z Nemecka a moje meno je Yeta Dr.Pellar to urobila ešte raz a pomohla mi zotaviť môjho manžela. keď som si myslel, že je stratená všetka nádej. tak som ho kontaktoval a urobil všetko, čo mi povedal, a výsledok som vlastne dosiahol do 48 hodín, pretože ma ubezpečil. Nikdy som to nečakal, a tak som si dal sľub, že poviem svetu o Dr.Pellarovi, pretože je to skvelý človek. Máte problémy vo vzťahu? rozviedol sa s tebou tvoj partner a ty stále miluješ a chceš, aby sa vrátil? potom sa dnes obráť na Dr.Pellar, aby ti dal 100% záruku, že ti pomôže rovnako, ako pomohol mne. Dr.Pellar. E-mailová adresa je: drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - Yeta, 5.6.2021 19:39, yeta(`na`)gmail.com
Dobré správy!!! Ahojte všetci. Moje meno je Sarah Woods. Dúfam, že sa všetci dobre zúčastnili, som s tým veľmi spokojný, a preto chcem, aby všetci vedeli, čo riešenie Prophet Solution (prophetsolutiontemple@gmail.com) urobilo pre mňa a moju rodinu. Mal som šťastné a tiché manželstvo s dvoma deťmi staršími ako 5 rokov. Môj manžel bol príliš očarujúci a starostlivý. Ale veci sa nakysli, keď to môj manžel začal odkladať a prichádzal domov neskoro v noci. Nikdy som nevedel, že má pomer s inou ženou, prestal sa venovať mne a deťom. Bolo skutočne zničujúce a srdcervúce vidieť, ako sa láska vzďaľuje od našej rodiny. Sťažoval som sa na svoju kamarátku, ktorá mi predstavila Prophet's Solution, ktorá jej v určitom okamihu pomohla, ale pochybovala som o tom, pretože som nikdy neverila na vúdú alebo kúzlenie, ale pretože som bola zúfalá, dalo mi to šancu. Kontaktovala som ho, povedala som mu všetko, povedala, že pomôže zachrániť môjho manžela a moje manželstvo. Urobil som to a pre túto poskytujem to, čo potrebujem, a to je všetko !!!!!! Môj manžel prišiel domov jednu noc s plačom a ospravedlňoval sa. Bolo to ako zázrak, akoby to predtým bolo kúzlo. Som tak šťastný, že mi pomohol zachrániť moje manželstvo vďaka prorokovmu riešeniu. Netrpte, keď existuje riešenie. Môžete ho kontaktovať na adrese: prophetsolutiontemple@gmail.com Môžete pomôcť aj s týmto: (1) AK CHCETE, ABY SA SVOJA EX priateľka / BOYFRIEND VRACILA VÁS (2) Ak chcete, aby sa váš manželský partner VRÁTIL (3) AK CHCETE BYŤ PODPOROVANÍ V KANCELÁRII (4) Ak chcete, aby vás váš muž alebo žena milovali iba vás (5) AK CHCETE DIEŤA (sterilné / sterilné) (6) AK CHCETE BYŤ BOHATÝ (7) Ak chcete, aby bol váš manžel / manželka navždy váš (8) Meškanie manželstva (9) AK chcete vyhrať súdny spor (10) Manželský záväzok (11) AK NEMÔŽETE impregnovať ŽENU (sterilnú) (12) liečiť všetky druhy chorôb (13) úplné vyliečenie HIV / AIDS A viac... Kontaktujte ho teraz na adrese: prophetsolutiontemple@gmail.com. môžete mu napísať aj SMS pomocou tohto čísla whatsapp .. + 2348073001706.
Neregistrovaný - sarah, 8.6.2021 11:24, preshp77(`na`)gmail.com
Volám sa Ago z Albánska. Rád by som sa podelil o svoje skúsenosti s tým, ako zotavujem svoju krásnu priateľku z únoscu manželky Stratil som svoju čistú a krásnu priateľku s niekým iným. Bol som smutný a chcel som, aby sa opäť zle vrátila. Zavolal som Dr.Sango na prečítanie a radu a uvedomil som si, že mi pomôže. Jeho kúzlo zmierenia mi vrátilo moju milú priateľku. úplne zabudla na toho druhého muža a vrátila sa mi otvorená a milujúca ako nikdy predtým. Teraz kontaktujte lekára, Dr. Sanga, ak potrebujete poradiť ohľadom vášho vzťahu alebo akýchkoľvek problémov na jeho emaile. spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - Agon, 14.6.2021 08:32, agon(`na`)gmail.com
Bol som na pokraji straty svojej šesťročnej manželky, pretože povedala, že sa už viac nezaujíma o naše manželstvo, ktoré vychováva krásnu dcéru, pretože ako vodič nákladného vozidla vždy chodím po ceste, ale skutočne milujem a starám sa o moja žena. Spýtal som sa jej a mojej dcéry, v čom je problém, ale ona nepodala nijaké rozumné vysvetlenie a povedala, že sa nudí z nášho zväzku, bolo mi to čudné, pretože moja žena bola milujúca žena, zrazu sa všetko len zmenilo. a jej prístup ku mne nebol dobrý, vedel som, že to niekde nie je v poriadku, a tak som vysvetlil veci môjmu dobrému priateľovi Michaelovi, ktorý mi predstavil meno spisovateľa kúziel Dr.Pellar, vysvetlil som svoju situáciu spisovateľovi, uvedomujem si, že bývalý milenec manipuloval moju manželku, aby ma opustila, ale povedal mi, aby som sa nebála. Postupoval som podľa všetkých pokynov a moja žena sa vrátila k svojej bežnej pohode a som skutočne vďačný za to, čo pre mňa asistentka Dr.Pellar urobila, takže sa podelím o svoje svedectvá, ak sa v živote stretnete s akýmkoľvek problémom a potrebujete riešenie, ako kontaktovať lekára v Dr.Pellar na jeho e-mailovej adrese drpelar@gmail.com
Neregistrovaný - Elio, 14.6.2021 08:32, elio(`na`)gmail.com
Môj manžel ma po jednom roku manželstva opustil pre inú ženu. Zúfalo som ho potrebovala späť, pretože som ho tak veľmi milovala. Mal som veľké obavy a potreboval som pomoc. V tento verný deň pri surfovaní na internete som narazil na špeciálne svedectvo o pánovi vúdú. Potom, čo som vyhodil peniaze za toľko falošných kúzelníkov, cítil som, že by som to mal naposledy vyskúšať, kontaktoval som pána vúdú a povedal mi, čo mám robiť, a urobil som ich všetkých, potom pre mňa urobil kúzlo lásky. O 28 hodín neskôr sa môj manžel ku mne vrátil a rozplakal sa a požiadal o odpustenie. Dnes som veľmi šťastný a odporučil by som toto veľké kúzlo čarodejníkom každému, kto skutočne potrebuje urgentné riešenie jeho narušeného vzťahu. Špecializuje sa na vracanie stratenej priateľky, získanie vášho milovaného srdca, pomoc jednotlivcom pri hľadaní partnerov, pomoc pri čarovaní. aby mohol získať vašu pôžičku, čarovať o láskavosti, milostnej príťažlivosti, manželských problémoch a rozvodoch, špecializuje sa tiež na liečenie problémov s obličkami a akýchkoľvek iných druhov chorôb, ktoré vás trápia, a môže dokonca pomôcť neplodným ženám otehotnieť. Takto je dobrý, v tom, čo robí, je najlepší. Môžete ho kontaktovať na whatsapp cez (+234 - 08097014925) alebo mu poslať e-mail na adresu (voodooconnect60@gmail.com).
Neregistrovaný - Lily stratowski, 17.6.2021 21:39, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj manžel ma po jednom roku manželstva opustil pre inú ženu. Zúfalo som ho potrebovala späť, pretože som ho tak veľmi milovala. Mal som veľké obavy a potreboval som pomoc. V tento verný deň pri surfovaní na internete som narazil na špeciálne svedectvo o pánovi vúdú. Potom, čo som vyhodil peniaze za toľko falošných kúzelníkov, cítil som, že by som to mal naposledy vyskúšať, kontaktoval som pána vúdú a povedal mi, čo mám robiť, a urobil som ich všetkých, potom pre mňa urobil kúzlo lásky. O 28 hodín neskôr sa môj manžel ku mne vrátil a rozplakal sa a požiadal o odpustenie. Dnes som veľmi šťastný a odporučil by som toto veľké kúzlo čarodejníkom každému, kto skutočne potrebuje urgentné riešenie jeho narušeného vzťahu. Špecializuje sa na vracanie stratenej priateľky, získanie vášho milovaného srdca, pomoc jednotlivcom pri hľadaní partnerov, pomoc pri čarovaní. aby mohol získať vašu pôžičku, čarovať o láskavosti, milostnej príťažlivosti, manželských problémoch a rozvodoch, špecializuje sa tiež na liečenie problémov s obličkami a akýchkoľvek iných druhov chorôb, ktoré vás trápia, a môže dokonca pomôcť neplodným ženám otehotnieť. Takto je dobrý, v tom, čo robí, je najlepší. Môžete ho kontaktovať na whatsapp cez (+234 - 08097014925) alebo mu poslať e-mail na adresu (voodooconnect60@gmail.com).
Neregistrovaný - Stratowski, 17.6.2021 21:40, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Môj manžel ma po jednom roku manželstva opustil pre inú ženu. Zúfalo som ho potrebovala späť, pretože som ho tak veľmi milovala. Mal som veľké obavy a potreboval som pomoc. V tento verný deň pri surfovaní na internete som narazil na špeciálne svedectvo o pánovi vúdú. Potom, čo som vyhodil peniaze za toľko falošných kúzelníkov, cítil som, že by som to mal naposledy vyskúšať, kontaktoval som pána vúdú a povedal mi, čo mám robiť, a urobil som ich všetkých, potom pre mňa urobil kúzlo lásky. O 28 hodín neskôr sa môj manžel ku mne vrátil a rozplakal sa a požiadal o odpustenie. Dnes som veľmi šťastný a odporučil by som toto veľké kúzlo čarodejníkom každému, kto skutočne potrebuje urgentné riešenie jeho narušeného vzťahu. Špecializuje sa na vracanie stratenej priateľky, získanie vášho milovaného srdca, pomoc jednotlivcom pri hľadaní partnerov, pomoc pri čarovaní. aby mohol získať vašu pôžičku, čarovať o láskavosti, milostnej príťažlivosti, manželských problémoch a rozvodoch, špecializuje sa tiež na liečenie problémov s obličkami a akýchkoľvek iných druhov chorôb, ktoré vás trápia, a môže dokonca pomôcť neplodným ženám otehotnieť. Takto je dobrý, v tom, čo robí, je najlepší. Môžete ho kontaktovať na whatsapp cez (+234 - 08097014925) alebo mu poslať e-mail na adresu (voodooconnect60@gmail.com).
Neregistrovaný - lily, 17.6.2021 21:40, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Pred tromi dňami som poslal e-mail Drigbinovii, pretože som v blogovom príspevku z komentára jednej dámy zo Spojených štátov čítal, že Drigbinovia dokázala prinavrátiť bývalú lásku a lásku a že obnovila dôveru vo vzťahu. Volám sa Valentina Anders z Fiľakova. Pred niekoľkými rokmi som sa oženil s pánom Andersonom, ktorý je povolaním lekár. Boli sme tak zamilovaní, že obaja zdieľame všetko, čo sme mali spoločné, a mali sme spolu malého chlapca, žili sme tichý a sladký život, ale niečo sa stalo pred štyrmi mesiacmi. Môj manžel prišiel domov neskoro v noci. Takmer tri týždne sa môj manžel vráti z práce až o 23:09. a nemalo to byť, sťažoval som sa a premýšľal som, prečo ten neskoro, ktorý ospravedlnil, bol kvôli jeho práci. Bol som tak znepokojený a potrebujem zistiť, aké sú v skutočnosti problémy. Zistil som, že môj manžel udržiaval vzťah so ženou mimo svojej kancelárie. Obaja spolupracujú v tej istej spoločnosti, ktorú som konfrontoval s manželom, ale on to poprel. O pár dní neskôr to bolo horšie ako kedykoľvek predtým, keď môj manžel spal vonku, potom som si uvedomil že niečo nebolo v poriadku, pretože som mu nikdy neurobil nič, čím by som mu ublížil, zdieľam s ním všetko, myslím tým všetko, a tak som sa rozhodol kontaktovať Dr.igbinovia, keď som čítal z komentárov online príspevok, ako Drigbinovia buduje lásku a dôveru vo vzťahu, o ktoré sa pýtam o pomoc prostredníctvom správy, ktorú som mu poslal na jeho Whatsapp +12162022709 a jeho Mail doctorigbinovia93@gmail.com. O niekoľko hodín neskôr som dostal odpoveď z e-mailu, ktorý som poslal. a povedal, že som na správnom mieste, kde mi môže pomôcť priviesť môjho muža späť, a tak som sa rozhodol, že to skúsim, verím tomu a snažím sa, len pár dní po tom, ako som vo vzduchu prijal kúzlo lásky, mi zavolal môj manžel do telefónu a povedal, že dnes večer bude doma, bol som šokovaný, hneď bol vo dverách môj manžel Anderson. Prekvapilo ma, keď ho uvidel, ako kľačí na kolenách, aby sa ospravedlnil za to, že ma zradil a že v poslednej dobe spal. Všimol som si, že obed s kúzlom lásky bol v práci, vďaka doktorovi igbinoviovi za jeho úžasné schopnosti. Toto je naozaj silné kúzlo. Viem, že toľko manželstiev prežíva podobnú krízu vo vzťahoch, prestane plakať alebo žiada svojho manžela, aby sa vrátil. Stačí sa obrátiť na tohto duchovného majstra Dr.igbinovia. Pomôže ti vrátiť lásku a budeš šťastnejšia ako kedykoľvek predtým. Funguje to pre mňa a viem, že to bude fungovať aj pre vás.
Neregistrovaný - Mária Nagy Huszti, 18.6.2021 08:10, marymichael1112(`na`)gmail.com
Ahojte všetci, toto je skutočný príbeh, vydala som sa pred 10 rokmi, nemohla som piť deti, môj manžel sa veľmi bál, plánoval som ma vysťahovať z domu a vziať si inú ženu, bol som taký smutný a hľadal riešenie na pivo dieťa, ktoré som stále prechádzal webovými stránkami a hľadal riešenie, ako mať deti, stretol som mocného muža menom Dr.Obo .... Povedal mi, čo mám robiť, a ja som urobil, a povedal mi, aby som sa už viac nebál. Môj manžel sa už nebude vracať ja, o mesiace neskôr som cítil bolesti a povedal som Dr.obovi, že povedal, že by som mal ísť do nemocnice na kontrolu so mnou, šťastne doktor povedal, že som tehotná 2 týždne, povedal som to svojmu manželovi a ukázal mu výsledok testu bol prekvapený a popros ma, aby som mu odpustil. Ďakujem dr.obo a už sa viac nestaraj, ak stále hľadáš, ako získať svojho bývalého milenca späť, stačí kontaktovať: dr.obohealinghome1411@gmail.com alebo WhatsApp: +2348115365326 o pomoc.
Neregistrovaný - Maureen Joseph, 23.6.2021 11:40, anthonybeckam22(`na`)gmail.com
Teraz som šťastný človek, a to všetko vďaka DR.OBO, ktorý som sa oženil v roku 2014. Nemohol som rodiť päť rokov, môj manžel sa trápil a plánoval ma poslať z jeho domu, povedal mi, že sa so mnou rozvádza. To všetko ma veľmi bolí v srdci. Keď mám bolesti v srdci, zdieľam svoj problém s priateľom, o ktorom viem, že mal aj manželské problémy. Povedala, že počas ťažkej doby bola tou, ktorej bola DR.OBO. kontaktoval a DR.OBO priviedla svojho manžela späť do 3 dní a obaja sú opäť spolu šťastní. Vzal som od nej kontakt na DR.OBO a hovoril som s DR.OBO na WhatsApp +2348115365326 Povedal som DR OBO všetko, čo trápilo moje srdce a povedal mi, aby som už viac neplakala. DR.OBO Vykúzli pre mňa kúzlo O pár mesiacov Vykúzli pre mňa kúzlo Bola som tehotná. V roku 2019 som porodila dieťa, môj manžel bol šťastný a žijeme šťastní. Takže ak potrebujete urgentnú pomoc s akýmikoľvek problémami, ste tou pravou osobou v DR OBO, na ktorú sa môžete obrátiť. E-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com ALEBO WhatsApp +2348115365326.
Neregistrovaný - Rita francis, 4.7.2021 04:59, anthonybeckam22(`na`)gmail.com
Ahoj všetci moji diváci, volám sa Amanda Benson z USA! Som veľmi rada, že som sa podelila o tieto skvelé svedectvá. Najlepšie, čo sa v mojom živote stalo, je to, ako vyhrám jackpot Lotto Max. Som žena, ktorá tomu jedného dňa verí Vyhrám lotériu. Nakoniec sa mi splnili moje sny, keď pošlem e-mailom Dr Clementovi a poviem mu, že potrebujem čísla jackpotov Lotto Max. Strávil som toľko peňazí za tiket, aby som si bol istý, že vyhrám. Nikdy však neviem, že výhra Jackpot Lotto Max nebol ľahký až do dňa, keď som mal na mysli kúzlo online, o ktorom toľko ľudí hovorilo, že je veľmi skvelým kolieskom kúziel, takže sa ho rozhodnem vyskúšať. Kontaktoval som ho a on kúzlo urobil on dal mi výherné čísla lotérie, ktoré používam na hranie. Ale verte mi, že keď sa žrebovanie skončilo, patril som medzi víťazov. Vyhrávam dva milióny USD. s VÝHERNÝM ČÍSLOM, KTORÉ MI DÁ DR. Clement, ste skutočne najlepší, ktokoľvek môže vyhrať v lotérii pomocou Dr Clementa, som veľmi rád, že sa stretnem s veľkým Dr Clementom, budem vám navždy vďačný, ak potrebujete takúto pomoc od dr, kontaktujte ho allmightbazulartemple@gmail.com alebo čo mu je za vašu vlastnú pomoc, aby ste vyhrali svoje vlastné loto max prostredníctvom +2347051758952. (KANADA) ďakujem Dr.clement môže tiež vyliečiť všetky choroby alebo akékoľvek infekčné choroby zoznamom bylinných liekov tu {1} HIV / AIDS {2} DIABETY {3} EPILEPSY {4} RAKOVINA {5} HPV {6} ASTHMA {7} HEPATITída {8} LÁSKA Kúzla {9} Kúzlo peňazí 10 IMPOTENCIA 11 ROZŠÍRENIE PENISU bylina potrat
Neregistrovaný - manada, 6.7.2021 14:58, allmightbazulartemple(`na`)gmail.com
Keď som mala sedem rokov vzťah s Annie Marie, rozišla sa so mnou. Snažil som sa ju vrátiť, ale všetko bolo v žilách. Veľmi som ju chcel späť kvôli láske, ktorú k nej mám, modlil som sa, dal som sľuby, ale ona to odmietla. Vysvetlil som svoj problém niekomu online a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ju priviedol späť, ale som človek, ktorý nikdy neveril v pravosť kúziel. Neostávalo mi nič iné, len to vyskúšať, poslal som e-mail kúzelníkovi kúziel a ten mi povedal, že nie je problém, že bude všetko v poriadku, že sa ku mne môj bývalý vráti pred tromi dňami, čaroval a prekvapivo na druhý deň , bolo to okolo 15:00, moja bývalá mi volala, bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a povedala iba to, že ju tak mrzí, čo urobila, a za všetko, čo sa medzi nami stalo, že chcela, aby som sa vrátila jej, že ma tak miluje. Bola som taká šťastná a tiež mi povedala, že chce so mnou začať žiť, aby sme sa mohli vziať. Takto sme začali šťastne žiť spolu. Odvtedy som dal prísľub, že voodoo Lorda predstavím každému, koho poznám, a má problém vo vzťahu. Som veľmi šťastný a spokojný, že som kontaktoval vúdú Pána potom, čo som bol podvedený nejakými falošnými kúzelníkmi. Môžete skutočne kontaktovať voodoo Lorda na WhatsApp +2348097014925 a tiež e-mailom na voodooconnect60@gmail.com.
Neregistrovaný - Mario, 27.7.2021 09:26, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Zlomilo ma srdce, keď ma môj manžel opustil pre niekoho iného, ​​ale priateľ ma predstavil Voodoo Lordovi, ktorý na môjho manžela vrhal kúzlo lásky a môj manžel sa ku mne vrátil, oslovil ho na whatsapp, ak potrebuješ jeho pomoc _ 2348097014925 alebo môžeš pošlite e-mail na adresu_voodooconnect60@gmail.com
Neregistrovaný - Ally, 27.7.2021 09:46, hggh(`na`)gmail.com
Chcem sa podeliť o svoje skúsenosti z toho, ako som svoju lásku získal späť a on ma miluje viac, ako som čakal. Pred piatimi rokmi som sa oženil, obaja máme dve deti. žili sme dobre, až kým nás neprišla navštíviť jeho nevlastná matka, po týždni, keď odišla, sa aj môj manžel začal správať vtipne. Bol som šokovaný a prekvapený, pretože som nikdy nevedel, čo robím zle. Povedal mi, aby som manželstvo ukončil a vzal so sebou deti. Viem, že môj manžel nebol taký zlý človek, len som musela nájsť riešenie včas. čítal som teda o Voodoo lordovi na internete a videl som o ňom veľmi dobré svedectvá. tak som ho kontaktoval a povedal mu všetko, čo sa mi stalo. Voodoo lord mi povedal, že mi pripraví kúzlo a požiadal ma, aby som kúpil veci, za ktoré som tiež zaplatil. Potom, čo ma očarila, sa ukázalo, že všetko v mojom manželstve bola nevlastná matka môjho manžela. kúzlom oddelila mňa a môjho manžela, nevlastná matka môjho manžela sa teraz hanbí a je chorá vďaka pánovi Voodoo, ktorý mi pomohol dostať sa z problému. voodoo lord je v srdci dobrý muž a len zriedka môže niekomu ublížiť. môžete ho tiež kontaktovať, aby vám priniesol späť šťastie. ak potrebujete pomoc, môžete kontaktovať Voodoo Lord prostredníctvom jeho e -mailu / voodooconnect60@gmail.com a tiež prostredníctvom WhatsApp / +2348097014925
Neregistrovaný - Zoey, 3.8.2021 23:11, zouh64(`na`)gmail.com
Rád sa podelím o svoje skúsenosti s tým, ako som dostal späť svoju lásku {jack} a on ma miluje znova, ako som očakával. volám sa Era z Albánska. Oženil som sa pred piatimi rokmi, obaja máme dve deti. žili sme dobre, až kým nás neprišla navštíviť jeho nevlastná matka. po týždni, keď odišla, sa začal smiešne správať aj môj manžel. Bol som šokovaný a prekvapený, pretože som nikdy nevedel, čo robím zle. povedal mi, aby sme ukončili naše manželstvo a zobrali so sebou aj deti. keďže viem, že môj manžel nebol taký muž so zlým srdcom, len som potrebovala nájsť riešenie včas. takto som sa stretol s Dr. Sangom, ktorý o ňom videl veľa dobrých svedectiev. tak som ho kontaktoval a povedal mu všetko, čo sa mi stalo. Dr.Sango mi povedal, že mi pripraví kúzlo a požiadal ma, aby som kúpil veci, za ktoré som tiež zaplatil. potom, čo ma očarili, sa ukázalo, že všetko v mojom manželstve bola nevlastná matka môjho manžela. príliš urobila kúzlo oddelene pre mňa a môjho manžela, nevlastná matka môjho manžela sa teraz hanbí. všetko vďaka Dr.Sangovi, ktorý bol oprávnený pomôcť mi dostať sa z tohto neporiadku. Dr.Sango je podľa svojich slov dobrý muž. môžete sa tiež skontaktovať a prinesie vám to späť vaše šťastie. ak potrebujete akúkoľvek pomoc, môžete kontaktovať Dr.Sango prostredníctvom jeho e -mailu; spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - Era, 5.8.2021 14:20, era(`na`)gmail.com
Chcem sa podeliť o svoju skúsenosť, ako som získal svoju lásku späť a on ma miluje viac, ako som očakával. Pred piatimi rokmi som sa oženil, obaja máme dve deti. žili sme dobre, až kým nás neprišla navštíviť jeho nevlastná matka, po týždni, keď odišla, sa aj môj manžel začal správať vtipne. Bol som šokovaný a prekvapený, pretože som nikdy nevedel, čo robím zle. Povedal mi, aby som manželstvo ukončil a vzal so sebou deti. Viem, že môj manžel nebol taký zlý človek, len som musela nájsť riešenie včas. čítal som teda o Voodoo lordovi na internete a videl som o ňom veľmi dobré svedectvá. tak som ho kontaktoval a povedal mu všetko, čo sa mi stalo. Voodoo lord mi povedal, že mi pripraví kúzlo a požiadal ma, aby som kúpil veci, za ktoré som tiež zaplatil. Potom, čo ma očarila, sa ukázalo, že všetko v mojom manželstve bola nevlastná matka môjho manžela. kúzlom oddelila mňa a môjho manžela, nevlastná matka môjho manžela sa teraz hanbí a je chorá vďaka pánovi Voodoo, ktorý mi pomohol dostať sa z problému. voodoo lord je v srdci dobrý muž a len zriedka môže niekomu ublížiť. môžete ho tiež kontaktovať, aby vám priniesol späť šťastie. ak potrebujete pomoc, môžete kontaktovať Voodoo Lord prostredníctvom jeho e -mailu / voodooconnect60@gmail.com a tiež prostredníctvom WhatsApp / +2348097014925
Neregistrovaný - Zoey, 6.8.2021 14:36, kkjh567(`na`)gmail.com
Potom, čo som bol vo vzťahu s Annie Marie sedem rokov, rozišla sa so mnou, urobil som všetko pre to, aby som ju priviedol späť, ale všetky skúšky boli v žilách. Tak veľmi som ju chcel späť kvôli láske, ktorú k nej mám, modlil som sa, sľuboval som, ale ona odmietla. Vysvetlil som niekomu svoj problém online a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý by mi mohol pomôcť vrhnúť kúzlo, aby som ju priviedol späť, ale som chlap, ktorý nikdy neveril v pravosť kúziel. Neostávalo mi nič iné, len to skúsiť, poslal som e -mail kúzelníkovi a ten mi povedal, že nie je problém, že bude všetko v poriadku, že sa ku mne môj bývalý vráti do troch dní, zaklínadlo a prekvapivo nasledujúci deň „Bolo asi 15:00, 30:00, zavolala mi moja bývalá. Bol som taký prekvapený, odpovedal som na volanie a povedala iba to, že ju to, čo urobila, a za všetko, čo sa medzi nami stalo, veľmi ľutovala, že chcela, aby som sa vrátil. jej, že ma tak veľmi miluje. Bola som taká šťastná a tiež mi povedala, že so mnou chce začať žiť, aby sme sa mohli vziať. Tak sme začali spolu šťastne žiť. Od tej doby som sľúbil, že predstavím každému, koho poznám, kto má problém so vzťahom, voodoo Lordovi. Som veľmi šťastný a spokojný, že som kontaktoval voodoo Lorda potom, čo ma podviedli niektorí falošní zaklínači. Voodoo Lord môžete kontaktovať na WhatsApp +2348097014925 a tiež e -mailom na voodooconnect60@gmail.com, aby ste svoje problémy skutočne vyriešili.
Neregistrovaný - Alex lenko, 8.8.2021 20:43, kajj987(`na`)gmail.com
Nikdy som neveril na kúzla alebo mágiu, kým som sa nestretol s týmto špeciálnym kúzelníkom s názvom voodoo Lord. Muž, ktorého som si chcela vziať, ma opustil niekoľko mesiacov pred svadbou a ja som mala emocionálne bolesti. Je so mnou 4 roky a ja ho naozaj veľmi milujem. Bez dôvodu ma opustil kvôli inej žene. keď som mu zavolal, nikdy neprijal moje hovory a nechcel ma vidieť. Kontaktoval som voodoo lorda prostredníctvom niekoho, komu už pomohol, keď som mu povedal, čo sa stalo, pomohol mi vykonať niekoľko obradov a po obradoch mi dal uvedomiť si, že iná žena vykonala nejaké kúzla na môjho manžela, a preto ma opustil. . povedal mi, že mi pomôže urobiť kúzlo, aby som ho priviedol späť. Najprv som bola podozrievavá, ale skúsila som to a o 2 dni mi zavolal manžel a prišiel sa mi ospravedlniť. Nemôžem uveriť, že sa ku mne ešte niekedy bude môcť vrátiť, ale teraz som šťastný, že je späť, teraz sme manželia a žijeme ako šťastná rodina. Zverejňujem to na fóre, ak niekto potrebuje voodoo Pánovu pomoc. môžete ho kontaktovať prostredníctvom tohto Whatsapp (+234 08097014925) alebo e -mailom (voodooconnect60@gmail.com) a súdna skúška vás presvedčí.
Neregistrovaný - Phoebe, 11.8.2021 10:37, Phebs76(`na`)gmail.com
Som veľmi rád, že môžem zdieľať toto moje fantastické svedectvo. Môj život sa úplne zmenil za 48 hodín. Vidím sa v zrkadle a usmievam sa. Prvýkrát vo veku mám dôveru v seba a svoje schopnosti. Svojho priateľa mám späť v živote s pomocou DR ISIKOLA. Ospravedlňoval sa 48 hodín po vytvorení kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa nikdy nechcel rozísť, že nemôže zvládať emocionálnu batožinu, ktorú som stále nosil so sebou. Povedal, že si myslí, že má negatívny vplyv na môj život, a považoval za najlepšie odísť. Povedal, že je ťažké, že som stále hovoril o minulosti. Obaja sme si navzájom odpustili. Vo vrecku mám peniaze, ktoré sú konečne moje vlastné. (Moja kontrola kompenzácie prebehla a bolo mi povedané, že je to už mesiace. Som živým dôkazom toho, čo doktor Isikolo dokáže. Obnovil lásku a náklonnosť medzi mnou a mojím mužom a ja som ho dostal späť k sebe. Teraz som taký šťastný. S vašou pomocou sme si mohli navzájom vidieť a hovoriť pravdu. Každý, kto má problém so vzťahom, sa môže obrátiť na doktora Isikola prostredníctvom e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com alebo ho môžete tiež kontaktovať na WhatsApp na čísle +2348133261196.
Neregistrovaný - Enora Lucas, 25.8.2021 09:22, johnsiphas(`na`)gmail.com
Živjo, ime mi je Lola. Poročen sem bil dolga leta, preden so stvari začele postajati grde, in sva se skoraj vsakič prepirala in prepirala. poslabšalo se je, ko je vložil zahtevo za ločitev. um in ostani z njim. Odselil se je iz hiše in še vedno šel na sodišče, da bi vložil zahtevo za ločitev. Vse sem prosila in preizkušala, a vseeno ni nihče pomagal. Do preboja je prišlo, ko mi je nekdo predstavil tega neverjetnega, velikega čarovnika, ki mi je končno pomagal. Nikoli nisem bil ljubitelj takšnih stvari, ampak sem se odločil nejevoljno, ker sem bil obupan in nisem imel izbire. Ta dr.Sango je molil posebne molitve in druge stvari, ki jih je moral narediti. V dveh dneh me je poklical mož in se opravičil za vse čustvene travme, ki sem jih utrpel, vrnil se je domov in še naprej bomo živeli srečno. kakšen čudovit čudež je storil dr.Sango in vera vanj zame in mojo družino. Predstavil sem ga številnim parom s težavami po vsem svetu in imeli so dobre novice. Trdno verjamem, da nekdo tam potrebuje njegovo pomoč. zato se še dodatno potrudite, da rešite svoj zakon/zvezo, če je res vredno. obrnite se na dr.Sanga preko e -pošte spellspecialistcaster937@gmail.com Specializiran je za naslednje uroke: * Ljubezenski uroki * Poročne uroke * Urok denarja * Lepotni uroki * Uroki bogastva * Uroki spolne želje * Hiv Cure uroki * Casino uroki * Odpravite urok * Varnostni uroki * Uroki loterije * Uspehi * Urodi plodnosti obrnite se na dr.Sanga preko e -pošte spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - Lola, 30.8.2021 13:01, lola(`na`)gmail.com
Máte nejaký problém, ktorý vás trápi? Chcete vyhrať v lotérii? Mas nejaku chorobu? Si v depresii? Potrebuješ uzdravenie? Chcete priviesť späť svojho bývalého? Alebo potrebujete počať dieťa atď. Prinášam dobré správy; Dr muda, veľký psychický/kúzelník, vám pomôže. Je veľmi dobrý v kúzlach, preto sa odporúča z diaľky i z blízka. Porozprávajte sa s ním dnes, bude vám môcť pomôcť. Vaše súkromie je prísne dôverné. Pošlite mu e -mail na adresu: lordmudaspiritualtemple@gmail.com alebo WhatsApp Dr muda na +2347083653387. Nezomierajte so svojou chorobou, vyjadrujte sa ... zaslúžite si byť šťastní!
Neregistrovaný - John Anderson, 30.8.2021 19:01, ayodalins(`na`)gmail.com
Ak ste sklamaní kúzelníkmi a inými liečiteľmi, ktorí nedokázali dosiahnuť požadované výsledky. Buďte tentokrát v pohode s najmocnejším a duchovne najtalentovanejším kúzelníkom, akého ste kedy mohli stretnúť. volám sa Mary Brannon. Zdravím všetkých, ktorí čítajú toto svedectvo. Môj manžel ma odmietol po troch (3) rokoch manželstva len preto, že na neho mala kúzlo iná žena a nechal mňa a dieťa trpieť. Jedného dňa, keď som čítal web, videl som príspevok o tom, ako tento sprostredkovateľ kúziel na tejto adrese drpellar@gmail.com pomohol žene získať späť manžela a ja som mu odpovedal na jeho adresu a on mi povedal že žena zaklínala môjho manžela a ten mi povedal, že mi pomôže a po 2 dňoch, že budem mať svojho manžela späť. Veril som mu a dnes som rád, že vám môžem všetkým oznámiť, že tento kúzelník má silu vrátiť milencov. pretože som teraz šťastná so svojim manželom. Ďakujem za Dr.Pellar. Jeho e -mail: drpellar@gmail.com Kontaktujte ho, ak viete, že vás tento osud čaká nižšie (1) Páči sa ti tvoj bývalý? (2) Máte vždy nočné mory? (3) Chcete byť povýšený na svojom pracovisku? (4) Chcete, aby za vami utekali ženy/muži? (5) Chcete vlastné dieťa? (6) Chcete byť bohatí? (7) Chcete, aby bol váš manželský partner navždy váš? (8) Chcete zväčšiť veľkosť svojho vtáka? / Trváš dlhšie, keď máš sex? (9) Chcete nahradiť stratené peniaze? (10) Chcete zastaviť rozvod? (11) Chcete sa rozviesť? (12) Chcete, aby vám každé vaše želanie niekto splnil? (13) Vytvára mágia potrebu tehotného dieťaťa? (14) Chcete ukončiť manželstvo alebo vzťah alebo sa rozísť. (15) Je pre vás ťažké vyhrať prípad na súde? (16) Chcete si vziať svojho partnera čo najskôr? Moja e -mailová adresa je opäť: drpellar@gmail.com So všetkými svojimi problémami ho ihneď kontaktujte a situáciu vyriešte do niekoľkých dní.
Neregistrovaný - Marry, 3.9.2021 20:50, marry(`na`)gmail.com
Pri niekoľkých príležitostiach sa Kenny vyhráža, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim opýtať na jeho vzťah s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníkovi na internete, doktorovi Ilekhojiemu, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťah a manželský problém mocnosťami lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či taká vec niekedy existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď ho kontaktujem, povedal mi o tom, ako sa to robí a zaistil, že som so všetkým v poriadku. procesy a uistil ma o mojej túžbe. Wiithin 28 hodín Kenny mi zavolal a začal sa ospravedlňovať, že sa zobudil a premýšľal o všetkom, čo mi urobil. Bol som veľmi šokovaný, pretože Kenny nie je vždy ten typ, ktorý by ho čokoľvek ľutoval, ale odvtedy sa stal milujúcim a starostlivým. Ak potrebujete podobnú pomoc, tu je jeho kontakt .. Volať/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 alebo e -mail; (gethelp05@gmail.com)
Neregistrovaný - Amber Luke, 6.9.2021 20:41, dimitryashev1965(`na`)gmail.com
Fostul meu mi-a provocat atât de multă durere și de atunci am fost spart și spulberat. Am avut contact cu o mulțime de aruncători de vrăji și mi-au smuls banii fără niciun rezultat. Am trimis prin e-mail atât de multe site-uri online în căutarea unui jucător de vrăji autentic până când am fost îndrumat de o femeie în vârstă de 45 de ani pe care lordul voodoo o ajutase înainte, am contactat cu reticență lordul voodoo chiar dacă nu am crezut niciodată, dar după ce am făcut ceea ce mi-a prescris, l-am urmat instrucțiunile fostului meu s-au întors la mine spunându-mi să-l iert și am făcut-o și astăzi sunt fericit cu căsătoria mea. Puteți contacta lordul voodoo prin e-mail pe (voodooconnect60@gmail.com) sau prin WhatsApp pe (+ 234 08097014925), iar un proces vă va convinge.
Neregistrovaný - Letty, 8.9.2021 10:18, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până când nu am întâlnit acest vrajitor special numit Lord voodoo. Bărbatul cu care am vrut să mă căsătoresc m-a părăsit cu câteva luni înainte de nuntă și am avut o durere emoțională. A fost alături de mine de 4 ani și chiar îl iubesc foarte mult. M-a lăsat pentru o altă femeie fără motiv. când l-am sunat, nu mi-a acceptat niciodată apelurile și nu a vrut să mă vadă prin preajmă. L-am contactat pe lordul voodoo printr-o persoană pe care o ajutase deja, când i-am spus ce s-a întâmplat, m-a ajutat să fac niște rituri și după rituri, m-a făcut să-mi dau seama că o altă femeie i-a făcut niște vrăji soțului meu și de aceea m-a părăsit. . mi-a spus că mă va ajuta să fac o vraja ca să-l aduc înapoi. La început eram suspect, dar tocmai am încercat și în 2 zile soțul meu m-a sunat și a venit să-mi ceară scuze. Nu-mi vine să cred că va putea reveni vreodată la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors, acum suntem căsătoriți și trăim ca o familie fericită. Postez asta pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul lui voodoo Lord. îl puteți contacta prin acest Whatsapp (+234 08097014925) sau prin e-mail (voodooconnect60@gmail.com) și un proces vă va convinge.
Neregistrovaný - Zoey, 8.9.2021 10:34, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Som tu, aby som chválil doktora Ilekhojieho, ktorý splnil moju túžbu. Pred pandémiou sme mali s 5 -ročným manželom problémy a odsťahoval sa z domu. V tých časoch bolo peklo byť sám, pretože som bol sám so svojimi deťmi a oni chceli svojho otca všetkými prostriedkami. Plakala som celú noc a musela som vysvetľovať, keď moje deti požiadali otca a o niekoľko mesiacov neskôr mi doručil rozvodové papiere, a to ma zlomilo. Počas jedného z mojich dní v parku som sa stretol s Melissou, ktorá mi poskytla kontakt na doktora Ilekhojieho. Po rozhovore s ním som mala malý pokoj a istotu, keď mi sľúbil, že sa môj manžel o niekoľko dní vráti. Urobil som všetko, čo požadoval, a poskytol všetko, čo potreboval. Presne tri dni prišiel môj manžel neskoro v noci a prakticky prosil, aby som zabudla na rozvod a prijala, že sa vracia domov. Zostal som v nemom úžase, pretože som nečakal výsledky tak skoro. Ďakujem, doktor Ilekhojie, aj keď tento príspevok neuvidíte. Pokiaľ ste v situácii ako ja, láskavo sa porozprávajte s doktorom Ilekhojím a ubezpečujem vás, že vždy existuje riešenie od neho. E -mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp alebo Viber +2348147400259
Neregistrovaný - Erica Pablo, 9.9.2021 00:31, dimitryashev1965(`na`)gmail.com
Láska je krásna, keď ju má kto doplniť. Voodoo Lord je skutočný kúzelník a veľmi jedinečný a silný muž s múdrosťou. Nemohla som otehotnieť, pretože som mala problémy s plodnosťou. Môj manžel sa kvôli tomu rozviedol. Mala som veľké obavy, stále som plakala a dokonca som uvažovala o spáchaní samovraždy, ale môj priateľ ma zoznámil so skvelým mužom známym ako Voodoo Lord, ktorý jej tiež pomohol vyriešiť jej vlastný problém. Dala mi jeho email, kontaktoval som ho a všetko vysvetlil. Ubezpečil ma, že mi pomôže, aby som sa nebál. Voodoo Lord priniesol radosť späť do môjho života a do mojej rodiny, priviedol ku mne môjho manžela svojimi duchovnými silami, otehotnela som, uzdravil rakovinu svojej sestry svojimi špeciálnymi silami a tiež pomohol môjmu nevlastnému bratovi vyhrať lotériu o milión dolárov. Voodoo Lord je skutočne talentovaný a veľmi dobrý muž, ktorý skutočne vie, ako robiť svoju prácu. Nebyť Voodoo Lorda, môj život by bol v troskách. Ďakujem veľmi pekne, Voodoo, Pane, nikdy neprestanem hovoriť o tom, aký si veľký a mocný. Slovami sa nedá vyjadriť, ako dobre ste urobili pre mňa a moju rodinu, a verím, že slová budú stačiť na popísanie vašej dobrej a skvelej práce. Ak potrebujete duchovnú pomoc, prečo nebehnúť za Voodoo Lordom, kontaktujte ho prostredníctvom jeho e -mailu: voodooconnect60@gmail.com alebo whatsapp +234 8097014925 a on vám pomôže. Voodoo Lord je neškodný, bezpečný a spoľahlivý, preto sa s ním spojte a vyriešte akýkoľvek problém, ktorý máte.
Neregistrovaný - Chloe Walters, 13.9.2021 22:11, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Ahojte priatelia, počuli ste o SACRED TEMPLE DR AZEN? Som Clara Brown a pochádzam z USA. Chcem verejne vypovedať, ako bol môj vzťah obnovený silou doktora Azena. Po 5 mesiacoch samoty môj bývalý milenec zavolal po mojom kontakte s doktorom Azenom, ako prepáč, že bol za svoje činy, chce, aby sme sa zmierili, oženili a vytvorili dobrú rodinu. Teraz sme šťastne ženatí a máme 2 deti. Vsetko dakujem doktorovi Azenovi za duchovnú pomoc. Ak máte podobný problém, môžete ho tiež kontaktovať dnes prostredníctvom dr.azensacredtemple@gmail.com, alebo akékoľvek riešenie, ktoré môžete potrebovať, práca, rozvod, povýšenie v zamestnaní, vyliečenie na všetky choroby a choroby, peniaze, kúzlo šťastia. Kontaktujte ho tiež prostredníctvom Whatsapp na +2349056504221. Stavím sa, že tvoj svedectvo je zaručené
Neregistrovaný - CLARA BROWN, 14.9.2021 20:36, dr.azensacredtemple(`na`)gmail.com
Mäi Numm ass Osum, ech sinn 55 Joer al. D'Liewen can have complizéiert sinn a gleeft mir, d'Liewen huet mir vill Tricken gemaach, ech gleewen ni un Voodoo oder Goss, och wann ech e puer Bicher doriwwer gelies hunn. E besonnesche Mann mam Numm Dr.Sango beweist mir datt de Voodoo/Zauber casting wierklech ass an existéiert. Ech hunn dräi Kanner an e léiwe Mann. 12 veľkých vojenských prehôd, z ktorých väčšina pochádza z rôznych krajín, z ktorých väčšina pochádza, je väčšia, väčšia ako veľká, ale veľká časť sveta. meme interesséier an an best bestnes, wéi de Kanner, et huet meng Haut ofgekillt an ech war am Schock well ech mech net erënnere kann datt mir Probleemer haten, spéider Hunn ech erausfonnt datt hie mat enger anerer Fra war, vynasnažíme sa ho vynaložiť, aby sme sa cítili, cítime, hej behuelen sech wéi wann hien nach ni bei mech war, awer ech weess et net. Viac informácií o tejto stránke nájdete nižšie. Viac informácií a viac informácií o Dr.Sango, ako by ste ho mohli nájsť, môžete si vybrať, alebo naraziť na to, či máte problémy s týmto problémom. Ech bezweifelen et, awer hunn decisionéiert et ze maachen. Čím viac, tým viac sa budete snažiť, aby ste to zvládli, a potom vojnová vojna Mann dobaussen, hie sot, hie wousst net wat hie mécht a konnt sech net emol erënneren wéi laang hien net war Doheem, ech si viac informácií, viac informácií o všetkom, čo vám prináša Dr.Sango D'Witch of Enchant, ako sa s ním skontaktujete, keď sa pozriete na to, čo chcete, aby ste získali ďalšie informácie. Ech deelen dofir mäi Zeegnes. Tiež by som chcel vedieť, ako kontaktovať spoločnosť E -mail. spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - Osum, 17.9.2021 19:24, osum(`na`)gmail.com
Môžete si vybrať z nasledujúcich možností: Dr.Sango fir me gemach huet. mum Nohm ass Agim, ech hunn iwwer den Dr.Sango héieren duerch e Frënd deen gehollef hat e Scheedungsprozess virun e puer Wochen ze gewannen, a wéi ech him contactéiert hunn, huet hien mir gehollef meng Mamm ze zauberen. e gesetz dat mäi Liewen an d'Zukunft wierklech besuergt huet, si wollt ni mäi Fortschrëtt, all Kéier wann ech eng Aarbecht an enger Firma kréien, ginn ech zréck wéinst menger Zauberin Schwéiermamm, ech wusten men každý deň si dajte pozor na Dr.Sango, aby ste sa dozvedeli viac o našej svetovej vojne a o vojne, aby ste sa dozvedeli viac o vojne. Môžete si vybrať z nasledujúcich možností: K dispozícii sú aj ďalšie možnosti, ako napríklad pracovať s Dr.Sangom. Ech empfeelen den Dr.Sango ze kontaktéieren. Wann Dir Hëllef braucht, da kontaktéiert hien op senger E -Mail spellspecialistcaster937@gmail.com
Neregistrovaný - Agim, 17.9.2021 19:25, agim(`na`)gmail.com
Všetky Zeegnes zadok sú k dispozícii vo Welt ze deelen. Viac informácií o tejto osobe nájdete na stránke Dr.Pellar hei. Väčšinu z nich môžete vytvoriť a porovnať. Táto vojnová sieť bude slúžiť ako jedáleň. Väčšina ľudí si vyberie jednu z najpopulárnejších a najrýchlejších možností, ako si vybrať z našej ponuky. Všetko online, bez toho, aby ste museli hľadať inú firmu, ako napríklad nakupovať a nakupovať, nakupovať a nakupovať od spoločnosti Dr. Ech lov ho kontaktéiert an erkläert. Hien huet mir gesot keng Suergen ze maachen datt hie mäi Mann bannent 24 Stonnen géif zréckginn. Hien huet mat senge Kräfte konsultéiert a verséchert mech keng Suergen ze hunn. Hien huet seng Aarbecht gemaach an verzauberen, a zu menger gréisster Iwwerraschung ass mäi Mann dee selwechten Dag zréck gefrot a gekrasch, wéi den Dr.Pellar gesot huet. Mir si frou a liewen zesummen als een. Kontaktná osoba Dr.Pellar op senger E -mail drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - Deil, 17.9.2021 19:25, deil(`na`)gmail.com
Dobrý deň, zadok Dren. Ech wëll eng erstaunlech Erfahrung mat dem gréissten Zauberverlag, Dr.Pellar, deelen. Mäi Mann huet mech gefuddelt a wei ech erausfonnt hunn, datt mir konfrontéiert waren, what him zu enger Scheedung verursaacht huet. Čo to znamená, že to nie je žiadny Léift Zitater online? Skúste ho kontaktovať a vyhľadať ho. Tréningy sú skryté a chránené pred viac ako štyridsiatimi rokmi, s číslom 48. Všetky uzly sa môžu líšiť od ostatných, aby sme ich mohli načítať, načítať, načítať a dopĺňať, aby sme ich mohli používať, ako by sme chceli, aby sme ich mohli využívať. ech soen och doriwwer. Merci nach eng Kéier, Dr.Pellar, Dir sidd eigentlech e Segen fir mech, hien kann Iech och hëllefen ze kontaktéieren: drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - Dren, 17.9.2021 19:26, dren(`na`)gmail.com
Dobrý deň, som veľmi rada, že sa o to môžem podeliť, stále vám nemôžem dostatočne poďakovať, mocný doktor OGUNAMEN, môj manžel odišiel za mladšou dámou, pretože som kvôli PCOS nemohla rodiť, bola som taká zničená, že som bola osamelá a veľa som plakala. Dokonca som sa pokúsil vziať si život. Potom mi môj priateľ povedal o tomto skvelom mužovi, doktorovi OGUNAMENOVI, ktorý jej pomohol urobiť jej manželstvo dokonalým. Tiež som prešiel na internet a urobil som o ňom ďalší prieskum, nebol som si príliš istý, ale rozhodol som sa to skúsiť. povedal mi, aby som sa nebál, že všetko bude v poriadku. Povedal mi všetko, čo musím zaplatiť, čo bol výhodný poplatok, a ja som to urobil, urobil svoju prácu a poslal mi video dôkaz a povedal mi, aby som 24 hodín počkal, že sa vráti, Nasledujúce ráno na moje najväčšie prekvapenie to bol Shawn, môj manžel na kolenách, ktorý prosil, som taká šťastná. Tam to nekončí. Som hrdá na to, že môžem povedať, že som tehotná v 3. týždni. Ďakujem veľmi pekne, doktor OGUNAMEN. som mu navždy vďačný, kontaktujte ho (ugbegundenger@gmail.com)
Neregistrovaný - kaite, 19.9.2021 15:29, ugbegundenger(`na`)gmail.com
Cítim sa rovnako ako každá iná žena so zlomeným srdcom a Čo by som urobil, keby nie pre DR. OGUNAMEN, volám sa pani Pamela frank, mám 38. rokov a mám syna. Bohužiaľ takmer pred rokom sa so mnou jeho otec rozišiel kvôli chybe, ktorú som urobil, a ja ho naozaj chcem späť. Je to najlepšie, čo sa mi kedy stalo a chcem, aby bola moja rodina opäť kompletná, chcem s ním stráviť zvyšok života. Na internete som čítal, že DR OGUNAMEN pomohol dievčaťu v tejto situácii a kontaktoval som ho so žiadosťou o pomoc. Vyrastala som s rodičmi rozvedenými a nechcem to kvôli svojmu synovi a manželovi mi tak chýba a chcem len, aby bola moja rodina opäť v bezpečí. Chcem späť lásku svojho života a môžem to úprimne povedať, pretože je jediný muž, ktorého som kedy skutočne miloval z celého srdca. Preto hľadám pomoc u doktora OGUNAMENA a on mi odpovedal a zoslal pre mňa kúzlo lásky, ktoré používam pri návrate svojho manžela a som mu šťastný a vďačný za to, že mi pomohol, a chcem, aby ste aj vy všetci mali príležitosť. mal tiež, (ugbegundenger@gmail.com)
Neregistrovaný - pamela, 20.9.2021 09:46, ugbegundenger(`na`)gmail.com
Zdravím všetkých, mala som problémy s vlastným dieťaťom. Išla som do všetkých nemocníc, kde som mohla, urobila som všetky druhy lekárskych vyšetrení, ale stále som neotehotnela. Začala som podozrievať svojho manžela. Moja svokra mi dala ťažké časy. Môj manžel ma opustil po 12 rokoch manželstva. Ale milujem ho a chcel som ho späť. Naozaj som neveril v nadprirodzené veci. Môj najlepší priateľ mi povedal, aby som si kúpil knihy o manželstve, a tak som prešiel online na knihy o vzťahoch, pričom som narazil na kúzelníka s názvom „DR OUGUNAMEN“. Čítal som o ňom, toľko recenzií a svedectvá, takže som ho ihneď kontaktoval, vysvetlil mu svoje problémy. Po 2 dňoch mi urobil kúzlo a uistil ma, že na 3 až 7 dní sa môj manžel vráti a na moje najväčšie prekvapenie štvrtý deň prišiel môj manžel. na svojich dverách a prosiac o odpustenie. Som taká šťastná, že sa moja láska opäť vrátila a nielen to, som niekoľko týždňov tehotná. Neprestala by som o ňom hovoriť. Kontaktujte ho ešte dnes, ak potrebujete jeho pomoc na E -mail (ugbegundenger@gmail.com)
Neregistrovaný - benita, 22.9.2021 18:52, ugbegundenger(`na`)gmail.com
Moja priateľka začala chodiť s inými chlapcami a prejavovala mi malú alebo žiadnu lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážala rozchodom, ak sa jej odvážim opýtať na jej príbeh s inými chlapcami. Bola som úplne zničená a zmätená, kým mi starý priateľ nepovedal o veľmi účinnom kúzelníkovi na internete Voodoo Lord, ktorý pomáha ľuďom s partnerskými a manželskými problémami a taktiež pomocou svojich kúziel pomáha liečiť rôzne choroby. Najprv som pochyboval, či niečo také existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď som ho kontaktoval, povedal mi všetko, čo som mal urobiť, nasledoval som všetky jeho pokyny a dosiahlo to dobré výsledky. Teraz prestala flirtovať s inými chlapcami a bola iba so mnou ... Toto je jeho kontaktný e -mail -voodooconnect60@gmail.com a WhatsApp +234 8097014925
Neregistrovaný - Marko stanislav, 22.9.2021 22:57, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Chcem len, aby celý svet vedel o tomto kúzle, s ktorým som sa stretol pred chvíľou, nemôžem povedať všetko, čo mi urobil. moja manželka ma opustila pred 4 rokmi s deťmi. Prezeral som si internet, keď som na internete stretol svedectvo tohto úžasného muža, rozhodol som sa to skúsiť a manželka sa vrátila a my sme opäť šťastní, nemôžem dať všetko, čo mi pomohol s písaním, jediné, čo môžem povedať, je poďakovať veľmi sa teším, som šťastný a uistil sa, že robí veľa kúziel, vrátane kúzla lásky, kúzla na podporu zamestnania, zaklínadla dobre platenej práce, kúzla zabezpečenia, kúzla na výhru súdneho sporu, kúzla šťastia, kúzla v lotérii a tak ďalej. Ak potrebujete pomoc rečníka pravopisu, Dr.Pellar ho kontaktuje e -mailom. E -mail na adresu drpellar@gmail.com Ak prechádzate ťažkým životom, potrebujete Ex Back, peňažné kúzlo, kúzlo krásy, návratové kúzlo alebo akékoľvek kúzlo, chcete bohatstvo, šťastie alebo priateľa E.T.C. Som odborníkom na stratených milencov, ktorí pomohli kúzlu tak veľa ľudí na celom svete 1. priveď späť strateného milenca 2. Vyhrajte svoje obľúbené srdce 3. Pomáha jednotlivcom nájsť partnerov 4. oženiť sa 5. milostná príťažlivosť 6. Rodinné problémy a rozvod 7 Miesto lásky 8. Problémy s obličkami všetkých druhov chorôb, môžete sa obrátiť na Dr.Pellara na jeho mojom e-maile drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - Edon, 23.9.2021 13:48, edon(`na`)gmail.com
Myslím si, že zdieľanie týchto informácií s vami môže byť užitočné. Moje meno je James a sídlim v Kanade. Moja priateľka sa so mnou rozišla kvôli inému chlapovi a keďže som ju naozaj chcel priviesť späť, pretože ju tak veľmi milujem, snažil som sa ju dostať späť tým, že som s ňou hovoril, ale ona ma neprijala, kým som si nevšimol s mužom online, ktorý sa volal Dr.Pellar, sme mu vysvetlili jej problémy a on mi sľúbil, že o 24 hodín sa ku mne priateľka vráti, dal mi niekoľko pokynov, ktoré som zvládol perfektne a na moje najväčšie prekvapenie v hornej časti stránky. týždeň za mnou prišla moja priateľka a žobrala so slovami, že to chce, aby som sa vrátil. Je späť a už asi 5 mesiacov žijeme dobre. Dr.Pellar je najlepší a najpravdivejší, dokáže urobiť akékoľvek kúzlo, aké potrebujete 1. Nech sa tvoj bývalý priateľ/priateľka vráti 2. Prilákajte svoje sympatie, aby ste sa do vás zamilovali 3. Zaobchádzajte so všetkými druhmi vzťahov 4. Nech sa vaše manželstvo stane pracovitým a vydrží navždy ~ 5. Oddeľte svojho manžela alebo priateľa od nového milenca a prinútite ho, aby sa k vám vrátil. Dr.Pellara môžete kontaktovať prostredníctvom jeho e -mailu: drpellar@gmail.com Okrem toho, ak máte akýkoľvek problém s nižšie uvedenými informáciami, nestrácajte čas a ihneď kontaktujte Dr.Pellara. 1) Kúzla lásky 2) Kúzlo stratenej lásky 3) Rozvodové kúzla 4) Manželské kúzla 5) Väzbové kúzlo. 6) Separačné kúzla 7) Odstráňte bývalého milenca 8.) Chcete byť povýšený na kúzlo svojej kancelárie / lotérie 9) zväčšenie penisu 10) problém s tehotenstvom kontaktujte Dr.Pellara prostredníctvom jeho e -mailu drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - James, 23.9.2021 13:49, james(`na`)gmail.com
Láska je krásna, keď ju má kto doplniť. Voodoo Lord je skutočný kúzelník a veľmi jedinečný a silný muž s múdrosťou. Nemohla som otehotnieť, pretože som mala problémy s plodnosťou. Môj manžel sa kvôli tomu rozviedol. Mala som veľké obavy, stále som plakala a dokonca som uvažovala o spáchaní samovraždy, ale môj priateľ ma zoznámil so skvelým mužom známym ako Voodoo Lord, ktorý jej tiež pomohol vyriešiť jej vlastný problém. Dala mi jeho email, kontaktoval som ho a všetko vysvetlil. Ubezpečil ma, že mi pomôže, aby som sa nebál. Voodoo Lord priniesol radosť späť do môjho života a do mojej rodiny, priviedol ku mne môjho manžela svojimi duchovnými silami, otehotnela som, uzdravil rakovinu svojej sestry svojimi špeciálnymi silami a tiež pomohol môjmu nevlastnému bratovi vyhrať lotériu o milión dolárov. Voodoo Lord je skutočne talentovaný a veľmi dobrý muž, ktorý skutočne vie, ako robiť svoju prácu. Nebyť Voodoo Lorda, môj život by bol v troskách. Ďakujem veľmi pekne, Voodoo, Pane, nikdy neprestanem hovoriť o tom, aký si veľký a mocný. Slovami sa nedá vyjadriť, ako dobre ste urobili pre mňa a moju rodinu, a verím, že slová budú stačiť na popísanie vašej dobrej a skvelej práce. Ak potrebujete duchovnú pomoc, prečo nebehnúť k Voodoo Lordovi, kontaktujte ho prostredníctvom jeho e -mailu: voodooconnect60@gmail.com alebo whatsapp +234 8097014925 alebo Telegram +234 8097014925 a on vám pomôže. Voodoo Lord je neškodný, bezpečný a spoľahlivý, preto sa s ním spojte a vyriešte akýkoľvek problém, ktorý máte.
Neregistrovaný - Nicole lima, 13.10.2021 18:30, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Som veľmi chudobná žena, ktorá nie vždy našla šťastie v hre v lotérii. Lotériu hrám od svojich 21 rokov a teraz mám 45 rokov, čo znamená, že lotériu hrám 24 rokov. Najväčšia čiastka, akú som v živote vyhral, bola 400 dolárov. Ale jedného dňa sa môj príbeh zmení na históriu potom, čo som na internete našiel meno tohto muža, ktorý je najlepší, pokiaľ ide o výhru v lotérii. Tento muž je veľmi silný lekár voodoo, ktorý dáva čísla, ktoré nikdy nemôžu zlyhať. Po všetkých rokoch práce a boja o víťazstvo v lotérii som nakoniec vyhral (27 miliónov dolárov), doktor Adeleke je meno aoba5019@gmail.com. alebo ho kontaktujte na jeho whatsApp čísle +27740386124 toto je jediný spôsob, ako vyhrať v lotérii a najlepšie. Ďakujem neskôr
Neregistrovaný - Victoria liam, 14.10.2021 15:32, ssgtliam(`na`)gmail.com
Ahoj, volám sa Cynthia a bol som ženatý roky, kým sa veci začali stávať škaredými a hádali sme sa a hádali sme sa takmer vždy ... zhoršilo sa to v okamihu, keď podal žiadosť o rozvod ... Snažil som sa zo všetkých síl, aby ho zmenil. mysli a zostaň so mnou. Odsťahoval sa z domu a stále pokračoval v rozvode ... Prosil som a skúšal všetko, ale stále nič nefungovalo. Prelom nastal, keď mi niekto predstavil tohto úžasného, ​​skvelého kúzelníka, ktorý mi nakoniec pomohol ... Nikdy som nebol fanúšikom podobných vecí, ale rozhodol som sa to skúsiť s nevôľou, pretože som bol zúfalý a nemal som na výber ... Toto skvelé baba mukuru vykonalo špeciálne modlitby a ďalšie veci, ktoré musel urobiť ... Do 2 dní mi zavolal môj manžel a ľutoval všetky emocionálne traumy, ktoré ma stál, presťahoval sa späť do domu a žili sme ďalej šťastne. aký úžasný zázrak urobila pre mňa a moju rodinu baba mukuru a viera, ktorú som v neho mal. Predstavil som ho mnohým párom s problémami na celom svete a majú dobré správy ... Pevne verím, že niekto tam vonku potrebuje jeho pomoc. vynaložte preto zvýšené úsilie na záchranu svojho manželstva/vzťahu, ak to skutočne stojí za to. kontaktujte ho e -mailom na (babamukuru61@gmail.com) môžete ho kontaktovať prostredníctvom WhatsApp ..+2348075362900 .....
Neregistrovaný - Cynthia, 15.10.2021 06:21, marvinjohnson994(`na`)gmail.com
Môj manžel sa vrátil domov pred niekoľkými týždňami. V súčasnosti sa chystáme na poradenstvo, modlitby a spoločné čítanie pobožností a na návštevu kostola. Povedal mi, že ho mrzí, ako mi ublížil a že ma skutočne miluje. Stále stojím ako môj manžel. Pre tých, ktorí dúfajú, že sa ich blízki vrátia domov! kontaktujte doktorku Adeleke a obnoví vaše manželstvo rovnako ako pre mňa. Jeho e -mail je (aoba5019@gmail.com) alebo whatsApp (+27740386124) .. Kontaktujte ho ešte dnes, ak potrebujete jeho pomoc vo vašom vzťahu alebo v inom prípade. 1) Kúzla lásky 2) Stratené kúzla lásky 3) Zastavte rozvodové kúzla 4) Svadobné kúzla 5) Kúzlo pre tehotenstvo 6) Lámanie kúziel 7) Kúzlo smrti 8.) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii 9) chcete uspokojiť svojho milenca 10) Lotéria Ak máte nejaké problémy s trvalým riešením, kontaktujte tohto skvelého muža prostredníctvom (+27740386124)
Neregistrovaný - Tatiana KOZAK, 15.10.2021 15:38, tatia34(`na`)yahoo.com
Ahojte všetci, volám sa Buma zo Spojených štátov. Život bol bezfarebný predtým, ako mi doktorka Adeleke Obaová pomohla kúzlom lásky, aby som sa znovu stretla s otcom mojich detí. Moja vôľa žiť a užívať si život je späť teraz, keď je moja rodina zachránená. Už nikdy sa nebudem cítiť osamelý. Ďakujem Dr Adeleke Oba, že ste mi priviedli môjho manžela späť. Každému, kto má problémy v manželstve alebo vzťahu, vám dnes odporúčam doktorku Adeleke Oba. Viem, že dokáže vyriešiť váš problém, pretože som živým svedkom jeho skvelej práce. Obráťte sa na Dr. Adeleke Oba, ktorý aj tak vyrieši váš problém. E -mail: aoba5019@gmail.com Volať/Whatsapp číslo: +27740386124
Neregistrovaný - BUMA AGBA, 25.10.2021 08:16, buma7_ag0(`na`)yahoo.com
PERFEKTNÉ KÚZLO LOTÉRIE, KTORÉ FUNGUJE RÝCHLO DO 48 HODÍN Videl som toľko svedectiev o Dr. Ilekhojie, skvelom zaklínačovi lotérie, ktorý vám pomôže vrhnúť kúzlo v lotérii a dá vám správne čísla na výhru v lotérii, najprv som tomu neveril, ale keď bol život ťažší, rozhodol som sa to vziať skúsil som ho tiež kontaktovať a povedal som mu, že chcem vyhrať v lotérii, vrhol na mňa lotériové kúzlo, ktoré používam a hrám a vyhral som 3 000 000 $ (TRI MILIONY DOLAROV). Som tak vďačný tomuto mužovi, Dr. Ilekhojie, a dávam to na vedomie každému, kto sa pokúšal vyhrať v lotérii, verte mi, že toto je jediný spôsob, ako vyhrať v lotérii, toto je skutočné tajomstvo, ktorým sme všetci boli hľadanie. Nestrácajte čas jeho kontaktovaním ešte dnes, aby ste sa aj vy stali víťazom kontaktných údajov uvedených nižšie. gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber +2348147400259
Neregistrovaný - Ieva Dante, 4.11.2021 00:40, stanlookman(`na`)gmail.com
Ahoj, volám sa joyce, bola som roky vydatá, kým to nezačalo byť škaredé a takmer zakaždým sme sa hádali a hádali... zhoršovalo sa to v momente, keď podal žiadosť o rozvod... zo všetkých síl som sa snažil, aby sa zmenil. mysli a zostaň so mnou. Odsťahoval sa z domu a stále pokračoval v podaní žiadosti o rozvod... Prosila som a skúšala všetko, ale stále nič nefungovalo. Prelom nastal, keď ma niekto zoznámil s týmto úžasným, skvelým čarodejníkom, ktorý mi nakoniec pomohol... Nikdy som nebol fanúšikom takýchto vecí, ale len neochotne som sa rozhodol skúsiť to, pretože som bol zúfalý a nemal som na výber... Tento veľký baba mukuru robil špeciálne modlitby a iné veci, ktoré musel robiť... Do 2 dní mi môj manžel zavolal a ľutoval všetky emocionálne traumy, ktoré ma stál, presťahoval sa späť do domu a naďalej žijeme šťastne. aký úžasný zázrak baba mukuru a viera, ktorú som v neho mala, urobili pre mňa a moju rodinu. Predstavil som ho mnohým párom s problémami po celom svete a mali dobré správy... Pevne verím, že niekto tam vonku potrebuje jeho pomoc. preto vynalož zvýšené úsilie na záchranu svojho manželstva/vzťahu, ak to naozaj stojí za to. kontaktujte ho e-mailom na (babamukuru61@gmail.com) môžete ho kontaktovať cez WhatsApp..+2348075362900.....
Neregistrovaný - Joyce, 8.11.2021 12:09, linsanancy(`na`)gmail.com
Ahojte priatelia tejto skupiny, pochádzam zo Santiaga de Chile, pred pár mesiacmi som sa odlúčila od svojho manžela, pretože som ho v jednom momente sklamala a podviedla som ho s inou osobou, opýtala som sa prepáč a je mi naozaj ľúto, že odišiel z domu a ja som odišiel s mojimi deťmi bolo to ťažké, ale rozhodol som sa požiadať o pomoc a vzali odo mňa iba peniaze, ale videl som dievča, ktoré mi odporučilo učiteľa ako všetci ostatní a rozhodol som sa ju poslať, aby mi učiteľ povedal že jeho práca bola bezplatná, že odpovedal iba na žiadosti, ktoré trvalo len 9 dní, kým sa môj manžel vrátil, a teraz som veľmi šťastná a som mu veľmi vďačná, a preto som sa rozhodla odporučiť ju sem. Nechám vašu WhatsApp Master Barbaru +2347032152878 E-mail: barbaravoodootempel @ gmail. com
Neregistrovaný - Tessy, 28.11.2021 14:28, barbaravoodootempel(`na`)gmail.com
Volám sa Frank Greg, vždy som si bol vedomý vzťahov, môj život sa zrútil od chvíle, keď ma moja žena opustila a môjho syna z neznámych dôvodov opustila kvôli inému mužovi. prisahal som, že už nikdy nebudem milovať žiadnu ženu. mama mi vždy radila ísť ďalej, ale Sandru milujem. Znamenala pre mňa všetko. Hľadal som spôsoby, ako ju priviesť späť, ale neodpovedala mi a nikdy sa nevrátila, požiadali ma, aby som vyskúšal zaklínadlo online. Vyskúšal som niekoľko, ale všetky sa ukázali ako neúspešné, kým som nestretol doktorku Bárbaru. je to taká milá žena a pomohla mi priviesť späť Sandru za 48 hodín. Sandra sa vrátila do domu a prosila ma, aby som jej odpustil. Bol som prekvapený. Práve teraz sme obaja spolu silnejší a veci v našom živote fungujú dobre. Ak máte nejaké problémy so vzťahmi alebo životné problémy, môžete kontaktovať doktorku Bárbaru na jej e-mailovej adrese barbaravoodootempel@gmail.com alebo WhatsApp +2347032152878 pre najlepšie riešenie. Ďakujem neskôr.
Neregistrovaný - Greg, 28.11.2021 14:28, barbaravoodootempel(`na`)gmail.com
AKO SOM ZÍSKAL SVOJHO BÝVALÉHO MANŽELA SPÄŤ POMOCOU SKUTOČNÉHO A ÚČINNÉHO KÚZLA OD DR Sunny Volám sa Lydia Gomez, nikdy som si nemyslela, že sa budem znova usmievať, Môj manžel ma opustil s dvoma deťmi na jeden rok, Všetky snahy priviesť ho späť zlyhali Myslel som si , že ho už neuvidím , kým som nestretol pani menom Maria , ktorá mi povedala o čarodejníkovi Dr. Sunny . Dala mi jeho e - mailovú adresu a mobilné číslo a ja som ho kontaktoval a on ma uistil , že do O 48 hodín sa môj manžel vráti ku mne, O menej ako 48 hodín sa môj manžel vrátil a začal prosiť o odpustenie, že je to práca diabla, takže som stále prekvapená týmto zázrakom, nemohla som otehotnieť, ale akonáhle kúzlo bolo zoslané, otehotnela som a porodila svoje tretie dieťa, ak od neho potrebujete pomoc, môžete ho kontaktovať prostredníctvom: e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com alebo WhatsApp alebo mu teraz zavolajte: +2348082943805.​ Dr.Sunny tiež lieči: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. RAKOVINA 4. ALS (Lou Gehrigova choroba) 5. Hepatitída B? 6. Vyhrajte v lotérii 7.Ak chcete otehotnieť
Neregistrovaný - Lydia, 1.12.2021 21:25, dregbedcaster(`na`)gmail.com
Každý problém má riešenie, keď stretnete tú správnu osobu! Nebojte sa, že existuje vynikajúci kúzelník a duchovný riešiteľ problémov, ktorý dokáže váš problém ukončiť. Chcem oceniť doktora ALASHIRU za obnovenie môjho manželstva svojou duchovnou láskou a láskavosťou , Po 1 roku odlúčenia s manželom, s pomocou úžasného kúzelníka Dr ALASHIRA sa môj manžel vrátil domov a teraz sme spolu šťastní v dobrom, ešte raz ďakujem za Dr ALASHIRA, vyliečil aj všetky druhy chorôb a ako napr. 1 VYHLÁSENIE LÁSKY 2 VYHRAJTE S EX VRÁTENÍM 3 PLODY LONA... 4 OZNÁMENIE PROPAGÁCIE 5 VYHLÁSENIE O OCHRANE. 6 KÚZLO PODNIKANIA. 7 DOBRÉ PRACOVNÉ VYHLÁSENIE. 8 HIV AIDS. 9 ZASTAVTE VYPÚŠŤANIE. PRAVOPIS LOTÉRIE A SÚDNY PRÍPAD Kontaktujte ho so žiadosťou o pomoc prostredníctvom: WHATSAPP: +2348115720823 E-mail: dralahalah@gmail.com
Neregistrovaný - Harrieta, 15.12.2021 10:59, Harrisonto1(`na`)gmail.com
Zdieľam toto svedectvo s partnermi, ktorí trpia vo svojich vzťahoch, pretože existuje trvalé riešenie. Som Julie jeanty. Môj manžel opustil mňa a naše 2 deti kvôli inej žene na 2 roky. Snažila som sa byť silná len pre svoje deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužovala moje srdce. Bola som zranená a zmätená. Potrebovala som pomoc, takže Ididan hľadala som na internete a natrafila som na stránku, kde som videla, že Dr. ALASHIRA, kočík alebo láska, môže pomôcť milencom vrátiť sa späť do normálu. Kontaktoval som ho a urobil pre mňa špeciálnu modlitbu a kúzlo. Na moje prekvapenie sa môj manžel po 2 dňoch vrátil domov za moje odpustenie Tak sme sa dali dokopy a v rodine bolo veľa lásky, radosti a pokoja. Môžete sa tiež obrátiť na doktora ALASHIRA, mocného čarodejníka, ktorý vám poskytne riešenia, * Ak sa chcete znova stretnúť so svojím milencom. * Ak chcete, aby kúzla prilákali milenca. * Ak chcete otehotnieť. * Ak chcete, aby kúzla zastavili zneužívanie. * Ak chcete, aby kúzla vyliečili jednu a druhú chorobu. Kontaktujte ho na ňom kontaktný e-mail {dralahalah@gmail.com} WhatsApp: +2348115720823
Neregistrovaný - Tessy, 15.12.2021 11:36, Tessy12(`na`)gmail.com
Zdieľam toto svedectvo s partnermi, ktorí trpia vo svojich vzťahoch, pretože existuje trvalé riešenie. Som Julie jeanty. Môj manžel opustil mňa a naše 2 deti kvôli inej žene na 2 roky. Snažila som sa byť silná len pre svoje deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužovala moje srdce. Bola som zranená a zmätená. Potrebovala som pomoc, takže Ididan hľadala som na internete a natrafila som na stránku, kde som videla, že Dr. ALASHIRA, kočík alebo láska, môže pomôcť milencom vrátiť sa späť do normálu. Kontaktoval som ho a urobil pre mňa špeciálnu modlitbu a kúzlo. Na moje prekvapenie sa môj manžel po 2 dňoch vrátil domov za moje odpustenie Tak sme sa dali dokopy a v rodine bolo veľa lásky, radosti a pokoja. Môžete sa tiež obrátiť na doktora ALASHIRA, mocného čarodejníka, ktorý vám poskytne riešenia, * Ak sa chcete znova stretnúť so svojím milencom. * Ak chcete, aby kúzla prilákali milenca. * Ak chcete otehotnieť. * Ak chcete, aby kúzla zastavili zneužívanie. * Ak chcete, aby kúzla vyliečili jednu a druhú chorobu. Kontaktujte ho na ňom kontaktný e-mail {dralahalah@gmail.com} WhatsApp: +2348115720823
Neregistrovaný - Hana, 15.12.2021 12:05, Tessy12(`na`)gmail.com
Chcem využiť túto príležitosť a poďakovať Dr.obo za jeho pomoc, za to, že mi pomohol dostať môjho manžela späť ku mne, keď ma opustil kvôli inej žene. Kontaktoval som dr.obohealinghome1411@gmail.com, povedal mi, čo by som mal urobiť a čo potrebujem získať a do 48 hodín prídeme s manželom a prosíme vás. Keď som urobil to, čo mi bez pochybností povedal, do 48 hodín mi zavolal a prosil, či sa môže vrátiť domov, bol som taký ohromený. Môžete kontaktovať Dr.obo o pomoc s jeho údajmi, WhatsApp +2348115365326 alebo e-mailom: Dr.obohealinghome1411@gmail.com
Neregistrovaný - Mary Steve, 17.12.2021 10:06, anthonybeckam22(`na`)gmail.com
Finanční zajištění až 11.500.000,- Kč Nabízím výhodné finanční úvěry za soukromých zdrojů až do 11.500.000,- Kč bez účelu použití. Úvěrem můžete vyplatit vaše tíživé dluhy a zlepšit vaší finanční situaci. Individuální přístup ke každé žádosti díky čemu může úvěr získat téměř každý žadatel. Nízká úroková sazba a výhodné podmínky poskytnutí pro každého žadatele. Zcela zdarma a nezávazně můžete o úvěr žádat na emailu: wogeovahana@gmail.com or whatsapp +420723117416
Neregistrovaný - wogeova Hana, 30.12.2021 10:10, wogeovahana(`na`)gmail.com
Práve som získala späť svojho bývalého manžela vďaka pomoci odborníkov na mágiu lásky Dr. OBO Manžel ma opustil kvôli inej žene, boli to len 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s naším druhým dieťaťom. Chcel som ho späť. Urobil som všetko, čo som mohol, aby som ho dostal, ale to bolo všetko. "Sľúbil som, ale on odmietol. Vysvetlil som svoj problém svojej priateľke a ona mi navrhla, aby som sa obrátil na kúzelníka, aby mi pomohol čarovať." Nezostávalo mi nič iné, len skúšať, poslal som správu čarodejníkovi DR OBO, ktorý ma ubezpečil, že nie je problém a všetko bude 48 hodín v poriadku. manžela a vrátila sa ku mne po 48 hodinách.S výsledkom jeho práce som stále spokojná .už neplač, o pomoc kontaktujte DR OBO.Tu je jeho kontakt, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com Môžete dať aj mu WhatsApp na +2348115365326
Neregistrovaný - Sarah Ben, 8.1.2022 10:19, anthonybeckam22(`na`)gmail.com
Najprv mi dovoľte začať tým, že stále nemôžem uveriť vlastným očiam, že môj ex, ktorý ma opustil pre inú dámu, je späť do môjho náručia, čo bolo možné pomocou tohto veľkého muža nazývaného greatmutaba a som tu, aby celý svet vedel, čo je tento veľký muž schopný urobiť, pretože ma poveril svojimi silami, ak ste tam vonku a máte problémy dostať svoje ex back alebo ste pacient s rakovinou alebo máte akýkoľvek iný problém alebo ste boli bezdetní, môžete ho pridať na WhatsApp + 2348054681416
Neregistrovaný - Doreen , 10.1.2022 10:33, Dor61(`na`)aol.com
Chcela by som sa podeliť o svoje skúsenosti s prianím mužov o tom, ako som vrátila svoju lásku späť. Volám sa Agon, žijem v USA a pracujem v ropnej spoločnosti. Stretol som túto pani v nákupnom centre a išiel som k nej, dostal som jej telefónne číslo a odtiaľ sme začali rozhovor, ktorý viedol ku vzťahu a prejavil som jej lásku, kúpil som jej všetko a bola so mnou veľmi spokojná. bolo krásne tráviť čas spolu, bolo to úžasne rýchle, presadila svadbu a ja som súhlasil, že sa k sebe nasťahujeme. s krátkym obdobím, že sme sa vzali, neskôr sa nám narodili dve deti, ani neviem, že láska, ktorú Linder ku mne má, je láska k peniazom a ona sa tvári, že miluje, sa všetko veľmi rýchlo zmenilo, začala buď veľmi zbrklý, nedokázal som odolať, nevedel som sa rozhodnúť, najhorší prípad je, že ona má iného muža, ktorý ani nie je bohatý ako ja a jedného dňa sa zbalila z domu a nechala mojich dvoch deti so mnou a hľadám ju asi dva roky, nevedel som ju zohnať, hovoril som s jej rodinným príslušníkom a nikde som to nenašiel, ale s dvoma deťmi je na mňa sily priveľa. Kontaktoval som veľa kúziel a minul som viac peňazí a nefungovalo to pre mňa a bol som blázon, že som to poznamenal. Videl som komentár pána Jacka na Facebooku o tom, ako dostal svoju manželku späť k svojej manželke a zavolal som pánovi Jackovi a ten mi vysvetlil o Dr.Pellarovi a dokonca mi povedal, že ten doktor od neho nevyberá žiadne peniaze. ho, aj keď už strácam nádej, že skúsim svoju poslednú šancu. Kontaktoval som Dr. Pellara na jeho e-mail a na druhý deň mi odpovedal, pretože bol vždy zaneprázdnený, vysvetlil som mu svoj problém a povedal, že sa nemusím obávať, že sa moja žena ku mne vráti. , Dodržiavam všetko, o čo ma požiadal, dokonca ani nemíňam veľa, kúpil som iba materiály a on za mňa urobil kúzlo. po troch dňoch mi zazvonil telefón a ja som na vrchole, bola to moja žena, ktorá mi volala a plakala o odpustenie a aby som to skrátil, dostal som svoju ženu späť a šťastne spolu odchádzame už posledných 7 rokov žiadny problém znova a moja žena ma dokonca ľúbi ešte viac. Ak máte vo svojom živote nejaký problém, skúste kontaktovať Dr. Pellara na jeho email; drpellar@gmail.com
Neregistrovaný - Agon, 13.1.2022 07:26, agon5353(`na`)gmail.com
Potrebujete OSOBNÝ / BUSINESS / Investičný úver? Kontaktujte nás ešte dnes prostredníctvom e-mailu Mrrolandjohnson62@gmail.com Poskytli sme viac než $ 1 mld v podnikateľské úvery na viac ako 15.000 živnostníkov, rovnako ako vy. Používame vlastné technológia určená rizika, aby vám so správnym podnikateľský úver, takže si môžete rozšíriť svoje podnikanie. Naše služby sú rýchle a spoľahlivé, pôžičky sú schválené do 24 hodín po úspešnej aplikácie. Ponúkame pôžičky od minimálneho rozsahu $ 5,000 maximálne 500 miliónov $. Myslíte si, ocitnete v trochu problémy s nezaplatené účty, a nevedia, kadiaľ ísť, alebo kam sa obrátiť? Čo o nájdenie seriózne dlhu firma, ktorá vám môže pomôcť pri znižovaní mesačnú splátku tak, že budete mať cenovo splácania možností, rovnako ako priestor k nadýchnutiu, keď príde na konci mesiaca a poukážky potrebujú dostať zaplatené? Pán Roland Johnson ®Capital Riadenie Inc ™ je odpoveď. Znížte svoje platby zmierniť tlak na vaše mesačné výdavky. E-mail (Mrrolandjohnson62@gmail.com) POTREBUJETE 100% financií? dávame z pôžičky s priaznivou úrokovou sadzbou vo výške 2% (Mrrolandjohnson62@gmail.com) Ciele ®Capital Riadenie Inc ™ je poskytnúť vynikajúce odborné Financial Services. Naše služby zahŕňajú nasledovné: * Truck Loans * Osobné pôžičky * Konsolidáciu dlhu úvery * Car Loans * Obchodné úvery * Vzdelávanie Loans * Hypotekárne * Refinancovanie pôžičky * Home Loans Dávame vám úver s nízkou úrokovou sadzbou vo výške 2% a úveru trvaní 1 až 30 rokov splácať úver (zabezpečené a nezabezpečené). Nenechávajte si svoje finančné problémy pre seba, aby pre vás nemusí byť majster dlhu alebo finančné stres nahor, čo je dôvod, prečo je nutné k nám rýchlo kontaktovať pre riešenie svojich finančných problémov. Bude to veľká radosť pre nás, keď ste finančne stabilný. E-mail (Mrrolandjohnson62@gmail.com) Poznámka: Majte na pamäti, že to bude trvať len menej ako 24 hodín spracovať súbor je 100% ceny bez ohľadu na vašej kreditnej skóre. S úctou, Mr.Roland Johnson E-mail: Mrrolandjohnson62@gmail.com Sme certifikovaní a vaše súkromie je 100% v bezpečí s nami. Worry nie viac o vašich pôžičiek či financií.
Neregistrovaný - Mr roland Johnson, 28.1.2022 01:30, mrrolandjohnson62(`na`)gmail.com
Dnes som taká šťastná za pomoc, ktorú mi Pán Voodoo poskytol, aby som dostal svojho manžela späť. Som vydatá päť (5) rokov a bolo to také hrozné, pretože ma môj manžel podviedol a požiadal o rozvod. Počas tohto procesu som na internete narazil na kontakt pána Voodoo, ktorý uverejnilo veľa ľudí. Rozhodol som sa s ním spojiť, vysvetlil som mu moju situáciu a potom som hľadal jeho pomoc, na moje prekvapenie mi povedal, že mi s mojím prípadom pomôže, pretože bez riešenia nie je problém. . Povedal mi, čo mám robiť, pracoval pre mňa a môj manžel sa po dvoch (2) dňoch vrátil, ako sľúbil. Tu oslavujem, pretože môj manžel je opäť doma a naozaj si užívame môj manželský život. Budem pokračovať v písaní na internete o dobrej práci pána Voodoo. Ak čelíte výzvam vo svojom milostnom živote alebo v akomkoľvek inom aspekte života, kontaktujte Pána Voodoo teraz. Napíšte mu voodooconnect60@gmail.com alebo cez WhatsApp na +2348097014925
Neregistrovaný - Cením si tvoju prácu voodoo Pane, 24.2.2022 13:42, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Dnes som taká šťastná za pomoc, ktorú mi Pán Voodoo poskytol, aby som dostal svojho manžela späť. Som vydatá päť (5) rokov a bolo to také hrozné, pretože ma môj manžel podviedol a požiadal o rozvod. Počas tohto procesu som na internete narazil na kontakt pána Voodoo, ktorý uverejnilo veľa ľudí. Rozhodol som sa s ním spojiť, vysvetlil som mu moju situáciu a potom som hľadal jeho pomoc, na moje prekvapenie mi povedal, že mi s mojím prípadom pomôže, pretože bez riešenia nie je problém. . Povedal mi, čo mám robiť, pracoval pre mňa a môj manžel sa po dvoch (2) dňoch vrátil, ako sľúbil. Tu oslavujem, pretože môj manžel je opäť doma a naozaj si užívame môj manželský život. Budem pokračovať v písaní na internete o dobrej práci pána Voodoo. Ak čelíte výzvam vo svojom milostnom živote alebo v akomkoľvek inom aspekte života, kontaktujte Pána Voodoo teraz. Napíšte mu voodooconnect60@gmail.com alebo cez WhatsApp na +2348097014925
Neregistrovaný - Aniha Adrien, 2.3.2022 10:29, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Takže ste svoje ťažko zarobené peniaze investovali do binárnych opcií, len aby ste zistili, že si nemôžete vybrať žiadne prostriedky, keď ste na to pripravení. Toto je len jeden zo spôsobov, ako vás môžu podvody s binárnymi opciami oklamať. Bohužiaľ, existuje veľa podvodných platforiem na obchodovanie s binárnymi opciami a maklérov, ktorí denne využívajú čestných investorov. Ak ste sa však stali obeťou podvodu s binárnymi opciami alebo akéhokoľvek romantického podvodu, zatiaľ nezúfajte. Existuje niekoľko rôznych spôsobov, ako môžete získať svoje peniaze späť. Môžete sa jednoducho pozrieť na Lalllroyal .org, kde nájdete ďalšiu pomoc, ako získať svoje stratené peniaze späť.
Neregistrovaný - Anne, 13.3.2022 19:37, agentphilipmalson(`na`)gmail.com
Volám sa Dana Hanusová z Hornej Marikovej, chcem svetu rýchlo povedať, že existuje skutočné online kúzlo, ktoré je silné a pravé. Volá sa Dr.Igbinovia Nedávno mi pomohol zjednotiť môj vzťah s manželom, ktorý ma opustil. Keď som kontaktovala Dr. Igbinovia, zoslal na mňa a môjho manžela kúzlo lásky, ktorý povedal, že so mnou nemá nič spoločné, zavolal mi a začal ma prosiť, aby som sa vrátil. Teraz je späť s toľkou láskou a starostlivosťou. Dnes vás s potešením informujem, že tento zaklínač má moc obnoviť narušený vzťah. lebo teraz som s manzelom stastna. Pre každého, kto číta tento článok a potrebuje pomoc, môže Dr.Igbinovia tiež ponúknuť akúkoľvek pomoc, ako je liečenie všetkých druhov chorôb, súdne spory, obdobia tehotenstva, duchovná ochrana a oveľa viac. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom jeho e-mailu doctorigbinovia93@gmail.com alebo whatsapp +12162022709 a viber +12066713285 vezmite veci ako samozrejmosť a budú od vás vzaté
Neregistrovaný - Dana Hanusová, 14.4.2022 00:13, marymichael1112(`na`)gmail.com
Môj manžel ma opustil kvôli inej žene: Môžem ho dostať späť? Navrhujem, aby ste kontaktovali dr. Mutaba Priniesol späť môjho manžela s pomocou Voodoo milostného kúzla. Funguje to. Som najšťastnejšia žena na zemi práve teraz, môj manžel, ktorý ma opustil pred niekoľkými mesiacmi, sa ku mne včera večer vrátil a plakal, aby som ho vzal späť. Dr. Mutaba je skutočný a skutočný psychiater Priviedol späť môjho manžela "Tu je jeho kontakt, ak máte nejaký problém pridať ho na WhatsApp 2348054681416
Neregistrovaný - dobry, 16.4.2022 18:44, codr28(`na`)aol.com
Chcem sa veľmi pekne poďakovať GREAT MUTABA za úžasnú prácu, ktorú pre mňa urobil, keď mi pomohol zachrániť moje manželstvo, môj manžel požiadal o rozvodový list kvôli malému nedorozumeniu, ktoré sme mali v posledných mesiacoch, a nikdy som to nechcel, pretože milujem svojho manžela toľko a všetka naša investícia bola spoločný obchod a nechcem byť ďaleko od môjho Rodina a moje dve krásne deti. Môj priateľ mi povedal o GREAT MUTABA a o tom, ako jej tiež pomohol s jej manželskými problémami, takže som ho musel kontaktovať, pretože chcem zabrániť môjmu manželovi dokončiť rozvodový list a chcem udržať svoju rodinu pohromade a po kontakte s ním mi bolo povedané, čo musím urobiť a kedy som mal začať vidieť výsledok, Urobil som, čo mi prikázala VEĽKÁ MUTABA a po 3 dňoch mi môj manžel zavolal a začal prosiť o odpustenie a bolo to pre mňa všetko ako sen a všetci spolu opäť šťastne žijeme vďaka VEĽKEJ MUTABA . môžete mu poslať e-mail: greatmutaba @gmail .com alebo ho pridať na WhatsApp + 2348054681416
Neregistrovaný - dobry, 17.4.2022 09:39, codr28(`na`)aol.com
Ak zistíte, že ste sa stali obeťou podvodu, zachovajte pokoj a zozbierajte všetky dokumenty a informácie, ktoré sa týkajú transakcií. Ak ste použili kreditnú kartu, možno budete môcť získať späť niektoré zo svojich strát prostredníctvom svojej banky alebo spoločnosti, ktorá vám vydala kreditnú kartu. Za predpokladu, že podvodníka možno nájsť a obviniť zo zločinu. Môžete byť tiež schopní získať svoje peniaze späť prostredníctvom bankového prevodu a bitcoinov a iných mincí, keď prejdete cez dôveryhodné právne kanály, ktoré sú najlepšie v tejto oblasti, myslím s Lallroyal .org, namiesto toho, aby ste sa pokúšali získať svoje peniaze späť sami. Bez ohľadu na to, ako dlho ste prišli o svoje peniaze, pomôžu vám.
Neregistrovaný - Anne, 23.4.2022 23:43, agentphilipmalson(`na`)gmail.com
Som taká nadšená, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené. nedávno sme sa zmierili viac ako mesiac, aj keď to bolo ťažké a zdá sa, že sa všetko vrátilo do normálu. Začal sa ku mne správať lepšie a bol to pre nás oboch liečebný proces. Nočná mora, ktorá trvala takmer tri (3) roky pred naším rozchodom, je konečne za nami. Je to ako keby sme sa znova zamilovali. Obaja sme zahodili minulosť a posunuli sme sa ďalej a po prvýkrát po dlhom čase vyzerá budúcnosť oveľa jasnejšie. Nemôžem slovami vyjadriť, aký som vďačný Pánu Voodoo, je to, akoby sme o sebe konečne znovu objavili veci, vďaka ktorým sme sa do seba zamilovali, všetky tie iskry, príťažlivosť a náklonnosť, kvôli ktorým sme sa vzali, boli znovu zapálené. Ďakujem VOODOO LORD za záchranu môjho rozpadnutého manželstva a privedenie môjho manžela späť ku mne. Ak máte nejaký problém vo svojom manželstve alebo vzťahu, kontaktujte VOODOO LORD prostredníctvom e-mailu – voodooconnect60@gmail.com alebo Whatsapp +2348097014925
Neregistrovaný - LORAINE SCHMIDT, 26.4.2022 17:26, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Moje meno je Braňa,  chcem sa podeliť o svoje svedectvá so širokou verejnosťou o tom, čo pre mňa urobil tento duchovný lekár zvaný (Agboya), tento muž mi priviedol späť môjho bývalého manžela svojím skvelým kúzlom, vydala som sa za svojho manžela pred rokmi sme boli spolu a veľmi sme sa milovali. Po 5 rokoch manželstva a ja som mu nemohla dať dieťa, ma opustil a povedal mi, že už nemôže pokračovať v manželstve. Opustil ma s bolesťami a smútkom v srdci, prosil som ho, ale odmietol Hľadal som spôsoby, ako ho získať späť, kým som na internete nevidel svedectvo o tom istom lekárovi o tom, ako vyliečil toľko chorôb a pomohol ľuďom s inými podobnými problémami získať späť svojho bývalého manžela a priateľa potom tomu neuveríte, keď som tohto muža kontaktovala ohľadom svojich problémov, poradil sa s duchovnými bohmi a prezradil mi, že iná žena použila na môjho manžela kúzlo lásky voodoo, preto ma môj manžel nechal byť so zlou ženou. Muž mi povedal, aby som si nerobila starosti, že mi pomôže znovu sa stretnúť s manželom a prinúti môjho manžela nenávidieť zlú ženu a zničiť kúzlo voodoo, ktoré používa na manipuláciu s mojím manželom. Baba mi povedala, čo všetko musíme urobiť, a čo musím poskytnúť na riešenie do 3 dní vrhla baba kúzlo lásky na obrázok môjho manžela a modlila sa za mňa. Presne 5 dní po modlitbe sa môj manžel vrátil s väčšou láskou v očiach a prosil ma o odpustenie Bola som taká šťastná a prijala som ho späť, obaja sme boli spolu šťastní. Po 2 mesiacoch, čo sme spolu, mi vynechala menštruácia, išla som na test a výsledok ukázal, že som tehotná Teraz som šťastná, pretože som matkou chlapčeka. Chcem sa vám ešte raz poďakovať, skvelý doktor za to, čo ste pre mňa urobili, ak hľadáte nejaké z týchto kúziel, aby ste dostali svojho manžela alebo priateľa späť alebo uzdravili, láskavo kontaktujte túto babu so žiadosťou o pomoc, jeho e-mailová adresa je Agboyasolutionhome@gmail.com
Neregistrovaný - Braňa, 6.5.2022 12:41, yoshikaheinz56(`na`)gmail.com
Navždy budem dlžná Veľkej Mutabe za to, že napravil moje rozbité manželstvo po tom, čo ma môj manžel na 6 mesiacov opustil pre svoju milenku. Nikdy som neverila na kúzla, kým ma s ním nezoznámil môj priateľ. Spočiatku som bola voči nemu skeptická, pretože som veľa počula o falošných kúzlach, ale svoje pochybnosti som zahnala, pretože som zúfalo chcela získať svojho manžela späť a urobila som podľa toho, čo mi prikázal. Teraz je môj manžel späť len do 48 hodín od kontaktu s ním. Po 6 mesiacoch od rozvodu žijem opäť šťastne s manželom a nedám si pokoj, kým ho nebude poznať celý svet, jeho email je Greatmutaba@ gmail. com alebo si ho pridajte na WhatsApp 2348054681416
Neregistrovaný - dobry, 6.5.2022 19:59, codr28(`na`)aol.com
Po 4 rokoch manželstva som stratil manžela s inou ženou. Mali sme krásne manželstvo, ale on nadviazal vzťah s kolegyňou, ktorá ho prenasledovala. Žije ďaleko od svojej práce a odmieta sa so mnou rozprávať alebo sa vrátiť domov. Bola som taká zničená a ťažko som sa s tým vyrovnávala. Bol som veľmi znepokojený a potreboval som pomoc. Keď som jedného dňa prechádzal internetom, natrafil som na komentár Amber, ktorý naznačoval, že duchovný otec zvaný baba jej pomohol vyriešiť manželské problémy a obnoviť jej narušené vzťahy atď. Tak som cítil, že by som mu mal dať šancu. Kontaktoval som ho prostredníctvom e-mailu, ktorý som videl vo svedectve, a urobil pre mňa kúzlo. O 3 dni za mnou môj manžel prišiel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Moja rodina a ja opäť žijeme spolu šťastne. Vďaka tejto babe za to, čo pre mňa urobil. Ak potrebujete kúzlo, ktoré dokáže zoslať kúzlo, ktoré skutočne funguje, odporúčam vám ho kontaktovať. Nesklame vás. Dávam vám 100% záruku, že vám pomôže, pretože som živá slabosť. Jeho e-mailová adresa je agboyasolutionhome@gmail.com. A jeho telefónne číslo whats-app je toto +2348112714824, Som Luis,. Vďaka za prečítanie.
Neregistrovaný - Luis, 8.5.2022 11:27, yoshikaheinz56(`na`)gmail.com
Som taká nadšená, pretože moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť po tom, čo mňa a 2 deti opustil na dva roky kvôli inej žene. Po 8 rokoch manželstva. Volám sa Monika, s manželom sme boli v jednej alebo druhej hádke, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Kanady za inou ženou. Cítil som, že môj život sa skončil a moje deti si mysleli, že svojho otca už nikdy neuvidia. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužovala moje srdce, moje srdce bolo plné smútku a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si prajem, aby sa ku mne vrátil, bola som naozaj naštvaná a potrebovala som pomoc. jedného dňa som hľadal pomoc online a narazil som na webovú stránku, ktorá navrhovala, že baba môže pomôcť rýchlo dostať bývalého späť. Tak som cítil, že by som mu mal dať šancu. Kontaktovala som ho, aby mi pomohol zjednotiť sa s manželom a on mi okamžite odpovedal a povedal mi, čo mám robiť a ako druhá žena z Kanady použila voodoo čiernej mágie, aby videla môjho manžela. Bola som taká šokovaná, keď som to všetko počula od duchovného muža, láskavo mi povedal, čo všetko musíme súrne urobiť, aby sme sa zjednotili s manželom, poslúchla som ho a nasledovala všetko, čo mi dal podľa svojich pokynov, a on tiež urobil kúzlo lásky, aby som sa zmierila s manželom. O 2 dni neskôr mi môj manžel zavolal a povedal mi, že mu ja a deti tak veľmi chýbam, bola som taká úžasná!! Takto sa do 4 dní vrátil s množstvom lásky a radosti a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie predtým, Všetko vďaka babe. je taký mocný a duchovný muž a rozhodol som sa podeliť o svoj príbeh na blogu, že tento muž je skutočným a mocným čarovačom, ktorý vždy pomôže ľuďom na celom kontinente. Ak ste tu a potrebujete svojho bývalého späť alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte, obráťte sa na tohto mocného čarovača hneď, v priebehu nasledujúcich 4 dní spojí vášho manžela späť s vami. Tu je jeho kontakt: Napíšte mu na adresu: agboyasolutionhome@gmail.com Veľmi ťa milujem, otec. tu je aj číslo jeho aplikácie Whats, +2348112714824
Neregistrovaný - Monica, 14.5.2022 08:00, yoshikaheinz56(`na`)gmail.com
Toto je tá najúžasnejšia vec, akú som kedy zažil, a potrebujem sa podeliť o toto skvelé svedectvo... Chcem len poďakovať veľkému morskému majstrovi za to, že si našiel čas, aby mi pomohol zoslať kúzlo, ktoré priviedlo späť môjho bývalého milenca, ktorý náhle stratil záujem vo mne po šiestich mesiacoch od zasnúbenia, ale dnes sme manželmi s jedným dieťaťom a sme šťastnejší ako nikdy predtým, skutočne ohromený a šokovaný, keď si môj bývalý milenec kľakol a prosil o odpustenie a aby som ho prijal späť. Naozaj mi chýbajú slová a som radostný a neviem, ako veľmi ti mám vyjadriť svoje uznanie, veľký pán mora, ty sú Bohom poslaným obnoviť narušený vzťah. Veľmi rád pomáha ľuďom dosiahnuť ich túžby, nájsť pravú lásku, získať späť svojich bývalých milencov, zastaviť zneužívajúce vzťahy, nájsť úspech, pritiahnuť šťastie, nájsť spriaznené duše a ďalšie. Kontaktujte ho ešte dnes. a nechajte ho, aby vám ukázal zázraky a úžas svojho systému kúziel lásky. Poskytuje tie najlepšie výsledky v skutočnom čarovaní, e-mail: seawaydr22@gmail.com alebo whatsapp mu na whatsapp: +2348158911896
Neregistrovaný - fghj, 16.5.2022 05:59, seawaydr22(`na`)gmail.com
AKO SOM ZÍSKAL SVOJHO MANŽELA SPÄŤ POMOCOU DR SEA KONTAKTUJTE ČÍSLO WHATSAPP +2348158911896 Toto je moje svedectvo o dobrej práci doktora Sea, ktorý mi pomáha... prepáčte, že som to dal na net, ale budem to musieť urobiť od tohto najlepšieho čarovača na svete, ktorý priviedol späť môjho manžela, ktorý ma vynechal posledné 3 roky. , nakoniec som sa s týmto mužom stretol na blogovej stránke, ktorú poslal jeden z jeho klientov so žiadosťou o pomoc, všetko som mu vysvetlil a on mi povedal o kúzelníkovi, o ktorom počul, a dal mi e-mailovú adresu, na ktorú môžem kúzelníkovi napísať povedať mu o svojich problémoch. Len o 2 dni sa ku mne vrátil môj manžel. Chcem len poďakovať tomuto pravdivému a úprimnému zosielateľovi kúziel, pane, všetko, čo ste mi povedali, sa splnilo a poďakovať vám Dr Sea. Prosím, chcem povedať každému, kto hľadá riešenie svojich problémov, radím vám, aby ste sa láskavo poradili s Dr Sea, je skutočný, je mocný a čokoľvek povie zaklínač, to sa stane, pretože všetko, čo povedal zaklínač prišiel som. Môžete ho láskavo kontaktovať na WhatsApp: +2348158911896 alebo mu poslať e-mail: seawaydr22@gmail.com
Neregistrovaný - fulness, 16.5.2022 06:00, seawaydr22(`na`)gmail.com
Dievčatá, odporúčam len pána Udamu! Urobil pre mňa kúzlo. To sa jednoducho nedá povedať! ako rozprávka pre vás a je to!) výsledok je ešte lepší, ako som očakával a dostal som ho rýchlejšie, ako som očakával!) všetko je super! Ale je tu jedna vec, robí len kúzlo bielej lásky a povedal, že to kúzlo je len pre tých, ktorí boli predtým vo vzťahu, ale v zásade si myslím, že nikto nemusí čarovať cudzinca.) ale aký efekt! škoda, že som to nenašiel skôr, ako som si zachránil vzťah tým, že som zaplatil za potrebné veci... teraz sa ja a môj snúbenec chystáme zosobášiť) Dúfam, že moja recenzia niekomu pomôže nájsť jeho šťastie a ušetríte veľa peňazí!) kontaktujte ho +27 65 897 8226. Zavolajte a Whatsapp pán Udama
Neregistrovaný - Anita Filipek, 23.5.2022 10:11, buma7_ag0(`na`)yahoo.com
Len pred pár mesiacmi som prešla rovnakými vzťahovými problémami/nedorozumením s manželom, sme manželia viac ako 6 rokov, bolo to naozaj sladké a niekedy koncom minulého roka to bolo také hrozné, pretože ma môj manžel začal podvádzať a hľadal spôsob, ako sa so mnou rozviesť, rozišli sme sa pred 3 mesiacmi a vrátili sme sa prvý štvrťrok tohto roka, len minulý mesiac ma úplne opustil s našimi dvoma deťmi bez slova. Bol som tak zmätený, keď som premýšľal, čo sa mohlo pokaziť. V minulosti sme obaja navštevovali párové manželské poradenstvo/semináre a nakoniec som sa rozhodol pre terapeuta, ale bezvýsledne, milujem tohto muža a tak zúfalo ho chcem späť, ak nie kvôli sebe, ale kvôli deťom, bude im chýbať a Neviem, ako by som im mohol vysvetliť veci. Čítal som komentár k príspevku online, ako novinárka z Los Angeles našla pravú lásku po 9 rokoch sŕdc vo vzťahu a vydala sa hneď niekoľko týždňov po tom, čo pre ňu Dr. Igbinovia spustil kúzlo, aby našla pravú lásku a vydala sa. Mal som to šťastie mať prístup k osobnému e-mailu doctorigbinovia93@gmail.com a WhatsApp +12162022709 a Viber +12066713285, takže som ho kontaktoval a Drigbinovia mi povedal, že mi pomôže získať môjho manžela späť, že sa nemusím báť, že všetko bude v poriadku len s tromi počas pracovných dní som starostlivo dodržiaval všetky jeho pokyny o tom, čo mám robiť v mojom dome počas modlitby kúzla lásky uprostred noci. Dr igbinovia odvysielala časť kúzla lásky a prekvapivo, Druhý deň bol okolo 05:00 Môj manžel mi volal Bola som taká prekvapená, že môj manžel, ktorý mi posledné tri týždne odmietal zavolať alebo mi poslať sms, zrazu zavolal aby sa mi ospravedlnil a povedal, že sa vráti domov, že mu chýba rodina, bol taký nadšený, že som ho prijal späť
Neregistrovaný - Ester krištúfkov, 29.5.2022 08:24, marymichael1112(`na`)gmail.com
Chcem využiť túto príležitosť a opäť poďakovať chubymu za to, čo pre mňa urobil. Najprv mi pomohol svojou magickou silou obnoviť moje manželstvo a teraz to urobil znova tým, že ma prinútil získať povýšenie na mojom pracovisku. Volám sa Amenda Cindy z Botswany. Chubygreat je veľmi dobrý a dôveryhodný spiritualista, s ktorým som sa kedy stretol kvôli jeho nadprirodzeným skutkom. Kontaktujte chubygreat teraz s jeho údajmi. Whatsapp +2349056504566, môžete tiež poslať e-mail na chubygreat@gmail.com. Vaše problémy už určite nie sú.
Neregistrovaný - Silvia Hummer, 15.6.2022 18:33, legalachievalgroups(`na`)gmail.com
Sheryl Weiss, skutočný životný príbeh: Zdieľam toto svedectvo s partnermi, ktorí trpia problémami vo vzťahoch. Manžel ma opustil pred 3 rokmi. Bol som zranený a potreboval som pomoc, tak som hľadal na internete a narazil som na stránku, kde som videl, ako doktor Ola pomáha iným ľuďom s podobnými problémami. Kontaktoval som ho a urobil pre mňa špeciálne kúzlo. Na moje prekvapenie sa manžel po 24 hodinách vrátil domov. Takto sme sa opäť stretli a v mojej rodine je veľa lásky, radosti a pokoja. Dr. Ola môžete kontaktovať aj na WhatsApp: +27 63 597 0874 alebo e-mailom: drola.banjo@gmail.com. Som živým svedectvom jeho práce, tento človek je skvelý.
Neregistrovaný - Sheryl, 7.7.2022 14:29, drola.banjo(`na`)gmail.com
Een ze verléieren deen Dir gär hutt ass wéi Äert Häerz an zwee Stécker ze briechen, besonnesch wann Dir déif verléift sidd mat där Persoun, Léift ass eng wesentlech Emotioun an huet Kraaft alles glécklech an agreabel ze maachen awer et ass eng Zäit komm wou ech vu mengem Mann verlooss gouf huet mech fir säin neien Assistent verlooss. Hien huet eist Heem gebrach an eis 4 Kanner hannerlooss duerch Serie vu schlechten Emotiounen. Alles ass schief gaangen a meng eemol glécklech Kanner goufen langweileg a roueg well et kee Papp ronderëm war fir se ze guidéieren an ze schützen. No 3 Wochen hunn ech e Post online iwwer den Dr Ilekhojie gesinn an och wann ech näischt iwwer Zauber wousst, huet mäi Häerz mech gedréckt fir seng Hëllef ze sichen. Hien huet erkläert datt hie mat enger Reconciliatiounszauber hëllefe géif, déi mäi Mann zréckgeet. Nodeems ech alles gemaach hunn fir him d'Reconciliatiounszauber z'erméiglechen, huet mäi Mann säin Assistent entlooss an ass alles bannent engem Raum vun 3 Deeg heem komm. Merci Dr Ilekhojie. Wann Dir ähnlech Probleemer an Ärer Bezéiung oder Bestietnes hutt, kontaktéiert den Dr him Whatsapp / Telegram +2348147400259
Neregistrovaný - Matilda Reina, 7.7.2022 23:23, stanlookman(`na`)gmail.com
CONTACT US FOR ALL KINDS OF HACKING JOBs @ We offer professional hacking services,we offer the following services; -University grades changing -Bank accounts hack -Erase criminal records hack -Facebook hack -Twitters hack -email accounts hack -Grade Changes hack Contact us on whatsapp + 1 681 532 3704 Email- n17833408@gmail.com
Neregistrovaný - 66number, 9.7.2022 23:28, n17833408(`na`)gmail.com
Et huet ugefaang vu klenge Mëssverständnisser, duerno huet hien mir gesot datt et gutt wier eng Paus ze huelen, wat ech mengen zu engem Trennung verwandelt hunn. Hien sicht mech net méi. Dëst huet mir Trauregkeet bruecht well mir zanter Lycée zesumme sinn an hien war meng éischt an eenzeg Léift. Ech hunn iwwerall um Internet no Hëllef gesicht an dunn hunn ech sou vill Leit gesinn, déi Kommentaren iwwer den Dr Ilekhojie erausginn, ech krut säi Kontakt dee vun de Kommentarer a geschwat mat him iwwer meng Situatioun an hien huet de Prozess vun der Reconciliatioun erkläert a wéi hien hëlleft ech versoen mat him an dräi Deeg. Et ass genau e Mount gewiesselt an hien huet elo kontaktéiert an alles war perfekt mam Moh an ech hunn dës Kommentarer missen erausginn well hien all de Luef verdéngt fir mech ze hëllefen. Ech verloossen hei säi Kontakt mat all éierlech Email: gethelp05@gmail.com oder kontaktéiert him op Whatsapp / Viber +2348147400259
Neregistrovaný - Claire Emerick, 19.7.2022 17:37, stanlookman(`na`)gmail.com
chcem len poďakovať doktorke Alashire za to, že mi vrátila moju priateľku...moja priateľka ma opustila kvôli inej.. Nie, pretože ma prichytil pri podvádzaní, prosil som ju, aby sa ku mne vrátila, ale odmietla.. Prosil som jej priatelia, dokonca aj členovia jej rodiny, aby ju prosili o pomoc.. blokuje ma na Facebooku, Whatsapp blokuje moje číslo... viem, že som urobil chyby, som len človek, väčšinou robíme chyby.. Boh vie, že ju tak milujem ...chcel som späť svoju ženu Som zranený.. len pred pár dňami som na Facebooku videl svedectvo ako Dr Alashira pomáha ľuďom Rozhodol som sa to skúsiť...hľa, naozaj to funguje, moja láska je späť ku mne. . ale varoval ma, aby som ju už nikdy nepodviedol....a sľubujem....pošlite priateľovi e-mail na dralahalah@gmail.com Whatsapp, že vám pomôže zachrániť váš domov, váš vzťah a vaše manželstvo....veľa lásky. ....je to naozaj skvelý človek.. Whatsapp +2348115720823
Neregistrovaný - Huni, 23.7.2022 13:31, harriet(`na`)gmail.com
chcem len poďakovať doktorke Alashire za to, že mi vrátila moju priateľku...moja priateľka ma opustila kvôli inej.. Nie, pretože ma prichytil pri podvádzaní, prosil som ju, aby sa ku mne vrátila, ale odmietla.. Prosil som jej priatelia, dokonca aj členovia jej rodiny, aby ju prosili o pomoc.. blokuje ma na Facebooku, Whatsapp blokuje moje číslo... viem, že som urobil chyby, som len človek, väčšinou robíme chyby.. Boh vie, že ju tak milujem ...chcel som späť svoju ženu Som zranený.. len pred pár dňami som na Facebooku videl svedectvo ako Dr Alashira pomáha ľuďom Rozhodol som sa to skúsiť...hľa, naozaj to funguje, moja láska je späť ku mne. . ale varoval ma, aby som ju už nikdy nepodviedol....a sľubujem....pošlite priateľovi e-mail na dralahalah@gmail.com Whatsapp, že vám pomôže zachrániť váš domov, váš vzťah a vaše manželstvo....veľa lásky. ....je to naozaj skvelý človek.. Whatsapp +2348115720823
Neregistrovaný - Kiris, 23.7.2022 13:33, Juli122(`na`)mail.com
Měla jsem vážné problémy se svým manželem a to ho přimělo se odstěhovat. Věci se zhoršily, začal chodit do klubů, opíjet se a omdlévat. Někdy, když jsme spolu mluvili po telefonu, vyhrožoval mi, prostě nebyl sám sebou a naše děti trpěly tím dramatem. Opravdu ho miluji a byli jsme manželé 15 let, což nám dalo tři krásné kluky. Také jsem ztratil spoustu peněz za terapeuty a sesilatele kouzel. Byl jsem zadlužený a cítil jsem, jak se můj svět hroutí. Můj přítel, kterému pomáhal se stejnou věcí, mě seznámil se sesilatelem kouzel jménem Dr Ajayi a myslel jsem si, že je to jen podvod, ale tentokrát to bylo jiné. Udělala jsem vše, o co mě doktor Ajayi požádal, a po několika dnech zavolal můj manžel a řekl, že se vrací domů a neví, co ho to popadlo. Můj manžel má nyní práci a byl střízlivý, což pomohlo zlepšit naše finance a dnes jsme bez dluhů. Je zázrak, že jsem nikdy nevěřil, že je to možné, ztratil jsem veškerou naději, dokud jsem nenašel doktora Ajayi, mocného sesilatele kouzel. Pokud máte potíže ve svém manželství / vztahu a jakýkoli druh životních problémů, věřím, že vám doktor Ajayi může pomoci kontaktovat doktora Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com
Neregistrovaný - Shira Hamid, 29.7.2022 19:30, drajayi1990(`na`)gmail.com
Môj život sa zničil, keď ma manžel poslal baliť, po 17 rokoch, čo sme spolu. Bola som stratená a bezmocná po tom, čo som vyskúšala toľké spôsoby, ako prinútiť môjho manžela, aby ma vzal späť. Jedného dňa som bol v práci neprítomný a nevedel som, že mi volá môj šéf, tak si sadol a spýtal sa ma, o čo ide. Povedal som mu a on sa usmial a povedal, že to nie je problém. Nikdy som nepochopil, čo tým myslel, nebol problém dostať môjho manžela späť, povedal, že použil kúzlo, aby dostal svoju ženu späť, keď ho opustila kvôli inému mužovi a teraz sú spolu až do dnešného dňa a najprv som bol šokovaný. taká vec od môjho šéfa. Dal mi e-mailovú adresu veľkého zaklínača, ktorý mu pomohol získať jeho manželku späť, nikdy som neveril, že to bude fungovať, ale nemal som inú možnosť, ako sa skontaktovať so zaklínačom, čo som urobil, a požiadal ma o informácie a že môj manžel mu umožnil vyčarovať kúzlo a poslala som mu podrobnosti, ale po dvoch dňoch mi mama volala, že môj manžel prišiel s prosbou, že ma chce späť, nikdy som tomu neverila, pretože to bolo ako sen a ja musela som sa ponáhľať dolu k mojej matke a na moje najväčšie prekvapenie môj manžel kľačal predo mnou a prosil o odpustenie, že chce mňa a deti späť domov, potom som zavolala DR IREDII ohľadom náhlej zmeny môjho manžela a on to urobil je mi jasné, že môj manžel ma bude milovať až do konca sveta, že mi nikdy nespustí zrak. Teraz sme sa s manželom opäť dali dokopy a začali sme robiť príjemné veci, ktoré ešte nerobil, robí ma šťastnou a robí to, čo má ako muž robiť, bez toho, aby sa nadával. To všetko vďaka DR IREDIA. Ak potrebujete pomoc ohľadom manželstva, láskavo kontaktujte DR IREDIA o pomoc. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu: drirediaherbalhome@gmail.com Je to spoľahlivý muž.
Neregistrovaný - Camila Alan, 7.9.2022 18:37, nshaking(`na`)gmail.com
Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com Phone number: +917428831341 (Call/What's app)
Neregistrovaný - Mike Morgan, 13.10.2022 13:48, muthooth.finance(`na`)gmail.com
Ech wäert fir ëmmer dem Dr Ilekhojie dankbar sinn fir meng gebrach Bestietnes ze fixéieren nodeems mäi Mann mech fir seng Meeschtesch verlooss huet. Ech hunn ni un Zauber gegleeft bis mäi Frënd mech him agefouert huet. Am Ufank war ech skeptesch iwwer hien well ech vill iwwer gefälschte Leit héieren hunn déi sech virstellen, awer ech hunn meng Zweifel hannert mir gesat well ech verzweifelt war mäi Mann zréck ze kréien. Hien huet mir gutt erkläert a versprach, datt mäi Mann no sengem Reconciliatiounsritual eleng heem kënnt. Et huet nëmmen dräi Deeg gedauert ier mäi Mann zréckkoum. Ech liewen erëm glécklech mat mengem Mann no sou vill Kämpf a Scheedungsdrohungen. Merci Dr Ilekhojie. Säin direkten Telefon oder Whatsapp: +2348147400259 oder E-Mail:{gethelp05@gmail.com}
Neregistrovaný - Galeti Tomas, 23.11.2022 22:31, stanlookman(`na`)gmail.com
Volám sa Ashley Vivian, som tu, aby som sa podelila o svedectvo o tom, ako mi doktor OSUNOGIE pomohol. Po 1/5 ročnom vzťahu s priateľom sa zrazu zmenil a prestal ma pravidelne kontaktovať, vymýšľal si výhovorky, že ma stále nevidí. Prestal mi odpovedať na hovory a sms a prestal sa so mnou pravidelne stretávať. Potom som ho niekoľkokrát začala prichytávať s rôznymi dievčatami, ale zakaždým povedal, že ma miluje a že potrebuje nejaký čas na premýšľanie o našom vzťahu. Ale nemohol som na neho prestať myslieť, tak som sa rozhodol ísť online a videl som toľko dobrých rozhovorov o tomto čarodejníkovi menom Dr OSUNOGIE a kontaktoval som ho a vysvetlil som mu svoje problémy. Vrhol na mňa kúzlo lásky, ktoré používam a po 24 hodinách sa ku mne môj priateľ vrátil a začal ma pravidelne kontaktovať a po niekoľkých mesiacoch sme sa spolu presťahovali a bol ku mne otvorenejší ako predtým a začal tráviť viac času so mnou ako s jeho priateľmi. Nakoniec sme sa vzali a sme šťastne manželia už 3 roky so synom. Odkedy mi doktor OSUNOGIE pomohol, môj partner je veľmi stabilný, verný a bližší ako predtým. Môžete sa tiež obrátiť na tohto kúzelníka a opraviť svoj vzťah e-mailom: osunogie@gmail.com
Neregistrovaný - vivian, 25.11.2022 21:09, osunogie(`na`)gmail.com
Kontaktujte Dr OSUNOGIE: ak chcete teraz získať späť svojho manžela, manželku, priateľa a priateľku a získať späť svoje šťastie. Volám sa Laura z Bratislavy Práve som zažila zázraky kúzla lásky Dr OSUNOGIE, ktoré sa šírili internetom a po celom svete, ako úžasne pomohol ľuďom na celom svete obnoviť ich manželský život a získať stratených milencov a tiež pomôcť vyhrať v lotérii. Kontaktoval som ho po tom, čo som prešiel toľkými svedectvami od rôznych ľudí, ako pomáha priviesť späť bývalého milenca späť, povedal som mu o svojom manželovi, ktorý ma opustil asi pred 8 mesiacmi a odišiel z domu so všetkým, čo som mal.. Dr OSUNOGIE mi povedal len usmiať sa a oddýchnuť si, všetko zvládne za 24 hodín. Po druhom dni, keď mi môj manžel zavolal, som bola taká šokovaná, že som hovor zdvihla a neverila vlastným ušiam, naozaj ma prosil, aby som odpustiť mu a sľubovať cez telefón... Vrátil sa domov a tiež mi zohnal nové auto len pre neho, aby mi dokázal svoju lásku. Bol som tak šťastný a zavolal som doktorovi OSUNOGIEMU a poďakoval som mu, povedal mi len, aby som sa podelil o dobré správy po celom svete. Ak potrebujete účinného a skutočného čarovača, kontaktujte Dr. OSUNOGIE E-mailom: osunogie@gmail.com
Neregistrovaný - laura, 26.11.2022 22:40, osunogie(`na`)gmail.com
Po 10 rokoch manželstva sme sa s manželom pohádali, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Bratislavy za inou ženou. to, čo tento veľký kúzelník nedokáže, neexistuje, keď som cítil, že môj život sa skončil a moje deti si mysleli, že už nikdy neuvidia svojho otca. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužuje moje srdce, moje srdce bolo plné smútku a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si želám, aby sa ku mne mohol vrátiť, naozaj som sa bála a potrebovala som pomoc, tak som hľadala pomoc online a natrafila som na webovú stránku, ktorá naznačovala, že doktor OSUNOGIE môže pomôcť rýchlo dostať bývalého späť. Tak som cítil, že by som mu mal dať šancu. Kontaktoval som ho a on mi povedal, čo mám robiť a ja som to urobil, potom pre mňa urobil kúzlo lásky. O 11 hodín neskôr mi môj manžel naozaj zavolal a povedal mi, že mu ja a deti tak veľmi chýbam, tak úžasné!! Tak sa v ten istý deň vrátil s množstvom lásky a radosti a ospravedlnil sa za svoje chyby a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Potom od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr OSUNOGIE. je taký mocný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. OSUNOGIE je skutočný čarodejník, za ktorého sa budem vždy modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho ex milenec späť alebo zachrániť svoje manželstvo rýchlo. Už neplačte, kontaktujte tohto mocného čarovača Dr OSUNOGIE hneď teraz. kontakt: osunogie@gmail.com
Neregistrovaný - Anna, 27.11.2022 08:17, osunogie(`na`)gmail.com
Moje meno je CLARA. Chcem poďakovať DR OSUNOGIE za to, že mi priviedla späť môjho bývalého manžela. Nikto ma nedokázal prinútiť veriť, že list, ktorý sa chystám napísať, jedného dňa skutočne bude napísaný. Bol som najväčší skeptik na svete. Nikdy som neveril na magické kúzla alebo niečo podobné, ale spoľahlivý zdroj (veľmi blízky spolupracovník) mi povedal, že Trust je veľmi oddaná, nadaná a talentovaná osoba, bola to jedna z najlepších vecí, aké som kedy zažil. hotový. Môj milostný život bol v troskách; Mal som za sebou dva rozvody a bol som na pokraji tretieho. Jednoducho som nedokázala čeliť ďalšiemu rozvodu a chcela som sa viac snažiť, aby náš vzťah fungoval, no môjmu manželovi to zrejme nevadilo. a znova sa so mnou rozišiel. Bol som zmätený a nevedel som, čo mám robiť, skôr sa spojili s DR OSUNOGIE. Urobil kúzlo lásky, vďaka ktorému sa môj manžel vrátil ku mne. Teraz sme so sebou veľmi spokojní. DR OSUNOGIE mu umožňuje uvedomiť si, ako veľmi sa navzájom milujeme a potrebujeme. Tento muž je skutočný a dobrý. Môže vám tiež pomôcť napraviť váš nefunkčný vzťah. Mám späť svojho manžela! Bolo to ako zázrak! Zrazu chcel ísť do manželskej poradne a v milostnom živote sa nám darí veľmi, veľmi dobre. kontaktný e-mail (osunogie@ gmail.com)
Neregistrovaný - clara, 10.12.2022 19:26, osunogie(`na`)gmail.com
NAJLEPŠÍ KÚZELNÍK NA VYRIEŠENIE VŠETKÝCH VAŠICH MANŽELSKÝCH A FINANČNÝCH PROBLÉMOV SO 100% ZARUČENÝMI VÝSLEDKAMI Volám sa Miriam z Bratislavy, chcem dosvedčiť, ako DR OSUNOGIE použil svoje mocné kúzlo na záchranu môjho manželstva. Žiadam vás, aby ste túto správu neignorovali. S manželom sme manželmi už asi 7 rokov. Boli sme šťastne ženatí a mali sme dve deti, chlapca a dievča. Pred 3 mesiacmi som si u neho začala všímať zvláštne správanie a o pár týždňov som zistila, že môj manžel sa s niekým stretáva. Začal sa vracať neskoro z práce a už sa takmer nestaral o mňa ani o deti, niekedy ide von a nevráti sa domov asi 2-3 dni. Urobil som všetko, čo som mohol, aby som tento problém napravil, ale všetko bezvýsledne. Bol som veľmi znepokojený a potreboval som pomoc. Keď som jedného dňa prechádzal internetom, narazil som na webovú stránku, ktorá naznačovala, že DR. OSUNOGIE môže pomôcť vyriešiť manželské problémy, obnoviť narušené vzťahy atď. Tak som cítil, že by som mu mal dať šancu. Kontaktoval som ho a on mi urobil kúzlo. O dva dni za mnou môj manžel prišiel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Moja rodina a ja opäť žijeme spolu šťastne. Všetko vďaka DR. OSUNOGIE. Ak potrebujete kúzlo, ktoré dokáže zoslať kúzlo, ktoré skutočne funguje, odporúčam vám ho kontaktovať. Nesklame vás. Odporúčam vám kontaktovať DR OSUNOGIE, pretože je to správny muž, ktorý vám pomôže vyriešiť všetky vaše duchovné problémy pomocou jeho mocného kúzla. KONTAKTUJTE HO (osunogie@gmail.com)
Neregistrovaný - miriam, 11.12.2022 10:19, osunogie(`na`)gmail.com
Ahoj, ja som Nira Po rokoch vo vzťahu s Andersonom sa so mnou rozišiel, robila som všetko možné, aby som ho priviedla späť, ale všetko bolo márne, veľmi som ho chcela späť kvôli láske, ktorú k nemu cítim , o všetko som ho prosila, sľubovala ale odmietol. Vysvetlil som svoj problém kamarátke a ona mi navrhla, že by som mal radšej kontaktovať zaklínača, ktorý by mi mohol pomôcť zoslať kúzlo, aby som ho priviedol späť, ale ja som typ, ktorý na kúzla nikdy neveril, nezostávalo mi nič iné, len to skúsiť. poslal zaklínača poštou a povedal mi, že nie je problém, že do troch dní bude všetko v poriadku, že môj bývalý sa ku mne vráti do troch dní, začaroval a prekvapivo na druhý deň bolo okolo 16:00. Môj bývalý mi volal, bola som taká prekvapená, odpovedala som na hovor a povedal len, že je mu tak ľúto všetkého, čo sa stalo, že chce, aby som sa k nemu vrátila, že ma tak veľmi miluje. Bola som taká šťastná a išla som k nemu, a tak sme spolu začali opäť šťastne žiť. Odvtedy som sľúbil, že každému, koho poznám, že má problém vo vzťahu, pomôžem takémuto človeku tým, že ho odkážem na jediného skutočného a silného čarodejníka, ktorý mi pomohol s mojím problémom. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com môžete mu poslať e-mail, ak potrebujete jeho pomoc vo vašom vzťahu alebo v akomkoľvek inom prípade. 1) Kúzla lásky 2) Kúzla stratenej lásky 3) Rozvodové kúzla 4) Manželské kúzla 5) Kúzlo viazania. 6) Rozchodové kúzla 7) Vyžeň bývalého milenca 8.) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii 9) chcete uspokojiť svojho milenca 10) Vyliečte sa z akejkoľvek choroby, ktorou trpíte Kontaktujte tohto skvelého muža, ak máte nejaké problémy s trvalým riešením prostredníctvom babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp  +12544131991
Neregistrovaný - nira, 21.1.2023 15:10, nirashalom901(`na`)gmail.com
Môj priateľ ma opustil kvôli niekomu inému, bol som taký srdcervúci a nikdy som nevedel, čo mám robiť, kým som nenarazil na tohto mocného kúzla lásky, ktorý pre mňa urobil kúzlo lásky a priviedol späť môjho bývalého, ktorý ma opustil, som tak šťastný a sľubujem, že o tomto dobrom mužovi poviem celému svetu, ďakujem Veľký mutaba za pomoc a budem vám navždy vďačný, ak chcete jeho pomoc, pridajte ho na WhatsApp +2348054681416 je taký silný, že mu môžete tiež poslať e-mail: greatmutaba@gmail.com
Neregistrovaný - Doreen, 2.5.2023 08:50, sherrieadason(`na`)yahoo.com
Som veľmi šťastná, pretože moje modlitby boli konečne vyslyšané, vždy som si priala mať späť svojho bývalého manžela, pretože som chcela, aby bola moja rodina šťastná, kým som nestretla Dr. Ayo, ktorý za mňa vyriešil moje problémy, a zdieľam to svedectvo, pretože verím, že sú to ľudia, ktorí potrebujú riešenia problémov, ako je tento. Keď ma môj bývalý manžel opustil, bol taký zničený a vždy sa chcel vrátiť a dospelo to do bodu, keď ho už nechcel späť. Po 6 rokoch mal môj prvý syn 9 rokov, prišiel zo školy a povedal, že mu chýba otec a všetka láska, ktorú prejavovala, keď bola okolo neho. Ten pocit ma zalial ako emocionálne napätie a cítila som veľkú potrebu mať ho späť. To, čo sa nám stalo, keď sme sa rozišli, bolo to, na čo som nemohol myslieť, že sa začal boj. Kontaktoval som DR. Po prečítaní si o ňom, ako pomáha ostatným so svojím problémom, som mu pomohol online, kontaktoval som ho a porozprával som sa s ním. Som šťastná a veľmi šťastná, že po 6 rokoch som chcela len zjednotiť svoju rodinu a urobiť svoj život opäť celistvým. Ďakujem Bohu za tohto čarovača a chcem ho dať každému poznať na jeho email drayospell@gmail.com... Je 100% SKUTOČNÝ. Alebo ho teraz WhatsApp +2347055691377
Neregistrovaný - Mary Johnson, 26.5.2023 22:02, joseastin65(`na`)gmail.com
Som tu, aby som vám všetkým povedal, ako som dostal späť svojho priateľa po dlhom probléme, ktorý všetko začalo naším rodinným zázemím a rozdielom v kastách, pretože som Ind, čo malo zničiť našu lásku a manželstvo, ale vďaka Temple of Magic India indiatempleofmagic@gmail.com bol iba oneskorený, ale nebol zničený. Zamilovala som sa do neho, keď sme boli ešte tínedžeri a mysleli si, že medzi našou láskou nič nemôže byť, milovala som ho celým sebou a on mňa celým svojím, boli sme spolu šťastne zaľúbení počas celej našej strednej školy, P-U an Vysokoškolské časy, mali sme smutné časy ako každý iný prevrat, čo je normálne a nevyhnutné. Ale naša láska bola sľúbená tak, ako sme mohli snívať, vidieť a predstavovať si našu spoločnú budúcnosť. Všetko sa to však začalo, keď ma pozval k sebe domov a predstavil ma svojej rodine a jeho rodina povedala, že nemôžeme byť spolu kvôli kastovným a rodinným finančným rozdielom. To ma tak zarmútilo, sľúbil mi, že všetko bude v poriadku, že mu mám dať čas, aby si vyriešil problém s rodinou, dal som mu čas, kým som si uvedomil, že sa pomaly mení, nepísal mi ako Veľa, už neodpovedal na moje hovory a jeho správanie sa časom menilo, v tomto bode som pochopila, že jeho rodinný vplyv na neho bol stále silnejší, aby ma opustil. Aby som na to myslela, bojovala som s rodičmi proti ich vôli ísť sa s ním stretnúť, len aby som od jeho sestier zistila, že pre neho pripravujú dohodnuté manželstvo, bola som zmätená, zlomené srdce, destabilizovaná a nahnevaná. Už som sa rozhodol na neho zabudnúť a ísť ďalej, ale myšlienka na neho len tak nezmizne. Práve v tento dobrý a špeciálny deň, keď som videl online o Temple Of Magic India, sa všetky moje obavy skončili, kontaktoval som ich a oni mi pomohli, najprv som musel zaplatiť 7700 rupií, aby som vykonal kontrolu pomocou obrázka a podrobnosti o mne a mojom priateľovi, po vykonaní kontroly som bol poučený o tom, čo mám robiť, aby som dostal svojho priateľa späť, keď som všetko urobil, o 7 dní neskôr bol môj milenec späť ku mne, jeho rodina už nehovorila o kaste a finančné zázemie, všetko sa zbehlo tak rýchlo a teraz sme šťastne manželia. Dôrazne vám odporúčam, aby ste ich ešte dnes kontaktovali so žiadosťou o pomoc pre každú lásku, vzťah a manželské problémy...   indiatempleofmagic@gmail.com
Neregistrovaný - Krishna, 29.6.2023 15:37, krishnaankitha0(`na`)gmail.com
Dobrý deň, volám sa Mavis Marian Agure z USA. Chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zosielateľovi kúziel menom Dr. UDAMA ADA. Môj manžel ma podvádzal a už sa nezaväzoval ku mne a našim deťom, keď som sa ho opýtala, v čom je problém, povedal mi, že sa do mňa nemiloval a chcel sa rozviesť, bola som taká zlomená, že som plakala veľa dní a nocí ale odišiel z domu bez toho, aby povedal, kam ide. Hľadal som niečo online, keď som uvidel článok o tom, ako skvelý a mocný Dr. UDAMA pomohol toľkým v podobnej situácii ako ja, jeho e-mailová adresa tam bola, tak som mu poslal e-mail, v ktorom som mu povedal o svojom probléme, povedal mi, že vráti sa ku mne do 24 hodín, ak urobím všetko, o čo ma žiada, čo som urobil, ako ma požiadal, v deň hniezdenia sa môj manžel na moje najväčšie prekvapenie vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som odpustila a prijala môže vám tiež pomôcť kontaktovať ho ešte dnes; E-mail udamaada@yahoo.com Zavolajte / WhatsApp +18185329812
Neregistrovaný - Maviswj, 30.8.2023 14:28, SGTBECHER(`na`)GMAIL.COM
SOM PANI. LINDA A CHCEME SVEDECTVO O TOM, AKO MI DR AYO POMOHOL ZÍSKAŤ SPÄŤ MÔJHO BÝVALÉHO MANŽELA, KTORÝ MŇA A MOJE DETI OPUSTILI PRE INÚ ŽENU A DNES SOM VEĽMI NAPLNENÁ, PRETOŽE MÔJ MANŽEL JE SPÄŤ PO KONTAKTE S IDR Som teraz veľmi spokojný s mojou rodinou, fungovalo to pre mňa a verím, že to bude fungovať aj pre vás, len mu to skúste a sledujte toto je jasná pravda od svedka. Ešte raz ďakujem Dr AYO, ak ho chcete kontaktovať prostredníctvom e-mailu: drayospell@gmail.com alebo zavolajte / whatsapp: alebo cez viber +2347055691377
Neregistrovaný - Linda, 9.10.2023 21:56, jameslion468(`na`)gmail.com
Som Lynnette Wellock z Anglicka, chcem využiť túto príležitosť na poďakovanie Veľkému DR AYO za to, že mi pomohol dostať môjho manžela späť ku mne. Trápila som sa 5 rokov až do dňa, keď som našla kontakty na DR AYO online, i okamžite ho kontaktoval, povedal mi, čo pre neho musím urobiť, aby mi pomohol dostať môjho manžela späť, a urobil som všetko, čo povedal. Vrhol na mňa kúzlo lásky a povedal mi, aby som počkala 24 hodín, môj manžel mi zavolá, aby sa mi ospravedlnil, a podľa DR AYO do 24 hodín mi môj manžel naozaj zavolal a začal sa ospravedlňovať za všetky bolesti, ktoré mi spôsobil. Dnes som najšťastnejšia žena na svete, pretože DR AYO urobila úžasné kúzlo lásky, ktoré mi vracia radosť, môj život je plný radosti a budem sa o toto svedectvo deliť aj naďalej. Ak viete, že sa stretávate s rovnakou situáciou, neváhajte ho kontaktovať prostredníctvom tejto e-mailovej adresy: drayospell@gmail.com WhatsApp alebo viber +2347055691377 Veľa štastia.
Neregistrovaný - Lynnette Wellock, 11.10.2023 21:08, jameslion468(`na`)gmail.com
KONEČNE SOM NAŠLA JEDINÉ PRAVDIVÉ KÚZLAČKY A BOH VÁS ODMENÍ DR. AYO priviedol späť môjho milenca, keď MŇA zlyhal iný čarovač, je to najlepší čarovač na planéte Zem. Skontaktoval som sa s niekoľkými kúzlami, aby mi pomohli priviesť späť môjho milenca, a potom, čo môj bývalý opustil mňa a môjho syna na 2 roky a presťahoval sa k inej žene a všetko toto čarovanie mi zvyčajne sľúbili a nakoniec ma zlyhali. MOJE MENO, SLEČNA NORAH. Pred dvoma týždňami som bol na ulici 148 na vrchole Ave Jersey city NJ a jedna dáma zdieľala tento účet, tak som jeden zozbieral a obsah bol o tomto kúzlacom, ktorý priviedol späť jej milenca a tiež v účte, o ktorom povedala, že je zdieľaním účtu za ruku, aby ste zvýšili povedomie o tom, že stále existujú skutoční kúzlatelia, a tiež ako spôsob, ako poďakovať veľkému čarujúcemu. predtým, ako som stretol túto dámu, ktorá zdieľala bankovku, sa už vzdala kúziel, pretože len sľubujú a zlyhajú, takže tento verný deň, keď som stretol túto dámu a prečítal som si obsah bankovky, bol taký, ako predtým, než sa dáma podelí o túto bankovku na ulici to znamená, že kúzlo naozaj funguje, tak som ho kontaktoval a po 24 hodinách celý môj príbeh zmenil môj manžel, ktorý odišiel bez akéhokoľvek dôvodu, sa vrátil. Tento príspevok som použil ako svoj vlastný účet, aby som ľuďom povedal, aký skvelý je DR.AYO a tiež zdieľal jeho kontakt s celým svetom. Jeho email drayospell@gmail.com WhatsApp číslo alebo viber +2347055691377 A NA TOHTO MUŽA NA ZEMI NIKDY NEZABUDNEM. ĎAKUJEM.
Neregistrovaný - Miss Norah, 12.10.2023 11:57, jameslion468(`na`)gmail.com
Áno, kúzla lásky existujú a ak ste sa nedávno rozišli so svojím bývalým, premýšľali ste, ako získať svojho bývalého späť? No, som tu, aby som vám pomohol, pretože získať vášho ex späť bude určite trochu ťažké, ako sa zdá... A so správnou kombináciou slov, načasovaním a všetkými dôležitými kúzlami môžete získať späť tohto výnimočného človeka v krátkom čase. Ak chcete konkrétnu radu o svojej situácii, môže byť veľmi užitočné porozprávať sa s niekým, kto má špeciálne skúsenosti s intuíciou. Poznám to z vlastnej skúsenosti… Pred niekoľkými mesiacmi som sa obrátil na mocného čarovača, keď som prechádzal ťažkou nádielkou vo svojom vzťahu. Potom, čo som bola tak dlho stratená vo svojich myšlienkach, mi dala silné jedinečné kúzlo lásky a sebadôveru, aby som mohol robiť správne rozhodnutia, pokiaľ ide o lásku. A ak ste ešte nepočuli o Dr.Sabado Psychic, má mnoho jedinečných mocných kúziel lásky, ktoré pomáhajú ľuďom prekonať zložité a ťažké životné situácie. V priebehu niekoľkých minút sa s ňou môžete spojiť prostredníctvom e-mailu a získať radu šitú na mieru pre vašu situáciu. Bol som ohromený tým, aká bola milá, empatická a skutočne nápomocná. Preto odporúčam allenlove824@gmail.com, Keď som požiadal o prečítanie kúziel, poskytla mi jedinečné a silné kúzla lásky, ktoré ma nasmerovali tam, kam smeroval môj život, vrátane toho, s kým mám byť. Po vyskúšaní niekoľkých online kúziel, ale myslím si, že Dr.Sabado je najspoľahlivejšia, starostlivá, súcitná a nápomocná sieť nadaných kúziel.
Neregistrovaný - Emilia, 1.12.2023 13:32, allenlove824(`na`)gmail.com
MÔJ PRIATEĽ SA KU MNE DOSTAL SPÄŤ S POMOCOU DR ISIKOLO A SOM SKUTOČNE ZAMESTNENÝ Ahojte všetci, som Nina Malikov. Keď sa stratila všetka nádej na to, aby môj vzťah medzi mnou a mojím priateľom opäť fungoval, šiel som na internet a hľadal som pomoc a prečítal som si a kontaktoval DR ISIKOLO, ktorý prišiel a všetko napravil a zostane mi ocenený po zvyšok môjho života. Príliš veľakrát som prešla emocionálnou traumou kvôli nekonečným problémom, ktoré som mala s mojím mužom, čo viedlo k nášmu rozchodu, a preto som vyhľadala pomoc a dozvedela som sa o DR ISIKOLO, ktorý mi prišiel na pomoc. Povedal mi postupy a vyzval ma, aby som splnil, čo som s radosťou urobil a nezdržiaval proces riešenia mojich problémov a výsledok som dostal už za 2 dni, ako ma uistil. Neobťažujte sa hľadať pomoc inde, pretože je príliš dobrý v pomoci ľuďom. Je dôveryhodný a čestný, preto mu teraz napíšte cez WhatsApp: +234-8133261196 alebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
Neregistrovaný - Nina Malikov, 6.2.2024 19:27, isikolosolutionhome(`na`)gmail.com
Nikdy predtým som nemal STD (sexuálne prenosné ochorenie) a nikdy som nemal nechránený sex. Mala som však priateľa, ktorý mal v tom čase opar. Úprimne povedané, predpokladali sme, že je to len miesto, pretože sme sa doteraz o HERPES nikdy nedozvedeli. Venovali sme sa orálnemu sexu a tak som dostal HERPES. Ďakujem Bohu, že som na internete našiel pána voodoo, ktorý zoslal nejaké wellness kúzlo a tiež mi pripravil bylinný liek, ktorý som s vierou užíval len 14 dní, potom, keď som si na svojom tele začal všímať zmeny, išiel som na kontrolu do nemocnice a potvrdil som že som bol úplne vyliečený z HERPES (herpes negatívny). Jeho lieky nemajú VEDĽAJŠIE ÚČINKY, pri užívaní drog nie je žiadna špeciálna diéta, môžete ho kontaktovať na jeho e-maile: voodooconnect60@gmail.com a tiež na WhatsApp +234- 8097014925 a vyriešiť všetky svoje zdravotné problémy.
Neregistrovaný - Anonymny , 20.2.2024 09:20, voodooconnect60(`na`)gmail.com
Hej, som taká nadšená, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť po tom, čo mňa a naše 2 deti opustil kvôli inej žene. Po 8 rokoch manželstva sme sa s manželom hádali, až ma nakoniec opustil a presťahoval sa do Kalifornie za inou ženou. Mala som pocit, že môj život sa skončil a moje deti si mysleli, že svojho otca už nikdy neuvidia. Snažila som sa byť silná len pre deti, ale nedokázala som ovládať bolesť, ktorá sužovala moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti a bolesti, pretože som bola skutočne zamilovaná do svojho manžela. Každý deň a noc na neho myslím a vždy si želám, aby sa ku mne vrátil, bol som naozaj nahnevaný a potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na webovú stránku, ktorá mi navrhla, že Dr. Ayo môže pomôcť získať bývalého späť rýchlo . Tak som cítil, že by som to mal skúsiť. Kontaktoval som ho a povedal mi, čo mám robiť a ja som to urobil, potom pre mňa urobil (kúzlo lásky). o niekoľko dní neskôr mi môj manžel skutočne zavolal a povedal mi, že mu ja a deti tak veľmi chýbame, je to úžasné!! Takto sa v ten istý deň vrátil s toľkou láskou a radosťou a ospravedlnil sa za svoju chybu a za bolesť, ktorú spôsobil mne a deťom. Takže od toho dňa bolo naše manželstvo silnejšie ako predtým, a to všetko vďaka Dr. Ayovi. je taký mocný a rozhodol som sa podeliť sa o svoj príbeh na internete, že Dr. Ayo je skutočným a mocným čarodejníkom, o ktorého sa budem vždy modliť, aby dlho žil, aby pomohol svojim deťom v čase problémov, ak ste tu a potrebujete svojho bývalého alebo svojho manžel sa presťahoval k inej žene, už neplač, kontaktujte tohto mocného čarovača hneď teraz. Tu je jeho kontakt: Pošlite mu e-mail na adresu: drayospell@gmail.com, môžete mu tiež zavolať alebo si ho pridať na Whats-app: +2347055691377 alebo viber
Neregistrovaný - Joyce Morech, 23.2.2024 21:01, fj8783618(`na`)gmail.com
V prvom rade ďakujem Dr. Ayovi za to, že mi do 48 hodín priviedol späť môjho milenca. Nemám čo povedať, len poďakovať a dať ti vedieť, že som šťastný. Moja milenka sa ku mne správa lepšie a väčšinu času so mnou trávi tým, že mi hovorí, ako veľmi ma ľúbi ako kedykoľvek predtým. akékoľvek problémy s vaším milencom kontaktujte Dr. Ayo prostredníctvom e-mailu: (drayospell@gmail.com) alebo WhatsApp +2347055691377 alebo viber, pretože on je riešením všetkých problémov vo vzťahu
Neregistrovaný - John Jack, 13.3.2024 19:41, josheastin65(`na`)gmail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!