lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
AKO SA BEZPEČNE OPAĽOVAŤ - DERMACOL ŠTÚDIO RADÍ...

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 12.5.2004
späť
Späť

Poslať
 

Dermacol ponúka kompletnú starostlivosť o pokožku pri slnení a tiež po ňom. Mlieka a krémy na opaľovanie zabezpečia vďaka svojmu zloženiu dokonalú ochranu pleti pred nežiadúcimi účinkami slnečného žiarenia a súčasne umožnia získať atraktívny bronzový odtieň pleti. Slnečný rad kozmetiky Dermacol zahrňuje výrobky určené pre dospelú aj detskú pokožku. Mlieka a krémy sú k dispozícii v praktických obaloch tak, aby ich aplikácia bola čo najpríjemnejšia.

Aké účinné látky sú obsiahnuté  v slnečnej kozmetike Dermacol

Beta-karotén (provitamín A)
Práve vďaka beta-karoténu sa stala opaľovacia kozmetika Dermacol veľmi obľúbenou, lebo podporuje a predlžuje opálenie pleti tým, že urýchľuje tvorbu melanínového pigmentu pri opaľovaní. Vďaka tomu získava pokožka pekný bronzovo -zlatý nádych a nelúpe sa. Beta-karotén má rovnako ako všetky deriváty vitamínu A výborné regeneračné účinky na pokožku. Patrí do skupiny antioxidantov.

Shea Butter
Jedinečná prírodná látka získavaná z orieškov stromu maslovníka, ktorého účinky kopírujú základné funkcie pokožky. Prirodzene chráni pleť pred vonkajšími agresormi a tlmí pôsobenie voľných radikálov. Prírodný ochranný systém spolu s UV-filtrami zaisťuje bezpečné opaľovanie, spomaľuje proces starnutia kože a tvorbu vrások. Napomáha udržaniu pružnosti pleti a podporuje tvorbu kolagénu a elastínu. Zmierňuje sčervenanie pokožky, upokojuje, regeneruje a hydratuje. Obsahuje vitamíny A, E, F.

Panthenol (provitamín B5)
Má protizápalové a hojivé účinky. Upokojuje pokožku po opálení a zlepšuje schopnosť pokožky zadržovať vlhkosť.

UVA a UVB filtre
Chráni pokožku pred žiarením typu UVA (320 – 400nm) a UVB (280 – 320nm). Ochranný účinok prípravkov proti UV žiareniu vyjadrený strednou hodnotou ochranného faktoru bol stanovený laboratóriom pre metabolizmus a patofyziológiu kože 1. lekárskej fakulty Karlovej Univerzity podľa medzinárodne platnej  metodiky COLIPA.

Vitamín E
Pôsobenie proti voľným radikálom, ktoré vznikajú v pleti v dôsledku nadmerného slnečného žiarenia, stresu a znečisteného ovzdušia. Sú to veľmi agresívne častice, ktoré poškodzujú bunky a v konečnom efekte spôsobujú starnutie pokožky. Vitamín E ďalej zlepšuje reliéf kože a zvyšuje jej schopnosť zadržovať vodu. Pôsobí protizápalovo, urýchľuje hojenie povrchových poranení a zvyšuje enzymatickú aktivitu v pokožke.

Výťažok z ovsených zrniek
Zabraňuje možnému podráždeniu vplyvom UV žiarenia. Chráni citlivú detskú aj zrelú pleť.

Alantoín
Podporuje hojenie a regeneráciu pokožky. Zjemňuje povrch podráždenej pleti.

Avokádový olej
Vďaka vysokému obsahu mastných kyselín výborne zvláčňuje pokožku. Obsahuje ďalšie biologicky aktívne látky a vitamíny.

DHA
V samoopaľovacom mlieku umožňuje zhnednutie pokožky bez pôsobenia slnečného žiarenia.

Lipidový systém
Zabraňuje nadmernému vysúšaniu pokožky pri slnení.   
 
Krémy a mlieka na opaľovanie

Mlieka a krémy na opaľovanie v praktickom balení pre dospelú pokožku

Mlieka a krémy na opaľovanie pre detskú pokožku s obsahom výťažku z ovsených zrniek


Riešenie pre daždivé dni
 
Príťažlivý hnedý vzhľad pokožky je v letných mesiacoch žiadúci pre mnoho žien. Preto Dermacol  našiel riešenie aj pre menej slnečné dni a pripravil samoopaľovacie mlieka. Mlieka majú príjemnú vôňu, obsahujú vitamín E, D panthenol a karoténový olej priaznivo ovplyvňujúci regeneráciu a pružnosť pokožky. Vďaka aktívnej látke DHA je umožnené zhnednutie pleti bez účinku slnečného žiarenia už do šiestich hodín od aplikácie. 
 
Samoopaľovacie mlieko s rozjasňujúcimi trblietkami

Trblietavé pigmenty, ktoré sú obsiahnuté v tomto variante samoopaľovacieho mlieka Dermacol, dodajú pokožke dokonalý bronzový nádych.


AKO SI UDRŽAŤ ZVODNÝ BRONZ

Prípravky kozmetiky Dermacol riešia starostlivosť o telo ako celok. Preto ponúka aj prípravky, ktoré vďaka starostlivo vybranému komplexu účinných látok pomôžu udržať získané opálenie a zároveň venovať pokožke takú potrebnú starostlivosť. Jedným z nich je rokmi osvedčené telové mlieko s bylinnými extraktmi a beta-karoténom: Beta-Carotene Body Milk.

Vďaka jeho obľube medzi spotrebiteľkami teraz Dermacol prichádza s dvoma novinkami, ktoré sú obohatené o atraktívne trblietavé pigmenty. S nimi získa pokožka neodolateľný nádych zlatistého či bronzového odtieňa.

Glamour Sheen Beta-Carotene Body Milk v dvoch odtieňoch: Gold a Bronze

Hlavnou zložkou týchto  pleťových mliek je beta-karotén (provitamín A), ktorý patrí do skupiny antioxidantov. Ďalej obsahujú komplex bylinných extraktov, vitamíny A a E, ktoré podporujú a predlžujú opálenie pleti a zároveň pleť regenerujú. Zmes bylinných extraktov (harmanček, fenykel, imelo, medovka, rebríček, chmeľ) upokojuje prípadne podráždenie. Hlavnými vlastnosťami všetkých variantov Beta-Carotene Body Milk je podpora a predĺženie opálenia pleti tým, že urýchľuje tvorbu melanínového pigmentu.


Diskusia k článku:

Chcela by som sa opytat ci sa môzem slnit v solarium aj ked mam vela pigmentovych skvrn. Dakujem
Neregistrovaný - micka, 30.5.2006 07:08, hasicka171(`na`)orangemail.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!