lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Oživovací program pre vlasy

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 20.8.2004
späť
Späť

Poslať
 

Vrcholí leto a naše vlasy si užili pálenie slnka a pôsobenia slanej vody do sýtosti. Predtým, než ich budete musieť dať radikálne skrátiť, vyskúšajte „oživovací program“, ktorý ich môže zachrániť pred nožnicami.


Vymeňte šampón
Šampóny okrem toho, že naše vlasy zbavujú nečistoty obsahujú často látky, ktoré spôsobujú poškodzovanie ich štruktúry. Najmä v tomto období je vhodné vyskúšať šampón na prírodnom základe, vďaka čomu si vlasy oddýchnu.

Vlasové kúry
Na trhu sú dostupné rôzne vlasové kúry. Lepšie je používať nezmývateľný kondicionér- vyživuje vlasy po celý deň a navyše obsahuje ochranný faktor.

Do vody s mokrými vlasmi
Suché vlasy nasávajú morskú soľ a chlór v oveľa väčšej miere ako mokré. Pred kúpaním je preto dobré ich navlhčiť.

Nekovové sponky
Pri letnom športovaní je najpohodlnejšie zopnúť si vlasy sponkami, či štipcami. Kovový materiál však vlasy viac láme. Vhodnejšie sú gumičky alebo drevené, či plastové doplnky.

Starý trik
Už veľmi dlho je známe, aký účinok má nanesenie olivového oleja na vlasy v podobe zábalu. Je to prírodný kondicionér- vlasy sa vyživia a získajú lesk. Nechajte ho pôsobiť čo najdlhšie.

Niekedy sú vlasy natoľko poškodené a polámané, že už sa ich nepodarí dostať do želanej formy. Vtedy je nutné nechať končeky ostrihať. Oddychový program je pre vlasy naozaj potrebný. Veď po horúcich dňoch prídu dni chladné, s ostrým vetrom, ktoré ich stav ešte viac zhoršia.

 


Diskusia k článku:

a co ked mam plesinu? potom sa mi velmi leskne hlava...
Neregistrovaný - , 6.5.2005 22:00
skus puder,ale najprv si poutieraj hlavu
Neregistrovaný - majka, 6.5.2005 22:14
Ahojte, potrebujem dobru a osvedcenu radu, ako ziskat naspat "zivot" mojim mrtvym vlasom. Asi pred 2 mesiacmi som si dala urobit trvalu a moje vlasy su katastrofalne. Su natolko odumrete - nie suche!!!, ze potrebuju cas, kym sa namocia ked ich umyvam. Prosim, poradte mi nejaky prirodny recept ako im vratit zivot. Ostrihat ich nechcem!!!!!
Neregistrovaný - Michaela, 21.6.2006 01:16, michaelatrnavska(`na`)yahoo.com
Ahoj skús sa poradiť so skúsenou karerníčkou alebo behni do obchodu a kúp si nejakú kúru alebo šampón na trvalú a nezmývaj si ich často pretože, tým vlasy ničíš a dlavne vlasy s trvalou.
Neregistrovaný - Petra, 17.8.2006 11:56
Myslím, že s tými vlasmi už asi toho veľa nenarobíš. Ja som si takisto raz dala trvalú, ale už nikdy viac. Je to asi najvačsia blbosť, čo sa dáva v kaderníctve na vlasy. Moja mama si ju niekdedy dávala skoro každý mesiac, ale jej vlasy boli katastrofálne. Ani sa to nepodobalo na vlasy. Najlepšie riešenie, hoci sa ti nepozdáva, je vlasy ostrihať. Výborná je vlasová maska Fructis na suché a poškodené vlasy. Možeš ju nechať vo vlasoch viac ako tri minúty.
Neregistrovaný - , 26.1.2007 16:36
Maska Fructis je naozaj super...pouzivam ju pri kazdom umyvani vlasov..A skus tie zabaly z olivoveho oleja kazdy tyzden. Urcite vlasy nestrihaj. Chod do lekarne, urcite tam nieco zozenies. Vela stastia.
Neregistrovaný - lilo, 7.11.2007 16:33
Ahoj. Mozes skusit velmi ucinnu masku z kuchyne:stava z 1/2citrona, 1PL olivoveho oleja, 2 zltky. Nechaj posobit tak 20 minut.
Neregistrovaný - , 25.1.2008 00:05
mame strasidelnu ronidnu historku, ako matka sta mlada nevesta prisla k svokre, ta jej podstrcila dva bielky v hlbokom tanieri, vidlicku a na, vyslahaj sneh. a ona blba to povazovala za vyzvu, tak vyslahala pevny sneh. strasidelna je v tom, ze na dalsich 10 rokov ostala priputana k sporaku. tolko rodinna skusenost o madarskom zvyku nemat v kuchyni zbytocne rarohy.
Neregistrovaný - Peeya, 17.5.2012 16:45, amcmane(`na`)wan.asso.fr
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!