lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako nepustiť šťastie z rúk

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 13.2.2002
späť
Späť

Poslať
 

Ste ešte v šťastnej fáze, v ktorej váš milý ešte nevníma nikoho okrem vás? Toto obdobie je nádherné, ale vy ako múdra žena  niekedy určite premýšľate, či to tak bude naveky.  Namiesto návštev u kartárok, predĺžte čas zamilovanosti vhodným zaobchádzaním. Môžete si byť istá, že vás šťastie  neopustí.


 
Nechajte sa dobývať...

...ale nikdy sa nenechajte celkom dobyť. Muž je stvorený na boj. Provokujú ho nové výzvy a preto si omnoho viac váži to, o čo sa musí snažiť. Keď sa mu obetujete raz a navždy a bezpodmienečne, onedlho si pohľadá inú pevnosť, ktorú bude musieť obliehať. /Táto rada neznamená boj, ale taktiku!/

 

 

 

Dajte mu trocha slobody...
...pretože človek, ktorého neustále strážia, prestane strážiť sám seba. Kedykoľvek sa mu obrátite chrbtom, bude sa snažiť využiť chvíľkovú slobodu. Vyznačte si hranice tolerancie – rovnaké pre neho aj pre vás. Nech vie, že máte tie isté práva a v prípade potreby ich využijete. Nepreháňajte s dôverou, ale sieť vašej kontroly by mala byť takmer neviditeľná.
Buďte vždy pekná
Muž predovšetkým pozerá. Preto mu nevysvetľujte, že ste si akosi nestihli umyť vlasy a nikdy nedopusťte, aby kúpeľňa, kuchyňa a dlážky boli čistejšie a upravenejšie ako vy. Aj keď musíte šetriť, nikdy nešetrite na svojom vzhľade. Považujte ho za kapitál, ktorého hodnotu nemožno zmenšovať.
Nepreháňajte s úprimnosťou
Vôbec mu nemusíte hovoriť všetko. Čo oči nevidia, to srdce nebolí. Okrem toho môžu byť vaše zdôverenia počas  vážnych nezhôd využité proti vám. Ak sa vám prihodila nevera,  nebežte si rovno k nemu pre rozhrešenie. Je ľahšie zabudnúť na podozrenie ako na jednoznačné vyhlásenie. Takisto nikdy neodhaľujte kulisy svojho dobrého vzhľadu. Kozmetické zákroky a tajomstvá oblečenia a doplnkov sú mágia, ilúzia. V každodennom živote je síce veľmi ťažké zakryť rozličné menej efektné detaily, ale treba sa o to prinajmenšom snažiť.
Robte niečo spoločne
Vynikajúce pre utuženie partnerstva je, mať spoločné hobby. Spoločne športovať, cestovať a spoznávať nové krajiny a pod. Ak jediné spoločné chvíle  trávite upratovaním pivnice a nákupmi v supermaketoch, nevyzerá to romanticky a nemá to ani budúcnosť. Nájdite činnosť, pri ktorej sa budete spolu zabávať, tešiť a budete spolu  pri prežívaní niečoho príjemného a dôležitého. Prinesie vám to množstvo nových emócií a tém na rozhovor.
Opatrujte svoju lásku
Domácnosť je dôležitá, rovnako dôležitá je aj práca a deti, ale najdôležitejšia je tenučká niť porozumenia medzi vami. Bez nej je celý zvyšok pozbavený základu a budúcnosti. Preto nedopusťte, aby sa to, čo je medzi vami, rozplynulo v každodennosti. Nie je smiešne ani nepodstatné, že nezabúdate na výročie prvého rande, že on vám sem-tam prinesie darček, či kvety a že sa každý deň lúčite bozkom. Pestujte si ceremónie lásky. Nikdy mu nevyčítajte, že vám nepriniesol kvety, keď práve šetríte na nábytok. Nepožiadajte na narodeniny o mlynček na mäso. Niekedy choďte von sami, bez detí a správajte sa ako na rande.
Majte vlastný život
Každý pár potrebuje trocha odstupu a preto sa neobetujte bezo zvyšku iba rodine a domácnosti. Nezriekajte sa priateliek, príjemných zážitkov, svojich záujmov. Vďaka nim ste zaujímavejšia a trocha tajomná.  Niekde idete, niečo robíte, s niekým sa stretnete...Nie ste doma. A potom sa vrátite a ste trocha cudzia žena. Pre mužov je to veľmi atraktívne.
Nezabúdajte na moc sexu
Aj keď si sama nemyslíte, že sex je najdôležitejšia vec v živote, pre väčšinu mužov to tak je. V dejinách každého páru, ktorý spolu žije dlhší čas, jestvujú obdobia prílivu a odlivu vášne. Je to normálne. Nebuďte lenivá a využívajte svoju nápaditosť, aby sa vaša spálňa nestala výlučne miestom na spanie. Nie je totiž pravda, že muža stačí dobre nakŕmiť.
Obdivujte ho, lebo to urobí iná
Muži potrebujú komplimenty ešte viac ako my. Nadšenie vo vašich očiach, keď zatlčie klinec,  vymení koleso na aute alebo premôže pavúka, to je pre muža skutočné afrodiziakum. Zabudnite na každodenné kritické poznámky a uštipačné reči. Vyhýbajte sa nedostatkom a sústreďte sa na jeho prednosti. Váš muž sa môže stať majstrom sveta v umývaní riadu, pretože mu budete opakovať, že to vie najlepšie. Presvedčíte ho, že je absolútne výnimočný, ak ho za každý čin odmeníte obdivom. Potom sa bude snažiť položiť vám k nohám celý svet. Mať doma najlepšieho muža je tiež cenná devíza, nemyslíte.


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!