lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pozerá stále po iných?

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 13.11.2002
späť
Späť

Poslať
 

Obráti sa váš priateľ za každou sukňou?  Je to len nezvládnutý prirodzený reflex.  Určite ste dostatočne inteligentná žena a nebudete sa kvôli jeho letmým pohľadom trápiť a vášho milého za ne trestať.


Určite, je to na porazenie, keď pri prechádzke mestom váš najdrahší odrazu zmĺkne v polovici vety a ako kvet za slnkom sa obráti za okoloidúcou dievčinou. Čo robiť? Nečinne sa prizerať, ako civí na inú? Podľa toho, ako ste si istá vaším vzťahom  a nakoľko viete ovládať svoju zlosť, máte v tejto chvíli tri možnosti.
1.Začnete kričať ako šialená a búšiť doňho päsťami.
2.Ste ticho a čakáte, kým zlosť vyšumí. Keď sa k vám večer začne túliť a laškovať, zasyčíte: ,,Prečo sa nejdeš túliť k tej fuchtli z ulice?!“
3.Odpustíte mu, pretože viete, že zoči-voči Venuši oblečenej do niečoho, čo by sa dalo nazvať spodnou bielizňou, by sa neovládol ani ten najoddanejší muž pod slnkom.
V záujme všetkých zúčastnených navrhujeme, aby ste zvolili tretiu alternatívu. Prečo?  Pretože muži si jednoucho nemôžu pomôcť. Možno za to môžu gény, možno testosterón alebo je to dôsledok nekonečných rokov evolúcie, strávených hľadaním perfektnej ženy, ktorá odovzdá potomkom najlepšie vlastnosti.
To, že váš partner sa pozerá na inú, neznamená, že by vás najradšej zahodil a išiel s ňou. Je to len reflex – niečo podobné, ako keď vám lekár  klopne kladivkom po nohe a tá sa vymrští. Ženy tomu síce nemôžu uveriť, ale muži si často ani neuvedomujú, že si idú za cudzou ženou vykrútiť krk .

Aj tak s tým neprestanú
Aj keď vás rozčuľuje a deprimuje, keď si váš partner  ide pri čumení na cudziu ženu vykrútiť krk, určite súhlasíte s tým, že čumieť na dlhé nohy nie je to isté ako pozvať kolegyňu na večeru do čínskej reštaurácie. Medzi hodnotením cudzích žien a ich zvádzaním je veľký rozdiel, ktorého  si je vedomý každý muž. Keď sa za ženou obracajú, znamená to, že iba hodnotia jej vzhľad. Neočakávajú, že  žena nejako zareaguje a ani s ňou nechcú nadviazať kontakt.  Aj keď obzeranie žien nikde  nevedie (maximálne k hádke  medzi partnermi), muži to robia a s vedomím, že ide len o nevinný prejav obdivu a to budú robiť vždy.   Ktovie, ako by muž zareagoval, keby neznáma jeho pohľad opätovala a hodila sa mu okolo krku. Pravdepodobne by zobral nohy na plecia a letel späť ku svojej priateľke.

Kedy ho opustiť?
Všetci muži sa občas obrátia za peknou ženou, ale existujú isté hranice, ktoré by nemali byť nikdy prekročené. Nasledujúcich päť typov čumenia je naozaj neprípustných:
Chorobné civenie: Ak si váš partner neustálym otáčaním poškodil krčnú chrbticu, znamená to, že nad sebou načisto stratil kontrolu.  Radšej sa s ním rozlúčte.
Milovník dievčatiek: Ak nemá osemnásť a menej, rozhodne by ho nemali zaujímať stredoškoláčky. Ak sa vás opýta, čo je zlé na jeho obdive voči trinásťročnej susedovej dcére, zavolajte políciu.
Poškuľovanie po príbuzných: Sestry, sesternice a vaša matka sú zakázané oblasti.
Oči zavesené vo výstrihu vašej spolubývajúcej: Pozor! So spolubývajúcou sa delíte o byt a nie o priateľa. Možno by ste sa mali presťahovať.
Audiovizuálny čumil: Nielenže sa otáča, ale na cudzie ženy aj píska, mľaská, ručí a posiela im pusy. Vy pošlite voľakde jeho!


Diskusia k článku:

rozumej inteligentna baba neziarli aj ked to v nej vrie,vsak pockaj doma ! hehehe
Neregistrovaný - , 13.11.2002 14:52
Zákusky si videl, chuť máš - poďme večerať! :)))
Neregistrovaný - Ja, 21.11.2002 18:34
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!