lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Azda ho nechcete celkom znechutiť...

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 16.1.2003
späť
Späť

Poslať
 

Aj za predpokladu, že ste si s partnerom veľmi blízki, nikdy by o vás nemal vedieť celkom všetko. Niektoré veci totiž muža stopercentne rozčarujú a odpudia. Napríklad nahota nevyzerá vždy sexi – môže nás aj poriadne znechutiť. Nech ste akokoľvek príťažlivá – keď muž uvidí, že robíte niečo poriadne odporné (napríklad vymieňate sáčok v odpadkovom koši) bez oblečenia, určite radšej cúvne, počas mesiačikov sa pred ním umývate…. Muži totiž dajú veľmi na  zrakové vnemy.  Ak čo len kútikom oka vzhliadnu  niečo odporné, strasú sa a tento obraz ostáva v ich pamäti.  A preto v prítomnosti svojho partnera nikdy:

Nepracujte na svojom vzhľade
Vaše ranné alebo večerné krášlenie môže vyzerať dosť nechutne. Aby ste pochopili správne: muži dobre vedia, že ženy sú krásne a jemné vďaka epilácii, peelingu a depilácii. Zbožňujú výsledok týchto procedúr, ale nemajú žalúdok na viac, ako vidieť vás pri umývaní zubov. Napríklad odstraňovanie chĺpkov voskom v prítomnosti partnera pôsobí ako účinný zabiják túžby. Ešte väčšiu chybu urobíte, ak pred partnerom použijete dentálnu niť. Aj v prípade, že máte zuby bez jedinej plomby, sa váš partner netúži pozerať na vaše ústa roztvorené  tak, že vám môže vidieť všetky stoličky.  To isté sa týka vytláčania vyrážok, vytrhávania obočia a strihania nechtov.

Dvere toalety nechávajte vždy zavreté
Prosíme vás, zavierajte sa sebou. Zamykať sa nemusíte – muž za vami dnu určite nepríde. Muži nestoja o to byť svedkami toho, ako si žena, ktorú milujú, vyprázdňuje črevá alebo močový mechúr. Všetci dobre vedia, že je to normálna ľudská potreba, ale keď ide o ich partnerku, najradšej  by sa tvárili, že také čosi vôbec nerobí. Ak si teda chcete zachovať tajomné čaro, vykonávajte svoje prirodzené potreby vždy v prísnom súkromí. Iba tak môžete úspešne predstierať, že ženské trávenie je omnoho ,,čistejšia“ záležitosť ako mužské.

Nezvádzajte iných mužov
Samozrejme vieme, že si z času na čas potrebujete zaflirtovať – už len kvôli pocitu slobody alebo len tak, pre uvoľnenie. Ale akonáhle si váš muž všimne, že vrháte  dlhé a zvodné pohľady na niekoho iného, určite ho napadne, že sa s ním chcete čo najskôr vyspať. Je to tak – aj ten najsebavedomejší muž sa niekedy cíti ohrozený. A keď pred jeho očami koketujete s iným, pomaly v ňom vyvolávate neistotu. Potom určite začne uvažovať, ako si asi užívate, keď vás spustí z dohľadu. Takto sa naštrbí jeho dôvera  a postupne sa začne nahlodávať aj vaše šťastné partnerstvo.


Diskusia k článku:

Tak to je fakt uzasne! Akoby chlapi nerobili vsetko tak ako my, este my zeny sa mame hanbit za svoje potreby, nie? To ze oni grgaju, ulavuju si kde-kade, nezatvaraju dvere na zachode, strihaju si nechty do umyvadla a neumyju to, a este k tomu sa obzeraju za kazdou suknou. BLEEE autorke tohto clanku!!!
Neregistrovaný - bleee, 5.11.2005 00:14
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!