lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nové trendy na jar 2013

  Spracoval(a) : Petra
Dátum : 1.3.2013
späť
Späť

Poslať
 

Kombinácia žiarivých a pastelových farieb je kľúčom k tomu, ako sa zaskvieť na jarnom módnom móle.  Ležérne dámske košele a sexi saká, skinny alebo legíny? Páni zase zaujmú v štýle nedbalej elegancie – ideálna je kombinácia trička a košele s džínsami. Výrazné žiarivé farby sú hlavným prvkom aj v detskej kolekcii.

 

UŽ NIKDY SIVOU MYŠKOU

 

Spolu s končiacou sa zimou sa uzatvára kruh sivých a čiernych svetrov a nevýrazných modelov! Je tu jar a s ňou výrazné neónové farby, ktoré rozžiaria image a pritiahnu na Vás pozornosť. Je čas vyraziť von v pestrých skinny džínsoch, v svetlom tričku a sýtočervenom či modrom saku. Vďaka výhodnej kolekcii KiK sa za pár minút stanete levicou všetkých salónov.

 

LEŽÉRNE AJ ELEGANTNÉ

 

Všetci muži hľadajúci jarnú inšpiráciu sú v predajniach KiK na správnej adrese. Je koniec nepohodlným outfitom, ktoré tlačia a sú nepríjemné. Novým receptom na štýlový model sú pohodlné kockované košele, jednofarebné tričká a džínsy. Pre ešte väčší komfort sú ako stvorené tričká rôznych farieb s nápaditými potlačami. Elegantné a ležérne zároveň – to môže byť Vaše jarné motto.

FAREBNÁ JAR

 

Žiarivé farby sú ako stvorené aj pre malých neposedníkov. Dievčatká budú nadšené zo žiarivých ružových odtieňov jarných bundičiek a tričiek. Chlapci zase vyniknú vo výrazných zelených alebo modrých tričkách a kockovaných košeliach. Ani tí najmenší členovia rodiny nesmú o nič prísť, preto v novej jarnej kolekcii KiK nájdete tiež štýlové červené nohavice, džínsové bundičky alebo malé ružové tričká s nášivkami.

 

 

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!