lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Čo muži nehovoria svojim ženám

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 12.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

Vyčítate mu, že sa s vami nechce podeliť o svoje problémy a pocity? Zasypávate ho lavínami otázok...a nič? Muž mlčí ako hrob, alebo na otázky odpovedá jednoslabične. Prečo sa ten starostlivý, veselý a zhovorčivý chlap niekedy mení na nemé stvorenie? Lebo sú témy , o ktorých muži nehovoria.

 

O svojich citoch
Muž nie je schopný diskutovať o tom, čo cíti, ibaže by mal ešte predtým čas celú vec si dôkladne premyslieť.  Zatiaľ, čo vy sa zvyknete zdôveriť priateľke a súčasne si na vec urobíte vlastný názor, muž to radšej robí osamote a – keď už priveľmi naliehate povie, že ,,si musí čosi premyslieť“. Jeho mlčanie vôbec neznamená, že sa pred vami niečo snaží zatajiť.
Rada pre vás
Muž rieši svoje problémy najradšej sám. Ak teda vidíte, že sa nechce rozprávať, ustúpte mu. Keď sa vráti z práce podráždený, nesnažte sa za každú cenu dozvedieť, o čo ide. Aj tak vám nepovie celú pravdu. Neudeľujte mu rady, ak vás o ne sám nepožiada, pretože si pomyslí, že ho chcete kontrolovať.  Vašu predčasnú ochotu pomôcť môže chápať ako podceňovanie. Ako keby ste vraveli,  že si sám pomôcť nevie.

O iných ženách
Aj keď človek drží diétu, neznamená to, že nemôže nahliadnuť do jedálneho lístka. Dokonca, aj keď ste si istá láskou svojho muža a cítite sa spolu šťastní – on  sa aj napriek tomu na ulici obzrie za dlhonohou blondínkou. Takisto vám nepovie o malom flirte. Po prvé preto, lebo v tom nevidí  ohrozenie vášho zväzku, po druhé  má obavy, že začnete byť podozrievavá a robiť mu výčitky. A po tretie je to pre neho potvrdenie jeho mužskej atraktívnosti. Ale vôbec to neznamená, že by chcel opustiť domov a rodinu.
Rada pre vás
Skúste sa zmieriť s faktom, že sa mu môžu páčiť aj iné ženy, rovnako ako sa vám môžu páčiť  iní muži. Nikdy nemôžeme predpokladať, že ak sme manželmi, životné okolnosti nás jedného dňa nespoja s nejakým veľmi  atraktívnym človekom. Neznamená to ale, že muž vás okamžite prestane ľúbiť. Sklony k flirtovaniu, alebo komentovaniu rozmerov poprsia kolegýň sú pozostatkami polygamie, ktorú účinne utlmila naša kultúra.  Nezabúdajte, že čím viac bude mať slobody, tým menej ho bude lákať zakázané ovocie.

O peniazoch
Muži radi ukrývajú svoje príjmy a ženy svoje výdavky
Partner vám neprezrádza obsah svojej peňaženky. Keď mu zvýšia plat, nepovie vám to okamžite. Ledabolo to poznamená až po niekoľkých dňoch, keď si všimnete, že si kúpil nové autorádio alebo novú tenisovú raketu. Vy máte mindrák, ale on je presvedčený, že keď zarába na domácnosť, môže dodatočne zarobenými peniazmi disponovať ako sa mu zapáči.
Podobne je to aj s dlhmi alebo inými finančnými ťažkosťami. Neprizná sa, pretože ich chce nejako vyriešiť sám.
Rada pre vás
Peniaze sú pre mužov veľmi dôležité, pretože im dávajú pocit moci. Váš manžel, ako každý lovec, sa chce natešiť svojou korisťou, čiže peniazmi. Preto sa o ne len veľmi nerád delí. Okrem toho sa bojí, že ich vydáte na zbytočnosti.   V jeho očiach je nezmysel kupovať novú sedačku, keď sa stará ešte nerozpadla.
Peniaze sú pre dnešného muža takisto meradlom úspechu a on chce za každú cenu  dokázať, že ho vie dosiahnuť. Je to záruka jeho spokojnosti so životom.

 


Diskusia k článku:

posledna rada anulovala vsetky ostatne
Neregistrovaný - , 12.3.2002 11:55
presne tak
Neregistrovaný - elka-telka, 12.3.2002 14:01
suhlasim s neznamou predomnou
Neregistrovaný - elka-telka, 12.3.2002 14:02
nevim preco by som mala povazovat domacnost len za svoju zalezitost, to je ale blbost
Neregistrovaný - , 13.3.2002 01:09
Neberte to tak vazne, staci studena sprcha a ulavi sa vam. Precitajte si nazov clanku a mozno na buduce vyjde iny clanok pod nazvom 'Co zeny nehovoria svojim muzom'.
Neregistrovaný - Lulu, 14.3.2002 08:56
To je zvlastne. Ja mam asi partnera z inej planety. Pretoze HOVORI o svojich citoch, peniazoch a inych babach. A dost casto. ???
Neregistrovaný - equaly, 5.4.2002 15:08
mvec aonxzku aydftwpk hklyf otgb xqsebf pnzxh
Neregistrovaný - ugbxro xmcjh, 19.8.2007 13:14, tbuzjdyal(`na`)mail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!