lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sedem prikázaní sexu

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 6.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

Zlé jazyky hovoria, že muži nepotrebujú k sexu lásku. Vraj sú to jednoduché stvorenia, ktoré fungujú na princípe
„len aby bola nová a cudzia“. Určite sa medzi mužmi nájdu aj takýto povrchní jedinci, pre väčšinu chlapov však platí, že najlepšie je balenie dva v jednom. Teda láska a dobrý sex v jednej žene. Teóriu sexuchtivých mužov, ktorí  si nevážia city , vytvorili ženy, ktoré sa odmietajú zaoberať sexom. My ostatné, čo chceme byť partnerovi všetkým - láskou, matkou jeho detí aj milenkou sa snažíme zistiť a rešpektovať aj prízemné mužské záľuby, čiže dobrý sex. Ak si chcete popri láske užiť neporušte sedem základných prikázaní sexu.

1. Základný rozdiel medzi mužom a ženou pri milovaní je v tom, že žena potrebuje veci prežiť v pocitoch a muž ich chce vnímať aj zmyslami. Žena sa so zatvorenými očami  ponára do sveta partnerových dotykov a myslí si, že on robí to isté. Muži sú však vizuálne stvorenia. Potrebujú okrem hmatu a čuchu zapojiť aj zrak. A to chce kompromis. Kým vy túžite po tme a romantickej hudbe, váš partner dá prednosť svetlu a výraznému rytmu. Ak je pre vás ostré svetlo úplne neprijateľné, doprajte partnerovi aspoň mihotavý plamienok sviečok, alebo si kúpte nočnú lampu s červeným svetielkom, ktoré tak krásne zdokonaľuje pleť. Potrebuje sa dívať na výraz vašej tváre, vzrušuje ho pohľad na splývanie tiel. Ak mu chcete dopriať obzvlášť šťavnatú predohru hrajte sa pred ním sama so sebou. nebojte sa nedokonalosti svojej postavy, roztúžený muž ju vníma po svojom.

2. Ďalšou odlišnosťou medzi ženou a mužom je prístup k stereotypom. Ženy majú, najmä vo veciach, v ktorých sa necítia dokonale podkuté rady stereotypy. To znamená, že žena si pomyslí, prečo by som mala skúšať nové polohy, keď v tejto je nám obom dobre? Odpoveď je jednoduchá. „Muž to potrebuje.“ Každý muž má svoju obľúbenú polohu, napriek tomu rád pristupuje k milovaniu kreatívne. Je pre neho dôležité môcť utiecť s milovaním z postele. Chce skúšať nové polohy a nové miesta, dokonca chce mať pocit, že aj vy ste iná. Na stimuláciu mužskej fantázie stačí, ak občas pripustíte, že milovať sa dá aj v aute, či prírode a aj inak ako na misionára. Najideálnejšie je, ak takúto zmenu sama navrhnete. Ak vás muž pozná ako puritánku v oblasti lásky, nemá veľa chuti nechať sa so svojimi nápadmi odmietnuť a navyše vyzerať ako chlípnik. Práve to ho vedie k tomu, že sa pokúsi uspokojiť svoje potreby inde. Ďalšou úžasnou fintou je malá zmena imidžu. Stačí, ak svoje klasické nohavičky vymeníte za čipkové nič, na hlavu si dáte parochňu a oblečiete sa inak ako máte vo zvyku. Budete sa čudovať nakoľko vaša nepatrná vonkajšia zmena muža pritiahne.

3. Príroda si s naším biologickým druhom nepríjemne zažartovala. Pod vplyvom hormónov sa naše mozgy vyvinuli výrazne odlišne. Medzi ženou a mužom je omnoho väčší rozdiel ako medzi vlkom a šakalom. Z tohoto rozdielu vyplýva aj fakt, že žena je na milovanie ideálne pripravená večer a u muža je hladina sexuálnych hormónov najvyššia ráno. Vy máte chuť spať a muž  chce začať nový deň príjemnou aktivitou. Najlepšie riešenie je umožniť mu to. Môžete to urobiť v polospánku tak, že sa na neho intenzívnejšie pritúlite zadočkom a neodtlačíte ho, keď sa to pokúsi využiť. Tie menej lenivé a rafinované potvory môžu dokonca  využiť aj jeho rannú erekciu a… Takéto zobudenie ho určite poteší väčšmi, ako keď na neho spustíte všetky povinnosti, ktoré ste mu na deň pripravili. Samozrejme, že to nemusí byť každý deň, ale taký víkend to celkom príjemne osvieži.

4. Aj keď sa nás posledné storočia snaží cirkev a spoločnosť presvedčiť,  že muž je dobyvateľ a žena korisť, ktorá musí oddane čakať, doba sa mení. Mnohí muži chcú byť dnes zbalení, zvedení, vybojovaní. Pán tvorstva sa začína lenivo vyvaľovať ako lev a čakať. Čo sme si vybojovali, to máme. Ak túžime po sexe a podľa štatistík po ňom túžime rovnako, ba v niektorých vekových kategóriách viac ako muži, musíme si ho vedieť vypýtať. Aj ten najmužnejší muž potrebuje minimálne vidieť, že je žiadaný. Potrebuje mať pocit, že ho chcete. Ak ho príliš často odmietate, tak sa o vašu nežnú priazeň prestane pod vplyvom stresu pokúšať. Naopak, ak sa k nemu dokážete vášnivo pritúliť. Ak mu občas dokážete sama rozopnúť košeľu a začať sa s ním maznať má istotu, že je pre vás príťažlivý. Takáto istota zvyšuje libido.

5. Aj keď je to námet snáď tisícky nemravných vtipov, faktom ostáva, že väčšina mužov miluje orálny sex. Nemusia ho mať často, ale sú šťastní, ak im ho aspoň občas doprajete. Najväčšou výhodou dnešných mladých dievčat nie je ich mladosť, ako si mnohé podvádzané štyridsiatničky myslia, ale ich odlišný postoj k sexu. Je to schopnosť nebrať sex ako povinnú jazdu, ale ako príjemnú hru. V mužských pravidlách tej hry je napísané, že ak ma žena miluje, dokáže sa ústami dotýkať ktorejkoľvek časti môjho tela. Dokáže ma prijímať celého a maznať sa so mnou tak, ako to robím ja. Preto by ste túto praktiku mali dokázať zaradiť do svojho milostného repertoáru.

6. Z predchádzajúcich  bodov vyplýva, že najistejším spôsobom, ako zabiť mužskú túžbu, je tváriť sa nezúčastnene. Viktoriánske heslo „Za Boha, za kráľovnú“, ktoré si puritánske ženy šepkali kým pristúpili k naplneniu „zvrhlých mužských túžob“  už definitívne neplatí.. Ležať v posteli ako kus ľadu a čakať, kým sa muž vybúri je naozaj nerozumné. O takýto druh sexu dnes už majú záujem iba zakomplexovaní jedinci.. Našťastie oň nemá záujem ani väčšina žien. Na to, aby mohla žena rozkoš dostávať, musí ju vedieť aj dávať. Toto jednoduché pravidlo je kľúčom k príjemne prežívanej sexualite.

7. Posledným, aj keď v rebríčku mužov a žien veľmi podstatným problémom sú komplexy. Milovanie je činnosť, pri ktorej je naozaj vhodné zapnúť pudy a vypnúť mozog. Ak totiž budete po celý čas rozmýšľať nad tým, ako vyzerá vaša tvár pod vplyvom emócií. Či si muž všimol, že máte na stehnách celulitídu a či ho to odpudzuje. Či vám v tejto polohe nevisia prsia a či váš zadok nevyzerá príliš pompézne, naozaj si milovanie neužijete. Bohužiaľ, si ho neužije ani váš partner. Ak sa muž rozhodol, že sa s vami chce milovať, zrejme sa mu zdáte príťažlivá. Sexsymbol  Ameriky  M. M. mala krátke nohy poriadne postihnuté celulitídou a nikomu to neprekážalo. Najmä preto, že celulitída ešte v slovníku kozmetických gigantov nemala svoje miesto. V slovníku mnohých mužov ho nemá ani dnes. Pokiaľ im svoj komplex neimplantujete. Ak sa budete riadiť prvými šiestimi pravidlami verte tomu, že vám s partnerom bude tak dobre, že na drobné vady krásy si on nespomenie, ak mu ich vy nevnútite.         


         


Diskusia k článku:

trefa viac nez do cierneho,velmi,velmi dobry clanok ... len mam obavy "a kto poumyva riad?"
Neregistrovaný - , 6.5.2002 08:39
a este konecne sa negeneralizuje,aj ked su pravidla viac menej dane,neznamena,ze sa musia striktne dodrziavat ... je to mesiacom lasky,ze tu citam pekne clanky? :-)
Neregistrovaný - , 6.5.2002 08:42
NEZNAMY: Ty si normalny maniak na citanie a odpovedanie na otazky a clanky v tejto "babskej" webke :)))
Neregistrovaný - Oriona, 6.5.2002 12:36
no nemozem za to,fakt neklamem :-) ze vas mam rad :-),len xcem vlastne pacilo by sa mi,ak by to bolo ako v tomto clanku,bez hladania vinnika,vyrovnavat sa spolocne s tym co prichadza
Neregistrovaný - , 6.5.2002 12:53
neexistuje dokonalost,ale pochopenie nedokonalosti /konkretnej/ prinasa vacsi pocit uspokojenia ako odstranovanie nedokonalosti /pretoze clovek vie wo co go,vie ako reagovat nemusi sa strazit/
Neregistrovaný - , 6.5.2002 13:04
Neznamy: suhlasim s Orionkou ze si fakt maniak.Stale citam len tvoje prispevky.Si baba?
Neregistrovaný - toa, 6.5.2002 13:25
nie,ale ok uz sa to budem snazit obmedzovat,brr nemam to slovo rad
Neregistrovaný - , 6.5.2002 13:29
neznamy, ked nie si baba, tak ako je to s tvojim klitoridalnym a vaginalnym orgazmom ?????????
Neregistrovaný - rena, 6.5.2002 14:39
ono je to sice super, ale smola je, ked natrafite na chlapa, ktory sex nepotrebuje k zivotu.. hm, co potom s tym ha?
Neregistrovaný - poucena, 6.5.2002 14:42
neznamy, zhruba pred mesiacom pises v jednej odpovedi: Ja viem dosihnut obidva. Vaginálny je u mna ťažšie dosiahnuteľný a stačí 1 až 2x. Klitoriálny je u mna jednoduchší a ide to 3 až 5x. podotýkam nie vždy, ale väčšinou. A Lolita má tiež pravdu. Poznavaj svoje telo aj sama. Laura, neboj, pride to. A kolko máš rokov? Neznámy, 05.04.2002 , 16:17,
Neregistrovaný - rena, 6.5.2002 15:01
rena ja mam vaginu???:-))) heeeeej?:-))))kurnik co sa to s tym svetom porobilo :-)))sa pozriem este raz ..... uuu hm nemas pravdu dievcicka :-) ... rena ved aj ty mozes byt neznamy hoc si zena,nevyplnis dole v policku autora a uz si neznamy ako vysity to znamena,ze pod nickom neznamy sem chodi viac ludi,muzi aj zeny ... poucena zvadzat priamo a drzo s patricnou davkou nehy a ak ti nieco nesedi hned sa pytat a ak neodpovie na temu sex,dobyjaj ho roznymi sposobmi a teraz nemam na mysli ani tak techniku a samotne prevedenie,ale dostat sa mu do hlavy,az po istom case ked sa uz poznate samozrejme,zalezi od "pripadu" :-) ... tymto si vyhradzujem vsetky autorske prava a za pripadne neuspechy nerusim :-)
Neregistrovaný - , 6.5.2002 16:50
ok, zas som mudrejsia.
Neregistrovaný - , 6.5.2002 18:01
tak teraz som aj ja neznamy ale s vaginou :o)
Neregistrovaný - , 7.5.2002 11:27
Vagina je fajn
Neregistrovaný - Neznámy, 9.9.2004 13:02
ľudia, ŽITE, nie ste tu naveky ;)
Neregistrovaný - -, 16.5.2006 16:49,
Super článok všetko je pravda--tak to presne chodí v živote
Neregistrovaný - Jozef, 1.1.2008 12:25, jjankovic(`na`)marticonet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!