lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
3 tipy ako si upratať vo svojich úveroch

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 28.9.2014
späť
Späť

Poslať
 

Zadlženosť Slovákov naďalej stúpa, v porovnaní s rokom 2000 je až 16 ráz vyššia. Popri spotrebných úveroch či nákupoch na splátky je možné sa nebadane dostať do mínusu aj pri povolenom prečerpaní účtu alebo používaním kreditnej karty. Najmä po letných mesiacoch, ktoré prinášajú mimoriadne výdavky spojené napríklad s dovolenkou. Poštová banka prináša 3 tipy ako si upratať vo svojich financiách.

 

1/ Udržujte si prehľad o dlhoch

Spravte si jasno v tom, komu dlhujete, o akú sumu ide, aká je výška úrokov a dokedy musíte dlh splatiť. Pri rôznych úveroch sú mnohokrát podmienky úplne rozličné a ak niečo neustriehnete, ľahko sa môžete dostať do problémov.

 

2/ Urobte si v úveroch poriadok

Ak vám mesačne odchádza príliš veľká suma na splácanie vašich úverov mohlo by byť pre vás výhodné jednorazové splatenie všetkých dlžôb z jedného nového úveru. Takýto produkt sa nazýva "konsolidačný úver". Vďaka nemu všetky svoje úvery vymeníte za jeden výhodnejší.

 

3/ Splácajte výhodnejšie

Vďaka konsolidačnému úveru môžete získať výhodnejšiu úrokovú sadzbu ako pri súčasných úveroch. K zníženiu splátok vám pomôžu nielen nižšie úroky, ale i vhodné nastavenie doby splatnosti. Zároveň získate lepší prehľad o svojich peniazoch. Poteší aj možnosť vytvárať si finančnú rezervu.

 

Pri konsolidačnom úvere, akým je napríklad Lepšia splátka od Poštovej banky, klient nielenže získa lepší prehľad o svojich financiách, ale zároveň si efektívne zníži výšku mesačnej splátky. Najčastejšie si ľudia konsolidujú bezúčelové pôžičky, povolené prečerpania na účte či kreditné karty. Môžu však refinancovať aj pôžičky z nebankoviek a nákupy na splátky.

 

Konsolidačný úver Lepšia splátka od Poštovej banky umožní spojiť si rôzne úvery do jedného, ktorý môže byť vo výške od 400 až do 30 000 €. Navyše len teraz je pre všetkých bez poplatku za poskytnutie.

O Lepšiu splátku je možné požiadať na ktoromkoľvek z viac ako 1 500 obchodných miest Poštovej banky. Pre väčšinu klientov Poštovej banky stačí na jej vybavenie občiansky preukaz.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!